Şimdi Ara

Aşk acısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama olmuyor unutamadığımı daha iyi anladım bugün.1.5 yıldır yüzünü görmedim ama rüyamda onu yine görüyorum bu süreçte flört ettiğim bir insan oldu bir an unutur gibi oldum ama olmadı.Bugün biriyle konuşurken bana aşk yıllar sonra bile geçmez dedi o an çok tuhaf oldum.Bu arada instagramda attığım fotoları beğenmeye başladı acaba son kez şansımı denesem mıi ama gururuma yediremiyorum.

Arkadaşlar ben bir kızı çok seviyorum maalesef kendisi beni reddetti ama buluşma teklifimi kabul etti.Aslında bununla ilgili konu açmıştım ama yazan olmadı.Kendisi beni arkadaşı olarak görüyor ama uzun süredir zaten konuşmuyoruz buna rağmen buluşmayı kabul etti sizce aşkıma karşılık bulabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk56 -- 18 Eylül 2018; 4:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyuk ihtimal seni avutma konulu konusacak gibi geldi bana. Iste ne bilim sana arkadas gozuyle bakiyorum karsina baska iyi kizlar cikacak vs vs avutma yaptiktan sonra senle iletisimi keser ya da arkadas olarak kalirsiniz belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi hesapla, Kızın sevdiği şeyleri felan öğren.

Ayıptır söylemesi "Yavşak" gibi davranma ve yine ayıptır söylemesi "Karı" gibi konuşma. Konuşman çok önemli bu durumda. Çok fazla gülmemeye dikkat et. Esprilerin düşündüren tipten olsun.

Şunu unutma ki kızlar kendilerine sıradışı gelen erkeklere ilgi duyarlar ki Türkiyedeki çoğu erkek aynı tipten olduğu için dediklerimi uygularsan iş ileriye gider gibi
  • Hoş geldin arkadaşım kızı sevdiğin belli ama tüm hayallerini ona bağlama kalbini başka kızlarada açık tut şimdi Hayır olmaz dersin ilerki zamanlarda ne kadar çok haklı karar verdiğini anlarsın

• Hocam sakın aşık olma bak sonra hayatın falan kayıyo girme böyle tehlikelı işlere
  • Her moka aşk diyor olmuşsunuz ya.

• Sağolun arkadaşlar cevaplar için kız beni iyi tanıyor zaten 2 yıllık arkadaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahım(çaresizlik)
    12 yıl önce açıldı
    aşk acısı nasıl geçer
    2 yıl önce açıldı
    Çaresizlik ve yalnızlık
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aşk kavuşamamaktır. senin bahsettiğin sözde aşk düdükleyince kaybolandır.
  • Beni tanısan anlardın. O kızdan sonra hiçbir kızı düşünmedim. Sürekli aklımda onu sevmem için daha ne gerekiyor.

• Ben kizla hic konusamadim cok kotu bende ask acisi cekiyorum cok guzel guluyordu doyamiyordum

• Reddeder tabi sen kız olsan kendini kabul eder misin

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Reddeder tabi sen kız olsan kendini kabul eder misin

Tipim kötü değil sadece çekingen bir insanım. Kızda güzel bir kız değil çevremdekiler öyle söylüyor. Okulda ilk zamanlar hiç dikkatimi çekmemişti.Kendisi benimle ilgilendikçe ve çok iyi bir insan olduğunu gördüğüm için aşık oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk56 -- 3 Ağustos 2017; 18:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk56

quote:

Tipim kötü değil sadece çekingen bir insanım. Kızda güzel bir kız değil çevremdekiler öyle söylüyor. Okulda ilk zamanlar hiç dikkatimi çekmemişti.Kendisi benimle ilgilendikçe ve çok iyi bir insan olduğunu gördüğüm için aşık oldum.

Ben tiple ilgili demedim ki sendeki ezikliği farkettim o yüzden dedim. He ezik olduğunu nereden anladim çünkü kizlara teklif edilmez. Önce arkadaş olursun kız istiyorsa senin yazıldığını anlar ve otomatik gelisir istemiyorsa öyle bir durum gelismez eger öyle bir durum gelismiyorsa teklif etme diye birşey olmaz kızı yalamayı bırakıp başka bir tanesine gidersin kisacasi teklif etmen birsey ifade etmez reddedilirsin bu hemen hemen hiç değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 3 Ağustos 2017; 20:8:48 >

• quote:

quote:

Ayrıca kız güzel değil diye hemen sana kosacak hali yok. Güzel olmayabilir bu seni kabul etmesi gerektiği anlamına gelmiyor

• quote:

quote:

quote:

