Şimdi Ara

Aöf İkinci Üniversiteye İnternetten kayıt oldum. İptal nasıl yapılır.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
59.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün cuma günü İnternet üzerinde Aöf
    ikinici üniversitehttp://www.anadolu.edu.tr/tr/sinavsiz-ikinci-universite
    bölümüne kayıt oldum.

İkinci aşama olan bankaya para yatırma ve AÖ bürosuna gidip kayıt yaptırmak.
    parayı yatırmadan bir soru sormak için AÖ bürosuna gittim
    aman allahım bu ne kalabalık.

o anda kayıt olmaktan vazgeçtim.

İnternet sitesinde sadece şu bilgi var
    "İnternet sitesinden başvuru yapmak, yazıcıdan döküm almak ve bankaya gerekli ücreti yatırmak kayıt için yeterli değildir. Kayıt kılavuzunda açıklanan tüm kayıt belgelerini, kayıt süresi içerisinde mutlaka AÖF bürosuna teslim etmeniz, Öğrenci Bilgi Formunu onaylatarak geri almanız gerekmektedir. Aksi takdirde kaydınız yapılmaz."

yani internetten kayıt oldum ama harç yatırmadım.
    bir sorun çıkarmı? İptal için ne yapmak gerek Teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

AÖF İkinci Üniversite Kaydının İnternetten İptali

AÖF ikinci üniversite başvurusu iptal etmek isteyenler için aşağıdaki adımları izlemeleri gerekmektedir:

• AÖF resmi web sitesine ("https://www.anadolu.edu.tr/") giriş yapın.
    • "Öğrenci İşlemleri" sekmesine tıklayın.
    • Açılan menüden "Başvuru İptali" seçeneğini seçin.
    • T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek sisteme giriş yapın.
    • Başvuru iptali yapmak istediğiniz ikinci üniversite programını seçin.
    • İptal işlemini onaylayın.

Başvuru iptal işlemi tamamlandıktan sonra sistem tarafından onay mesajı alacaksın. İptal işlemi yaptıktan sonra herhangi bir ücret iadesi yapılmayacaktır.

Eğer başvuru iptaliyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsan AÖF Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiçbir sorun olmaz iptal etmek gibi bir olay yok gerek de yok internetten yeni bir kayıt yaptırırsan en güncel o kalır
  • sorun cıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

sorun cıkmaz
    peki ustatlar birşey daha soracağım.

bu ikinci üniversite olayı eskiden de varmıydı yoksa
    bu sene uygulanan bir hadise midir??

ben hiç duymamıştım.

eğer gelecek yılda olursa ona kayıt olmayı duşunuyorum.
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

peki ustatlar birşey daha soracağım.

bu ikinci üniversite olayı eskiden de varmıydı yoksa
    bu sene uygulanan bir hadise midir??

ben hiç duymamıştım.

eğer gelecek yılda olursa ona kayıt olmayı duşunuyorum.
    teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla 2000li yılların başından beri var belki de daha önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertomaniak

Bildiğim kadarıyla 2000li yılların başından beri var belki de daha önce.

Alıntıları Göster
    sen yine ucuz yırtmısın ben 205 tl yatırdım ve kayıtta olamıyorum bu parayı geri talep etme hakkım varmı bilgisi olandan acil yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: moktay5

sen yine ucuz yırtmısın ben 205 tl yatırdım ve kayıtta olamıyorum bu parayı geri talep etme hakkım varmı bilgisi olandan acil yardımm

Alıntıları Göster
    niye kayıt olmuyorsun??

sıramı gelmedi yoksa vaz mi geçtin??

Eğer sıra gelmediyse internetten de kaydını yaptıysan 19 kadar kayıt devam
    edecekmiş diye duydum.
  • quote:

mazeretın yoktu ve kabul etmedıler mı ? aynı seyı bende yasayabılırımde o yuzden soruyorum

parayı yatırmayayım yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

quote:

mazeretın yoktu ve kabul etmedıler mı ? aynı seyı bende yasayabılırımde o yuzden soruyorum

parayı yatırmayayım yoksa

Alıntıları Göster
    ben parayı yatırdım okuldan öğrenci belgesini alamadığım için gidemedim bugün gerçi gitsemde sıra gelmezdi mazeretimi kabul ederler heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

niye kayıt olmuyorsun??

sıramı gelmedi yoksa vaz mi geçtin??

