Abi bir şey yapılacaksa hep son dakika söylenip emrivaki yapılıyor, işi vardır, önceden söyleyelim, hazırlansın veya yapmak istemiyorsa zorlamayalım falan hiç demiyorlar! Agresif yapınca; "hayırdır ne oldu neden agresiflik yapıp ortamı geriyorsun" diyorlar. Sadece benim kullandığım eşyaları kafalarına göre atıyorlar. Odamı dolabımı karıştırıyorlar.. Belim ağırıyor diye dr. a gittim 10 kg dan fazla sakın taşıma, kendine dikkat et dedi. Bir şeyin yok abartma diye bunlar bana; bulaşık makinesi taşıtıyor, önümdeki yemeğe eğilemiyorum, kendi üstümü zor değiştiriyorum. Lan askere gideceğim bi' ameliyat ettirin diye yalvardım bunlara bi' gün! Ertesi ay 0 araba aldılar! Mobilya aldılar, eski mobilyaları bana taşıtmaya çalışıyorlar. Klima taktırıyorlar. Kuryenin ağır diye eve getirmediği koliyi bana aldırıyorlar. Pazara gel diyorlar. Otu, çeri, çöpü kendileri alıyor, patates soğan vs. nerede en ağır şeyler var bana veriyorlar (abartma abartma senin bir şeyin yok) diyerek. Sakat kalmamak için tepki verdiğimde, işten kaytaran, işe yaramaz biriymişim gibi baskı yapılıyor, bel fıtığım olduğuna bile inanmıyorlar, la geçen söylediler numara yapıyormuşum! (Ki normalde numara yapan veya işten kaytaran birisi değilim.) İnanmıyor diye aldım babam olacak şeyi dr. a gittim, dr. fırçaladı pederi, "Ne hale getirmişsin lan adamı" diye... Üniversite bitti, şu an askere gideceğim, (fıtığa rapor vermiyorlarmış), Büyük ihtimalle gelince de en az 1 yıl iş arayacağım.. Ağır taşımaktan dizimde kireçlenme başlamış, diz ekleminde sıvı kaybı var, belde 2 tane fıtık var (kardeşim de yok!) lan resmen kendimi ailemden korumaya çalışıyorum ya! (Bu arada bunlar için de rapor vermiyorlar.) Nasıl bir aile bu? Normal mi bu durum, nasıl kurtulurum sakat kalmadan, fikri olan var mı? Bir şekilde kaçıp gitsem bile, yakamı bırakmıyorlar, evi satıp yanına taşınacağız gibi söylemleri var veya yurtdışına kapak atarsan bizi de aldırırsın gibi(Kaç kendini kurtar YOK!).. Bunlardan kurtulmak için yatılı iş arıyorum, asgari ücretle 49 saat çalışırım diyorum, ölücü piçler ona da işte vermiyor!.. Evlenince falan onlarla yaşamamı istiyorlar, manyak olursun lan :@ İnsan değil, evdeki evcil hayvanım lan sanki! Küçükken okul kamplarına göndermedileri, Arkadaşlar çağırırdı gitmemi engellerlerdi, Üniversitede farklı şehre gitmemi engellediler, Niye asosyalsin, niye evden çıkmıyorsun diye azarlıyorlar! Ekonomiden dolayı bunlara mecbur kalıyorum, Askere teslim olmaya gideceğim mesela 3,4 ay sonra, aq tutturdular biz götüreceğiz! Anaokulu veledi gibi bunlarla askere teslim olmaya gitmemi bekliyorlar benden! Onu da geçtim, celp yeri yakın olursa sürekli gidip geleceklermiş!! aldığım her nefes yük geliyor, 29 uma gireceğim 1 tane yaşanmışlığım anım yok! Etraftaki büyükler de babam olacak hıyarı görüp, "40 ında saçları beyazladı, babanı çok mu üzdün!" diye bana hesap soruyorlar! Fakat dönüp bana bakarsan saçlarımın yarısı beyaz lan!