Şimdi Ara

Aşırı zeki olma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç durmadan 7/24 beynim çalışıyor. Düşünmekten hiçbir şey yapamadığım zamanlar oluyor. İstediğim hedeflere ulaşamıyorum. 15 yıl öncesini bile net hatırlıyorum. Bana en ufak yanlış yapanla tekrar samimi olamıyorum bu yüzden. Çevremde insan kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabus00 kullanıcısına yanıt
    Ben 30 sene öncesinin hatırlıyorum yaş 35 daha zekiyim heralde 😅😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynısı bende de var, çocukluğumun yaşımın çok küçük olduğu birkaç zaman hariç tamamını hatırlıyorum, hayatıma girip çıkan herkesi bana ne yaptıklarıyla dahil bütün ayrıntısıyla hatırlıyorum, bu kadar kafada kurmanın sonu da iyi olmuyor tabii, keşke beynim arada çalışmayı bıraksa da dinlenebilsem

• zekayla alakasi yok. muhtemelen okb ve anksiyeteden muzdaripsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bense Dehb'den müzdarip olduğum için en önemli şeyleri, (ocağın altını, ütünün prizini, önemli eşyalarımı sürekli kaybeder, unuturum, dikkatim çok dağınıktır) unuturak, yani geçmişe dönük hislerim hariç olaylar hafızamdan silinerek yaşarım.. benim için en zorlu dönem olduğunu bildiğim bir dönemle ilgili iki, üç anıdan başka bir şey yok mesela hafızamda ama o hisler hala canımı acıtır. Zihnimin susmaması ise ve sürekli düşünüp düşünüp, her türlü senaryoyu kurup kendimi üzmeyi iyi bilirim, içimden konuştuklarımı kimsenin anlamayacağım da bilirim. İnsanların gözünde garip bi insan olduğumu bu sebeplerden, daha yeni yeni öğrendim, öğreniyorum hatta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 6 Kasım 2024; 10:18:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zekilik değil tahammülsüzlük oluyor bu yada anksiyete zeki adamın burda neyşi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.