Şimdi Ara

Kız arkadaşım ve problemlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da dert mi kardeşim? Beni seven kız olacak var ya alkolü, sigarayı daha o an bırakırım.

• uzak dur benden tavsiye. 18 yasini doldurmus bir bireysin sen alkol aliyorsan seni baglar cevrene zarar vermedigin surece kimse ictigin seye karisamaz.

Hele sadece sevgilin olan bir kiz.. senin ne yapacagini sana soyluyen kizlardan uzak dur biryere kadar sevgi vardir sakin unutma.

Hic kimse unutulmaz degildir unutamam edemem diyenler genelde hep unutur gider Bu yuzden seni kendin gibi seven birisini bulucaksin. Yarin evlendiginde arkadaslarinda gezmek istersen gezemezsin der oyun oynamak istediginde oynuyamazsin der.

• konuyu cok okumadım ama olay sadece sigara ve alkol ise bir problem yok gibi.

alkol konusunda doğru olanı yapmış, sigara konusunda da zaten hiç içmeyeceksin dememiş herhalde. tabii bu yaşta evlenmeyi düşünmek biraz saçma..

• Sal böylesini kendine yazık edersin.

• Sana bir ağabey tavsiyesi. Yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum. Maddi anlamda gücün tek başına bir evi geçindirmiye yetmeyecekse çalışmam diyen kadınla işin ciddi anlamda zor. İki gönül bir olunca samanlık seyran falan olmaz bu devirde. Günümüz şartları ve ülkemiz durumunu göze önüne aldığımızda hayat standartları açısından çekirdek ailede eşlerin çalışması kaçınılmaz.

• Kız doğru söylüyor, ben de kız olsam sigara alkol içen biriyle sevgili olmak istemem
    33 yaşında bir erkek olarak sağlıklı besleniyorum alkol sigara tüketmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru sen de haklısın hocam :)

• Önünüzde daha uzun yollar var bunları düşünmek için erken bir 2 yıl daha devam ederse ilişkiniz en azından bir ev alıp borcunu ödeyelim dersin eşine çalışır hatta şimdiden imkanın varsa borca gir kiraya ver evlenene kadar da taksidi ödersin 1+1 bile olsa başlangıç için yeter size
  • hocam gerçekten seven bırakmayan sadık insan bulmak çok zor bence öyle kolay bırakmayın bir de alkol meselesinde bin türlü haklı hiç bi aile görmedim ki o mereti evine sokup mutlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Tahminen 2 ihtimal var ; Kızın babasında alkol problemi var bu yüzden sana kesinlikle bırakacaksın demiş yada ailecek sofiler bu yüzden demiş.

Benim hayata bakış açıma göre her iki durumda da uzun vadeli ilişki yada evliliği aklından çıkarmak lazım. Sadece siz değil ailelerde evlenecek. Bu ne demek ? Yaşamadan bilemezsin tabi daha yaşınız genç ama bunun kardeşi var anası var babası var amcası var dayısı var.

6 kardeşler ve en küçüğü demişsin bu daha da sıkıntı. Aile içi hiyerarşinin en altında bulunuyor. Anne-Baba karışmasa her kardeşi hayatına ve sana müdahale edebilir. Şuan etmiyorlarsa bile ya haberleri yoktur yada daha dikkatlerini çekmeyi başaramamışsındır. Bu gerçekleştikten sonra olayların rengi tamamen değişir. En iyi ihtimalle aile içi psikolojik baskıya maruz kalır ve ailesini seçer. Daha önceden ailesi ile ilgili bir problem bir kinlenme durumu varsa kaçma eğilimi gösterebilir ama o işlere bulaşmamanı tavsiye ederim. Zaten ben çalışmam çocuğuma bakarım demesi, anaç tarafından ziyade aileden bıkmak ve evlilik yolu ile rahatlığa ereceğini düşünmesinden dolayı.

Kız arkadaşına tavsiyem baba evinde kendine yaptırılan ev işleri ile kendi evini devamlı çekip çevirmek arasında dağlar kadar fark var. Çalışmasa dahi tek başına hem çocuk hem bütün evin işleri bir yerden sonra sıkacaktır veya yoracaktır.

Konudaki bir çok kişiden yaşça büyük olduğumu tahmin ediyorum çok şükür düzgün bir evliliğimde var. Bugüne kadar yaşadığım veya çevremden gördüğüm ilişki tipleme/tecrübelerime dayanarak birincisi daha yaşın genç 22 yaşında evlilik düşünülmez ikincisi kız arkadaşın ile ne yaşayacaksan yaşa ama evliliği aklından çıkar.