(Irsi değil)! Ölümden farksız bu durum!.. Kaçıp kurtulamıyorum, İş bulamıyorum, Kaldıkça hem fiziki hem psikolojik hasar alıyorum! Elimde kullandığım ne varsa en az 10 yıllık! Geçen bu baba olacak hıyar, bana dönüp; "yetinmeyi şükretmeyi bilmiyorsun" diyor mk! Dedim ya araba aldılar, doymuyor mk doymuyor 60 yaşına geldi, işe girip villa alacağım diyor ki ben iş bulsam benim kazandığıma el koymaya çalışacak! Anneme anlatmaya çalışıyorum belki hak verir diye; "eee, ne yapayım", "abartma", "sen de az değilsin" diye bu hıyarı savunuyor! Ayrı eve çıkabilsem ve çıksam, evi satıp bana yerleşmeye çalışırlar(doğrudan söylediler bunu)! Hiçbir çıkış yolum kalmadı(İş yok, Üniversite Bitti, Askerde de rahat yok, Ayrı eve seçeneğim yok!) Stresten(Kalp ritmim bozuluyor, Egzama oldum, Fibromiyalji, saçlarım beyazlaması oldu==> Hepsi için gittiğimde ailende var mı (YOK), o zaman stres yapma deyip geçiyorlar!) He bir de doktora da tek başıma göndermiyorlardı, sikerim yapacağınız işi, çok oluyonuz lan! Diye restledim biraz rahatladım o konuda... Ama sorsanız ben saygısızım, öyleyim, böyleyim.. He! bu arada bu babam olacak hıyar, sabahları 3,4 gibi uyanıp telefondan son ses video izliyor(lan millet uyuyor kısayım falan yok!) Gün içerisinde evde bağıra bağıra konuşuyorlar! Hiçbir gün uykumu alarak güne başlayamıyorum, uyku düzenim bozuluyor haliyle! Lan yapmayın! yapmayın!!! diye çıkışınca da; "Sen de normal insanlar gibi uyuyup uyan" diyorlar. Normal insandan kasıtları kendileri! Yani biz saygısız olalım, istediğimiz gibi yaşayalım, sen bize uy! (biz düzelelim yok, sen bozul!)! İşin sinir bozucu yanı bu hıyar, antropolog. Yani yaptığı şeyin neye dönüşeceğini gayet iyi biliyor! Bile bile zarar veriyor! Eve misafir geldiği zaman rahatlıyorum biraz, daha sessiz, daha saygılı oluyor! Okuduğum romanı falan alıp misafire veriyor mesela kafasına göre sormadan... KESİNLİKLE BİZ NE YAPTIKTA BU BÖYLE YAPIYOR YOK!!! KURTULAMIYORUM! YORULDUM! 1 DEFA GELİYORUM DÜNYAYA VE BU ŞEKİLDE HEBA OLUYOR! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 13 Nisan 2024; 20:17:57 > |
Hayatı Geçici Olarak Yaşıyorum(Ailem ÇOK Saygısız!)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Zor vallahi toplumca işimiz, yorucu, uğraştırıcı toplumuz maalesef ki. Ailenle usülünü bulup ciddi bir konuşma yapmalısın, her noktayı konuşmalısın, belli ki bu duruma alışmışlar, dinlemiyorlar da. Beni hiç bir şekilde dinlemezler dersen de sözü geçen, iyi konuşan bir aile dostunuzdan, akrabanızdan yardım al, konuyu aç, arkasından destek rica et derim. Kendi yolunu çizmeye çalış bu meseleyi çözüp, onların da durumu anlamasını sağla. İş bulmak da güçleşti, her platformu kullan, çevrene haber yay, belki fırsat çıkar, kendine hayat kurman iyi gelecek. Sağlık problemlerini de çözmeye bak, aradan çıkartırsan rahatlarsın. Durumun ne yazık ki zor tabii, umarım çare bulursun, kendini dinletirsin. Kolaylıklar ve bol şans diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 13 Nisan 2024; 21:23:45 > -
23-24'ten sonra aile ile birlikte yaşamak çok zor oluyor. Bir şekilde kendi hayatınızı kurmanız lazım.
