Şimdi Ara

Şu an savaş çıksa gidermisinz (Haydi gençler milliyetçi duyguları kabartalım biraz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şu an savaş çıksa gidermisinz (Haydi gençler milliyetçi duyguları kabartalım biraz)

(En Son Oy Tarihi: 10.8.2008)
Giriş

Orjinalden alıntı: akumaku

tamam abi gitmeyin... valla bak... oturun evde... ama sonra kapıya düşman gelince onlar size birşeyler öğretirse mızmızlanmak yok tamam mı canım?...

o zamanla bu zamanı bir tutmak hata tabi, o zaman onlarda o devrin en ileri teknolojisi varken bizde kağnı varsa şükrediyorduk... tek uçağın katkısı büyüktü, kaç uçağa karşı tek uçak?... o uçak savaş başlamadan önce biz de miydi?... şu an o zamankine göre oranlarsak şartları, kat kat yenmemiz lazım... o zaman 10a karşı 0dık... şimdi en kötü ihtimal 100e karşı 10uz?...

amaç savaşmak adam öldürmek değil savunmak... ama gelmeyin... valla... teknoloji geliştirin lazım olur... bakın güzel bir teknoloji örneği esir düşünce eğitim için;

gör bak teknoloji....

Zaten bu gitmem diyenlerin hepsi birer Einstein.Beynimle döverim diyorlar Ama savaş öldürmek kadar "ölme"ninde olduğunu ne yazık ki düşünemiyorlar.

Yemek ya da yememek...

• profesyonel orduya geçilmeli... dh'nin yaş sınırı yükseltilmeli... program'in odası tümüyle görüntülenmeli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lightmyfire

quote:

Orjinalden alıntı: progman

quote:

GITMEM

Insan oldurmeye amma merakli milletmisiz.sonrada sagda solda insanlik dersi veririz.

o zaman ... lmek hoşuna gidiyor?

imzandada ne derece siddet yanlisi bir vatandas oldugun ortada.
    Ulke olarak dis iliskilerini saglam ve bagimsizlik anlaminda hic bir ulkeye bagli kalmadigin surece kimsenin sana dokunamiyacagini bilmelisin.

Ayrica forumda daha once defalarca tartisilan bir konuyu tekrar tekrar gundeme getirip milliyetcilik egosunu tatmin eden arkadaslarida: milli duygularimizi baska konularla tetiklemelerini yeglerim.

seningibi dalları bulmak için yapıyorumdur belki?
    imzamdaki aikido
    aikido bi savunma sanatıdır bebişim.böylede sazan gibi atlama artık herşeye

quote:

program'in odası tümüyle görüntülenmeli

ozaman varyaaa...

• quote:

tamam abi gitmeyin... valla bak... oturun evde... ama sonra kapıya düşman gelince onlar size birşeyler öğretirse mızmızlanmak yok tamam mı canım?...

o zamanla bu zamanı bir tutmak hata tabi, o zaman onlarda o devrin en ileri teknolojisi varken bizde kağnı varsa şükrediyorduk... tek uçağın katkısı büyüktü, kaç uçağa karşı tek uçak?... o uçak savaş başlamadan önce biz de miydi?... şu an o zamankine göre oranlarsak şartları, kat kat yenmemiz lazım... o zaman 10a karşı 0dık... şimdi en kötü ihtimal 100e karşı 10uz?...

amaç savaşmak adam öldürmek değil savunmak... ama gelmeyin... valla... teknoloji geliştirin lazım olur... bakın güzel bir teknoloji örneği esir düşünce eğitim için;

gör bak teknoloji....