Eğer sıra gelmediyse internetten de kaydını yaptıysan 19 kadar kayıt devam
    edecekmiş diye duydum.

ben o sirayi gordukten sonra okumaktan sogudum dostum her kayit donemi bnlari gormektensebirak dedim yaa biraz arastirdim dilekce yollyinca parani istedigin hesaba gonderiyorlarmiss
  • quote:

Orijinalden alıntı: virs_61

ben parayı yatırdım okuldan öğrenci belgesini alamadığım için gidemedim bugün gerçi gitsemde sıra gelmezdi mazeretimi kabul ederler heralde

Alıntıları Göster
    Beyler yarın gidip bende kayıdımı sildireceğim.Geçen sene okudum pek olmadı

Kaç güne kadar silinmiş olur.Dilekçeyi verdikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 17 Ekim 2012; 0:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Beyler yarın gidip bende kayıdımı sildireceğim.Geçen sene okudum pek olmadı

Kaç güne kadar silinmiş olur.Dilekçeyi verdikten sonra

Alıntıları Göster
    arkadasın sordugu su sanırım kayıt yaptırdım ve net bankacılıgından baktıgımda harc odemelerıne 205 tl borc gorunuyor kayıt yaptırsamda buroya gıdıp yaptırmasamda netten kayıt yaptırdıgım ıcın devlete borcum olacakmı o prayı odemek zorundamıyım yoksa son kayıt 19 unu gectıgınde borcumda otomatıkmen sılınırmı? bu soruyu bende merak edıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nod35

arkadasın sordugu su sanırım kayıt yaptırdım ve net bankacılıgından baktıgımda harc odemelerıne 205 tl borc gorunuyor kayıt yaptırsamda buroya gıdıp yaptırmasamda netten kayıt yaptırdıgım ıcın devlete borcum olacakmı o prayı odemek zorundamıyım yoksa son kayıt 19 unu gectıgınde borcumda otomatıkmen sılınırmı? bu soruyu bende merak edıyorum

Alıntıları Göster
    Yeni konu açmak istemedim o yüzden bir sorum var size
    İÖ Endüstri mühendisliği okuyorum fakat bu yıl hazırlıktayım, internetten kayıt oldum işletme bölümü için. Hazırlıkta başvuru yapabiliyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: nod35

bence silinmeli aksi durum çok saçma.. dava açsan yüzde yüz kazanırsın.. o kadar saçma bir borç.
  • Arkadaşlar konu eski ama yazayım ben bu 2. Üniversite kapsamında mezun olduğum okul üzerine kayıt yaptırdım ama sonra ücret fazla geldi yatırmayı düşünmüyorum yani sadece internet üzerinden başvuru yaptım harcı da yatırmadım büroya da gitmedim internetteki kaydimi iptal nasıl edebilirim ? Bir de ben şuan örgün olarak da gazi üniversitesi okuyorum yani hem mezunum hem öğrenciyim internet kaydını mezun olarak yaptım bu durum gazi üniversitesindeki örgün kaydima bir zarar verir mi
  • Arkadaşlar konu eski ama yazayım ben bu 2. Üniversite kapsamında mezun olduğum okul üzerine kayıt yaptırdım ama sonra ücret fazla geldi yatırmayı düşünmüyorum yani sadece internet üzerinden başvuru yaptım harcı da yatırmadım büroya da gitmedim internetteki kaydimi iptal nasıl edebilirim ? Bir de ben şuan örgün olarak da gazi üniversitesi okuyorum yani hem mezunum hem öğrenciyim internet kaydını mezun olarak yaptım bu durum gazi üniversitesindeki örgün kaydima bir zarar verir mi
  • Neslihan Aydemir95 kullanıcısına yanıt
    Bi an ben yazdım sandım bu msjı o kadar aynı durumdayız bende gazi de okuyorum ikinci üniversite okuyayım dedim 310 lira ödeme çıkardılar. Vazgeçtim yani. Şahsi fikrim bizim nihai amacımız kayıt olmak. Kayıt için gerekli adımlar var. Biz internet başvurusunu yaptık ama para yatırıp büroya gitmedik. Yani kayıt başarısız oluyor. Başka herhangi bir yükümlülüğü olmaz. Borçlu falan kalmayız. Ayrıca mezun kaydı yaptınız diye devam eden bölümünüze de bi şey olmaz.
  • ikinci ünv için ön kayıt yaptım. harcı yatırmadan önce zaten kaydım olduğu için ikinci bir bölüme kayıt olamayacağını öğrendim. iptal edemedim. son günü otomatik iptal olur dediler. sonra ikinci üniv son kayıt gününü kayıt yenilemenin son günüyle aynı gün yaptılar. şimdi kayıt yenileme için ödeme yapmak istediğimde başka bölüme borcunuz olduğundan ödeme yapamazsınız diyor. son günü beklersem kayıt da yenileyemem. böyle saçmalık mı olur?
  • ikinci ünv için ön kayıt yaptım. harcı yatırmadan önce zaten kaydım olduğu için ikinci bir bölüme kayıt olamayacağını öğrendim. iptal edemedim. son günü otomatik iptal olur dediler. sonra ikinci üniv son kayıt gününü kayıt yenilemenin son günüyle aynı gün yaptılar. şimdi kayıt yenileme için ödeme yapmak istediğimde başka bölüme borcunuz olduğundan ödeme yapamazsınız diyor. son günü beklersem kayıt da yenileyemem. böyle saçmalık mı olur?
  • Ben 2. üni için parayı falan yatırdım.Derslerde otomatik seçilmiş benim büroya gidip yapmam gereken başka bir işlem kaldı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.