Şimdi Ara

Aşk acısı cok zor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N1trogen

Seni anlıyorum..nasıl dersen, Fransa'da bir Yunan kızla 4 sene boyunca beraberdim, ailesi dahi beni tanıyodu(benimkiler tanımıyodu, Türkler ya, sonuçlar fena olurdu), millet alışmıştı bizi beraber görmeye, göremeyince de anlıyolardı bi terslik olduğunu.Aradan 1 sene geçti, şu an gülüyorum o zamanları hatırlayınca.Ha birde, o kızla hala konuşuyorum, Skype'dan görüntülü konuşma falan açıyoruz, onunda benimde yeni sevgilim var, ama hal hatır soruyoruz, ben şebeklik yapıyorum Skype'da, dertleşiyoruz, bağımızı koparmadık.Eğer kalbi iyiyse o kişinin, seninle bütün bağını koparmaz.Eğer koparırsa da anlaki, sana değer vermemiş, at onu hayatından

hocam işte sıkıntıda orda değer verip vermediğini bilmiyorum ki bana dediği şu daha taze olduğu icin doğru düşünemiyorsun biraz kendine zaman ver duygularin iyice değiştiği ve arkadaş olabileceğimizi düşündüğün anda gel konuşurz diye ben çözemedim bu durumu ki cikarmak istesem bile cok zor bu durum insaniz işte bağimlilik gibi bişey bendeki sanirim

• Arkadaş kalma meselesini şahsen ben hiç sevmem, benim fikrimce bu bir insanı çakırıp, hayatını karartan birinin ardından o kişiye "arkadaş olalım bundan sonra?" demesi gibi bişey geliyo.Eğer o seni sevip değer verdiyse bu kadar kolay bitiremez, inan bana.Baktın ki hemen silip attı, o zaman sende öyle yap, başka kızlarla gönül eğlendir biraz, unutursun zamanla.Ama anlıyorum ne kadar zor olduğunu, inan bana.Ben iki-üç hafta boyunca hergün içmiştim sarhoş olmuştum, kızın hiç umrunda değildi, sonra açtım beni motive eden bir şarkı, "Lan s*tir et onu sana değer vermeyene sen niye değer vericen başkalarıyla gönül eğlendiririm geri dönmek istiycek nasıl olsa o zaman da süründürürüm sonra siler atarım hayatımdan" dedim ve aynen öyle yaptım.Biz erkekler kızlar tarafından canavar adlı sıfatı taşıyoruz, oysa ki ONLAR bizi bu hale getirdi, madem öyle bizde boyun eğmeyiz.Ben şahsen böyle düşünüyorum.Onlar sadık olsaydı, başka erkeklerle kıskandırmasalardı, bu kadar sevip bi anda unutabilcek kadar karaktersiz olmasalardı biz böyle olurmuyduk? Hayır, o zaman acısını sonuna kadar çekmeye mecburlar.

• quote:

Arkadaş kalma meselesini şahsen ben hiç sevmem, benim fikrimce bu bir insanı çakırıp, hayatını karartan birinin ardından o kişiye "arkadaş olalım bundan sonra?" demesi gibi bişey geliyo.Eğer o seni sevip değer verdiyse bu kadar kolay bitiremez, inan bana.Baktın ki hemen silip attı, o zaman sende öyle yap, başka kızlarla gönül eğlendir biraz, unutursun zamanla.Ama anlıyorum ne kadar zor olduğunu, inan bana.Ben iki-üç hafta boyunca hergün içmiştim sarhoş olmuştum, kızın hiç umrunda değildi, sonra açtım beni motive eden bir şarkı, "Lan s*tir et onu sana değer vermeyene sen niye değer vericen başkalarıyla gönül eğlendiririm geri dönmek istiycek nasıl olsa o zaman da süründürürüm sonra siler atarım hayatımdan" dedim ve aynen öyle yaptım.Biz erkekler kızlar tarafından canavar adlı sıfatı taşıyoruz, oysa ki ONLAR bizi bu hale getirdi, madem öyle bizde boyun eğmeyiz.Ben şahsen böyle düşünüyorum.Onlar sadık olsaydı, başka erkeklerle kıskandırmasalardı, bu kadar sevip bi anda unutabilcek kadar karaktersiz olmasalardı biz böyle olurmuyduk? Hayır, o zaman acısını sonuna kadar çekmeye mecburlar.

