Şimdi Ara

Aşk acısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında buraya içimi dökmek hiçte adetim değildir. Ama artık öyle bir noktaya geldim ki kimseye anlatamıyorum içimi. Beni tanıyan tanımayan herkese anlattım sonra baktım ki kimsenin umurunda değil. O yüzden sustum. Ama bu sefer birikenler rahat bırakmadı beni. Kimsenin okumasına da ihtiyacım yok. Ayrılalı tam 8 ay oldu. Dolu dolu 2 buçuk yılımız geçti. Her an her saniyemiz birlikte geçti. O kadar iyiydi ki artık o ben olmuş bende o olmuştum. O kadar ki bir bütündük. Hayaller gelecekler verilen sözler. Ailemin durumu iyi değildi. O üniversite mezunuydu. Sırf ona daha rahat bir hayat sunmak için binbir güçlükle üniversite bitirdim. O kadar binbir güçlükle bitirdim ki benim üniversite okumak istemem ailemin dağılmasına bile sebep oldu. O kadar sevmiştim onu. Okul bittiğinde ise çok kötü bir tartışma ve artık aile durumunun ve parasızlığın verdiği bunalım yüzünden ona ağır hakaretler ettim ve o da gitti. Ne yapacağımı şaşırmıştım. Boşluktaydım. Boşlukta kayıp giden yıldız gibi aynı. Çok uğraştım çok çabaladım dönsün diye. Benden kaçtı. Numarasını değiştirdi hatta hiçbir sosyal medya hesabı yok. İşini değiştirdi. Bende şehir değiştirdim. Doğup büyüdüğüm hayatımın her noktasına değen o istanbuldan gittim. Bir daha da dönemedim. Güzel bir iş buldum. Ayrıldıktan sonra işe girdim kendimi işe verdim ailemi topladım. Sırf onu düşünmemek için 2 ay izinsiz çalıştım. Sırf kafam yoğun olsun eve geldiğimde yorgunluktan uyuyayım ve uyanayım yine işe gideyim unuturum dedim. Ama olmadı. Bu sebepten ötürü işimde başarılı oldum istemsizce. Ayda 4-5 bin tl gelirim var ama o yok. O kadar zor ki onun olmaması trilyonda kazansam değmiyor. Sonra baktım olmuyor alkole başladım ciddi anlamda dağıttım. Ailem arkadaşlarım artık alkolik olmamdan korkuyordu. Yaklaşık 3 ayda böyle geçti. Ayık gezdiğim gün yoktu. Ailem arkadaşlarım bu durumdan yakınıyordu. Ama umurumda değildi. 28 mart yıldönümümüzdü aramadı yazmadı ulaşmadı bana. 5 nisan doğumgünümdü. İlk defa doğduğum güne lanet ettim. Bir sabah yine bok gibii uyanmıştım ertesi akşam alkolden dolayı. Ve bana o sabah müdürden de öte abim gibi sevdiğim üstümün lafı toparladı beni. Kendine gel bu halin ne yeter.. biraz olsun kendime getirdi. Sonra başka bedenlerle unuturum dedim onuda denedim. Olabilecek her yolu denedim. Hayatımda olmadığı kadar kız sığdırdım 2 ay içinde. Onunda olmadığını farkettim. Orospu diyeceğiniz bir kıza sarılarak ağladım. Bu ne kadar acı birşey biliyor musunuz ? Canım yandı. Şu son zamanalrda ise başka birşey deniyorum spora başladım. Bu sefer unutucam sanırım. Eğer bir sevdiğiniz varsa değerini bilin sevin onu sarmalayın sevginizle. Sakın aptalca davranmayın. Herşey gönlünüzce olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumun "hiç kavuşamamış" versiyonuyum.Aşkı ve acısını hafif gören/anlamayan krolarla muhattap bile olma,ki buranın yarısı da onlarla dolu zaten,sinirlenmeye bile değmez.Geçer,unutursun gibi laflar acı çeken insanı yatıştırır sanılıyor ama aksine biraz öfkelendirir ve daha çok acıtır nedense yarasına tuz basılmış gibi.Gerçekten aşıksan geçmez için dışına çıkana kadar ağla ama kendine zarar verme,ona değmez işte.Çok içme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADRETTİN UMMAN

Aynı durumun "hiç kavuşamamış" versiyonuyum.Aşkı ve acısını hafif gören/anlamayan krolarla muhattap bile olma,ki buranın yarısı da onlarla dolu zaten,sinirlenmeye bile değmez.Geçer,unutursun gibi laflar acı çeken insanı yatıştırır sanılıyor ama aksine biraz öfkelendirir ve daha çok acıtır nedense yarasına tuz basılmış gibi.Gerçekten aşıksan geçmez için dışına çıkana kadar ağla ama kendine zarar verme,ona değmez işte.Çok içme.

+1

• Bu artık aşktan öte bağlılığa geçmiş abi. Eğer odaklanırsan veya başka birine aşık olursan bu durumdan kurtulabilirsin. Hayatın iyiymiş yine de. Bir kez dünyaya geleceksin en çok kendini sev. En çok sevdiğin birini üzmek ister misin? Hayır. İstediğin gibi yaşa. Mutlu öl.
  • Dertleşmek güzel. Dedikleriniz doğru ama nitekim elden gelen birşey yok. Her yeni başlangıcın bitişi aslında bana onu hatırlatıyor canım daha çok yanıyor. Bu yüzden yalnızım. Hatta ve hatta o kızdan sonra birisiyle başlamıştım. unutmaya başladığım ama tamamen başaramadığım için kızdan ayrılmıştım. Kız hastanelik olmuştu alkol komasına girmişti benim yüzümden. Ve bugün öğrendim ki dün akşam en yakım arkadaşımla cinsel ilişkiye girmiş :) insanlar bu kadar adi bu kadar kahpe. O yüzden kimseye güvenim kalmadı. Şuan daha güçlü hissediyorum kendimi. O kızdan da yaşadıklarımın tüm intikamını alıcam geçmişte yaşadığım ve bu zamana kadar ne yaşadıysam. Kız bildiğimi bilmiyor ve aramı düzelttim. Hep iyi niyetle yaklaştım insanlara hep suistimal edildim. Ama artık canıma yetti acımak yok. Bu çarşamba günü tüm yılların acısını çıkarıcam ondan ve canımı yakan herkesten..bu noktaya gelmemeli insan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.