Şimdi Ara

yalnızlık budur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yakari_

dostum imzana gülmekten klavyem ağzımdan çıkan çaylarla ıslandı:)))
    @NonSensical

yaw gören yanlış anlicak ben silkroad oynuyorum

pacific bi server ın adı herkes c deilde s ile yazıyor bende orda s yi vurgulamak için büyük harf yazdım yanlış anlamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonSensical

quote:

dostum imzana gülmekten klavyem ağzımdan çıkan çaylarla ıslandı:)))
    @NonSensical

yaw gören yanlış anlicak ben silkroad oynuyorum

pacific bi server ın adı herkes c deilde s ile yazıyor bende orda s yi vurgulamak için büyük harf yazdım yanlış anlamayın

yok abi öyle demek istemedim ben de zaten
    imzada değişmiş hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 3:48:14 >
  • YALNIZLIK

1 inci gün = Yaşasın
    1 inc hafta = Allah bee
    1.inci ay = Lazımlar (temizlik lazım, bulaşıkları yıkamak lazım)
    1.inci yıl = Neyim Benn :(
    10.uncu yıl = İntihar eyilimi :)
    100. üncü yıl = Yalnızlığa veda marşı :)) Game over.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeSLoRD

YALNIZLIK

1 inci gün = Yaşasın
    1 inc hafta = Allah bee
    1.inci ay = Lazımlar (temizlik lazım, bulaşıkları yıkamak lazım)

annemler mersine gidince banada aynen böyle oluyor
  • yanlizlik bazen mutlu edicidir, bazende intihar ettirecek kadar tehlikelidir.

en iyisi dengelemek lazim
  • en son arayan numaraya bakıyorum 18 ocak ta gerçekleşmiş
  • bukadar bunalim takilma yakari

hicbirsey yapamiyorsan cetten bir partner bul ,kafana göre konus,mesajlas hatta bulus

birsüre idare eder
  • Ha gayret gözüm :)) 10.uncu yıl sendromuna girmek üzeresin :))

quote:

en son arayan numaraya bakıyorum 18 ocak ta gerçekleşmiş
  • hehe öyle kolay bulunmuyor ki bende çok kötüyüm bu aralar böle sığınacağım kimse yok annem var gerçi aynı evde kalıozda ne bilim insan kendini arkadaş bakımından çok yanlız hissediyor aslında arkadaşımda çok benide seviolar (galibe) ama özel birisi yok işte
  • bunalıma takılmıyorum yav
    chatten nerden buluyon partneri o bile denk gelmiyor :)))
    quote:

Orjinalden alıntı: BorDeAuX

bukadar bunalim takilma yakari

hicbirsey yapamiyorsan cetten bir partner bul ,kafana göre konus,mesajlas hatta bulus

birsüre idare eder

quote:

Orjinalden alıntı: TimeSLoRD

Ha gayret gözüm :)) 10.uncu yıl sendromuna girmek üzeresin :))

quote:

en son arayan numaraya bakıyorum 18 ocak ta gerçekleşmiş

quote:

hehe öyle kolay bulunmuyor ki bende çok kötüyüm bu aralar böle sığınacağım kimse yok annem var gerçi aynı evde kalıozda ne bilim insan kendini arkadaş bakımından çok yanlız hissediyor aslında arkadaşımda çok benide seviolar (galibe) ama özel birisi yok işte

yalnılıktan kasıt sevgilisizlik değil sevgili olduğu zamanlarda da yalnızlık oluyor gene

bir de sigarayı kültablasının içmesi durumu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 4:06:29 >

• ben buldum
  • nerden buldun
    quote:

Orjinalden alıntı: sleep

ben buldum
  • bu arada avatarin resmi acilmiyor

zamaninda az partner yapmadik cet odalarindan,ne günler ne maceralardi be kiz arkadasimdan isim var diye ayrilip cetteki hatunla randevulasiyordum

ben bir alternatif olarak söyledim,bunalim degilsen bak keyfine,klavyeyi caydan temizleyebildinmi bari
  • bu topici yalnılıktan değilde yalnızlığımı anlatacak birilerini bulma amacıyla açtım
    ve inanın kimse yazmayacak sandım ama demekki aynı duyguları paylaştığım insanlar varmış

quote:

bu arada avatarin resmi acilmiyor

zamaninda az partner yapmadik cet odalarindan,ne günler ne maceralardi be kiz arkadasimdan isim var diye ayrilip cetteki hatunla randevulasiyordum

ben bir alternatif olarak söyledim,bunalim degilsen bak keyfine,klavyeyi caydan temizleyebildinmi bari

temizledim tabi ki :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 4:11:46 >

• quote:

bu topici yalnılıktan değilde yalnızlığımı anlatacak birilerini bulma amacıyla açtım
    ve inanın kimse yazmayacak sandım ama demekki aynı duyguları paylaştığım insanlar varmış

olmaz mı kardeşim ya ben kendi yanlızlığımıda kendim yarattım ben var ya ben çok salağım böyle ödüğüm ben kas kafalının tekiyim işte zamanında tedbir alsam şimdiye böyle yanlız kalmazdım yanlızlık fln da insanın kendinde bitan bişe aslında hani bi ata sözü wardır ne ekersen onu biçersin öyle bişe bu da
  • quote:

nerden buldun
    quote:

Orjinalden alıntı: sleep

ben buldum

arkadaştan aldım adresi verirdim ama bu ara aramızdan su sızmıyo

• valla ben seni yanlis anlamisim

bunalimda falansin sanmistim,meger senin derdin baskaymis
  • quote:

quote:

bu topici yalnılıktan değilde yalnızlığımı anlatacak birilerini bulma amacıyla açtım

olmaz mı kardeşim ya ben kendi yanlızlığımıda kendim yarattım ben var ya ben çok salağım böyle ödüğüm ben kas kafalının tekiyim işte zamanında tedbir alsam şimdiye böyle yanlız kalmazdım yanlızlık fln da insanın kendinde bitan bişe aslında hani bi ata sözü wardır ne ekersen onu biçersin öyle bişe bu da

bende kendi yalnızlığımı hazırladım
    -eve çıkalım beraber
    --olmaz
    -neden
    -- iyi böyle bakarsın sorun çıkar tekrar başka yere çık zor oluyor (önceden sorun oldu ya ev arkadaşıyla sanki her saman olacak)
    - iyi sen bilirsin
    --böyle iyi

/>

tabi o zamanlar böyle demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 4:16:05 >

• yok yav bunalımda değilim ama canım sıkılmıyor değil derdimde başka şeyler deyil yahu ayıp ettin şimdi bak :)
    quote:

valla ben seni yanlis anlamisim

bunalimda falansin sanmistim,meger senin derdin baskaymis
    />
    />

bu arada eylül 15 te aldığım büyük tüp hala bitmedi bu da yalnızlığın bir göstergesi herhalde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.