hocam ben giderken bile o kadar temmenide bulundum ki mutlu ol iyi ol sağ ol ama benden uzak ol diye sonra bir kaç gün sonra işte kafede görünce yazdim akşaminda gördüm vs vs diye hı ben görmedim dedi geçiştirdi bende dayanamadim artik ben ne cektiysem sende onu cek dedim bana dediği şu diyor ki ben ayrilirken bile bana iyi dileklerde bulunmuştun gözlerim dolmuştu giderken bile böyle iyi konuşuyor diye ama şimdi icimi rahatlattin teşekkürler felan dedi ben de dediğim şeylerden vazgecmedim dedim yine mutlu olursun umarim dedim ben mutlu edemedim umarim doğru kişi mutlu eder vs diye ama cok rahat sildi beni ona eminim ayrildiktan sonra niye böyle katisin dedim bi tarafin böyle olmasi gerekiyor dedi ben ise kolay kolay atamiyorum duygularimi hatta bir gün hatirlarim daha acim cok taze iken babam arabayi verdi bi yerden birini almam icin başka şehirde 180 km yi 1 saatte gittim nerdeyse o kadar dolmuştum ki herşeye acı böyle bişey hocam sende iyi biliyorsun benim gibi

• bizde 1 haftadır git geller yaşıyoruz kızla,hatta benden soğuduğunu bile söyledi yalvar yakar ikna edemedim,onu unutmak çok zor olacak bunu başarmam gerekiyor yoksa kendi hayatımı zehir edeceğim her an her dakika onu düşünmekten başım ağrıyor,yemeden içmeden kesilir oldum,kabullenmem gerekiyor ama olmıyacak artık bundan sonra ne yapabilirim sorun da burada işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty2121

quote:

Arkadaş kalma meselesini şahsen ben hiç sevmem, benim fikrimce bu bir insanı çakırıp, hayatını karartan birinin ardından o kişiye "arkadaş olalım bundan sonra?" demesi gibi bişey geliyo.Eğer o seni sevip değer verdiyse bu kadar kolay bitiremez, inan bana.Baktın ki hemen silip attı, o zaman sende öyle yap, başka kızlarla gönül eğlendir biraz, unutursun zamanla.Ama anlıyorum ne kadar zor olduğunu, inan bana.Ben iki-üç hafta boyunca hergün içmiştim sarhoş olmuştum, kızın hiç umrunda değildi, sonra açtım beni motive eden bir şarkı, "Lan s*tir et onu sana değer vermeyene sen niye değer vericen başkalarıyla gönül eğlendiririm geri dönmek istiycek nasıl olsa o zaman da süründürürüm sonra siler atarım hayatımdan" dedim ve aynen öyle yaptım.Biz erkekler kızlar tarafından canavar adlı sıfatı taşıyoruz, oysa ki ONLAR bizi bu hale getirdi, madem öyle bizde boyun eğmeyiz.Ben şahsen böyle düşünüyorum.Onlar sadık olsaydı, başka erkeklerle kıskandırmasalardı, bu kadar sevip bi anda unutabilcek kadar karaktersiz olmasalardı biz böyle olurmuyduk? Hayır, o zaman acısını sonuna kadar çekmeye mecburlar.

hocam ben giderken bile o kadar temmenide bulundum ki mutlu ol iyi ol sağ ol ama benden uzak ol diye sonra bir kaç gün sonra işte kafede görünce yazdim akşaminda gördüm vs vs diye hı ben görmedim dedi geçiştirdi bende dayanamadim artik ben ne cektiysem sende onu cek dedim bana dediği şu diyor ki ben ayrilirken bile bana iyi dileklerde bulunmuştun gözlerim dolmuştu giderken bile böyle iyi konuşuyor diye ama şimdi icimi rahatlattin teşekkürler felan dedi ben de dediğim şeylerden vazgecmedim dedim yine mutlu olursun umarim dedim ben mutlu edemedim umarim doğru kişi mutlu eder vs diye ama cok rahat sildi beni ona eminim ayrildiktan sonra niye böyle katisin dedim bi tarafin böyle olmasi gerekiyor dedi ben ise kolay kolay atamiyorum duygularimi hatta bir gün hatirlarim daha acim cok taze iken babam arabayi verdi bi yerden birini almam icin başka şehirde 180 km yi 1 saatte gittim nerdeyse o kadar dolmuştum ki herşeye acı böyle bişey hocam sende iyi biliyorsun benim gibi

Aynı şeyleri yaşamışız, benimki 4 sene arada 1 sene fark var nolucak.. Ben ne yaptımığı sana anlatıyim, onun çevresinden uzaklaştım, ona ait olan onu hatırlatan herşeyi yok ettim, fotoğraflar müzik giysi hediye ne olursa olsun, hepsini sildim hayatımdan, sonra beni motive eden bi müzik açıp, sanki HİÇ üzülmemiş gibi hissettirdim kendimi onun çevresindeki kişilere, bak sende bunu yap hiç umursama, hatta paran varsa bas parayı başka kızlarla takıl eğlen fotoğraf çek bol bol, sosyal ağ kullanıyosan oraya koy fotoğrafları, hayatını yaşıyomuşsun gibi, o gidince özgür olmuşsun gibi davran, bak nasıl kıskanıyo geri dönmek istiyo.Ben o 4 sene bitince böyle yaptım, bir ay sonra kız kapıma kadar geldi ağlayarak bana geri dön diye, yalan söylüyorsam ne olim.O senin acıdan kıvranıcağını kendini yiyip bitireceğini sanıyo, içine kapanacağını, sadece onu istediğini, böylece egosunu tatmın ediyo, egosu kalmayınca yine sana gelip sana acı çektirerek egosunu tatmin etmek istiycektir.Oysa ki sen özgür davranıp, ondan sonra çok rahatlamış gibi davranırsan, hem o pişman olucaktır, hemde seni çok fena kıskanıcaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

bizde 1 haftadır git geller yaşıyoruz kızla,hatta benden soğuduğunu bile söyledi yalvar yakar ikna edemedim,onu unutmak çok zor olacak bunu başarmam gerekiyor yoksa kendi hayatımı zehir edeceğim her an her dakika onu düşünmekten başım ağrıyor,yemeden içmeden kesilir oldum,kabullenmem gerekiyor ama olmıyacak artık bundan sonra ne yapabilirim sorun da burada işte

hocam ayni durumu yaşiyoruz benim biteli 3 hafta oldu acısı yavaştan gitmeye başliyor ilk hafta inan dayanamam bu aciya saniyordum o kadar zor ki bende git geller yaşadim hatta konuyu ben açtim soğuksun diye felan hayir dedi aradan 1 hafta geçti duygularimdan emin değilim artik dedi böyle işte süründürüyorlar cok seven insani hocam bende yemeden icmeden kesildim dediğim gibi 1 ay dan sonra acısı azalmaya başliyor normal yaşantina devam ediyorsun ama o 1 hafta cok önemli arkadaşlarinin sana destek olmasi lazim ve sürekli gez hocam unutturacak şeyler yap hic yalniz kalma cünkü ben yalniz kaldim ve cok acı cektim :) akabinde ona inat birşeyleri başarabildiğini göster kopmasin senden yakınında tut :)

• quote:

quote:

quote:

Aynı şeyleri yaşamışız, benimki 4 sene arada 1 sene fark var nolucak.. Ben ne yaptımığı sana anlatıyim, onun çevresinden uzaklaştım, ona ait olan onu hatırlatan herşeyi yok ettim, fotoğraflar müzik giysi hediye ne olursa olsun, hepsini sildim hayatımdan, sonra beni motive eden bi müzik açıp, sanki HİÇ üzülmemiş gibi hissettirdim kendimi onun çevresindeki kişilere, bak sende bunu yap hiç umursama, hatta paran varsa bas parayı başka kızlarla takıl eğlen fotoğraf çek bol bol, sosyal ağ kullanıyosan oraya koy fotoğrafları, hayatını yaşıyomuşsun gibi, o gidince özgür olmuşsun gibi davran, bak nasıl kıskanıyo geri dönmek istiyo.Ben o 4 sene bitince böyle yaptım, bir ay sonra kız kapıma kadar geldi ağlayarak bana geri dön diye, yalan söylüyorsam ne olim.O senin acıdan kıvranıcağını kendini yiyip bitireceğini sanıyo, içine kapanacağını, sadece onu istediğini, böylece egosunu tatmın ediyo, egosu kalmayınca yine sana gelip sana acı çektirerek egosunu tatmin etmek istiycektir.Oysa ki sen özgür davranıp, ondan sonra çok rahatlamış gibi davranırsan, hem o pişman olucaktır, hemde seni çok fena kıskanıcaktır.

nede güzel diyorsun hocam zaten sırf ona inat birşeyler yapma gibi düşüncem var üsttede yazdiğim gibi hazirlik okuyan biriyim aileme açtim bu konuyu dil okullarina gidicem nasipse yaz aylarinda alp ler gibi bi hayalimiz vardi onunla bunlari tek yapicam fakat fotolari sosyal ağda paylaşicam onunda görebileceği şekilde :) ve kendimi geliştirmeye devam edicem herşeye rağmen hayat devam ediyor sonucta bakalim hocam bunu 1 sene icinde yapalim nasil olacak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

nede güzel diyorsun hocam zaten sırf ona inat birşeyler yapma gibi düşüncem var üsttede yazdiğim gibi hazirlik okuyan biriyim aileme açtim bu konuyu dil okullarina gidicem nasipse yaz aylarinda alp ler gibi bi hayalimiz vardi onunla bunlari tek yapicam fakat fotolari sosyal ağda paylaşicam onunda görebileceği şekilde :) ve kendimi geliştirmeye devam edicem herşeye rağmen hayat devam ediyor sonucta bakalim hocam bunu 1 sene icinde yapalim nasil olacak :)

Eğer benim yapabildiğim gibi, ondan sonra çok rahat ve cool davranırsan inan bana 1 sene sürmez pişman olması.Hem aynı zamanda sende bu süreç içinde inan bana çoktan unutmuş olursun onu.Eğer para harcayabilirsen topla arkadaşlarını, ortamlara akın, kızlarla bol bol fotoğraf çekin, örneğin ben dayımla gece kulüplerine falan gittim, ordaki tanıdığı tanıştığı bütün kızlarla elimde viski&tekila, vs tarzı şeylerle fotoğraf çekindim, her gün bi eğlence peşindeydim, tabi ki bunu parayı fazla harcamadan yap, kaçabilirsen bedavaya, biri ikram etsin falan filan.Böyle 1 hafta yaşadınmı çok rahatlarsın, ama müziği eksik etme derim.Dediğim gibi moralini yükselten sana cesaret veren motivasyon sağlayan şarkılar olsun.Ben bunları yaparak resmen bir ayda sildim 4 seneyi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

bizde 1 haftadır git geller yaşıyoruz kızla,hatta benden soğuduğunu bile söyledi yalvar yakar ikna edemedim,onu unutmak çok zor olacak bunu başarmam gerekiyor yoksa kendi hayatımı zehir edeceğim her an her dakika onu düşünmekten başım ağrıyor,yemeden içmeden kesilir oldum,kabullenmem gerekiyor ama olmıyacak artık bundan sonra ne yapabilirim sorun da burada işte

hocam ayni durumu yaşiyoruz benim biteli 3 hafta oldu acısı yavaştan gitmeye başliyor ilk hafta inan dayanamam bu aciya saniyordum o kadar zor ki bende git geller yaşadim hatta konuyu ben açtim soğuksun diye felan hayir dedi aradan 1 hafta geçti duygularimdan emin değilim artik dedi böyle işte süründürüyorlar cok seven insani hocam bende yemeden icmeden kesildim dediğim gibi 1 ay dan sonra acısı azalmaya başliyor normal yaşantina devam ediyorsun ama o 1 hafta cok önemli arkadaşlarinin sana destek olmasi lazim ve sürekli gez hocam unutturacak şeyler yap hic yalniz kalma cünkü ben yalniz kaldim ve cok acı cektim :) akabinde ona inat birşeyleri başarabildiğini göster kopmasin senden yakınında tut :)

aynen dostum dün biraz attım kendimi dışarıya konuştum arkadaş ile rahatladım ama onu her gördüğümde yine içim bi tuhaf olacak,yeri gelecek başkasının yanında göreceğim onu,insanoğlu işte neler derdi bana hiç beklemezdim saçma sapan sebebten dolayı ayrıldı,bıraktı beni,üzülmeye değmez diyorum ama elimde değil be saf temiz duygular ile sevdim onu elimden ne geliyor ise yaptım,bundan sonra diyorum ki gidiyim başka kızlar ile takılayım görsün belki değerimi anlar ama bu da bana göre değil böyle bi karakterim yok,bakacağız bi çaresine artık sana da geçmiş olsun dostum,onu unutturacak birisi çıkarım karşına umarım

