Şimdi Ara

Aşırı yalnızlık çekenler ve bu durumdan şikayetçi olanlar gelin dertleşelim.İNTİHAR DÜŞÜNÜYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aşırı yalnız biriyim.Rehberimde 20 kişi ya var ya yok yarısı akrabalar diğer yarısı yazmıyor bile konuşmuşluğum yok.Son günlerde iyiye gidiyorum falan dedim ama kendimi kandırıyorum.Yarın doğum günüm olsa kutlayacak 1 KİŞİ BİLE YOK.Ne kız var nede erkek ortamım.Bugün dışarı çıkmak istedim ama kimse gelmiyor.Son günlerde mutluydum ama az önce içime bi kurt düştü.Gelecekten umutsuzum ünide de iş hayatımda da böyle olucam diyorum kendime.Çok yakın arkadaşlarım dediğim kişiler bile beni kendi doğum günlerine çağırmıyorlar.Sizinde böyle acılarınız anılarınız varsa anlatın.Sırf daha çok yalnız kalıcam diye tatil olmasını istemiyorum.Bu durumu nasıl aşıcam gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 27 Ocak 2015; 17:02:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes hayatından mutlu galiba.

• yeni arkadaşlar edinmeye bak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mht21

ihtihar et

Sen bunu ciddi yazmadın ama ben intiharı bile düşünüyorum yavaş yavaş.Bu hayatta fazlalık bi insanım hatta insan bile değilim ben.Boşa yaşayan değersiz biriyim gitmem gerekiyor benim burdan.Bak yine sabah uyandım saat 10 du şimdi saat 5 hala yataktan kalkmadım elimde telefon buraya konu açıyorum.Allah canımı alsında kurtulayım

• tek tabanca takıl maddi durumun iyise tek başına çok güzel ortam yaratabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

ihtihar et

Sen bunu ciddi yazmadın ama ben intiharı bile düşünüyorum yavaş yavaş.Bu hayatta fazlalık bi insanım hatta insan bile değilim ben.Boşa yaşayan değersiz biriyim gitmem gerekiyor benim burdan.Bak yine sabah uyandım saat 10 du şimdi saat 5 hala yataktan kalkmadım elimde telefon buraya konu açıyorum.Allah canımı alsında kurtulayım

Hayaller ayakta tutar insanı.Hayallerim tükendi diyorsan sana anime öneriyim ve bu dünyalarda kaybol

• quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

mahalleden okuldan ya da gittiğin yerlerden arkadaş edinebileceğin yok mu yaw bi insanın nasıl hiç arkadaşı olmaz ya sen çok gururlusundur ya da kimseyi beğenmiyorsun

Ben aşırı gururluyumdur.Ama gittim kendimi ezdim milletle arkadaş olabilmek için peşlerinde dolaştığım zamanlarda oldu.Ama onlar bana niktiri çektiler daha da gitmedim.Ben yaşamayı haketmiyorum.Ne mahalleden ne okuldan nede sınıftan arkadaşım var.Yalnızlık o kadar tak etti ki canıma aşırı gururumu yenip millete yalakalık yaptığım zamanlar oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ihtihar et

tek engel sen kendinsin
    senin imkanlarina sahip olamayanlarda var
    baska liseye gitmeyi dusundun mu

• quote:

quote:

ihtihar et

isaya iman et kendini kutsal ruha teslim et

• quote:

quote:

quote:

ihtihar et

tek engel sen kendinsin
    senin imkanlarina sahip olamayanlarda var
    baska liseye gitmeyi dusundun mu

Başka lisede ne yapıcam.Geçen askfmden sormuşlar en yakın arkadaşların diye saydım işte.Onların askfm lerine girip baktığımda kendi adımı göremedim beynimden vurulmuşa döndüm.Ben yaşamayı haketmeyen değersiz bi boş kutuyum.

• quote:

Ben aşırı yalnız biriyim.Rehberimde 20 kişi ya var ya yok yarısı akrabalar diğer yarısı yazmıyor bile konuşmuşluğum yok.Son günlerde iyiye gidiyorum falan dedim ama kendimi kandırıyorum.Yarın doğum günüm olsa kutlayacak 1 KİŞİ BİLE YOK.Ne kız var nede erkek ortamım.Bugün dışarı çıkmak istedim ama kimse gelmiyor.Son günlerde mutluydum ama az önce içime bi kurt düştü.Gelecekten umutsuzum ünide de iş hayatımda da böyle olucam diyorum kendime.Çok yakın arkadaşlarım dediğim kişiler bile beni kendi doğum günlerine çağırmıyorlar.Sizinde böyle acılarınız anılarınız varsa anlatın.Sırf daha çok yalnız kalıcam diye tatil olmasını istemiyorum.Bu durumu nasıl aşıcam gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.

ben okula gidince biraz rahatlıyom açılıyom canım çok sıkılıyo kimseye hayrım yok bende senin gibi arada aklımdan intiharlar geçti alkol içmeyi düşündüm haram diye vazgeçtim sigarayı 5 ay önce bıraktım ne yapsam bilmiyom

mutlu olsam yeterrr !!!