-
Üzüldüm durumuna gücüm olsa yardımcı olurdum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam yok,(Yok Yok) ikilemesini boşuna kullanmıyorum;
Anne, Babama yaklaşık 7 yaşından beri bu şekilde laf anlatmaya çalışıyorum kendi çabamla zaten(can çıkar huy çıkmaz)!
Teyzem: Benim gibi köle zihniyetiyle büyütülmüş, büyükler ne yaparsa yapsın karşı çıkmamalısın kafasında, tek başına hiçbir yere gidip, hiçbir şey yapamaz yani tam bir zavallı, bırak arka çıkmayı, yapılanı iyice yükseltiyor...
Anne Tarafından Anneanne ve Dede: klasik gerici, dünyadan haberi olmayan boomer tayfadan.
Anneanne olacak kadın beni 8 yaşında bi' akşam vakti "kalk siktir git kendi evine" diye kolumdan tutup kapı dışarı etmiş birisi(televizyon kumandasını elime aldığım için ki normalde tv. izlemiyordum!) ve bunlar torun ayrımı da çok fena yapıyorlar mesela, bayramda kuzenime harçlık verilirdi bana verilmezdi, kuzenim bunların tepesine çıkardı bir şey denmezdi benim ağzıma sıçarlardı...
Dede olacak omurgasız ise 11 yaşımdayken beni ciddi ciddi öldürmeye çalıştı, etraftaki insanlar ayırdı..
Dayı&Yenge: Dayı olacak şahıs bana 1 defa dahi dayılık etmemiştir lakin 17 yaşımda doğum günüme gelmişti, "kaç yaşına geldin halen doğum günü kutluyorsun büyü biraz" falan diye toksiklik yapmış birisi. Sokakta görse cüzdan karıştırır gibi yapıp görmezden geliyor beni lakin "banan niye dayı demiyorsun" diye de bana trip atıyor mk!
Yenge: Bu da ayrı sorunlu: arkamdan konuşup beni aşağılamaya çalıştı kaç defa..
Amcalar&Yengeler:
Yengeler: Sonradan görme ve tam olarak 8 yaşındaki çocuk gibi davranıyorlar zerre olgunluk yok.
Amcalar: Beni hep görmezden geldiler, annemi öldürmekle tehdit ettiler!
Baba tarafından Dede&Babanne:
Dede: Hayatımda ilk defa yaptığım şeyleri başaramadığım için beni aşağılıyordu(kendisi öğretmendi!).
Babanne: Kendisini bildim bileli, evde huzursuzluk yaratmak için elinden geleni yapıyordu!
Kuzenler: Bunların bazılarıyla ayını lisede okudum, lisedeyken beni küçük düşürmek için aşağılamak için özel konuları tüm lisede milletin içerisinde anlattılar...
Anneannemin kardeşi: 2010 yılında lise 2 deyken; "ileride ne olacaksın" diye klasik sordu tabi, başka bir script yok kadında(deli gibi kitap okuyan birisi)!
Bilgisayar Mühendisliği okumak istediğimi söylediğimde; "Bilgisayar Mühendisliği mi kaldı" diye alaycı tavırla gülerek devamında; "kusura bakma ama çok salaksın" diye de ekliyordu. Bunu duyan annem ise; "Nooldu ki, kadın ne dedi ki trip atıyorsun" şeklinde o kadını savunuyordu.
Baba tarafından Yakın olduğumuz halasını kızı var;
Kendisi uluslararası ekonomist, aynı zamanda İngilizcesi çok iyi olduğu için kitap çeviriyor. Babası okumasını engelledi, gerici birisiydi, "babam" kızın okuması için destek çıktı, yurtdışında birey olarak istediği şekilde hayatını yaşadı(Hayalimdeki hayatı yaşadı!)!
Aynı zamanda akademisyen. Bi' gün evde kimse yokken yanıma gelip; "sen çok aptalsın, salaksın" dedi, "neden diye sordum" CEVAP YOK!
Bu liste böyle uzar gider.....
