savaşı kim açtıysa o gider savaşır, güvenlik neredeyse ben oradayım fakat ülkede 7-8 milyon savaşta ölmek isteyen insan var onlar için bi savaş olsun istiyorum bi temizlensin memleket < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 17 Haziran 2022; 13:6:10 > |
Savaş çıksa bu ülke için savaşırmısınız ? (2. sayfa)
-
-
Tam bu noktada Suriyelilerden bir farkın kalmadığı için bende bu saatten sonra mülteci eleştirmek mantıklı olmaz gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla bu ülke Türkler yerine araplara hizmet ettiği sürece kılımı bile kıpırdatmam.
Türk milliyetçisi olarak söylüyorum.
Ülkem zaten işgal edildi 4 milyon suriyeli tarafında.
Mesela yunan gelse işgal etse niye savaşıyım.Ha yunanin altında yaşamışım ha arabın.
Yunanı denize döküp sonra suriyelilerle birlikte yaşamaya devammı edicem.Ne anladım o işten.
Bu ülke ne zaman saf Türk kültürüne döner ve Türk olmayan unsurlar temizlenir ülkeden ve hükümetimiz ümmettense türkün çıkarlarına hizmet eder . Anca işte o zaman kanımın son damlasına kadar savaşırım .
Bu ülkeye şuanki haliyle gram aidiyet duygum yok.
Azerbaycana olan aidiyet duygum daha fazladır.
Azerbaycanla Türkiye savaşsa azerbaycanı tutarım.
Ben Türk olarak Türklerin olduğu yere aidiyet duyarım.
Içinde arapların yaşadığı bir ülkenin ismi bin defa Türkiye diye yazılsa ne yazar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 17 Haziran 2022; 13:32:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yo ne alaka
-
Savaşın niye çıktığına veya kimin çıkarttığını bağlı bizden bağımsız politikadan bağımsız bir savaş ise ve ülkemi tehtit ediyorsa elbette savaşırım ama kendi çıkarları uğruna çıkartılan savaşlar uğruna can vermem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Savaşta cesaretli vatansever Allahın rızasını kazanmak isteyen insanlar savaşır korkaklar savasamaz kaçar kendilerince bahaneler üretirler. Çanakkale'de bir çok millet Turk milletiyle omuz omuza savaştı kimse benim toprağım değil demedi. Savaştan korkanlar da Onursuzca yaşar Onursuzca ölürler.
1998' de mezun olur olmaz askere gitmek için müracaat ettim ama 11 ay beklettiler.
Terörün bittiği o zamanlarda askere gittiğimde şehit olmayı o kadar istiyordum ki Montréal' de yaşama fırsatım olduğu halde askere gideceğim teskere bıracağım düşüncesiyle fırsatı elimin tersi ile ittim...
-
erdoğan için akp için savaşmam karşı tarafı desteklerim
-
Saçma bir soru olmuş, bu bir seçenek değil ki ? :) Seferberlik ilan edildiğinde mecbur savaşacaksın zaten, askerlik yapmış ve belli bir yaşı aşmamış sağlam olan herkes silah altına alınır ve cepheye gönderilir bu kadar basit.
Zaten askerde nişancı olduğum için ilk en önde gönderileceklerden biride ben olurum muhtemelen ve ilk vurulup ölecek kişide ben olurum sanırım.Genelde ilk hedef herzaman nişancı mevzileri olur ve ilk onlar hedef alınır.Çünkü nişancı mevzilerini dağıtmadan ağır baskı ateşi altında kimse ilerleyemez o yüzden ilk hedef herzaman nişancılardır.
-
Savaşırım, zaten ölmek için bahane arıyorum
Savaşırsam bu ülkeyi değil malum şahsı kurtaracağım ve malum şahıs da ülkeyi tekrar aynı hale getireceği için hayır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Eğer savaş çıksa alsalar hemen giderim. yaşım 46.
-
karşı tarafın saflarında mı?
-
Evet Türk Suriyeli günlüklerinde bugün hepiniz kaçın gidin tabii canım Allah’ın Suriyelileri sizi
Gelir savasirim evet. Gelme durumu olmazsa sinirlar kapanirsa fln burada savastigimiz ulke vatandasi gorursem sokakta kafasini kaldirima vura vura oldururum. Turkiyeye savas acan bir ulkenin vatandasinin yasamaya hakki yoktur.
-
hayır
Yunanistan yunan vatandaşlarına İstanbul'dan gayri menkul almaları için teşvik ediyormuş. Hatta sınırsız kredi veriyormuş. Biz ise 250 bin dolara vatandaşlık veriyoruz, vatanı satıyoruz. Savaşmadan memleketi teslim ediyoruz zaten savaş açmalarına gerek yok. İsrail Fırat ve Dicle'nin etrafındaki toprakları topluyor. Araplar gayrimenkul satın alarak vatandaş oluyor. Yabancıya bu kadar gayrimenkul satılmaz. Mültecileri ülkeye almak zaten başlı başına vatan hainliği bana sorarsan. Yani savaşa gerek yok. Kale içeriden fethedilmeye başlandı bile. Buna ön ayak olan , imkan veren ak çetedir. Millet daha hala bunun farkına varamadı. Hala %30 oyları var hala reis diye bağırıyorlar. Reisleri memleketi sattı haberleri yok. Bu kafadakilerle aynı havayı soluyoruz bir de. Hani ben yaşadığım sürece Finlandiya ve İsveç Nato üyesi olamaz diyordu. Daha bir gün geçmeden onay verdi. Siz rte ne derse tam tersini anlayın. Ben laf ile icraat birbirini tutuyor mu ona bakarım. Yoksa atıp tutmak kolay. Çok da yalan söylüyor. Şu üniversiteyi biz kurduk diyor. Daha o siyasette yokken açılmış o üniversite. Bir çok kere yalan konuştu. Millet nasıl güveniyor bu adama şaşıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X