Şimdi Ara

Asosyallik Hakkında ( kurtulmak isteyenler için hayat hikayesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
7.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahsen böyle olacağıma tırnaklarımı çeksinler daha iyi.....

bir işe yaramamak sabahtan akşama pc başında pineklemek....

kızlara açılırken şıpır şıpr terlemek yada kekelemek....

birisi hakkınızı bile yese sesinizi çıkaramamk kafanızı eyip yürümek

peki tüm bunlar varken senin bu dünyadaki varlığının ne önemi var. zaten yok gibi bişeysin....
    bari kürtaj ol da sende kurtul bizde kurtulalım. devlete yüksünüz, vergi vermiyorsunuz... ailenizede yük oluyorsunuz gırtlak bakımından.. haaa bu arada çoğunuz obezsiniz...YADA ÇOK ZAYIF. ortası normali fit vücutlusu yoktur. herşeye üşenirsiniz....

birşey yapamaz ama sürekli düşünürsünüz.. plan kırarsınız. düşünmeyle peynir gemisi yürümez arkadaş.

tedavi olun desen gitmez psikyatra.. gitsede beğenmez doktoru... yok dinlemedi yok tipini beğenmedim yok pis pis baktı.... özele git desen o da olmaz.... ne para vercem der.....

TÜM YUKARIDAKİLER SİZİ GAZA GETİRMEK İÇİNDİ...GERÇEKLER BUNLAR.. HAKARET ETMİORUM SİZE BELKİ TEDAVİYİ KABUL EDERSİNİZ DİYEREK KURTULURSUNUZ...

kısacası özel deneyimlerime geleyim:

yıllarca kafa patlattım. gençlik neden böyle diye.... kendimde asosyaldim... hemde çok fena.... çıktım.... 5 yıldır rahatım...

nerde asosyal görsem sinirimden kuduruyorum.... nicimde ondan anti asosyal....
    sizlere kızmıyorum ailenize kızıyorum....
    genelde böyle kimseler ailevi problemler içeren kimselerdir... başka hiçbir açıklaması yok....

BURAYI ZAMANLA EDİTLİCEM... ŞİMDİ ÖĞLE TATİLİ OLDUĞU İÇİN YARIM YAMALAK ACALEYLE YYAZDIM KUSURA BAKMAYIN.

size bir anımı anlatayım. birgün çok pısırık bir adamla tanıştım. gün boyu ne yaptığını sordum. evden çıkmazmış. intertte gezinirmiş. asosyal misin yani dedim... hemde asosyalin dibiyim dedi. gel zaman git zaman konuyu tedaviye getirdim...
    küfür etti... elin adamı beni bende iyimi bilecek dedi... ben kendimi tedavi ediyorum zaten eskiden daha fenaydım şimdi düzeliyorum dedi...
    aslında öğredim eskiden yani çocukken dışarıdan eve girmezmiş....haylaz yaramazmış... ailesi boşanmış. sonra başlamış sorunlar.... depresyon styla o biçim yani.. neyse....boşver oğlum gel bi doktor biliyom miss gibi dedim.... niye doktora para vercem dedi... özele mi gitcen gel devlete git dedim... ohoooo bi sürü otobüs parası dedi.. uzak hastane dedi. gel lan otobüs paranı ben vercem. zaten ayda bir gitcen... eee ilaç ne olcak.. onuda vercem yeterki kurtul dedim. bi sürü yan etkisi var kendimi zehirleyemem dedi.... bende pes ettim.... şeyimden aşağı kasım paşa dedim.... dünyadan bi insan eksilmiş banane dedim....

geçen ay onu gördüm... saçı sakala karışmış.. 2 büklüm ezik ezik yürüyor... gözlükleride şişe dibi gibi.... görmezden gelmeye çalıştı önünü kestim....

ne yapıyon dedim.... okuyormuş... ne okuyon... 2 yıllık açık öğretim dedi ama unuttum bölümü... eee dedim kaç senedir bitiremedin mi.. mırın kırın bi şeyler geveledi iyi hadi eyvallah dedim.... bakımsız tipsiz..

