Şimdi Ara

Şu an savaş çıksa gidermisinz (Haydi gençler milliyetçi duyguları kabartalım biraz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şu an savaş çıksa gidermisinz (Haydi gençler milliyetçi duyguları kabartalım biraz)

(En Son Oy Tarihi: 10.8.2008)
Giriş
  • Gün geçmiyorki milliyetçilik duygularımz kabarmasın.Gün geçmiyorki barış içinde yaşayalım.

Allah korusun ülkemiz çok büyük tehtid altında olsa 4 bi yandan savaş açılsa direk gidermiydnz askerliğe.

Hadi gençler biraz gaza gelelim.d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progman -- 9 Ağustos 2008; 1:30:37 >

• tabi seve seve giderim.. ama eskisi gibi kılıç kuşanıp,silah kuşanıp olan savaşlar yokki artık füzeler bombalar helikopterler tanklar savaşıyor nükleer ve biyoloji savaş oluyor bireye fazla bir iş düşmüyor..
  • Hiç tereddüt etmeden giderdim.
  • "Gün geçmiyorki barış içinde yaşayalım."

Burada ne anlatmaya çalıştın?
  • hemen giderim en iyi şekilde adam vurmaya çalışırım.

(bknz:Call Of Duty) oyun ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim204

tabi seve seve giderim.. ama eskisi gibi kılıç kuşanıp,silah kuşanıp olan savaşlar yokki artık füzeler bombalar helikopterler tanklar savaşıyor nükleer ve biyoloji savaş oluyor bireye fazla bir iş düşmüyor..

Askeriyede şu vardır şu söz söylenir

Askerin karaya ayak basmadığı bir savaş henüz kazanılmış sayılamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: progman

Gün geçmiyorki milliyetçilik duygularımz kabarmasın.Gün geçmiyorki barış içinde yaşayalım.

Allah korusun ülkemiz çok büyük tehtid altında olsa 4 bi yandan savaş açılsa direk gidermiydnz askerliğe.

Hadi gençler biraz gaza gelelim.d

az delikanlı olsunlar savaşa her zaman kapım açık.
    mevim204'ün dediği gibi kılıç kalkan kuşanıp gelecekse savaş buyursun gelsin
    kimse bükemez bileğimizi.
    sizi bilmemde benimkini bükemezler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi an bile düşünmem. Canımı seve seve veririm. Ama önce can almaya bakarım savaşta.
  • giderim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

"Gün geçmiyorki barış içinde yaşayalım."

Burada ne anlatmaya çalıştın?

etrafımzda savaşlar oluyor
  • Gitmem. Savaş alanlarının eğitimsiz askere ihtiyacı yok.
  • vay anam vay ülkeni düşman işgal edecek seni aşağılayacaklar kadınlarınıza kızlarınıza tecavüz edecekler sende acaba savaşa gitsemmi diye düşünecen ordan oraya kaçarak hayatta kaldığını sanacan her türk genci için bunlar ölüm demektir zaten sadece kanı bozuklar kaçar ne derseniz deyin gitmem diyen kanı bozuktur bu ülkede de bu dünyada da yaşamaya hakkı yoktur zaten
    16 yaşındayım elimden hiç bişey gelmese canlı bomba olurum ama kimseye çiğnetmem bu vatanın toprağını atalarımızda çiğnetmemiş şükür ki içimizdeki hayinlerinde cezası öteki tarafta kesilir zaten içimizdeki başımızdaki hayinleri bu dünyada temizleyeceğimizi hiç sanmıyorum başka halk uyumaya devam ederse
  • 1 saniye düşünmem.Ülkemem için canımı veririm.
  • yapacagım lik şey abdest alıp savaşa gitmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

Gitmem. Savaş alanlarının eğitimsiz askere ihtiyacı yok.

ben mantıklı düşünüyorum diye çıkıntılık yapma en azından ben yemem yani

durum çok ciddiyse diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progman -- 9 Ağustos 2008; 1:41:48 >
  • Ülkemi savunmak için koşa koşa giderim ihtiyaç olunca .

Ama sırf toprak açlığı yüzünden bir başka ülkenin , milletin topraklarını gasp etmeye o kadar da can ata ata gidemem .. Ama askere çağırılınca mecbur .
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

Gitmem. Savaş alanlarının eğitimsiz askere ihtiyacı yok.

Erzak Taşımak İçindemi Eğitim Gerekiyor? Veya Bu Tarz İşler İçin Biraz Oblektif Ol

Ayrıca Seferberlik İlan Edilince Gitmede Göreyim Seni?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 9 Ağustos 2008; 1:43:23 >
  • günahlarıma kefaret olarak şehit olmayı isterdim.
  • bi ara şey diyolardı savaştan kaçanlara dokunmayacagız en son hamile kadınlar öldükten sonra onları savaşa süreceğiz tarzı bişey vardı ama nerde vardı unuttum
  • gta özentileri savaşa gidermiydi acaba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.