Şimdi Ara

Kız arkadaşım ve problemlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar konuda sevgilimden sogumama sebep olan bir kaç şeyden bahsedecegim;

Ben 22 yaşındayım kız arkadaşım benden 3 yaş küçük, adam akıllı uzun süre (6 aydır) ilk sevgilisi benim ve bundan eminim. İlk sevgilisi olduğum için bana çok saygı duyuyor ve ayrılmak istemediğini adım gibi biliyorum.

Kız beni gerçekten seviyor ve bunu hissettiriyor.

Her neyse, bu kız benim alkol, sigara vb. şeyleri içmemi istemiyor sigara bir derece de, alkolü hiç sıfır bırakacaksın diyor. Ben de arada kaçamak yapıyorum tabi ama nereye kadar...

Kız 6 kardeşli ailenin en küçüğü, ablalari abileriyle sürekli bir sorun, dert peşinde yani illa bir şey oluyor onları da yaptıkları şeyler için suçluyor. Kendisi evlenince çalışmam ben kendi çocuğuma bakıcam diyor, e böyle bir durumda ben asgari ücrete talim kalırsam şimdiden evi nasıl gecindirecegimin derdine düştüm.. Bilmiyorum bir yanım git diyor, bir yanımda kal.. İlkim olacağı için çok ince bir çizginin arasındayım ama huzursuz yaşamak ailesinin ilişkimize karışmasını da istemiyorum, çok düşünceliyim ne yapsam bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 8 Şubat 2021; 9:9:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 kardeş. Her bayram curcuna. İşlerin iyi olur kayınbirader borç ister sıkıyorsa verme. Kızların kendi arasında rekabet olur onlarla uğraşırsın. 6 çocuk varsa anne-baba büyük ihtimal Doğulu, gelenekleri farklıdır ayak uyduramazsın, zaten içkin falan da varmış aforoz ederler seni. Yol yakınken vazgeç

Tahminen 2 ihtimal var ; Kızın babasında alkol problemi var bu yüzden sana kesinlikle bırakacaksın demiş yada ailecek sofiler bu yüzden demiş.

Benim hayata bakış açıma göre her iki durumda da uzun vadeli ilişki yada evliliği aklından çıkarmak lazım. Sadece siz değil ailelerde evlenecek. Bu ne demek ? Yaşamadan bilemezsin tabi daha yaşınız genç ama bunun kardeşi var anası var babası var amcası var dayısı var.

6 kardeşler ve en küçüğü demişsin bu daha da sıkıntı. Aile içi hiyerarşinin en altında bulunuyor. Anne-Baba karışmasa her kardeşi hayatına ve sana müdahale edebilir. Şuan etmiyorlarsa bile ya haberleri yoktur yada daha dikkatlerini çekmeyi başaramamışsındır. Bu gerçekleştikten sonra olayların rengi tamamen değişir. En iyi ihtimalle aile içi psikolojik baskıya maruz kalır ve ailesini seçer. Daha önceden ailesi ile ilgili bir problem bir kinlenme durumu varsa kaçma eğilimi gösterebilir ama o işlere bulaşmamanı tavsiye ederim. Zaten ben çalışmam çocuğuma bakarım demesi, anaç tarafından ziyade aileden bıkmak ve evlilik yolu ile rahatlığa ereceğini düşünmesinden dolayı.

Kız arkadaşına tavsiyem baba evinde kendine yaptırılan ev işleri ile kendi evini devamlı çekip çevirmek arasında dağlar kadar fark var. Çalışmasa dahi tek başına hem çocuk hem bütün evin işleri bir yerden sonra sıkacaktır veya yoracaktır.

Konudaki bir çok kişiden yaşça büyük olduğumu tahmin ediyorum çok şükür düzgün bir evliliğimde var. Bugüne kadar yaşadığım veya çevremden gördüğüm ilişki tipleme/tecrübelerime dayanarak birincisi daha yaşın genç 22 yaşında evlilik düşünülmez ikincisi kız arkadaşın ile ne yaşayacaksan yaşa ama evliliği aklından çıkar.

Türkiye'de bir gerçek var 10 Türk erkeğinden 8'i garanti bu tuzağa düşüyor.

Türk erkeği için evlilik = bedava seks

Evlenene kadar yapacağın masraf yaşayacağın onca evre ve stresi düşününce ortalama 4-5 yıl devamlı en kral eskortlara gidersin.

Türk kadınları için evlilik = aileden bağımsızlık ve rahatlık.

Evlendikten sonra kendisine bırakılan ev içi iş yükü 4 e hatta 5 e katlanacağından, anne baba halen daha müdahil olacağından istediğine asla eremeyecek.