Lakin sonradan;
Bu babamın halasını kızı zorla gelip; "özür diledi",
Anneannemin kardeşi: işi düştü bilişim ile ilgili işlerini bana yaptırmaya çalıştı,
Kuzenler: Aile sırlarını millete anlatanlar sonradan; "ben lisede çok aptalmışım" dediler.
Baba tarafından Dede&Babanne:
Dede: Öldü gitti lakin ölmeden önceki zamanlarda sürekli bana arka çıkmaya çalıştı,
Babanne: Daha da artan şekilde toksikliği devam etti....
Amcalar&Yengeler: Daha da artan şekilde toksikliği devam etti....
Dayı&Yenge: Daha da artan şekilde toksikliği devam etti....
Anne Tarafından Anneanne ve Dede: Daha da artan şekilde toksikliği devam etti....
Teyzem: Daha da artan şekilde toksikliği devam etti....
Anne Babam: Daha da artan şekilde toksikliği devam etti....
Babamla görüştükten sonra beni odaya kapatıp pataklayan mı dersin,
Sınıfta sorduklarını yapamadık diye tekme tokat girişip, büyüyünce de hürmet bekleyenler mi dersin...
Lisede:
Sayısal okumak istedim, idare beni ısrarla sayısala geçirtmedi, okul değiştirdim, eski okul müdürü yeni okul müdürüne haber göndermiş; "sakın bunu sayısala alma" diye, orada da sayısal okuyamadım, sınıfta millet benden fotokopi alıyordu matematik için, yapamadıkları soruları banan çözdürüyorlardı, bi' gün sordum idareye neden diye; "okulun ortalamasını düşürürsün" dediler lakin okul dışı deneme şirketleri gelip okul geneli sınav yaptıklarında 1. oluyordum! Bunlar benim sınav kağıdımı okumayıp "kopya çekmişsin" diye 0 veriyorlardı bir de..
Sırf sınıfta bırakılmamak için kendi kendime, 2010 da, lise 2 de keylogger yazıp sosyal mühendislik ile müdürün cihazına bulaştırıp, e-okul şifrelerini alarak kendimi sınıfta "bırakılmaktan" kurtarmaya çalıştım lakin bu sefer de sınava almayarak sınıfta bıraktılar!
Sonradan bi' arkadaşım; "O şifreler başkasında olsaydı okulun amına koyardı, sen sana yakışanı yaptın" demişti.
Bu arada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayetlerim hiçbir sonuç vermedi! Adamların keyfine hayatımın seyri değişti lan!
Bu lise döneminde; "Öğrenemiyorum ben" diye bir psikiyatra gittim. Kadın verdiği raporda; "parlak zeka" yazıyordu lakin ömrüm boyunca geri zekalıymışım gibi davrandılar!..
Üniversitede:
Kendi kendime sayısal çalışıp bir yerleri kazandım Bilgisayar Mühendisliği bitirdim lakin burada da küfreden akademisyenler mi dersin, en nitelikli, kapsamlı bitirme projesini ben yapmama rağmen, herkesin projesine onay verip benimkini değerlendirmeyenler mi dersin...
Bunlar dışında arkadaşım olanlar da ise yine normal 1,2 tane insan vardı sadece...
Bu liste böyle uzar gider.....
Lakin sonradan;
İlkokul ve Lisede ki hocalarla karşılaştığımda :"çok yanlış şeyler yapmışız" diye benden onay almaya, vicdan rahatlatmaya çalıştılar(o da kansermiş ve ölecektiler o yüzden!!)!
Üniversitedeki akademisyenler ise halen omurgasızlıklarına devam ediyorlar..
Şu an hatırlamadığım daha bi' ton durum var böyle...
Birisi de gelmiş burada; "amma ağlamışsın" yazmış, lan keşke sen yaşasaydın bunları!
