|
Kız arkadaşım ve problemlerim (3. sayfa)
-
-
Kızın seni değiştirmesine izin verme değiştirmeye çalışırsa ayrıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çalışmayıp yatacağım kafası ne allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz :D sen ağa paşa çocuğu değilsin ki asgari ücretin bir tık üstü maaşın olacak muhtemelen. 3k ya bırak aileyi bekar adam bile zor geçinir. bu arada 22 evlilik için çook erken bence
edit : imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertayKardes -- 10 Şubat 2021; 0:12:43 > -
Kızı bırak erkek adamın erkek sevgilisi olur , içkinede karışmaz oturup karşılıklı içersiniz içkiyi sigarayı . -
Gelen mesajlar ne kadar çocuksu, herkes ergen değil arkadaşlar. Sen de daha bu yaşta evlilik derdine düşme, bırak 3-5sene içinde ilişkin olacak mi bakalım ayrıca sırf ilkin olacak diye devam etme işler ciddiye binince pişman olursun. Kız arkadaşın daha hayat tecrübesi çok az zaten, yaşaya yaşaya olgunlaşır bu süreçte mecburen katlanacaksın devam etmek istiyorsan eğer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlış anlama ama bu kızdan sana hayır gelmez. Bırakın şu ilkim konularını bilmem ne konularını.
Kız kendi ağızıyla çalışmam çocuğuma bakarım diyormuş, daha evlenmeden böyle söylemlerde bulunan, özellikle ailesinden de şikayetçi abisi ablalarından diyorsun. Kendi ailesinden şikayetçi olan elin adamına neler yapar bir bilsen.
Anladığım kadarıyla seni onda tutan tek şey ilki olmak. Ama boşver hocam, birinin ilki olucam diye gençliğini feda etme. Sen de insansın, evine tek parayı sen getireceksin diye birşey olamaz, keyfi olarak çalışmayacağım diyemez bir insan. Sen de insansın yarın bir gün 15 gün hasta düşsen işe gidemezsen ne olacak eve para havadan mı yağacak ?
Öyle çocuk bakarım çalışmam diye bir dünya yok. Gerekirse çocuk kreşe verilir yine de işe gidilir. Çocuğu çalışmamak için bahane etmesin kimse.
Bu kızdan bir an önce ayrıl hocam bak beni yanlış anlama ama gerçekten değmez. Dediklerimi iyi düşün, ailesini kötüleyen insan sana neler yapar bir düşün. Başka sözüm yok hayırlısını dilerim hocam.
-
Eğer evlenirsen büyük ihtimalle hayatında yaptığın en büyük hata olacak, 19 yaşındaki bir kızın şimdiden evde çocuk bakma hayali olması çok korkunç.
Ailesiyle sorun yaşaması ve seninle böyle hayaller kurması amacının ailesinden kurtulup evden çıkıp gitmek olduğunu gösteriyor. Bu işten hem maddi hem manevi çok zararlı çıkacağın o kadar belli ki.
Kızın maddi zorluk çekmesi, kurmayı düşündüğü ailenin maddi durumunu düşünmemesi fedakarlık değil, cahillik. Hadi diyelim ki sen de, o da buna katlanır peki ya çocuklar?
Bir de kesinlikle başkası için kendinden taviz vermeni önermem, evet buna alkol ve sigara da dahil. Partnerin senin iyiliğin için bunlardan uzak durmanı önerebilir ve yardım etmeye çalışabilir fakat kural koyacak haddi nereden buluyor anlayamıyorum. Bugün masum görünen bir şeyle başlar, yarın hayatı zehir edecek hale gelir bu yasaklar.
Son olarak kıskançlık sevgiden dolayı değil, güvensizlikten dolayı olur. Sana gram güvenmeyen, seni sürekli kontrol etmeye çalışan ve kural koyan birinin kölesi olursan ileride çok pişman olursun.
Biraz sert yazdıysam lütfen kusura bakma, etrafımda benzer şeyler yaşayıp hayatının en güzel yıllarını heba eden o kadar insan var ki yazmadan dayanamadım. Daha çok gençsin, önüne daha çook kız çıkacak.
Hakkında hayırlısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteCorpuscle -- 10 Şubat 2021; 1:26:25 >
-
Hocam boşver, 2 dakika durulmaz bu tipler ile.