şimdi ne oldu... 1 eleman yok oldu gitti... bu askere gidince ne yapacak... ya intihar eder.. yada az daha ilerler hastalığı deli raporu alır oturur evde.. sonra anası babası ölür... ev buna kalır.. ev çöp eve döner tavuk falan besler.... belediye gelir evide bunuda süpürür... sokaklarda gezer... bi organ mafyası keser atar bunu... kimsenin ruhu bile duymaz... bir yıldız kayar gider bu dünyadan....

ÖZETTTTTTT:
    ASOSYALLİK diye birşey yoktur... çoğunluğu ağır depresyondur... tek çözümü en az 1 yıl kurabağa gibi ilaç içeceksin... öyle psikologla konuşmayla geçmez... beyin kimyasındaki bozukluk ancak kimyasallarla düzene girer.....
    asosyalin elinden ailesi sahip çıkıp zorla tedaviye götürmeli.. yoksa deli deliliğini kabul etmez hesabı asla tedavi olmaz

BURAYI ZAMANLA EDİTLİCEM... ŞİMDİ ÖĞLE TATİLİ OLDUĞU İÇİN YARIM YAMALAK ACALEYLE YYAZDIM KUSURA BAKMAYIN.

• Havalar da bir sıcak bir soğuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Havalar da bir sıcak bir soğuk.

Hiç sorma ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Hiç sorma ya

Alıntıları Göster
    Asosyallik benim seçimim değildi çevrem beni buna itti...Girdiğim her ortamda benimle alay edildi söylediklerim dinlenmedi yada umursanmadı zaten diğer insanlarla zıt biriyim bu nedenle kimse beni umursamadı normalde de yok gibi bir şeydim şu anda da pek farklı değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: 427

Asosyallik benim seçimim değildi çevrem beni buna itti...Girdiğim her ortamda benimle alay edildi söylediklerim dinlenmedi yada umursanmadı zaten diğer insanlarla zıt biriyim bu nedenle kimse beni umursamadı normalde de yok gibi bir şeydim şu anda da pek farklı değilim

Alıntıları Göster
    hadi ben imla hatası yaıyorumda sende anlam bozulması yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Hiç sorma ya

Alıntıları Göster
    gerçekmi lan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

kurabağa ne ilacı yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takkeli İkizler.

quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

Ağırlığını koyamazsan otoriteni sağlıyamazsan ilk tanışmada tabiki iplenmezsin ilk tanışma çok önemlidir insanlar üzerinde hele okul gibi yerlerde dikkat et ve bu hatayı bir daha yapma

dediğin gibi olsa ne ala.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

Ağırlığını koyamazsan otoriteni sağlıyamazsan ilk tanışmada tabiki iplenmezsin ilk tanışma çok önemlidir insanlar üzerinde hele okul gibi yerlerde dikkat et ve bu hatayı bir daha yapma

dediğin gibi olsa ne ala.

Sorunun bu olduğunu sanıyordum bilmiyormuşum demek ki senin teorin nedir bu konuda ?

nikine dikkat etmemiştim daha önce

öhüm öhüm.şimdi ben askerde şafak yüzünden radyo bile dinliyemiyordum.ancak aynı ilde piyadedeki eleman aüğ üsütnden nfs oynuyopruz diyordu.görüdğün gibi heryer aynı değil.karşındaki insan "insan" değilse seni ezecektir.sen tip olarka ben seni s..kerim mesajı veremiyorsan ezilmeye mecbur kalıyorsun.bu tür programlanmanın başlangıocını çocukluk ve büyük ölçüde ergenlik olarak sayaibliriz.bilirsin sınıflarda arkdaş grupları olur ve beğenmedikleir bi çocuğu dışlarlar.bu her yönde olur.artık üsütne yapışır,tıpkı oyuncuların üzeirne rol yağpılşması gibi.istemeye sitemeye ezik olursun ve böyle davranırsın.ha yara geçer izi kalır.bu şekidle kurtulan eden var mı bilmiyorum ama izlediğim belgesellerde 30 yaşındaki adamın kafayıy ediğini görürdüm.diyordum kocaman adam olmuş ne oluyo diye.ama anlamay başladım.artık karşı koyacak dayanacak güç kalmıyor insanda.