Olanı anlatıyorum olanı!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 14 Nisan 2024; 15:38:40 >
-
Cidden üzücü olaylar var ortada, bunların hepsi can sıkıcı, sevimsiz. Başından gerçekten sevimsiz olaylar geçmiş, insanlar zor, sorunlu bu ülkede, toplum olarak problemliyiz maalesef ki. Hayatını kurmaya bak ne yapıp edip, kolay değil tabii ama yoluna devam et, kendini rahatlat, mutlu et. İnşallah kendine yol çizersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 14 Nisan 2024; 15:14:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen bir an once Avrupaya gitmeye bak. Almanca veya Ingilizcen varsa cok kolay is bulursun kendi bransinda. Izini kaybettir yeni hayata baska, baska turlu degismez hayatin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şaka maka senin akrabaların çevren okumuş eğitimli belli entelektüel birikimi olan insanlarmış çağatay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben anlamadım neden herkes sana böyle davranıyor. Tesadüf olamaz gibi geldi hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuKurgusu -- 14 Nisan 2024; 17:7:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada bir şeyler yazmıştım, belki cevabı buradadır;
dışlanmak - #152732053 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)
Ben henüz çözemedim lakin kendimi bildim bileli çoğunluktan farklı davranıyorum, ilgi alanlarım farklı, zevklerim farklı, hayat görüşüm farklı....
Belki kendinden olmayana olan düşmanlık falandır..
Yav, kitapçıda sorduğum kitap için bile; "onu kimse satın almadığı için geri gönderdik, ilk sen sordun."
gibi tepkiler alıyorum...
Bu arada bu tavrı ben sadece Türklerde görüyorum, Kıbrıs'a gittim mesela(çoğu Türk değil haliyle) muhteşem insanlar vardı orada, kimseyle bir sorun yaşamadım! bak kimseyle! (Ki gitmeden önce çok fazla şunu duydum; "Kıbrıs'takiler Türkleri sevmiyor". La yok öyle bir şey, moronları kimse sevmiyor, milliyetle alakası yoktu yani olayın...)
Orada hatta Türk bayramlarını, Rumlar kutluyordu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 14 Nisan 2024; 20:22:31 >
-
Allah kurtarsın kardeşim
JauneMarine Officialyoutube
ALLAH KURTARSIN KARDEŞİM ALLAH KURTARSINhttps://www.youtube.com/watch?si=20z4yvj0iYsbX4o1&v=0XvlpQKRkvE&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yaptığınız şeyler normal anlattığına göre ama birşeyi nasıl yapmak var.quote:
Orijinalden alıntı: cagatay139Burada bir şeyler yazmıştım, belki cevabı buradadır;
dışlanmak - #152732053 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)
Ben henüz çözemedim lakin kendimi bildim bileli çoğunluktan farklı davranıyorum, ilgi alanlarım farklı, zevklerim farklı, hayat görüşüm farklı....
Belki kendinden olmayana olan düşmanlık falandır..
Yav, kitapçıda sorduğum kitap için bile; "onu kimse satın almadığı için geri gönderdik, ilk sen sordun."
gibi tepkiler alıyorum...
Bu arada bu tavrı ben sadece Türklerde görüyorum, Kıbrıs'a gittim mesela(çoğu Türk değil haliyle) muhteşem insanlar vardı orada, kimseyle bir sorun yaşamadım! bak kimseyle! (Ki gitmeden önce çok fazla şunu duydum; "Kıbrıs'takiler Türkleri sevmiyor". La yok öyle bir şey, moronları kimse sevmiyor, milliyetle alakası yoktu yani olayın...)
Orada hatta Türk bayramlarını, Rumlar kutluyordu...
Örneğin ses tonun, jest mimik ,veya el hareketleri Türklere ters hareketler olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kabaca; jes, mimik, baden dili konusundan sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Hatta jest, mimiklerim genelde çevredeki insanlara sempatik geliyor.
Mesela şimdiye kadar bana ; "O elini indir" şeklinde bir şey söylenmedi hiç.
En sorun yaşamadığım konulardan birileri diyebilirim.