Ben tiple ilgili demedim ki sendeki ezikliği farkettim o yüzden dedim. He ezik olduğunu nereden anladim çünkü kizlara teklif edilmez. Önce arkadaş olursun kız istiyorsa senin yazıldığını anlar ve otomatik gelisir istemiyorsa öyle bir durum gelismez eger öyle bir durum gelismiyorsa teklif etme diye birşey olmaz kızı yalamayı bırakıp başka bir tanesine gidersin kisacasi teklif etmen birsey ifade etmez reddedilirsin bu hemen hemen hiç değişmez

Kıza sevgili olalım demedim sadece duygularımı söyledim zaten arkadaşım kız.Onun bana yazmasını mı bekleyecektim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kıza sevgili olalım demedim sadece duygularımı söyledim zaten arkadaşım kız.Onun bana yazmasını mı bekleyecektim

Sen yazacaksın ama teklif etmeyeceksin salak değil anlar istiyorsa o da sana yazar ve olurdu bu arada liseye mi gidiyorsun

• xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Lise yeni bitti anlamadığın şu kızdan vazgeçemiyorum.Diğer hiçbir kız umrumda değil yüz yüze hiç sevdiğimi söylemedim o yüzden buluşmak istedim belki ikna ederim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk56 -- 4 Ağustos 2017; 17:16:54 >
  • quote:

Lise yeni bitti anlamadığın şu kızdan vazgeçemiyorum.Diğer hiçbir kız umrumda değil yüz yüze hiç sevdiğimi söylemedim o yüzden buluşmak istedim belki ikna ederim diye.

Söylemene gerek yoktu o zaten başından beri biliyordu fakat seni beğenmedi ve istemedi. Söylesen de söylemesen de netice degismeyecekti. Senin yapacağın şey başka bir tane av ile uğraşmak sen yazmaya baslarsin olacaksa o da yazar bir de bakmışsın amaç gerçekleşmiş. İşte bu şekilde gidersen gururun kırılmadan kızları elde edersin yoksa sürekli reddedilirsin ve hayatin ezik olmakla geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 4 Ağustos 2017; 18:56:45 >
  • quote:

Kızla geçmişin olsaydı hak verirdim fakat zaten senin olmamış kıza neden takıyorsun onun özelliği ne Adriana Lima mi nedir yani. Etrafta birsuru uygun av var evlat. Sadece git ve yazil onlar da sana yazılırlar. Ayrıca bir erkek hiçbir zaman kadın önünde ezilmez. Sen muhtemelen kıza zaten köle gibi yaklaşmış kendini ezik gostermissindir. Kızlar kölelerden hoşlanmaz. Kalın sesli erkeksi ve güçlü görünen kişileri tercih ederler. sert hunhar ve tam bir antisosyal (pisikopat) olduğunda (kirolukla karıştırma kültürlü ve cok zeki bir antisosyal olmalısın) tum kızlar senindir (tüm derken biraz iddialı söylemiş olabilirim gerçi) kısacası özgüven herşeydir. Tip de bunu destekler. umarım yardımcı olmusumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 4 Ağustos 2017; 19:14:37 >

• quote:

quote:

Kızla geçmişin olsaydı hak verirdim fakat zaten senin olmamış kıza neden takıyorsun onun özelliği ne Adriana Lima mi nedir yani. Etrafta birsuru uygun av var evlat. Sadece git ve yazil onlar da sana yazılırlar. Ayrıca bir erkek hiçbir zaman kadın önünde ezilmez. Sen muhtemelen kıza zaten köle gibi yaklaşmış kendini ezik gostermissindir. Kızlar kölelerden hoşlanmaz. Kalın sesli erkeksi ve güçlü görünen kişileri tercih ederler. sert hunhar ve tam bir antisosyal (pisikopat) olduğunda (kirolukla karıştırma kültürlü ve cok zeki bir antisosyal olmalısın) tum kızlar senindir (tüm derken biraz iddialı söylemiş olabilirim gerçi) kısacası özgüven herşeydir. Tip de bunu destekler. umarım yardımcı olmusumdur

Kız bana sanki dünyanın en iyi insanı gibi geliyor. Konuşması sesi herşeyini sevdim.Kız bana benim duyabileceğim şekilde xx çok tatlı diyordu bunu en az 6 defa yaptı.Beni doğum gününe çağırmıstı.Yemek yemek içinde çağırmıştı beraber yemek yemiştik ama arkadaşıda vardı.Oda ilgilendi benimle.Başka kızla beraber olsamda onu unutacağımı sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk56 -- 4 Ağustos 2017; 20:10:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.