Türkiye'de bir gerçek var 10 Türk erkeğinden 8'i garanti bu tuzağa düşüyor.

Türk erkeği için evlilik = bedava seks

Evlenene kadar yapacağın masraf yaşayacağın onca evre ve stresi düşününce ortalama 4-5 yıl devamlı en kral eskortlara gidersin.

Türk kadınları için evlilik = aileden bağımsızlık ve rahatlık.

Evlendikten sonra kendisine bırakılan ev içi iş yükü 4 e hatta 5 e katlanacağından, anne baba halen daha müdahil olacağından istediğine asla eremeyecek.

İki tarafta bilinç altında yatan düzeni asla bulamayacak somut örnekleri aşağıda

Evlilik içi genel bir örnek ki bu video bir tık daha iyi taraflarını anlatmış eksiği yok fazlası var kısaca ;

Kadın için genel bir örnek ;

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 14 Haziran 2021; 23:58:47 >

• Tek kişi nitelikli bir işin olmadıktan sonra geçinmek çok zor. Olmaz demiyorum fakat hayat standartın minimum olur.

• "sürekli telefonuma bakmak istiyor ne yapmışım diye .."

Bu iş yaş hocam, yol yakın iken dönün. Size karşı güven problemi var, bu bile başlı başına sebep. Ek olarak "Artık birini bulayım da ailemden kurtulayım." kafasında duruyor. Özellikle kardeşleri ile çekilecek çile olmaz ne yazık ki.

• Evlenince ben çalışmam diyen kıza yol ver şimdiden hiç düşünme. Bir evde para yoksa huzursuzluk çıkar bu kadar net.

Edit: Daha çocuksun kardeşim yanlış anlama da bu yaşlarda ne evliliği. Evinde huzursuz olup evlenince huzuru bulacağını mı sanıyor bu kız imkansız karşı tarafında ailesiyle evleniyorsun sakın aksini düşünme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 9 Şubat 2021; 2:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Tahminen 2 ihtimal var ; Kızın babasında alkol problemi var bu yüzden sana kesinlikle bırakacaksın demiş yada ailecek sofiler bu yüzden demiş.

Benim hayata bakış açıma göre her iki durumda da uzun vadeli ilişki yada evliliği aklından çıkarmak lazım. Sadece siz değil ailelerde evlenecek. Bu ne demek ? Yaşamadan bilemezsin tabi daha yaşınız genç ama bunun kardeşi var anası var babası var amcası var dayısı var.

6 kardeşler ve en küçüğü demişsin bu daha da sıkıntı. Aile içi hiyerarşinin en altında bulunuyor. Anne-Baba karışmasa her kardeşi hayatına ve sana müdahale edebilir. Şuan etmiyorlarsa bile ya haberleri yoktur yada daha dikkatlerini çekmeyi başaramamışsındır. Bu gerçekleştikten sonra olayların rengi tamamen değişir. En iyi ihtimalle aile içi psikolojik baskıya maruz kalır ve ailesini seçer. Daha önceden ailesi ile ilgili bir problem bir kinlenme durumu varsa kaçma eğilimi gösterebilir ama o işlere bulaşmamanı tavsiye ederim. Zaten ben çalışmam çocuğuma bakarım demesi, anaç tarafından ziyade aileden bıkmak ve evlilik yolu ile rahatlığa ereceğini düşünmesinden dolayı.

Kız arkadaşına tavsiyem baba evinde kendine yaptırılan ev işleri ile kendi evini devamlı çekip çevirmek arasında dağlar kadar fark var. Çalışmasa dahi tek başına hem çocuk hem bütün evin işleri bir yerden sonra sıkacaktır veya yoracaktır.

Konudaki bir çok kişiden yaşça büyük olduğumu tahmin ediyorum çok şükür düzgün bir evliliğimde var. Bugüne kadar yaşadığım veya çevremden gördüğüm ilişki tipleme/tecrübelerime dayanarak birincisi daha yaşın genç 22 yaşında evlilik düşünülmez ikincisi kız arkadaşın ile ne yaşayacaksan yaşa ama evliliği aklından çıkar.

Türkiye'de bir gerçek var 10 Türk erkeğinden 8'i garanti bu tuzağa düşüyor.

Türk erkeği için evlilik = bedava seks

Evlenene kadar yapacağın masraf yaşayacağın onca evre ve stresi düşününce ortalama 4-5 yıl devamlı en kral eskortlara gidersin.

Türk kadınları için evlilik = aileden bağımsızlık ve rahatlık.