Bir de birçok alana yeteneğim var ondan dolayı kıl olabiliyorlar;
Tenis(Vasili bir hoca vardı mesela geleceğin var bu branşta diyordu),
Yüzme,
Karakalem,
Yazılım,
İlk beste yaptığımda şaşırmıştı mesela, şimdilerde biraz ünlü bir müzisyen olan bir sanatçıdan ders alıyordum o zaman.
Diğer konularda da;(genelde kimsenin yapamadığı çıkarımlar yapabiliyorum.)
Bunları yapınca tabi hemen "sen bi' sussana!" veya "aşağılama" gibi yöntemlerle değersizleştirilmeye çalışılıyorum genelde...
Çok fazla gözlem yaptığım ve bunu yapmayı sevdiğim için şablon okumada iyiyim mesela bundan dolayı insanlar bana gelip; "x hakkında ne düşünüyorsun, sence nasıl birisi" gibi sorabiliyorlar... Biraz da gördüğümü söylüyorum, belki ondan dolayı itiyorumdur insanları lakin "ben dobra adamı severim" diye arkadaş kazandığım da çok oldu bu şekilde...
Kişisel temizliğime, bulunduğum yerin temiz olmasına(düzenli değil, temiz!), yatıp kalktığım yerin ahır gibi olmasını istemem, dikkat ederim yani ondan dolayı da insanları itiyor olamam(lakin "titizim" diye eleştirenler oldu)...
İlk üniversitemde mesela 3 lü bir gruptuk, yemek saatinde yemekhanede 2 kişi ne aldıysa ben de arada, bazen, diğer yemeklerden seçmeye çalışırdım, (bu aman farklı olayım falan için değil), herkes o günkü yemeklerin tadına vakıf olabilsin diye, konusu geçerse kullanabilelim diye(bundan dolayı; "niye farklı olmaya çalışıyorsun" şeklinde eleştiri alıp antipati toplamıştım mesela..)
Onun dışında fakültede %10 a girdim bi' ara yine millet bana kıl olmaya başladı...
"Lakin hiçbir zaman millet beni sevsin diye onlara fixlemedim kendimi, bu çok omurgasızca geliyor!"
Genelde; sert ve donuk bakıyorum bundan dolayı da olabilir mesela...
Bunları öyle kendimi övmek için falan söylemiyorum bu arada
(Durum bu ve durumu anlatıyorum sadece)!
Keşke hiçbirisi olmasaydı da standart birisi olabilseydim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 23 Nisan 2024; 16:37:48 >
-
Dışarıdan kendine baksan ne dersinquote:
Orijinalden alıntı: cagatay139Kabaca; jes, mimik, baden dili konusundan sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Hatta jest, mimiklerim genelde çevredeki insanlara sempatik geliyor.
Mesela şimdiye kadar bana ; "O elini indir" şeklinde bir şey söylenmedi hiç.
En sorun yaşamadığım konulardan birileri diyebilirim.
Bir de birçok alana yeteneğim var ondan dolayı kıl olabiliyorlar;
Tenis(Vasili bir hoca vardı mesela geleceğin var bu branşta diyordu),
Yüzme,
Karakalem,
Yazılım,
İlk beste yaptığımda şaşırmıştı mesela, şimdilerde biraz ünlü bir müzisyen olan bir sanatçıdan ders alıyordum o zaman.
Diğer konularda da;(genelde kimsenin yapamadığı çıkarımlar yapabiliyorum.)
Bunları yapınca tabi hemen "sen bi' sussana!" veya "aşağılama" gibi yöntemlerle değersizleştirilmeye çalışılıyorum genelde...
Çok fazla gözlem yaptığım ve bunu yapmayı sevdiğim için şablon okumada iyiyim mesela bundan dolayı insanlar bana gelip; "x hakkında ne düşünüyorsun, sence nasıl birisi" gibi sorabiliyorlar... Biraz da gördüğümü söylüyorum, belki ondan dolayı itiyorumdur insanları lakin "ben dobra adamı severim" diye arkadaş kazandığım da çok oldu bu şekilde...
Kişisel temizliğime, bulunduğum yerin temiz olmasına(düzenli değil, temiz!), yatıp kalktığım yerin ahır gibi olmasını istemem, dikkat ederim yani ondan dolayı da insanları itiyor olamam(lakin "titizim" diye eleştirenler oldu)...