İki tarafta bilinç altında yatan düzeni asla bulamayacak somut örnekleri aşağıda

Evlilik içi genel bir örnek ki bu video bir tık daha iyi taraflarını anlatmış eksiği yok fazlası var kısaca ;

Kadın için genel bir örnek ;

• Köylü kızı gibi duruyor asla yapamam böyle biriyle. Vakit geçiyor dünya değişiyor ama bu kız henüz değişip gelişmemiş

• Seni önemsediğinden yapıyor. Mutlu olman lazım. Alkol, sigara falan boş iş zaten umarım bırakırsın. Ben de eşimin çalışmasını istemem bunun + yönleri var ama - yönleri de var çalışırsa maddi olarak iyi olur ama bir yandan ne bileyim ilginç konu daha 22 yaşındasın konu evliliğe gelirse o zaman bunların hepsini sevgiline söylersin tartışırsınız sakince.

• 6 kardeş. Her bayram curcuna. İşlerin iyi olur kayınbirader borç ister sıkıyorsa verme. Kızların kendi arasında rekabet olur onlarla uğraşırsın. 6 çocuk varsa anne-baba büyük ihtimal Doğulu, gelenekleri farklıdır ayak uyduramazsın, zaten içkin falan da varmış aforoz ederler seni. Yol yakınken vazgeç

• İlginç gelir ama kız doğulu değil batılı, ayrıca öyle para da pul da falan da gözü yok her şeye talim ederiz ben razıyım diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Seni önemsediğinden yapıyor. Mutlu olman lazım. Alkol, sigara falan boş iş zaten umarım bırakırsın. Ben de eşimin çalışmasını istemem bunun + yönleri var ama - yönleri de var çalışırsa maddi olarak iyi olur ama bir yandan ne bileyim ilginç konu daha 22 yaşındasın konu evliliğe gelirse o zaman bunların hepsini sevgiline söylersin tartışırsınız sakince.

Bilmiyorum hocam mutsuzum neden mutsuzum? Beraber vakit gecirinilmiyor hep aynı konular.. ama bı yanımda kal diyor böyle bir kızı bu devirde gerçekten zor bulurum gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Spinazola

Bilmiyorum hocam mutsuzum neden mutsuzum? Beraber vakit gecirinilmiyor hep aynı konular.. ama bı yanımda kal diyor böyle bir kızı bu devirde gerçekten zor bulurum gibi...

Alıntıları Göster

Akışına bırak çok takmamak lazım sonuçta evlenmeyeceksin direk evlenelim dememiş kız sonuçta o an gelirse düşünürsün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir gün iki gün üç gün kaç gün talim edecek elin eve boş gittiğinde bir isteğini yerine getiremediğinde. Hayat toz pembe panjurlu evler değil kendisi de yaşının verdiği toyluktan ötürü böyle diyor sende acaba mı ki diyorsun aynı sebepten.

• quote:

Alıntıları Göster

kızla haftada kaç gün buluşuyorsun

• Hocam evlilik planları yapıyosun gibi. Unutma Türkiye’de evlenirken sadece kızla değil kızın ailesiyle de evleniyosun gibi.
  • 3 4 bi de aynı iş yerindeyiz zaten

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Haklısın başkan

• Tahminen 2 ihtimal var ; Kızın babasında alkol problemi var bu yüzden sana kesinlikle bırakacaksın demiş yada ailecek sofiler bu yüzden demiş.

Benim hayata bakış açıma göre her iki durumda da uzun vadeli ilişki yada evliliği aklından çıkarmak lazım. Sadece siz değil ailelerde evlenecek. Bu ne demek ? Yaşamadan bilemezsin tabi daha yaşınız genç ama bunun kardeşi var anası var babası var amcası var dayısı var.

6 kardeşler ve en küçüğü demişsin bu daha da sıkıntı. Aile içi hiyerarşinin en altında bulunuyor. Anne-Baba karışmasa her kardeşi hayatına ve sana müdahale edebilir. Şuan etmiyorlarsa bile ya haberleri yoktur yada daha dikkatlerini çekmeyi başaramamışsındır. Bu gerçekleştikten sonra olayların rengi tamamen değişir. En iyi ihtimalle aile içi psikolojik baskıya maruz kalır ve ailesini seçer. Daha önceden ailesi ile ilgili bir problem bir kinlenme durumu varsa kaçma eğilimi gösterebilir ama o işlere bulaşmamanı tavsiye ederim. Zaten ben çalışmam çocuğuma bakarım demesi, anaç tarafından ziyade aileden bıkmak ve evlilik yolu ile rahatlığa ereceğini düşünmesinden dolayı.

