Şimdi Ara

yalnızlık budur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Leventtyilma Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabi bilgisayarını açık bırakıp merkete falan gitmediysen derinden fanın sesini duyarsın

elektirik düğmesini bastığında tık sesini duyuyorsan çok yalnızsındır

çay yapıpta demlikte bir orduya yetecek kadar çay kalıyorsa birilerini bekliyorsundur ama gelmiyordur o birileri

chat sayfalarında birinin nickine yazıp ordan uyarı bekleyecek kadar yalnızsındır o ileti de gelmez

MSN deki kişilerinde ya çevrimdışı ya da meşguldürler hiç açmazlar silemezsin ya bir gün konuşursalar diye

her gün 2 film alırsın izlemek için izlersin izlersin

cep telefonuna sadece şebeke ve bankalar mesaj atar

zilin çalmaz

yemek yaparsın bozulur

çöpün 1 ayda dolar :) o kadar değil biliyorum

kazara gelse evine bir arkadaşın gitmeeee diye bağırmak istersin arkasından
    çok sıkılrsan dışarı çıkarsın ama yalnız geziyorsun hızlı adımlarla yürürsün sokakları etraftakilere bakarsın
    ağızlarını oynaıyorlardır insanlar seninse ağzını onattığın zaman sigara içmek ve yemek yemek zamanlarıdır
    neyse ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 2:26:16 >

• BAZENDE HUZURDUR YANLIZLIK AMA ABARTMAMAK GEREKLİ YANLIZLIĞI DEĞİL Mİ?
  • Kardeş çok güzel anlatmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Talinya

BAZENDE HUZURDUR YANLIZLIK AMA ABARTMAMAK GEREKLİ YANLIZLIĞI DEĞİL Mİ?

evet abartmamak gerekir sonra insan ayrılamıyor yalnılıktan
  • Yalnız olmak istiyorum
  • Sen bunları şimdi mi yazıyorsun, yoksa bir yerden mi kopyalıyorsun?

Emin ol ben bunları geçtiğimiz iki yaz mevsiminde de yaşadım. Hem de harfi harfine... Stajlarım vardı. Ailem tatildeydi. Off Off.
    Sabah uyandığında yalnızsındır, kahvaltı ederken yalnızsındır, peynir çok aldıysan küflenmeye başlar, zaten yalnızken çok zengin bir kahvaltı kurmazsın. Şahsen ben su+peynir+ekmek üçlüsüyle kahvaltılar geçirdim, hatta bazen ekmek almaya üşendiğimden (çünkü alınca bayatlıyor) evdeki bisküvi artıkları+peynir şeklinde kahvaltılar ederdim. 8:30'da mesai var. Akşam olur 7:30 eve yorgun gelirsin ne bir karşılayan var, ne bir yemek. Yemek yapmaya da felaket üşendiğimden (zaten yorgunum) marketten aldığım karpuzu kesip peynir+ekmeğe katık ediyordum mükemmel bir öğündü :D
    Yalnızlığın öğrettiği: kirli sepetinin çok zor dolduğu, bulaşık dağının ise farkettirmeden büyüdüğüdür. Bulaşıklar henüz az iken yıkamak gerekir, eğer benim gibi bulaşık makinesinin içinde biriktirmeye başlarsanız, fena halde küf tutup kokarlar. O yüzden elinizde yıkayın hemen.
    üfff yaa hepsini hatırladım şimdi, Allah vermesin başa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 21 Ocak 2007; 2:41:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bıktım yalnızlıktan ama kurtulamıyorum
    çok nadir birileri oluyor etrafımda onlarda genelde işteyken oluyorlar

bilmezler yalnız yaşamıyanlar
    nasıl korku verir sessizlik insana
    insan nasıl konusur kendisiyle;
    nasil koşar aynalara
    bir cana hasret,
    bilmezler.

orhan veli

tabi korkudan değil bizimki ama orhan veli öyle demiş
    quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Yalnız olmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 2:41:28 >
  • ben bunları şimdi yasım hiç bir yerden kopyalamadım sonra da yapıştırmadım
    ekmeği fazla alırsın atarsın

evet peyniri falza alırsın küflenir
    buzdolabın vardır
    ama içinde çok birşey yoktur niye çalışır bilmezsin

pazara çıkarsın az alırsın pazarcı
    veryim daha der
    kim yicek bunları dersin
    quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Sen bunları şimdi mi yazıyorsun, yoksa bir yerden mi kopyalıyorsun?

Emin ol ben bunları geçtiğimiz iki yaz mevsiminde de yaşadım. Hem de harfi harfine... Stajlarım vardı. Ailem tatildeydi. Off Off.
    Sabah uyandığında yalnızsındır, kahvaltı ederken yalnızsındır, peynir çok aldıysan küflenmeye başlar, zaten yalnızken çok zengin bir kahvaltı kurmazsın. Şahsen ben su+peynir+ekmek üçlüsüyle kahvaltılar geçirdim, hatta bazen ekmek almaya üşendiğimden (çünkü alınca bayatlıyor) evdeki bisküvi artıkları+peynir şeklinde kahvaltılar ederdim. 8:30'da mesai var. Akşam olur 7:30 eve yorgun gelirsin ne bir karşılayan var, ne bir yemek. Yemek yapmaya da felaket üşendiğimden (zaten yorgunum) marketten aldığım karpuzu kesip peynir+ekmeğe katık ediyordum mükemmel bir öğündü :D
    Yalnızlığın öğrettiği: kirli sepetinin çok zor dolduğu, bulaşık dağının ise farkettirmeden büyüdüğüdür. Bulaşıklar henüz az iken yıkamak gerekir, eğer benim gibi bulaşık makinesinin içinde biriktirmeye başlarsanız, fena halde küf tutup kokarlar. O yüzden elinizde yıkayın hemen.
    üfff yaa hepsini hatırladım şimdi, Allah vermesin başa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 2:45:00 >

• burada paylaştın artık yalnız değilsin...
  • süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

ben bunları şimdi yasım hiç bir yerden kopyalamadım sonra da yapıştırmadım

Çok güzel anlatmışsın, ondan dedim...
    Helâl!
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

burada paylaştın artık yalnız değilsin...

ilginç değil mi

quote:

Orjinalden alıntı: un.real

quote:

ben bunları şimdi yasım hiç bir yerden kopyalamadım sonra da yapıştırmadım

Çok güzel anlatmışsın, ondan dedim...
    Helâl!

yaşamayınca olmuyor

bazen bir insana verilecek en büyük ceza olduğunu düşünüyorum
    bakıyorum cep telefonundaki en son arayan numaraya falan 2 gün geçmiş üstünden o da kesin bir işi falan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 2:51:22 >

• Ben de yalnız yaşıyorum. Allah'tan zilimizi çalan dostlarımız var. Telefonda çalar arada
    Biriken bulaşıklar, geçiştirilen öğünlerse kötü tarafları yalnızlığın. Ama çoğu zaman yemek hazırlamaya üşenir, dışarda yediğiniz yemeğe bir sürü para verirsiniz... Güzel tarafı ise özgürsünüzdür her zaman. İstediğiniz zaman yatarsınız, müziği istediğiniz kadar açar, istediğiniz kanalı izlersiniz. evde başkalarını rahatsız ederim çekincesi yoktur. Evi istediğiniz kadar dağınık kullanabilrsiniz...Kafa dinlemek istediğiniz zaman yalnızlığın tadını çıkararak yaparsınız bunu.
    Bazense dertelenir konuşacak birini arasınız yanınızda, o zaman ya msn'de samimi bir dost arasınız konuşmak için, ya da ona telefon açarsınız... En zor gelen şey ise, işe gitmek için sabah kalkmasıdır. Sizi uyandıracak kimse yoktur çünki.
    Yalnızlık bazen güzel bazen kötüdür yani....

