< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
İmkan bulursam ailemi de alir giderim net
Çünkü ulkenin ne iç ne dis politikasinda benim sundugum onerileri dinleyen de yok uyan da Beyinsiz politikacilarin savas hatasını neden ben cekeyim ki? |
Valla bu ülke Türkler yerine araplara hizmet ettiği sürece kılımı bile kıpırdatmam.
Türk milliyetçisi olarak söylüyorum. Ülkem zaten işgal edildi 4 milyon suriyeli tarafında. Mesela yunan gelse işgal etse niye savaşıyım.Ha yunanin altında yaşamışım ha arabın. Yunanı denize döküp sonra suriyelilerle birlikte yaşamaya devammı edicem.Ne anladım o işten. Bu ülke ne zaman saf Türk kültürüne döner ve Türk olmayan unsurlar temizlenir ülkeden ve hükümetimiz ümmettense türkün çıkarlarına hizmet eder . Anca işte o zaman kanımın son damlasına kadar savaşırım . Bu ülkeye şuanki haliyle gram aidiyet duygum yok. Azerbaycana olan aidiyet duygum daha fazladır. Azerbaycanla Türkiye savaşsa azerbaycanı tutarım. Ben Türk olarak Türklerin olduğu yere aidiyet duyarım. Içinde arapların yaşadığı bir ülkenin ismi bin defa Türkiye diye yazılsa ne yazar. |
erdoğan için akp için savaşmam karşı tarafı desteklerim |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu 10 milyon ne olduğu belli olmayan kaçak kitleyi şutlarlarsa ve ümmetçilik yerine Türkçülüğü benimserlerse canımı veririm onun haricinde elin Arapçılar için rahatımı bozmam. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |