Aşk Acısından Kurtulma Rehberi kişilerin ilişkilerinde ayrılık gibi sorunlarından sonra ortaya çıkan, kişinin bu ayrılık sonrası bir türlü aklından çıkaramadığı anlarına bağlı kalması, bu süreç içerisinde duygularını yoğun ve kontrolsüz yaşaması durumlarından uzaklaşıp hayatını daha sade daha mutlu ve daha huzurlu geçirmesini sağlamaya yardımcı olan bir e kitaptır.
Ürünün içerisinde aşk acısı yaşayan, ızdırap çeken ve bu durumdan kurtulmak isteyenler için uzmanından tavsiyeler, aşk acısı yaşayan herkes için ilginç tespitler, psikoterapi rahatlama teknikleri yer almaktadır.
Her ilişki özeldir ve anlamını kolayca kaybedemez. Bu noktada bireylerin bir ilişkiden beklentilerini ve ihtiyaçlarını doğru belirlemesi bazen hayati önem taşımaktadır.
Nasıl bilr ilişki istiyorum ? , Bu ilişki hayatıma nasıl bir katkı sağlıyor ?, Onu mu yoksa paylaştıklarımızı mı seviyorum ?, Bu ilişki devam eden hayatımı ne kadar ve nasıl etkiliyor ? Benim bir ilişkide ihtiyaçlarım ve beklentilerim neler ? ... Ve bu zor süreç içerisinde kendimizi ne kadar önemsiyorum ? ...
Aşk hayatınızda doğru seçim yapmanıza yönelik kendinize doğru sorular ve cevaplar vermeyi , çözüm odaklı düşünmeyi, bu e kitap ile öğrenebilirsiniz.
Ürünün resmi sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.