Kız arkadaşına tavsiyem baba evinde kendine yaptırılan ev işleri ile kendi evini devamlı çekip çevirmek arasında dağlar kadar fark var. Çalışmasa dahi tek başına hem çocuk hem bütün evin işleri bir yerden sonra sıkacaktır veya yoracaktır.

Konudaki bir çok kişiden yaşça büyük olduğumu tahmin ediyorum çok şükür düzgün bir evliliğimde var. Bugüne kadar yaşadığım veya çevremden gördüğüm ilişki tipleme/tecrübelerime dayanarak birincisi daha yaşın genç 22 yaşında evlilik düşünülmez ikincisi kız arkadaşın ile ne yaşayacaksan yaşa ama evliliği aklından çıkar.

Türkiye'de bir gerçek var 10 Türk erkeğinden 8'i garanti bu tuzağa düşüyor.

Türk erkeği için evlilik = bedava seks

Evlenene kadar yapacağın masraf yaşayacağın onca evre ve stresi düşününce ortalama 4-5 yıl devamlı en kral eskortlara gidersin.

Türk kadınları için evlilik = aileden bağımsızlık ve rahatlık.

Evlendikten sonra kendisine bırakılan ev içi iş yükü 4 e hatta 5 e katlanacağından, anne baba halen daha müdahil olacağından istediğine asla eremeyecek.

İki tarafta bilinç altında yatan düzeni asla bulamayacak somut örnekleri aşağıda

Evlilik içi genel bir örnek ki bu video bir tık daha iyi taraflarını anlatmış eksiği yok fazlası var kısaca ;

Kadın için genel bir örnek ;

• Alkol ve sigara almamanızı istemesi en büyük haklarından biri bence. Sizinde buna saygı göstermeniz ve konusarak bir çözüm bulmanız gerekır. Gizli saklı olacak iş değil. Ayrıca yaşlarınız çok küçük. Ne sizin ne de onun gelecek için garantisi var. Onu kendisini geliştirmesi için teşfik etmelisiniz. Çalışmam, çocuk bakarım çok sığ bir düşünce. Tabii herkes çalışmak zorunda degıl fakat bunu düşünmek için yaşı küçük. Bütün hayatının sadece ev ve çocuk olması onu erken yaşta çökertir bu da haliyle size ve evliliğinize yansır. Akışına bırakın, şuan mutluysanız öyle devam edin. Düşünceleriniz olgunlaştıkça ikinizinde ilişkiye bakış açınız değişecektir.

• O iş aynı evde yaşamaya başlayınca değişir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam seni bu gereksiz konulardan görmezdik hiç. Zamanına yazık değil mi :)

• quote:

3 4 bi de aynı iş yerindeyiz zaten

kardeşim karar senin kızı seviyosan düşünme yani bidaha bulamazsın helede güzelse

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Hocam seni bu gereksiz konulardan görmezdik hiç. Zamanına yazık değil mi :)

Ana sayfaya düşmüş genç arkadaşlara tecrübelerimi aktarmak istedim 22 yaşında hayatının baharında adam başı yanmasın :)

• Beraber yaşayan iki insanın arasında sorun olmaması gibi bir durum yok muhakkak eşin de olsa ev arkadaşın da olsa sorun yaşayacaksın. Yaşın daha genç öncelikle acele etmenize gerek yok yani hemen bir şeylere karar vermene de gerek yok şöyle bir 2-3 sene daha bekle, ilişkiniz olgunlaşsın birbirinizi daha iyi tanıyın ve o arada birikim yapın. O şimdi her şeye razıyım diyor ama zaman içerisinde seninle birlikte ihtiyaçları görüp fikrini değiştirebilir ki burada sana da rol düşüyor. Tek askeri ücretle ev geçindirmek zor hocam bu dönemde. Bu geçen zamanda sen de iş değiştirebilir maaşını artırabilirsin. Yani kısacası hemen karar verme, kendinize biraz zaman ver ve hemen evleneceğim diye acele etme. Seni seven bir insanı her zaman bulamıyorsun o yüzden değerini bilmek gerekiyor. Yine de bu demek değildir ki her dediğine eyvallah demelisin, mantıklı olanı yapmalı ve ona da bu kararları alması konusunda yardımcı olmalısın. Ailesi kalabalık olabilir ama konuşacaksın kızla, ailelerinizden mümkün mertebe uzak durmanız gerekiyor. Gerçi bilmiyorum belki muhteşem insanlardır bu konuda kararı sen vereceksin sevgilini de bu konuda değiştireceksin. Bunlar mümkün ve zaman içerisinde olan şeyler.

• bana hangi köyden oldugunu söyle,sana seceresini çıkartayım 

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.