• valla agzına saglık.yalnızlıgı tam anlamıyla acıklamıssın.

bi ara çok yalnız kaldımda!!!zor gercektende
  • @yakari 00:55 konusuna bekleriz biz çok üzel vakit geçiriyoruz 10. sayfayı geçtik bile
  • bulaşık uzun süre sorunum olarak kalmıştı ama şimdi alıştım yıkamaya
    evimin en düzenli yeri mutfağım

ama oturduğım oda dağınık kalıyor :)
    aniden biri gelince(ara sıra oluyor tabi böyle şeyler) şok oluyorum neyi nereye sokacağımı bilemiyorum
    bi bakıyorum bazen olmayacak birşey odanın ortasında kalmış :)))))))
    quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

Ben de yalnız yaşıyorum. Allah'tan zilimizi çalan dostlarımız var. Telefonda çalar arada
    Biriken bulaşıklar, geçiştirilen öğünlerse kötü tarafları yalnızlığın. Ama çoğu zaman yemek hazırlamaya üşenir, dışarda yediğiniz yemeğe bir sürü para verirsiniz... Güzel tarafı ise özgürsünüzdür her zaman. İstediğiniz zaman yatarsınız, müziği istediğiniz kadar açar, istediğiniz kanalı izlersiniz. evde başkalarını rahatsız ederim çekincesi yoktur. Evi istediğiniz kadar dağınık kullanabilrsiniz...Kafa dinlemek istediğiniz zaman yalnızlığın tadını çıkararak yaparsınız bunu.
    Bazense dertelenir konuşacak birini arasınız yanınızda, o zaman ya msn'de samimi bir dost arasınız konuşmak için, ya da ona telefon açarsınız... En zor gelen şey ise, işe gitmek için sabah kalkmasıdır. Sizi uyandıracak kimse yoktur çünki.

• yalnızlıgı insanın kendisi seçer bence degişmek için mesela ben şu anda babamla kavgalıyım eve gitmiyorum 2 haftadır bundan sonrada gitmeyecem

ama şunu bilinki yalnızlık kötü ilişkilerle dolu bir sosyal yaşamdan daha iyidir.

bende yalnızım tanıdık 2 arkadaş var ikisini de sormazsam beni sormazlar son zamanlarda onlarlada görüşmüyorum

yakında bu memlekettende gidecegim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

@yakari 00:55 konusuna bekleriz biz çok üzel vakit geçiriyoruz 10. sayfayı geçtik bile

gelirim özdemir

bir de Ramazan da oruç tutuyorsanız
    tek başına iftar sahur çok fena oluyor

evet yalnızlık kötü arkadaştan iyidir
    quote:

Orjinalden alıntı: 15li

yalnızlıgı insanın kendisi seçer bence degişmek için mesela ben şu anda babamla kavgalıyım eve gitmiyorum 2 haftadır bundan sonrada gitmeyecem

ama şunu bilinki yalnızlık kötü ilişkilerle dolu bir sosyal yaşamdan daha iyidir.

bende yalnızım tanıdık 2 arkadaş var ikisini de sormazsam beni sormazlar son zamanlarda onlarlada görüşmüyorum

yakında bu memlekettende gidecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 2:57:09 >

• quote:

bulaşık uzun süre sorunum olarak kalmıştı ama şimdi alıştım yıkamaya
    evimin en düzenli yeri mutfağım

ama oturduğım oda dağınık kalıyor :)
    aniden biri gelince(ara sıra oluyor tabi böyle şeyler) şok oluyorum neyi nereye sokacağımı bilemiyorum
    bi bakıyorum bazen olmayacak birşey odanın ortasında kalmış :)))))))
    quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

Ben de yalnız yaşıyorum. Allah'tan zilimizi çalan dostlarımız var. Telefonda çalar arada

Hala biriktirmeden yıkamaya alışamadım. Oda olayına gelince aynen anlattığın gibi valla. İnsan neyi nereye koyacağına şaşırıyor valla. Bir keresinde kumandayı mutfakta bulmuştum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.