Dediğim uçak red bullun hava yarışlarında kullandıkları uçakla aynı şekle benzeyen bir uçaktı..Tek kişilik gözlem uçağı..Evet onların 10-20 uçağı vardı ama savaş uçağı değil gözlem uçağıydı..Oraya bide teknoloji geliştirin lazım olur demişsin..Sna sadece şunu sorim türkiyeyi rusyayle savaşa soktun..Bu adamlar havada ve karadada bizden kat ve kat üstünler..SAadece 23 bin tankı var..Asker sayısına gelince savaş durumunda biz 10 milyon askeri belki toplayabiliriz ama onlar 70 milyon askeri silah altına alabilr..Bide bizde nasıl dsiplin var diyorsak onlardada aynı disiplin var..Hepsini geçtim.Ruslar bizim ülkemize askeri olarak girmesin..Ama adamlar bize 10-20 tane f-22 gönderdiklerinde bizde uçak kalmaz ve hava kuvveetleri biter ..O zaman sen bir gece uyurken senin evine bombardıman uçağının attığı bir bomba düşse ve o zaman bütün aileni kaybetsen acaba yinede böyle düşünür müydün çok merak ediyorum..Ailenin intikamını almak için cepheye koşacaksın belki ama cephe olmayacak o zaman..Çünkü elinde hiç bir alet olmadığı için hiçbişey yapamayacaksın..İsteyen istediğinidüşünür..Ben kimseini fikrini değiştiremem..Bu ülke ne kadar askere sahipse o derece kaliteli adamada sahip..Gerçi 4+(-3)+4=? össde çıkmış bu soruyo 750 bin kişi yapamamışsa böyle bir şey beklemek zor ama neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 9 Ağustos 2008; 3:59:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

GITMEM

Insan oldurmeye amma merakli milletmisiz.sonrada sagda solda insanlik dersi veririz.

o zaman ... lmek hoşuna gidiyor?

imzandada ne derece siddet yanlisi bir vatandas oldugun ortada.
    Ulke olarak dis iliskilerini saglam ve bagimsizlik anlaminda hic bir ulkeye bagli kalmadigin surece kimsenin sana dokunamiyacagini bilmelisin.

Ayrica forumda daha once defalarca tartisilan bir konuyu tekrar tekrar gundeme getirip milliyetcilik egosunu tatmin eden arkadaslarida: milli duygularimizi baska konularla tetiklemelerini yeglerim.

seningibi dalları bulmak için yapıyorumdur belki?
    imzamdaki aikido
    aikido bi savunma sanatıdır bebişim.böylede sazan gibi atlama artık herşeye

Tatli ruyalar arkadasim.

• hayatta bazı şeyler vardır, öğretilemez...
    Kürşad ve 39 arkadaşı sarayı basarken başarı oranının düşüklüğünü biliyorlardı... ama öğrenmiş oldukları bazı şeyler de vardı... işte ondan daldılar saraya, işte ondan ölüme bir şarkı söyler gibi gittiler ve belki de ondan şu anda hala hürüz...

Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır...

ama boşver... öğretilemeyen şeyleri öğretmeye denemek boşuna, forumun yaş ortalaması düşse de, onlara öğretebilsek keşke...
  • böyle milliyetçi safsatalarla silah/savaş nedir bilmeyen çoluk çocuğu gaza getirmek bu anketi açanın ne işine yarıyor?
    elbette abd'nin uşağı bu hükümet için askere gitmem.

zira devletimizin sattığı silahlarla, eğittiği askerlerle şu anda osetya'da ve gürcistan'da insanlar ölüyor.

solcuyum ve savaşa karşıyım hiçbir surette savaşa gitmem ama savaş çıkaran silah tüccarları ve para babalarına karşı savaşırım oldu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: neptunus

böyle milliyetçi safsatalarla silah/savaş nedir bilmeyen çoluk çocuğu gaza getirmek bu anketi açanın ne işine yarıyor?

zira devletimizin sattığı silahlarla, eğittiği askerlerle şu anda osetya'da ve gürcistan'da insanlar ölüyor.

solcuyum ve savaşa karşıyım hiçbir surette savaşa gitmem ama savaş çıkaran silah tüccarları ve para babalarına karşı savaşırım oldu mu?

bende savaşa karşıyım hemde çok
    ama ülkeme el uzatılırsa o savaş olmaktan çıkar gözüm birşeyi görmez
  • quote:

böyle milliyetçi safsatalarla silah/savaş nedir bilmeyen çoluk çocuğu gaza getirmek bu anketi açanın ne işine yarıyor?