• Et ulan et bıktık bu intihar edenlerden. Biri bile intihar etmedi bugüne kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

Et ulan et bıktık bu intihar edenlerden. Biri bile intihar etmedi bugüne kadar.

Egoist biri olmama rağmen gururumu yenip milletin kıçını yaladığım zamanları hatırlıyorum.İntiharı da kafaya koyarsam ederim ama yapmak istemiyorum.Egoist birinin zorunluluktan başkasının kıçını yalaması ne demek biliyor musunuz ?

• TechR T kullanıcısına yanıt
    muthis animeler var izle

• quote:

muthis animeler var izle

Hocam yalnızlıktan zevk almayı denedim.Oyunlar oynadım diziler izledim kitaplar okudum kendime vakit ayırdım ama yalnızlıktan zevk alamıyorum ben.

• quote:

quote:

quote:

mahalleden okuldan ya da gittiğin yerlerden arkadaş edinebileceğin yok mu yaw bi insanın nasıl hiç arkadaşı olmaz ya sen çok gururlusundur ya da kimseyi beğenmiyorsun

Ben aşırı gururluyumdur.Ama gittim kendimi ezdim milletle arkadaş olabilmek için peşlerinde dolaştığım zamanlarda oldu.Ama onlar bana niktiri çektiler daha da gitmedim.Ben yaşamayı haketmiyorum.Ne mahalleden ne okuldan nede sınıftan arkadaşım var.Yalnızlık o kadar tak etti ki canıma aşırı gururumu yenip millete yalakalık yaptığım zamanlar oldu.

demek ki yanlış kişilerle arkadaş oluyorsun iyi ya işte en azından anlamışsın gitmemekle de iyi yapmışsın ama sen pes etmeyeceksin devam edeceksin mutlaka karsına çıkar kafa dengin biri benimde öyle samimi olabileceğim sayılı arkadaşlarım var onun haricinde hiç yok çokta iyi bir şey değil zaten zaman öldürmekten başka bişey yapmıyoruz ama sen bi işle meşgul olsan kendini geliştirsen mutlaka çıkar karşına bide intihar mintahar düşünceleri ergenlikte olur bende senin yaşındayken bu durumları yaşadım şimdi yaşımın vermiş olduğu olgunlukla artık eski benden çok farklı biriyim zamana bırak her şeyi daha çok şey göreceksin bunlara gülüp geçiceksin

Ben aşırı olgun biriyim.Hayata eğlence bakış açısıyla bakamıyorum hiç.Kuzenim var yaşımız boyumuz düşüncelerimiz falan neredeyse aynı.O da yalnız mesela faceye foto atmış 5 gün önce bir tek annesi abisi ve ben beğenmişim.Ve maddi durumları kötü kuzenimin benim iyi benle gel ben ödicem diyorum o da aşırı gururlu ölse ısmarlatmaz.Adam gibi bi adamdır.

• Up

• quote:

ihtihar et

Arkadas intihar ederse başın yanar

• Yaş kaç?

Yalnız başına takıl. Korkma bir şey olmuyor. Bir yerde elbet kafana göre biri karşına çıkar.

Ayrıca hobi edin. Müzik tiyatro sinema vs vs bir şeylerle meşgul ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Yaş kaç?

Yalnız başına takıl. Korkma bir şey olmuyor. Bir yerde elbet kafana göre biri karşına çıkar.

Ayrıca hobi edin. Müzik tiyatro sinema vs vs bir şeylerle meşgul ol.

Denedim herşeyi denedim sırf millet benle gelsin diye yemeklerini ısmarlamayı teklif ettim.Eskiden futbol oynardm iyi oynuyon derlerdi.Halısaha olmuş geçenlerde benide çağırdılar.Ben dedm kaynaşıcam falan neyse iyi gitti derken soyunma odasından beraber çıktı herkes ben geç çıktım.Herkes beraber giderken ben tek gidiyordum sonra abiye beni gösterip bundan da para alıcan dediler.Bana " BU " diyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.