Şimdi Ara

Aşk acınız nasıl geçti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet tecrubeleri dinlemek isterim bu konuda, nasıl onsuzluğa dayandınız ,bir kişiye bağlandıktan sonra nasıl piskolojinizi düzelttiniz..

Şahsen benim 4 yıllık bi ilişkiden sonra baya sıkıntılara girdim 1 ay kadar..Daha sonra kendinden nefret etmemi sağladı ve hiç acı duymadım o saatten sonra..aklıma gelse bile hic bir duygusallık yok onun adına..sadece nefret var,böyle huzurluyum diyebilirim..

Ama zor birşey,daha cok acı gormedim 23 yasındayım..herhalde bi 30 küsürlerde insan baya bi olgunlaşıyor..Allah hepimize sabır versin her türlü acıya karşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 7 Mart 2016; 18:40:56 >

• aşk acısı tamamen geçmez. bir süre arka planda bekler ama sonra başka simalarda başka ruhlarda tekrar ortaya çıkar.
  • 2 yillik sevgilimden ayrildim cok seviyodum.O varken vazgectiklerimi yapiyorum bi sure sonra alisiyor insan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmedi. Daha büyük acılar başıma geldiğinde aşk acısı çekmeye utandım, alıştım.
  • llAkabell kullanıcısına yanıt
    Nefret varken nasıl huzurlusun? Düşündürdü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiyor zamanla alışıyorsun. Bir de uzun süre geçtiyse,gelse de artık aynı kadın olmayacağını biliyorsun yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kankinizle sürtmeye başlayınca ikisinden de fazlasıyla nefret ediyorsunuz beyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aşk acısı nasıl geçer
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen bişey değil bu daha doğrusu geçtiğini sanırsın fakat hep bir yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -hope

Geçen bişey değil bu daha doğrusu geçtiğini sanırsın fakat hep bir yerlerde.

kalır içinde yarası bir ömür boyunca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: -hope

Geçen bişey değil bu daha doğrusu geçtiğini sanırsın fakat hep bir yerlerde.

kalır içinde yarası bir ömür boyunca...

ta kendisi
  • Geçmedi,platonik aşkımın 13. senesine giriyoruz
  • Alışırsın başkan yak bi cigara

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

Alışırsın başkan yak bi cigara

yakmayan adam değil:)
  • Aşk acısı geçmez her şey normal gidiyodur bir söz bir şey yani herhangi bir şey yine o günleri hatırlatır ve yine acı çekersin bu böyledir.
  • Zamanla rahatlıyorsun. Ardından da çivi çiviyi söküyor.

• Geçire geçire geçti nasıl geçecek.

• BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    Ulan güldürdün
  • çivi çiviyi söker mantığıyla farklı insanlarda aynı mutluluğu yakalama çabasına inanmıyorum ki zaten aynı olaylar yakalanamıyor.
  • sadece sabah uyandığım da ve gece yatarken hassastım. sonra geçti zaten. en mükemmeli görmemek, görünce başa sarıyorsun.
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    valla öyle hocam..nefret ediyorum sadece kafama takmıyorum..hani deger verdigin kafana takılır herhalde ve bende birşey kalmadı onun namına
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.