Şimdi Ara

Aşk acınız nasıl geçti ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmedi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyalliğim azaldığında geri geliyor ama eski şiddetinde değil haziran ayından beri görmüyorum. En önemlisi de bir intikam ateşi var içimde söndüremediğim aşk acısı değil de o intikam duygusu beni bitirecek.

• Aşık olacak başka birini bularak.

• Aşk acisi gecmez bence de. Aşk insani degistiriyor oyle veya boyle, eskisi gibi olmamaya calismamak oldugun yeni kimligi kucaklamak gerekiyor. İnsanlardan nolursa olsun umidini kesmemek lazim. Ben bir aşkın enkazı yuzunden kızlara olan güvenimi kaybettim. Bu güvensizliğim yuzunden de çok talihsiz, hazin seyler yasadim.

En iyisi kör kütük aşıkken bile ölçülü davranmak ki sonu hüsranla bittiğinde ki çoğunlukla öyle bitiyor toparlanamayacak seviyeye gelmemek.

Bu arada sunu da ekleyeyim erkeklere duygusz fln derler de alakası yok. Aşk da aşk acisi da kizlarda oldugundan daha yogun bizde bence. En cok sevdim diyen kız 2 ay sonra hayatina devam ediyor erkekler oyle degil. Bir kere o zehir kanimiza girdi mi bir daha kolay kolay iflah olamiyoruz.

• Senin yaşında iken aynı durumdayım, beyin ölümüm gerçekleşti gibi hissettim bir sure.Babam yanıma geldi ve "bir insanı Allah tan daha çok seversen o insanı kaybedersin" dedi ve hayatim değişti. 32 yaşındayım 2. Çocuğum olacak eşimi çok seviyorum, mutluyum.Zaman herşeyin ilacı o acıları cekeceksin ama geçecek merak etme.Hayat devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada konuyu actıgımdan gecen süre zarfından beri bi kere barıstık sonra ben ayrılmak istedim tekrar,artık hiç birşey hissetmıyorum,gayet rahatım..daha önce kendimi harap etmiştim zaten,artık mesaj atsa bile en ufak ondan gelen birşey etki etmıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.