İlk üniversitemde mesela 3 lü bir gruptuk, yemek saatinde yemekhanede 2 kişi ne aldıysa ben de arada, bazen, diğer yemeklerden seçmeye çalışırdım, (bu aman farklı olayım falan için değil), herkes o günkü yemeklerin tadına vakıf olabilsin diye, konusu geçerse kullanabilelim diye(bundan dolayı; "niye farklı olmaya çalışıyorsun" şeklinde eleştiri alıp antipati toplamıştım mesela..)
Onun dışında fakültede %10 a girdim bi' ara yine millet bana kıl olmaya başladı...
"Lakin hiçbir zaman millet beni sevsin diye onlara fixlemedim kendimi, bu çok omurgasızca geliyor!"
Genelde; sert ve donuk bakıyorum bundan dolayı da olabilir mesela...
Bunları öyle kendimi övmek için falan söylemiyorum bu arada
(Durum bu ve durumu anlatıyorum sadece)!
Keşke hiçbirisi olmasaydı da standart birisi olabilseydim!
Başarılarına inanıyorum yazı stilinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuKurgusu -- 15 Nisan 2024; 16:34:53 >
-
insanları, yazı sitilinden anlayamazsın(ayrıca manyak mıyım yalan söyleyeyim ? İşte, bu profilleme değil. Ön yargı!) :)
Onu ben düşündüm daha önce, hep aynı anahtar kelimelere çıkıyor;
Serseri,
Aceleci,
Boş gezenin boş kalfası,
Kolay kandırılabilir,
Karamsar(lakin insanlar gerçekçi olduğum için bunu söylüyorlar, sonradan evet sen haklısın aslında deniyor)...
Ki bunlar bana karşı da söylendi("Ben seni böyle sanıyordum lakin öyle değilmişsin" şeklinde birkaç defa geribildirim verildi..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 23 Nisan 2024; 16:42:35 > -
Birşeyi öğrendikten sonra sıkılıyor musun?quote:
Orijinalden alıntı: cagatay139insanları, yazı sitilinden anlayamazsın(ayrıca manyak mıyım yalan söyleyeyim ? İşte, bu profilleme değil. Ön yargı!) :)
Onu ben düşündüm daha önce, hep aynı anahtar kelimelere çıkıyor;
Serseri,
Aceleci,
Boş gezenin boş kalfası,
Kolay kandırılabilir,
Karamsar(lakin insanlar gerçekçi olduğum için bunu söylüyorlar, sonradan evet sen haklısın aslında deniyor)...
Ki bunlar bana karşı da söylendi("Ben seni böyle sanıyordum lakin öyle değilmişsin" şeklinde birkaç defa geribildirim verildi..)
İlgini çeken şeye odaklanman arttığı için olabilir yeteneklerin.
Realist olman duygulara inanmana engel oluyor mu? Güven,sevgi vs bundan dolayı sosyal ilişkilerde zayıflık sevilmeme olabilir.
Seni insan olarak görmediklerinden de.
Bazen kusurunu görmek isterler. Haa bununda kusuru buymuş diye. Daha sonra kıskançlıkları gidebilir. Kendince adelet anlayışlarından.
-
Ne sıkılması iyice kurcalıyorum, genel olarak yapamadığım şeylerle uğraşmayı seviyorum zaten(daha doğrusu keşfetmek muhteşem bir olay benim için!).. Hatta yapamadığım veya bulamadığım bilgi için, mesela konu fizik ise sosyal medyadan uygulamalı fizikçileri bulup dm den soruyorum konuyu..
"İlgini çeken şeye odaklanman arttığı için olabilir yeteneklerin."
-Aynen öyle, ilgi alanımdaki konuları çok daha kolay kavrıyorum.
"Realist olman duygulara inanmana engel oluyor mu?"
-Çoğu zaman duygu falan yok ki bende, doğrudan mantığıma uyuyorsa yapıyorum, uymuyorsa ve merak ettiğim bir şey değilse zaman dahi harcamıyorum.