• hocam zaten kafaya koymuşsa ayriliği sebepler bahane işte başka birşey değil keşke seninde imkanin olsa başka şehire gidebilmen icin inan iyi geliyor ben antepte okduğum icin 1 2 haftaya 2.dönem başlaycak gidicem ve böylece uzak olucam cok iyi gelecek sanada tavsiyem araba gibi bi durumun varsa al arabayi cık arkadaşlarlan başka memleketleri dolaş günü birlik iyi geiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

Aşkı doğru tanımlarsanız acı çekmezsiniz.

hocam buyrun herkese acik bi konu siz nasil tanimlarsiniz

Günümüzde yaşanan aşk değil de, zaaflarla yaşatılan bir hastalık.

Benim "görüşüme" göre insana aşık olunmaz. Yaratıcıya aşık olunur.

İnsan zayıf, güçsüz. Bir süre biz ayrılamayız modunda takılır, ayrıldıktan sonra yenisine de aynı şeyleri söyler. Veyahut evlenince aşkı söner.

Ee, nerede kaldı o kadar kutsiyet, hindistan cevizli lokum tadındaki sevgi sözleri, sonsuzluk mesajları?

İnsan yapmayacağı şeyleri söylemeye çok meraklı.

Bu sebepten günümüzdeki aşk dediklerini zaaf ve heves olarak tanımlıyorum. Kadın erkek arasındaki ancak sevgi, şefkat, merhamet olmalı derim. Zaten Allah ayette de belirttiği üzere kadın erkek arasında şefkat yarattığını söylüyor. Sonuçta ancak fıtrata uygun davranısanız mutlu olursunuz.

Böyle tanımlayınca tuvalete giden birine aşık olmak tuhaf gelir! Ayrılık acısı gibi yapay bir hastalık da yaşanmaz böylece.

Tabi bunlar benim görüşüm, benim tanımlarım. Herkesin aşkı kendine...

Hayal kırıklığı yaşayanlar için gerçek bir fıkrayla bitireyim.

Fi tarihinde işyerinde bana aşık olduğunu iddia eden bir kız vardı. En ufak karşılık olmamasına rağmen sürekli yapmayacağı boş şeyler yazıp dururdu. Ama bir gün ben tuvaletin kapısını açık unutup beni görünce hayal kırıklığı yaşamış olmalı.

Ne bekliyordu bilmiyorum ama eskilerden kutsal bir aşkın hazin sonu böyle olmuştu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 27 Ocak 2013; 14:30:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eğer benim yapabildiğim gibi, ondan sonra çok rahat ve cool davranırsan inan bana 1 sene sürmez pişman olması.Hem aynı zamanda sende bu süreç içinde inan bana çoktan unutmuş olursun onu.Eğer para harcayabilirsen topla arkadaşlarını, ortamlara akın, kızlarla bol bol fotoğraf çekin, örneğin ben dayımla gece kulüplerine falan gittim, ordaki tanıdığı tanıştığı bütün kızlarla elimde viski&tekila, vs tarzı şeylerle fotoğraf çekindim, her gün bi eğlence peşindeydim, tabi ki bunu parayı fazla harcamadan yap, kaçabilirsen bedavaya, biri ikram etsin falan filan.Böyle 1 hafta yaşadınmı çok rahatlarsın, ama müziği eksik etme derim.Dediğim gibi moralini yükselten sana cesaret veren motivasyon sağlayan şarkılar olsun.Ben bunları yaparak resmen bir ayda sildim 4 seneyi :)

hocam d.bakirda yaşiyorum şuan elbetteki takdir edersiniz ki icki felan kullanmadim kullanmayida düşünmüyorum güzel bir yöntem fakat işte hayat tarzlari zaten geziyorum bu aralar başka illere gidiyorum her gün urfa midyat batman hatay adana bunlarida atiyorum sosyal ortamlarda gülüyorz arkadaşlarla bol bol inan iyi geliyor tabi yine araba sürer iken sessizlik oldu mu hemen aklima geliyor sürat yapasim geliyor 200 den düşmüyorum bu yüzden icime kapanmayi seciyorum bu aralar kimseye zarar vermemek adina