öte yandan ailenin yetiştirme biçimide önemli.ben mesela inanlara asla etki etmemeye programlandım.oakdarki adam bana yumruk atsa annem gelip yumruğun önünde durup yumruğu acıttın diye kızacak derecede.sonrada sen niye böylesin.kesin bi çıkış söyleyemeyeceğim çünkü oldukça değişkeni olan bi denklem bu.kişi kendi becerilerine düşünce yöntemine göre durumu analiz edip çözmeli.tabi buna gücü de olmalı.

kitaplar ıokudm ettim.elemanalr gelip öğütler verdi ama hiçbiri benim yerimde değil.hayat tıpkı 26 senedir pisliğin içinde zorlana zorlana debelenmek gibi.bunu akfla analtmam gerekli hissetmem sessiz kalmam onalrın "gözünd" pısırıklık olarak kalıyo.bide olayları çok basit anlatıyorlar örneğin çık dışarı sosyal ol.lan sanki kapıdan çıkınca kucağıma kızlar geliyo grup yapmaya başlıcaz.

• bu herifde asosyalliğe taktı başka işin yokmu senin
  • quote:

Bu konuda çok haklısın artık bir yerden sonra insanın dayanacak gücü kalmıyor ve iyiden salmaya başlıyor aslında bu çok yanlış birşey her zaman mücadele etmek lazım olumlu düşünmek lazım. Şöyle bir düşüncemde var çok geri birşey ama bence böyle insanları dövünce kendilerine gelirler ezemezler diye düşünüyorum affedersin ama dayak bazı şeyleri gerçekten çözüyor

geri meri değil aslında tetikleyici bişey ama döverken çocuk onu aşağılama oalrak algıalrsa daha ktü olur.örneğin elemanın malafatla dalga geçerek döversen gerisini düşün.ince ahreketler değil kaba hareketlerle,hakaret anlamında değil, yapılaiblir.tab ortamı dauydurmak lazım gelip dalmamk lazım

• Bana takılsanız alırım asosyalliğinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Bana takılsanız alırım asosyalliğinizi
    Asosyallikten kurtulma rehberi hazırlamıştımdaha önce. Baya ilgi görmüştü ama şuan bulamıyorum konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Nisan 2013; 15:41:43 >
  • Ben kendimi anlatıyım düşünün nerden nereye, anadolu lisesinde okudum, düz vs dede değil

lise1
    okulun en ezik adamıyım, 2 benden büyük gömlek eziklikten pantolon içinde, kemer takılmamış halde. en arkada yatar uyur, tenefüste arkadaşım olmadıgından dışarı pek çıkmazdım. Gece 3-4e kadar pc başındaydım

lise2
    biraz arkadaş edindim, hep bi kızın peşinden dolanırdım, dışarıdan ezik oldugum belliydi ama kendi içimde çok normal sanıyordum. Toplam 2arkadaşım vardı onlarda beni arkadaş olarak görmemiş (eski msn konusmalarımı okuyunca anladım). paso pc başındaydım Lise2de okul değiştirdim

lise3
    Bu işin böyle yürümedini anladım ve utangaçlımı atmaya çalıstım 180cm boy 50 kilo olunca utangaç olmak normaldi, dik yürüdüm kambur yürüyodum çok fazla arkadaş edindim, okul basketbol takımında ve voleybol takımında oynadım, ilk yıl 1madalya kazandım

lise4
    Artık eziklikten değil, artislikten şık gömleğimi güzel pantolonum içine koyup, kemerimi takıp okula gidiyordum (apaçi ve ülkücü stayla gibi değil, cool şekilde). O yıl okulda 2madalya kazandık, herkes tanıyordu artık beni, ilk defa sevgilim olmuştu, ilk deneyimlerimi yaşadım. Herkes beni cool sansada içimde eziklik vardı ve korkaktım

Mezun
    Bu yıl gördüğüm insanları bir daha görmicektim ve artık işi abartmıştım, etraftaki kızlarla aramı iyi tuttum, erkeklerle takılır, kızlarla arada takılma moduna geçtim. Kıyafetlere çeki düzen getirdim, sanki öğrenci değilde, olgun bir insan modeli çizdim kendime. O yıl ne denersem ne tutarsa üniversiteye öyle gidicemtim. İlk kavgamı ettim (şunu unutmayın, adam sizi dövebilicek bile olsa, asla kendinizi ezdirmeyin. Dayak yiyin ama ezdirmeyin)

