Şimdi Ara

Aşırı yalnızlık çekenler ve bu durumdan şikayetçi olanlar gelin dertleşelim.İNTİHAR DÜŞÜNÜYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • interrail yap...ama TEK ÇIK... hayata bakışını %100 düzeltir. hayatın ilacı bu kesinlikle..
  • Ne halt yiyorsan ye konu acma artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up

• Ailen seni kizin biriyle evlendirir calismaktan kafanda sac kalmaz bi yandan kari dirdiri sakin cocuk yapma onlar da senin gibi pisirik olup cikar onlarinda hayatini mahvedersin silik bir tipsin olsun cesit oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Peçeteden üreyen adam

quote:

Orijinalden alıntı: mht21

ihtihar et

Arkadas intihar ederse başın yanar

intihar et dememiş ki , ihtihar et demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Ailen seni kizin biriyle evlendirir calismaktan kafanda sac kalmaz bi yandan kari dirdiri sakin cocuk yapma onlar da senin gibi pisirik olup cikar onlarinda hayatini mahvedersin silik bir tipsin olsun cesit oluyor

Eğer çocuk yaparsam ki maddi durumum çok çok iyi olmadan yapmayı düşünmüyorum.Ona hep en iyisi olduğunu hissettiricem.Benim aile öyle değil.Babam bana hep susmayı öğretti şuan acısını öyle bi yaşıyorum ki.Çocuğuma kimsenin gözünün yaşına bakmamasını aşılayacağım.Kimseye acımasın.Cocugum olursa maddi durumumda iyi demektir.Ona hep en iyi şeyleri alıcam.En iyisi olduğunu sölicem.Kendi başına bişeyler yapmasına izin vericem.Ben 16 yaşındayım küfür etmeye çekiniyorum babam kızıcak diye.Hayatta tek başıma yaptığım bişey yok özgüven yok yani.Onu serbest bırakıcam ama arkasında olduğumu hissettiricem.Onu asla benim kopyam yapmıcam

• Ne eksiğin varsa uğraş kapat, ünide de ortam çok farklı değil kafa dengi insan bulmak her zaman zor.
  • Yaş kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Osurtan Boğa

Yaş kaç?

16 hocam

• TechR T kullanıcısına yanıt
    gardaş özelden facesini at bende begeniyim

• İnsanlara alınmamaya çalış. Düzelcek herşey emin ol. Tabi demesi kolay insan biri bişey diyince üzülüyor ama çaresi bu. İnsanların dediklerini umursamazsan mutlu oluyorsun.
  • Up

• Madem bu kadar asosyalsin zevk almaya bak.Mesela 7-24 saat online oyun oynayarak nerd bilim kurgu filmlerine saplanıp kalarak geek zamanını tümünü anime ve onunla alakalı şeylerle geçirip evden asla çıkmayarak tescilli hikikomori olabilirsiniz.
  • Up

• Bu yaşta olur öyle şeyler 1-2 yıla hiçbir şeyin kalmaz.

• Up

• ölümden mutlu son çıkar mı ?
  • Up

• Ye iç eğlen çok kısa ömrün, sev çünkü sevmek en kolay

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.