• quote:

quote:

hocam d.bakirda yaşiyorum şuan elbetteki takdir edersiniz ki icki felan kullanmadim kullanmayida düşünmüyorum güzel bir yöntem fakat işte hayat tarzlari zaten geziyorum bu aralar başka illere gidiyorum her gün urfa midyat batman hatay adana bunlarida atiyorum sosyal ortamlarda gülüyorz arkadaşlarla bol bol inan iyi geliyor tabi yine araba sürer iken sessizlik oldu mu hemen aklima geliyor sürat yapasim geliyor 200 den düşmüyorum bu yüzden icime kapanmayi seciyorum bu aralar kimseye zarar vermemek adina

Anladım, eğer stres/sinir gibi birşey varsa içinde sakın onun sana hakim olmasına izin verme, stresini atıcak kafanı dağıtacak bişey bul, kum torbası çok işine gelebilir, ve illa içkili ortamlara gitmene gerek yok tabi, ne bileyim arkadaş ortamı olur ama kızı kıskandıracak, benden sonra başkalarını bulmuş tarzı şeyler söylettirecek ortamlar hem senin kafa dağıtmana hem onun pişman olmasına katkı yapar bence.

• quote:

3 aylik ilişkimi bitirdim her ne kadar kısa olsada zordu ve hala unutamiyorum ki ben bitirmedim kız arkadaş duygularindan emin değilmiş artik ikilemlerdeymiş böylece bitti dedik neyse ben hala bunu facebookta ekli tuttum günlerce gururumu ayaklar altinda aldim o mesaj atmadi ben attim ilişkim bittikten 2 hafta sonra bir cafede denk geldik o görmedi beni ben gördüm onu ama birşey diyemedim akşami facebook hesabindan yazdim hıc tınlamadi desem yeridir hı ben görmedim dedi geçti ama arkadaşlar ne yaparsam yapayim aklımdan atamiyorum sabah ilk işim onun facesine bakmak oluyor telefon numarasini sildim rehberimden sırf rahatsiz etmemek icin ve şu ayrilik ara tatilede denk gelince ölüp ölüp diriliyorum üniv başlasada gitsem diyorum sizce bu dönemlerde ne yapmayalim ciddi bi konu lütfen dalgaya almayin

Hocam sevmediğine emin isen arkadaşların tavsiyelerine uyabilirsin kıskandırma, takmama vs.. Ama kız da seni sevmiş ama belki de sana söyleyemediği bi nedenden dolayı başka şeyleri öne sürmüşte olabilir. Benim tavsiyem şimdilik kıskandırma, takmama, arkadaşlıktan silme vb. davranışlarda bulunma. 1 ay kendini rahatlatacak şeyler yap gez dolaş, arkadaşlarında dertleş, futbol maçları yap, oyunlar oyna. Eğer kız ile aynı ortamınız varsa gördüğünde selam ver hal hatır sor ama ilerisini yapma. Kızın içinde varsa zaten seninle iletişime geçecektir. Güzelce oturup konuşmaya çalışın olacaksa oturup konuşun nedenleri, olmayacaksada iki medeni insan gibi ayrılın arada saygı kalsın. Sevip sevmediğinden emin değilsen ve kıskandırma tarzı hareketleri yaparsan arkadan "zate adam değilmiş, sevdiğini söylüyordu ama 1 ayda unuttu neler yapıyor" tarzında düşüncelere kapılır ve hepten bitirir.

Ama sevmediğinden emin isen seninle dalga geçtiğini falan düşünüyosan, yukardakilerin hepsini uygulayabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümdar Han

Mesela onu en son gördüğünde onun için deli gibi yandığını hissettirmişsindir şimdi sen. Sürekli onu kesmişsindir. Oda seni görmüştür merak etme. Kendisine baktığını anlamıştır. Yapman gerekeni yazıyorum arkadaşım. Şimdi sen bu kızı artık unutuyorsun! Gördüğün zaman ilk sen kafanı çeviriyorsun. Onu takmıyorsun ve iletişime ise kesinlikle girmiyorsun. Sanki ondan nefret edermişçesine davranışlarda bulunuyorsun. Ardından kız eğer hırs sahibi bir kız ise (ki kızların yüzde 99'u hırs sahibidir) seni geri isteyecektir en azından kafasından acaba benden niye vazgeçti sorusunu geçmesine yardım edecektir.