"Güven, sevgi vs. bundan dolayı sosyal ilişkilerde zayıflık sevilmeme olabilir."
-Hem de ne var!
"Bazen kusurunu görmek isterler. Haa bununda kusuru buymuş diye. Daha sonra kıskançlıkları gidebilir. Kendince adalet anlayışlarından."
-Çok yoruyor işte bu çokkkk! Ben benden iyi olandan gidip dinleyip feyz alıyorum, bu tipler nasıl daha vasıfsızlaşırız diye çırpınıyorlar.
Hatta en tiksindiğim karakter tipi bu olabilir.
2. si de şu tüm zamanını sadece; dinle, seksle veya kahvede duman altında harcayıp başka hiçbir şey yapmayanlar..
Hatta 3.yü de yazayım; şu fanatik tayfa da çok tiksinç gelebiliyor(sporu futboldan ibaret sanan veya takım tutar gibi parti liderine tapanlar!)
Bu 3 karakteri ülkeden defetsek zaten 20-30 milyon ya kalır ya kalmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 16 Nisan 2024; 17:2:14 >
-
İçlerindeki benlik boşluğunu bir yere ait hissetmek için futbol,din , siyaset tercih ediyorlardır belki.quote:
Orijinalden alıntı: cagatay139Ne sıkılması iyice kurcalıyorum, genel olarak yapamadığım şeylerle uğraşmayı seviyorum zaten(daha doğrusu keşfetmek muhteşem bir olay benim için!).. Hatta yapamadığım veya bulamadığım bilgi için, mesela konu fizik ise sosyal medyadan uygulamalı fizikçileri bulup dm den soruyorum konuyu..
"İlgini çeken şeye odaklanman arttığı için olabilir yeteneklerin."
-Aynen öyle, ilgi alanımdaki konuları çok daha kolay kavrıyorum.
"Realist olman duygulara inanmana engel oluyor mu?"
-Çoğu zaman duygu falan yok ki bende, doğrudan mantığıma uyuyorsa yapıyorum, uymuyorsa ve merak ettiğim bir şey değilse zaman dahi harcamıyorum.
"Güven, sevgi vs. bundan dolayı sosyal ilişkilerde zayıflık sevilmeme olabilir."
-Hem de ne var!
"Bazen kusurunu görmek isterler. Haa bununda kusuru buymuş diye. Daha sonra kıskançlıkları gidebilir. Kendince adalet anlayışlarından."
-Çok yoruyor işte bu çokkkk! Ben benden iyi olandan gidip dinleyip feyz alıyorum, bu tipler nasıl daha vasıfsızlaşırız diye çırpınıyorlar.
Hatta en tiksindiğim karakter tipi bu olabilir.
2. si de şu tüm zamanını sadece; dinle, seksle veya kahvede duman altında harcayıp başka hiçbir şey yapmayanlar..
Hatta 3.yü de yazayım; şu fanatik tayfa da çok tiksinç gelebiliyor(sporu futboldan ibaret sanan veya takım tutar gibi parti liderine tapanlar!)
Bu 3 karakteri ülkeden defetsek zaten 20-30 milyon ya kalır ya kalmaz...
Bunları sevdiklerinden değil de mecburiyetten.
Mesela bı sanatçının fanboyluğunu yapıyorlar.
Kendi karakterini tamamlamak için. X kişisi ninjalari çok sever onlar hakkında her şeyi bilir ( salladım)
Mantıklı olmadığını söylemen işe yaramaz. Bazı insanlar kendi mantığını kurar ( erkekliğe sığmaz abi) gibi
Sende nasıl anlamıyorlar diye sinirleniyon .Belki de yapamadıkları için.
Hocam senin amacın gayen nedir hayatta. Ne bileyim yaşama amacı gibi.
Benzer içerikler
- erotik hikaye
- gamze akrostiş
- 2014 sigara fiyatları
- kuzenimin çocuğu benim neyim olur
- çene çıtlatmak zararlı mı
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X