< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Auzef'ten Anadolu AÖF'e Yatay Geçiş
Auzef öğrencileri, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'ne (AÖF) yatay geçiş yapabilirler. Yatay geçiş işlemi için gerekli şartlar ve başvuru süreci şu şekildedir:
Şartlar:
- Auzef'te kayıtlı bir öğrenci olmak.
- AÖF'ün ilgili bölümüne kayıtlı olunacak en az bir yarıyılı tamamlamış olmak.
- Auzef'teki not ortalamasının AÖF'ün ilgili bölümüne kayıt için yeterli olması.
- Aynı anda iki açık öğretim fakültesinde öğrenim görmek yasak olduğundan, Auzef'teki kaydınızı dondurmanız veya iptal etmeniz gerekir.
Başvuru Süreci:
- AÖF'ün online başvuru sistemine girerek yatay geçiş başvurusunda bulunun.
- Auzef'ten aldığınız derslerin resmi transkriptini, not dökümünü ve diğer gerekli belgeleri sisteme yükleyin.
- Başvurunuz AÖF tarafından incelenecektir.
- Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, AÖF'e kayıt yaptırabilir ve Auzef'te tamamladığınız derslerin denklikleri dikkate alınarak öğreniminize devam edebilirsiniz.
Bilgi Almak İçin:
Auzef'ten AÖF'e yatay geçiş hakkında daha fazla bilgi almak için Auzef veya AÖF'ün ilgili birimleriyle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, AÖF'ün resmi web sitesinde yatay geçiş ile ilgili detaylı bilgiler bulunmaktadır.
Diğer Geçiş Seçenekleri:
Auzef öğrencileri, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin yanı sıra Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'ne de yatay geçiş yapabilirler. Auzef'ten başka bir açık öğretim fakültesine yatay geçiş işlemleri için de benzer şartlar ve başvuru süreçleri geçerlidir.