Bence bunu yazmamalıydın.Birazdan seni kansız,vatan haini ve pkklı ilan ederler.
  • quote:

yanlış anlama tamamen misal...

quote:

solcuyum ve savaşa karşıyım hiçbir surette savaşa gitmem

demişsin... hadi seni geçtim, ananı bacını s*kseler de mi gitmeyeceksin?

bence gitmez savaş kötü onun için
    savaşma seviş der askerede
  • quote:

quote:

Ya bırakın allah aşkına.Bir şey olsa direk ananı bacını...O tecavüzler o kadar kolay olmuyor.Koruyamıyacak mı ailesini.Bırakın bu işleri.

Askerler ülkeye cinsel ihtiyaçlarını gidermeye değil, savaşmaya gidiyor.Bunu kafana sok.
  • amone haklısın cidden tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Bence bunu yazmamalıydın.Birazdan seni kansız,vatan haini ve pkklı ilan ederler.

yazsınlar arkadaşım, bu memleket cahil cühelanın birkaç gerici faşistin eline kalmadı.
    askerde çok gördüm küçük bi çıtırtıda altına sıçan bu sözde vatanseverler borazanları

• quote:

quote:

sen busun, korkaksın.fake'sin.adam gibi kimsenin karşısına çıkamazsın, tarzın bu.
    insan degılsın çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amone

işler hakarete dönüştü
    solcuyum,bilmemneyim ayağına fırla git
    adam iktidara kızıp savaştan kaçıyor

bir de bazıları Atatürkçüyüz diye geçinir
    biraz tarih inceleseniz işgal yıllarında kızlarımızın,milletimizin başına neler gelmiş görürsünüz,hatta şu anki Irak'a,Filistin'e bakın

Sen incelediysen kaynağıyla birlikte bilgi verir misin lütfen.Araştırmacı gördüm seni
  • quote:

quote:

quote:

sen busun, korkaksın.fake'sin.adam gibi kimsenin karşısına çıkamazsın, tarzın bu.
    insan degılsın çünkü.

sen de sazansın hemde önde gidip bayrak tutanı
    arkadaşım o yeni üye yaptım dh ye
    ayrıca artık üyelikte kişi cep numarasını verip onaylatıp üye oluyor

allahım bugun kaç kişiye laf sokup susturdum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

yazsınlar arkadaşım, bu memleket cahil cühelanın birkaç gerici faşistin eline kalmadı.
    askerde çok gördüm küçük bi çıtırtıda altına sıçan bu sözde vatanseverler borazanları

evet ondan rahatız biz de... öyleleri var, senin gibisi de var, ama biz biliyoruz ki bizim gibisi de var ondan rahatız...

ve insanlığımdan şüphe eden mahlukat, en azından benim ne olmadığım belli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akumaku -- 9 Ağustos 2008; 4:39:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

insan degılsın çünkü.

sen de sazansın hemde önde gidip bayrak tutanı
    arkadaşım o yeni üye yaptım dh ye
    ayrıca artık üyelikte kişi cep numarasını verip onaylatıp üye oluyor

allahım bugun kaç kişiye laf sokup susturdum

o kadar bilemeyeceğim dostum, yeni üye değilim.
    yalnız foruma davet ettiğin insanları forum kurallarından ve insanlıktan haberdar edersen, en azından burada küfür edilmeyeceğini öğretip öyle soksan iyi edersin.
    zira söyleyecek lafı olmadığından ana avrat düz giden birinin arkadaşı olmaktan sanırım sen de utanç duyuyorsun?

• bunu göze alan adam utanmıyor da o niye utansın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progman -- 9 Ağustos 2008; 4:43:41 >
  • onlar korkarlar evet korkarlar ve solculuğun arkasına sıgınırlar
    solculuk bu değil ki bilmiyorlar yazık
    bunlar sadece KORKUYORLAR
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.