Evlendikten sonra kendisine bırakılan ev içi iş yükü 4 e hatta 5 e katlanacağından, anne baba halen daha müdahil olacağından istediğine asla eremeyecek.

İki tarafta bilinç altında yatan düzeni asla bulamayacak somut örnekleri aşağıda

Evlilik içi genel bir örnek ki bu video bir tık daha iyi taraflarını anlatmış eksiği yok fazlası var kısaca ;

Kadın için genel bir örnek ;

Bu yorum harici başka bir yoruma bile gerek yok +1

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

Sana bir ağabey tavsiyesi. Yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum. Maddi anlamda gücün tek başına bir evi geçindirmiye yetmeyecekse çalışmam diyen kadınla işin ciddi anlamda zor. İki gönül bir olunca samanlık seyran falan olmaz bu devirde. Günümüz şartları ve ülkemiz durumunu göze önüne aldığımızda hayat standartları açısından çekirdek ailede eşlerin çalışması kaçınılmaz.

Elime daha meslegimi almadım maddi anlamda gücümü bilmiyorum o yuzden kararsızım ve ne yapacağım konusunda hiçbir bilgim yok umarım hayırlısı olur :/

• Sana şu kadarını söyleyeyim. Eşim ve ben ortalamın üstünde kazanıyoruz. Bugün eşim ben çalışmıyorum evde oturmak istiyorum dese, maddi anlamda çekip-çekiştiremem. O kadar net söylüyorum. Yani evet yaşarız ama çıtamızın çok altına inmemiz gerekir. Ona da yaşanmak denmiyor malesef. Durumun piskolojik yükü zaten bambaşka bir boyut. Eskilerin bir lafı vardır belki duymuş olabilirsiniz. ''Hanım evde tuz der, erkeğin canı cız der'' diye. Üzülerek söylüyorum ki; kaliteli, stabil ilişki günümüzde güçlü maddi durumla doğru orantılı. Yıllanmış bir yastıkta 25-30 yılını geçirmişler için söylemiyorum bunu zira çevremde var. Çok zenginken iflas edip çok yüksekten düşenleride gördüm. Bununla birlikte birbirlerini bırakmayanları da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 9 Şubat 2021; 9:56:49 >
  • Alkol ve sigara konusunda haklı fakat,ben çalışmam evde yatarım kafası tehlikeli. Yol ver gitsin

• 1.Yasin 22 .Ne evliliği?Çıldırdın mi?Bence 40 yaşına gelsen de evlenme,o ayrı.İlla yiyeceksen bu oku daha erken.

2.Kiz daha çok küçük,olgun değilse çok sıkıntı olur.

3.En önemlisi 6 kardeş ve sıkıntılı tipler demişsin.En büyük problem bu.Sen ya da eşin istediğiniz kadar çabalayin mutlu olmak için pacanizdan çekerler sizi .Issız güçsüz ,serseri,alkolik,kumarbaz,hayat galesi olmayan erkek kardeş varsa hele bu mesajı okur okumaz telefon numaranı ve adresini değiştir.Kaç hemen.Onlarin yarattığı sıkıntılar hep sizi bulur.Esin bunlara arasına set cekemezse ki çekemez çok büyük ihtimalle,hayat sana zehir olur.Surekli morali bozuk,stresli ,mutsuz bir eşin olur.Yani söyle söyleyeyim 1-0 dan maç çevirmek var, 5-0 dan maç çevirmek var.Maci çevirecek olan sensin.

4.Alkol,din vs. Konularda radikal değişiklikler bekliyorsa senden yine uzak dur.Bir süre uyarsın,sonrasında salarsin kendini.Hic kimse için olamayacağın bir kraktare burunme.

• alkol ve sigara konusunda haklı. özellikle sigara gerçekten çok kötü. sadece kokusu bile içmeni istememek için geçerli bir neden. fakat arkadaşım... kızın çalışmak istememesi çok kötü bir şey. biliyorsun ki refah seviyesi yüksek bir ülkede yaşamıyoruz. bir maaşla bir aile çok zor geçinir. üstelik 19 yaşında bir genç kızın bu dönemde enerjisi öyle yüksek olmalı kii, geleceğe dair hedefleri yüksek olup özgüveni tam olmalı. şimdiden bu tür kısıtlamalar ilişkinizi çatlatmış bile. zaten aklına bir şüphe düştü mü devamı gelir. iyi düşün, iyi karar ver. ne kızlar tanıyorum " ben her şeye varım sen yanımda ol" diyen. düğün vakti geldi mi 300 bin tllik masraf çıkarıp kenara çekilir. ama sen ben onun ilkiyim der kendini bu teselliyle avutursun. çok dikkatli ol

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.