-
Ne açıdan bro çalışmak istememesi mi sorun, bilmiyorum her şey darmaduman kızın duygularıyla da oynamak istemiyorum
Dostum zaten 20 li yaşlarda evlilik konuşmak laftan öteye geçemez. Hem ailesi sorunlu demişsin bu aile sorunu elbet senin ilişkine yansır kaçışı yok.
-
Ya ne bileyim kız ilk defa bana aşık olmuş ve benimle ölene dek kalabilecek kadar sadık biri ne parasında ne pulunda, bilmiyorum acayip karışığım sanki ilişki ilerlemese aklım hep onda kalacak gibi bir çıkmaz sokak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 27 Şubat 2021; 4:55:59 >
quote:
Orijinalden alıntı: tortoteDostum zaten 20 li yaşlarda evlilik konuşmak laftan öteye geçemez. Hem ailesi sorunlu demişsin bu aile sorunu elbet senin ilişkine yansır kaçışı yok.
Yansır mı başkan ne bileyim yansımaz gibi de .. ya da karar veremiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Spinazolaİlginç gelir ama kız doğulu değil batılı, ayrıca öyle para da pul da falan da gözü yok her şeye talim ederiz ben razıyım diyor.
Her kız rahat bir yaşam ister. Parada pulda gözü yoktur belki ama yaşamını idame ettirecek en az ailesinin ekonomisinde bir evlilik düşünür. İnanmıyorsan dene istersen. Senin ciddi bir borca girdiğini uzun süre mesela 5 yıl bu borcu kapatamayacağını anlat ona. Bakalım ne kadar süre dayanacak. Huzursuzluklar çıkarmayacak mı? destek mi olacak? yoksa...
-
Destek oluyor kral bi en kötü bir 10 sene de borç öderiz
quote:
Orijinalden alıntı: SpinazolaDestek oluyor kral bi en kötü bir 10 sene de borç öderiz
Hocam bence fazla düşünmene gerek yok sen bu kızla yapamazsın. Daha bu yaşlarda evlilik düşünmeyi geçtim bir de evlenince çalışmam çocuğuma bakarım kafası bir de 21.yyda yaşıyoruz. Ailevi sorunları zaten ortada ve bunun sana yansımama ihtimali yok. Sen bu ilişkiyi devam ettirip kıza bağlanmayı sürdürürsen emin ol bundan en zararlı çıkan kişi olacaksın. Şu an sana çok cici gibi gözüken bu ilişkinin ileride kabusun olma ihtimali aşırı yüksek. Hayat toz pembe değil gerçekleri görmek lazım.
-
Okurken içim baydı ayrıl gitsin
-
Her şeye talim ederim diyor ama evde oturup çocuk bakacağım diyor. Her şeye talim edecekse belediyeden aylık bağlatsın kendine.
Hani ben gider zorluklara göğüs gerer, çalışırım, ev ekonomisine destek olurum demiyor ama evde oturur çocuk bakarım diyor. Biraz mantıklı ol istersen.
Sana destek olmak yerine çocuk bakmak.. Gerçekten gülünç.
-
Sana bir tecrübe tavsiyesi vereceğim. Kabullenemeyeceksin , zamanı geldiğin de mesajımı hatırlarsın.
Sevgilini çok sevip aşık olabilirsin , zamanla senin ailen en yakın arkadaşın sevgilin olacak senden 3 yaş küçük.Düşünce olarak ergen sayılır.
Sevgilini hayatının merkezi yapma.Öyle davran fakat hayatını onun üzerine kurma.
Kız arkadaşın var görüşme mi diyor ? Görüş ama sevgilin varken.
Bu işe girme mi diyor ? Sakın dinleme.
kadınlar güvenilmez insanlar.Bir gün ailevi problemden başlayıp anlaşamıyoruza getirebilir.
ilk sevgilisi sen isen bu çok güzel fakat...Dünya iyisi ol ilk seni tanıdığı için farklı insanlar da mutluluk aramaya çalışabilir.
Vaktin varken koşarak kaç o kızın zihniyeti asla değişmez
Anlasamiyoruz getirmelik bir durum yok dünya iyisi de olsam kız bunu anlar nitelikte farklı insanlarla da mutluluk arayacak bir tip degil farklı yerlere yansıtmaya gerek yok bilmiyorum ileride, şuan yapacağım bir hata yüzünden pişman olmak istemiyorum durumlar kafam çok karışık niye böyle bir durumdayim çözemiyorum psikolojim bertaraf oldu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X