Şimdi Ara

yalnızlık budur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi arkadaş yalnızlıktan, yanlızlıkta kötü arkadaştan hayırlıdır.

Ama hepsinin ayrı kafası vardır ya, dibe vururum ben de bazen. Bak, tam olarak işte o zaman kimseyi görmek istemem. İnsanlar oyuncak gibi gelir çoğu zaman bana, kötü sözüne bozulur, iltifatına hayır demez. Yardım edersin senden iyisi yok. Haklısın dediğin zaman, yalnızlığın bozulur. Düşe kalka ilerliyoruz hepimiz. DENGE iyidir.
  • geçen gün müdürü gördüm ekmek almaktan geliyorum mesela
    1 ekmek almıştım her zamanki gibi (arada 2 alıp kalanını çöpe atmayı öğrenemedimkaç yıldır)
    güldü 2 gün yeter artık diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 15li

yalnızlıgı insanın kendisi seçer bence degişmek için mesela ben şu anda babamla kavgalıyım eve gitmiyorum 2 haftadır bundan sonrada gitmeyecem

ama şunu bilinki yalnızlık kötü ilişkilerle dolu bir sosyal yaşamdan daha iyidir.

bende yalnızım tanıdık 2 arkadaş var ikisini de sormazsam beni sormazlar son zamanlarda onlarlada görüşmüyorum

yakında bu memlekettende gidecegim.

babanla ilişkini düzeltmeden bir yere gitme. ebeveynlerle olan ilişkilerde bazen sorunlar çıkabiliyor. ailesi insanın kalesidir. gerekirse babanla sen bir aile terapistinden yardım alın ve mutlaka ilişkinizi sağduyuyla iyileiştirin. baba çok kıymetlidir evlat da çok kıymetlidir . birbinizin kıymetini birbinizi kaybetmeden önce öğrenin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

geçen gün müdürü gördüm ekmek almaktan geliyorum mesela
    1 ekmek almıştım her zamanki gibi (arada 2 alıp kalanını çöpe atmayı öğrenemedimkaç yıldır)

istemezsen sen yalnız kalmazsın. yazılarından sevimli bir insana benziyorsun.
  • kişiye birşeyler katıyor ama götürdüğüde çok oluyor
    yalnızken yaptığını toplum içinde yapmak olmuyor
    mesele çay içileceği zaman sadece kendine koyup iş arkadaşlarının boş bardaklarına bakıp kendine müslüman demeleri koyuyor
    onlar bilmiyor ki sen çayını yalnızca kendine koyuyorsun
    geçen günbaşıma geldi tek bardak alıp geldim
    sonra bir arkadaş gitti tüm bardakları aldı geldi
    o gün acayip oldum
    iyica alıştık galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 3:06:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

Bence imzasından kaynaklanıyor
  • valla kimse malım kötü demez ama
    birazda benim etkim var yalnızlıkta tabiki
    sağol bu arada
    quote:

quote:

geçen gün müdürü gördüm ekmek almaktan geliyorum mesela

quote:

Orjinalden alıntı: un.real

quote:

Bence imzasından kaynaklanıyor

imzamdaki yakari yahu çocukluğumun çizgi filmi :))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 3:10:38 >

• Valla arada MSN'de kafa yapacak arkadaşlar arıyorum kendime. Hadi MSN'leri verip bi kafa yapalım ha ne dersiniz?
  • MSN den kafa nasıl oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: samray

Valla arada MSN'de kafa yapacak arkadaşlar arıyorum kendime. Hadi MSN'leri verip bi kafa yapalım ha ne dersiniz?

yalnızlık budur

biliyorum resim iğrenç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 3:17:44 >
  • bir de yalnızlık mesaj atma k için zaman süresi dolmuş yazısını yeni mesajınız vardır görüp aha kim acaba deyip mutlu olmaktır:)
  • sen sandığımdan da yalnızsın yakari

• üniversitedeyken
    bir kere aldım aynayı karşıma yaktım bir mum öyle bir yemek yeme fantezim bile var
  • 10 bloklu sitenin sadece 8 -9 dairesi doluydu.dalga sesleri.buz gibi MERSİN geceleri.ulasılması zor bir yol.ya off gerisini anlatamıyacam şimdi hayatımdan memnunum ama yanlızlıgı herkesin tataması lazım insan yanlız kaldımı etrafındakilerin kıymetini anlıyor...
  • yalnızken yazarım daha mantıklı hale getirmek için, bu konuda düzenli olsaydım, kitap felan çıkarırdım.

Yalnızlığın resmini çiziyorum yine
    Gecenin ağırlığını omzuma alıp seni unutmaya çalışıyorum
    Bildiğin ne kadar koyu ton varsa
    Sürüyorum düşüncelerim üzerine
    En çok siyah kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 21 Ocak 2007; 3:34:55 >
  • yav ben yalnızlıktan kurtulayım keyfim yerine gelsin derken sizin kafanızı bozdum galiba
    @un.real sağol mesaj için
    @samray seninki daha iyi olmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: samray

sen sandığımdan da yalnızsın yakari

/>

• quote:

eve gelince hiç ses duymazsın
    tabi bilgisayarını açık bırakıp merkete falan gitmediysen derinden fanın sesini duyarsın

elektirik düğmesini bastığında tık sesini duyuyorsan çok yalnızsındır

çay yapıpta demlikte bir orduya yetecek kadar çay kalıyorsa birilerini bekliyorsundur ama gelmiyordur o birileri

chat sayfalarında birinin nickine yazıp ordan uyarı bekleyecek kadar yalnızsındır o ileti de gelmez

MSN deki kişilerinde ya çevrimdışı ya da meşguldürler hiç açmazlar silemezsin ya bir gün konuşursalar diye

her gün 2 film alırsın izlemek için izlersin izlersin

cep telefonuna sadece şebeke ve bankalar mesaj atar

zilin çalmaz

yemek yaparsın bozulur

çöpün 1 ayda dolar :) o kadar değil biliyorum

kazara gelse evine bir arkadaşın gitmeeee diye bağırmak istersin arkasından
    çok sıkılrsan dışarı çıkarsın ama yalnız geziyorsun hızlı adımlarla yürürsün sokakları etraftakilere bakarsın
    ağızlarını oynaıyorlardır insanlar seninse ağzını onattığın zaman sigara içmek ve yemek yemek zamanlarıdır
    neyse ya

süpersin ya cidden çok duygulandım

• hayatta herzaman bi denge vardır dostum.
    uzun süre sosyal olursan kendini kaybedersin dengeni kaybedersin
    uzun süre yanlız olursanda neşeni kaybedersin iletişim yeteneğini kaybedersin.
    en iyisi ikisini dengeli yaşamak.
    ne çok yanlız nede çok sosyal.

hem insan arada bir yanlız kalıp kendini yenilemeli.durum değerlendirmesi gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar1000 -- 21 Ocak 2007; 3:39:30 >
  • dostum imzana gülmekten klavyem ağzımdan çıkan çaylarla ıslandı:)))
    @NonSensical
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.