üniversite hazırlık
    Artık arabamda vardı ama okul özel oldugundan herkesin vardı bu bir + bir şey değildi. İlk günlerde okulun en güzel kızlarından biriyle arkadaş oldum, sonra kendi ekibimi kurdum ve çok fazla geziye gittik. Hazırlıklarda bizim sınıfı bilmeyen yok o derece abarttık işi. Utangaçlık 0, ulu orta her muhabbet var, korku 0 kaç kere okul tarafından tutanak tutuldu, uzaklaştırma almadıgım sürece sorun yok. Lisedeki birbirini aşşalayan tipler bu okulda yoktu, devlet okulu öğrenci profilinden çok uzak olması beni 1-0 önde başlatmıştı, çünkü insanlar arasında nasıl anlaşılacağını öğrenmiştim. Çoğu kişi özel liseden geldiğinden, insanların derdi eğitim+eğlencedi. Artık bilgisayar açıcak vatim bile yok, haftada 2-3saat, bugun okul tatile girdi ve akşam tatile gidiyorum.

Hala zayıfım ama kendime olan güvenim var. Nerede nasıl davrancagımı, nasıl ezik olunmiyacagını lise1-lise2 deki o sefil hayatta yaşadıklarımla öğrendim ve ezilen bir insan gördüğümde yardım ediyorum. Herneyse Lise1-2 tanıyan arkadaşlarım bana inanamıyor. Yanımda kızlar, ayda 1-2 kez tatil, erkekler arasında sözüm geçiyor. Okulda kulup başkanlık teklifi geliyor, hocalarla aram o kadar iyiki arkadaş gibiyim, geceleri arada birde olsa clubdayım, utangaçlık sıfır, önümde kız dans ederken yanımdaki kıza teklif edicek kadar yüzsüm oldum, tabi ordaki birini, bir daha asla görmicem o etkende var. Ben bu yaşamtımı lise1-2 de hayal bile edemezdim. Ne zaman bilgisayarı bıraktım, ne zaman değişcem dedim, ne zaman utangaçlıgı attım. O zaman hayattan zevk aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 19 Nisan 2013; 16:09:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Ben kendimi anlatıyım düşünün nerden nereye, anadolu lisesinde okudum, düz vs dede değil

lise1
    okulun en ezik adamıyım, 2 benden büyük gömlek eziklikten pantolon içinde, kemer takılmamış halde. en arkada yatar uyur, tenefüste arkadaşım olmadıgından dışarı pek çıkmazdım. Gece 3-4e kadar pc başındaydım

lise2
    biraz arkadaş edindim, hep bi kızın peşinden dolanırdım, dışarıdan ezik oldugum belliydi ama kendi içimde çok normal sanıyordum. Toplam 2arkadaşım vardı onlarda beni arkadaş olarak görmemiş (eski msn konusmalarımı okuyunca anladım). paso pc başındaydım Lise2de okul değiştirdim

lise3
    Bu işin böyle yürümedini anladım ve utangaçlımı atmaya çalıstım 180cm boy 50 kilo olunca utangaç olmak normaldi, dik yürüdüm kambur yürüyodum çok fazla arkadaş edindim, okul basketbol takımında ve voleybol takımında oynadım, ilk yıl 1madalya kazandım

lise4
    Artık eziklikten değil, artislikten şık gömleğimi güzel pantolonum içine koyup, kemerimi takıp okula gidiyordum (apaçi ve ülkücü stayla gibi değil, cool şekilde). O yıl okulda 2madalya kazandık, herkes tanıyordu artık beni, ilk defa sevgilim olmuştu, ilk deneyimlerimi yaşadım. Herkes beni cool sansada içimde eziklik vardı ve korkaktım

Mezun
    Bu yıl gördüğüm insanları bir daha görmicektim ve artık işi abartmıştım, etraftaki kızlarla aramı iyi tuttum, erkeklerle takılır, kızlarla arada takılma moduna geçtim. Kıyafetlere çeki düzen getirdim, sanki öğrenci değilde, olgun bir insan modeli çizdim kendime. O yıl ne denersem ne tutarsa üniversiteye öyle gidicemtim. İlk kavgamı ettim (şunu unutmayın, adam sizi dövebilicek bile olsa, asla kendinizi ezdirmeyin. Dayak yiyin ama ezdirmeyin)

