Şimdi Ara

yalnızlık budur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi iyi geceler, yada iyi sabahlar diyelim
  • quote:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................i..........................iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

işte yalnızlık güzel anlatmış adam

quote:

Orjinalden alıntı: NonSensical

kardeşim olaylara iyi yanından baksana işte ne güzel tüp parasını az veriyorsun ya haftada 1 değiştirseydin daha mı iyi olcaktı?

hem buda şunun kanıtıdır tahminen yemeklerii dışarda yiyorsun ki tüpü çok kullanmıyorsun
    ne güzel dışarda gez toz ya offf yee bende böyle diyorum ama bende yapmıyorum ki bunların hiçbirini
    bizim hastalığımızın bir çözümü yok yaaa

yok yav evde yapıyorum yemeği ama bitmedi işte anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 4:26:18 >

• kardeşim olaylara iyi yanından baksana işte ne güzel tüp parasını az veriyorsun ya haftada 1 değiştirseydin daha mı iyi olcaktı?

hem buda şunun kanıtıdır tahminen yemeklerii dışarda yiyorsun ki tüpü çok kullanmıyorsun
    ne güzel dışarda gez toz ya offf yee bende böyle diyorum ama bende yapmıyorum ki bunların hiçbirini
    bizim hastalığımızın bir çözümü yok yaaa
  • en iyisi yatıp uyumak
    sağolun arkadaşalar
    paylaştınız
  • Siz şimdi bir fan klap kurarsınız.
    Yeah Baby!
  • talep yok ben aradım baktım hep yarım kalmış böyle fikirler yalnızlıktan dolayı
    quote:

Orjinalden alıntı: samray

Siz şimdi bir fan klap kurarsınız.
    Yeah Baby!
  • İyi o zaman hemen kuralım.

DH Yalnızlar Rıhtımı Grup Kulubü!

yada

DH Alone in the Dark!

yada

DH Bir Adamın İnanılmaz Yalnızlığı

Konunun başlığını böyle değiştirip üye alımına başla hemen. Sen kurucu üye olursun....bitmez....
  • ciddi misin dalga mı geçiyorsun
    bir de nasıl olacak bu üye almak falan
    quote:

İyi o zaman hemen kuralım.

DH Yalnızlar Rıhtımı Grup Kulubü!

yada

DH Alone in the Dark!

yada

DH Bir Adamın İnanılmaz Yalnızlığı

Konunun başlığını böyle değiştirip üye alımına başla hemen. Sen kurucu üye olursun....bitmez....

• Bu örnek bir klap;

http://forum.donanimhaber.com/m_10083067/mpage_5/key_Gaff%25FDr//tm.htm#10676873

saçma birşey ama millet seviyor, ben de ısınmaya başladım artık
  • çok dolmuşsun be hocam unutmaki yanlız değilsin bizler varız dh var
  • ama yalnızlık kulubü kurulunca yalnızlığın anlamı kalmayacak ki
    bence yalnızlık kulubü kurulmamalı o zaman yalnızlık olmaz
    quote:

Bu örnek bir klap;

http://forum.donanimhaber.com/m_10083067/mpage_5/key_Gaff%25FDr//tm.htm#10676873

saçma birşey ama millet seviyor, ben de ısınmaya başladım artık

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

çok dolmuşsun be hocam unutmaki yanlız değilsin bizler varız dh var

hakkaten fena dolmuşum ya yatacam dedim yatıp uyuyamadım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 4:53:47 >

• bana 1 den 1639 a kadar bir sayı söyleyin
    bu gecenin şarkısı yapacağım onu
  • 1129
    şarkıyı buraya da yaz merak ettim şimdi
  • melihat gülses- çok aşığın var diyorlar

quote:

cok asigin var diyorlar
    yalan de, yeter bana
    bir sevda sozu fisilda
    hazirim inanmaya

gonul hirsizi diyorlar
    inkar et, yeter bana
    gozlerindeki cevaba
    korkuyorum bakmaya

geceler uzun ve yalniz
    yoksun sabaha kadar
    dusumde bile gunahkarsin
    bunu kim hayra yorar

ardimdan deli diyorlar
    belki de yalan degil
    yanimda bile uzaksin
    nasil dayansin gonul

cok ahlar cekti diyorlar
    inkar et, yeter bana
    gozlerindeki cevaba
    korkuyorum bakmaya

sözleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 5:04:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

istemezsen sen yalnız kalmazsın. yazılarından sevimli bir insana benziyorsun.

Bence imzasından kaynaklanıyor

bu arada güzel yazmışsın gerçekten, yalnızlık zmn zmn güzeldir ama

• İnsan bazen etrafında onlarca kişi olmasına rağmen yalnızdır. Misal ben....

Hergün yüzlerce insan görüyor onlarca insanla konuşuyorum ama yalnızım.Kimse dediklerimi anlamıyor , düşüncelerimin anlamı hakkında en ufak bir fikri yok. Demek istediklerimi sadece " he " demek için dinleyen insanlar varken nasıl olurda yalnız kalmam söyler misin? Sevdiğim insan kilometrelerce uzakta bir yerde ben burda keyfimi düzeltmek için boşu boşuna uğraşıyorum ve inanır mısın gözüm gerçekten kimseyi görmez halde. Hani derler ya kalabalığın içinde yalnızlık diye.. İşte öyle. Ortalık insan kaynıyor ama ben olabildiğine yalnızım. Ne ekmek , ne su derdindeyim. Aşımı paylaşacak biri olması gerekmez. Gün içinde sofraya o kadar çok kişiyle oturuyor o kadar çok kişiyle vakit geçiriyorum ki insan gördüğünde bu herif hiç yalnız kalmazmı der. Ama herşey göründüğü gibi değil. Evde o kadar insan var ama ben odamın bir köşesinde tekim ve ağlıyorum. Düşüncelerimle boğuşup çıkar yol arıyorum ama yok! Farklı farklı insanlarla konuşup vakit geçirmeye çalışıyorum ama bir ömür böyle geçmez biliyorum. Msn diyorsun bana. Msn de o kadar çok insan çevrimiçi ve konuşmaya yer arıyor ki ben konuşmaya başladığımda sıkılıyor sonra kapatıyorum. Zevk alamadıktan sonra , yalnızlığımı gidermedikten sonra insanların vaktini niye çalayım? Bıraktım artık böyle boş işleri. Vaktimi daha güzel şeylerle harcamaya karar verdim. Sürekli aynı şeyi düşünüyorum, sürekli aynı şeyi yapıyorum. Vaktimi artık sevdiğim kızı düşünerek geçiriyorum ama şuan tekim. etrafımda konuşan ve bana birşeyler demeye çalışan bunca insana rağmen yalnızım ve bu halimden mutluyum. Çünkü bu yalnızlık bir gün bitecek biliyorum. Sadece o günü bekliyorum. Sana söyleyeceğim şudur ki şimdiki yalnızlığının kıymetini bil. Bir gün gelecek etrafındakilere rağmen yalnız kalacaksın.Ve inanır mısın herşeyden kötü olanda budur.

• düşününce her insan hayatının bir .(nokta)sında yalnız değil mi
    az önce kahvaltıyı hazırlamak sanki saatlerimi aldı yemeside öyle ve en başta bahsettiğim gibi halabir orduya yetecek çayım var beklerim çaya
     yalnızlık budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 21 Ocak 2007; 13:54:28 >
  • ya sen de ne kadar yalnızsın?

ben gelirim seni ziyarete istersen
  • gel abi ya ne güzel olur
  • nerde oturuyosun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.