hocam bunu nasil belli etmeliyim mesela nefret ettiğimi akabinde facebook hesabimdan her gün ayrilik üzerine birşeyler karaliyorum sizce yazmalimiyim böyle şeyler

Facebookundan silme. Ama amele gibi aşk acısı çeken sözlerde yazma. Tam tersine çok mutluymuş gibi de yapma. Ne kadar gizemliysen o kadar çekicisin. Mümkünse aşk sözeri yazma :) Hocam sadece dediklerimi tekrar oku ve uygula. Aynı ortamlarda çok bulun, sanki tesadüfmüş gibi davran. Ama o senin kendisi için geldiğini bilsin. Fakat sen onu takmamaya çalış. Umursamaz görün. Ve mutlu gibi davran. Ayı gibi gülme tabii ama en azından üzgün bakışlarla etrafına bakma. Çok zor ama yapmak zorundasın.

• quote:

quote:

quote:

Mesela onu en son gördüğünde onun için deli gibi yandığını hissettirmişsindir şimdi sen. Sürekli onu kesmişsindir. Oda seni görmüştür merak etme. Kendisine baktığını anlamıştır. Yapman gerekeni yazıyorum arkadaşım. Şimdi sen bu kızı artık unutuyorsun! Gördüğün zaman ilk sen kafanı çeviriyorsun. Onu takmıyorsun ve iletişime ise kesinlikle girmiyorsun. Sanki ondan nefret edermişçesine davranışlarda bulunuyorsun. Ardından kız eğer hırs sahibi bir kız ise (ki kızların yüzde 99'u hırs sahibidir) seni geri isteyecektir en azından kafasından acaba benden niye vazgeçti sorusunu geçmesine yardım edecektir.

hocam bunu nasil belli etmeliyim mesela nefret ettiğimi akabinde facebook hesabimdan her gün ayrilik üzerine birşeyler karaliyorum sizce yazmalimiyim böyle şeyler

Facebookundan silme. Ama amele gibi aşk acısı çeken sözlerde yazma. Tam tersine çok mutluymuş gibi de yapma. Ne kadar gizemliysen o kadar çekicisin. Mümkünse aşk sözeri yazma :) Hocam sadece dediklerimi tekrar oku ve uygula. Aynı ortamlarda çok bulun, sanki tesadüfmüş gibi davran. Ama o senin kendisi için geldiğini bilsin. Fakat sen onu takmamaya çalış. Umursamaz görün. Ve mutlu gibi davran. Ayı gibi gülme tabii ama en azından üzgün bakışlarla etrafına bakma. Çok zor ama yapmak zorundasın.

hocam ayni ortamlarda bulunmam cok zor bir defa denk geldim o bile çok zordu bişey diyememedim iyiki beni görmedi kelimeler boğazimda takildi cok zor bişey hocam ama facebookta aşk sözlerini sildim şuan itibari ile

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ayni ortamlarda bulunmam cok zor bir defa denk geldim o bile çok zordu bişey diyememedim iyiki beni görmedi kelimeler boğazimda takildi cok zor bişey hocam ama facebookta aşk sözlerini sildim şuan itibari ile

Ben diyeceğimi dedim. Kızı görünce dik dur( sadece kızı gördüğünde değil ama ) cool davran. rahat görün. bu çok kolay yapabilirsin. kızı gör, yüzün ona doğru dönük olsun, ama o sana bakmadan sen kafanı çevir. o seni görecektir. sana baktığında eğer sen ona bakmıyorsan kızın kıskançlığı mı denir artık her neyse içindeki canavar kızı dürter :D ve neden sana bakmıyor? der. tek yapman gereken kızla aynı ortamlarda sürekli bulun. ne de olsa tesadüf :)

• Tebrikler, başarıyla ergenliğe girdiniz. Belinize ve elinize kuvvet dileklerimle, hoşçakalın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

Tebrikler, başarıyla ergenliğe girdiniz. Belinize ve elinize kuvvet dileklerimle, hoşçakalın...

dostum yaşim 21 bu gibi durumlari çoktan atlattim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

Tebrikler, başarıyla ergenliğe girdiniz. Belinize ve elinize kuvvet dileklerimle, hoşçakalın...

dostum yaşim 21 bu gibi durumlari çoktan atlattim

3 ay deyince ergen sandım hocam,pardon
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.