üniversite hazırlık
    Artık arabamda vardı ama okul özel oldugundan herkesin vardı bu bir + bir şey değildi. İlk günlerde okulun en güzel kızlarından biriyle arkadaş oldum, sonra kendi ekibimi kurdum ve çok fazla geziye gittik. Hazırlıklarda bizim sınıfı bilmeyen yok o derece abarttık işi. Utangaçlık 0, ulu orta her muhabbet var, korku 0 kaç kere okul tarafından tutanak tutuldu, uzaklaştırma almadıgım sürece sorun yok. Lisedeki birbirini aşşalayan tipler bu okulda yoktu, devlet okulu öğrenci profilinden çok uzak olması beni 1-0 önde başlatmıştı, çünkü insanlar arasında nasıl anlaşılacağını öğrenmiştim. Çoğu kişi özel liseden geldiğinden, insanların derdi eğitim+eğlencedi. Artık bilgisayar açıcak vatim bile yok, haftada 2-3saat, bugun okul tatile girdi ve akşam tatile gidiyorum.

Hala zayıfım ama kendime olan güvenim var. Nerede nasıl davrancagımı, nasıl ezik olunmiyacagını lise1-lise2 deki o sefil hayatta yaşadıklarımla öğrendim ve ezilen bir insan gördüğümde yardım ediyorum. Herneyse Lise1-2 tanıyan arkadaşlarım bana inanamıyor. Yanımda kızlar, ayda 1-2 kez tatil, erkekler arasında sözüm geçiyor. Okulda kulup başkanlık teklifi geliyor, hocalarla aram o kadar iyiki arkadaş gibiyim, geceleri arada birde olsa clubdayım, utangaçlık sıfır, önümde kız dans ederken yanımdaki kıza teklif edicek kadar yüzsüm oldum, tabi ordaki birini, bir daha asla görmicem o etkende var. Ben bu yaşamtımı lise1-2 de hayal bile edemezdim. Ne zaman bilgisayarı bıraktım, ne zaman değişcem dedim, ne zaman utangaçlıgı attım. O zaman hayattan zevk aldım
    Özgürlüğü kluplere gitmekte bulmana hiçbişey demiyorum. He geri kalanı baya ilginç gerçekten , resmen 0dan başlamak gibi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Özgürlüğü kluplere gitmekte bulmana hiçbişey demiyorum. He geri kalanı baya ilginç gerçekten , resmen 0dan başlamak gibi olmuş.

clublara herkes gider o ayrı ama asosyalken oralara gitmeyi düşünmezdim o yüzden yazdım.

Son olarak
    Kesinlikle bir sporu profosyonelce yapın, aşırı şekilde özgüven veriyor. O sahaya çıktınızdaki seyircilerin uğultusu, son saniye yenmeleri. Sahaya çıkarkenki alkışlar. Evet bende spora başlamadan önce, neden yapıyımki derdim, spor olarak bakmayın, tamamen öz güven kazandırıyor. Sizin adınız yazılı pankart izleyicilerde olunca her ne kadar o heyacandan okuyamasınızda çıkısta görüyorsunuz. Her ne kadar yenceğinizi bildiğiniz takımla oynasanızda, o sahaya cıktıgınızdaki heyacandan ayağınızın titremesi çok süper bir duygu. Maç sizin yüzünüzden battıgında arkadaşlarının yardıma gelmesi anlatılmaz bir şey, soyunma odaları maceları vs vs. O takım bir aileniz oluyor, her zaman yardımlaşıyorsunuz.

Bu arada şunuda ekleyim, hayattımda azıma daha alkol almadım, sigarayıda 1-2kere denedim ama kullanmıyorum. Alkol olmadanda çok rahat eğlenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 19 Nisan 2013; 16:20:18 >

• quote:

quote:

clublara herkes gider o ayrı ama asosyalken oralara gitmeyi düşünmezdim o yüzden yazdım.

Son olarak
    Kesinlikle bir sporu profosyonelce yapın, aşırı şekilde özgüven veriyor. O sahaya çıktınızdaki seyircilerin uğultusu, son saniye yenmeleri. Sahaya çıkarkenki alkışlar. Evet bende spora başlamadan önce, neden yapıyımki derdim, spor olarak bakmayın, tamamen öz güven kazandırıyor. Sizin adınız yazılı pankart izleyicilerde olunca her ne kadar o heyacandan okuyamasınızda çıkısta görüyorsunuz. Her ne kadar yenceğinizi bildiğiniz takımla oynasanızda, o sahaya cıktıgınızdaki heyacandan ayağınızın titremesi çok süper bir duygu. Maç sizin yüzünüzden battıgında arkadaşlarının yardıma gelmesi anlatılmaz bir şey, soyunma odaları maceları vs vs. O takım bir aileniz oluyor, her zaman yardımlaşıyorsunuz.

Bu arada şunuda ekleyim, hayattımda azıma daha alkol almadım, sigarayıda 1-2kere denedim ama kullanmıyorum. Alkol olmadanda çok rahat eğlenebilirsiniz

Alıntıları Göster
    la git şurdan

• quote:

quote:

Son olarak

Alıntıları Göster
    ben de ağır asosyalim ama kurtulmak için elimden geleni yaptım olmadı.

psikiyatri doktoruna gittim ilaçları halen kullanmaya devam ediyorum.
    hoşlandığım kıza teklif yaptım asosyaller özgüvensiz olduğu için böyle bir şey yapamazlar ben yaptım ama reddedildim.
    spor salonuna yazıldım.

düz lisede olduğum için çevremde konuşabileceğim iyi bir arkadaş yok hiç kafa dengi insan bulamıyorum okulda tek başıma dolaşıyorum kızların çoğu kezban erkekler malın teki gel de asosyal olma ben elimden geleni yaptım sorun çevremde.internetten arkadaş edinebiliyorum çok iyi anlaşıyorum ama hep mesafe sorunu oluyor.

bugün yine bütün günü evde geçirdim.sadece 10 dk önce bim e gidip biraz abur cubur aldım.nasıl arkadaş edinebilirim ki çevremde düzgün insan yok ben ne yapayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

ben de ağır asosyalim ama kurtulmak için elimden geleni yaptım olmadı.

psikiyatri doktoruna gittim ilaçları halen kullanmaya devam ediyorum.
    hoşlandığım kıza teklif yaptım asosyaller özgüvensiz olduğu için böyle bir şey yapamazlar ben yaptım ama reddedildim.
    spor salonuna yazıldım.

düz lisede olduğum için çevremde konuşabileceğim iyi bir arkadaş yok hiç kafa dengi insan bulamıyorum okulda tek başıma dolaşıyorum kızların çoğu kezban erkekler malın teki gel de asosyal olma ben elimden geleni yaptım sorun çevremde.internetten arkadaş edinebiliyorum çok iyi anlaşıyorum ama hep mesafe sorunu oluyor.

bugün yine bütün günü evde geçirdim.sadece 10 dk önce bim e gidip biraz abur cubur aldım.nasıl arkadaş edinebilirim ki çevremde düzgün insan yok ben ne yapayım ?

aynı sendim bende kardeşim... bire bir bendin... sorun hormanal değişiklik ve ortam değişikliğinin aynı yıla denk gelmesi... yani ergenliğe giriyon...liseye geçiyon... kaldırabilen atlatıyor kaldıramıyan asosyal oluyor... bende tek takıldım.. lise 3 de tedavi oldum... tek kaşlı bi ayı vardı... hep derdim bu çocuk ne boka yarar... bunu diri diri gömmeli derdim... sosyalleştim. muhabbet açtım... ne matrak ne şen şakrak allahım yaaa... dedim ki ben ne hasta birisiymişim öyle... bak 6 yıl oldu hala sıkı fıkı görüşürük o tek kaşlıyla.....

sorun sende. insanları beğenmiyorsun...hepsinden daha üstün olduğunu düşüyorsun... git anlat derdini 10 liralık ilaç çaresi... 10 lira ya 10... değermi genliğini zebil etmeye...

fayda görmedin demi..... ben 6 doktor değiştirdim.... geçmesse gel diyordu daha dinlemeden ilaç yazıyordu... sonra aradığımı buldum..... sende aradığını bulll...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.