Şimdi Ara

AŞK HİKAYEMİ ANLATIYORUM[BİTTİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi laf sokmussun sonunda ama keske konusmayı tercih etseydin ama sen de haklısın 1 hafta sonra baska elemanla sevgili olmus. assagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Ona sarılarak demişsin.Tribe soktun gece gece.Ohooo

Ama en azından okudugunuzu bılmek benı rahatlattı.Bırseylerı en yakın arkadasıma bıle anlatamassın ama forumda boyle mesajlar gordum ve ıcımdekılerı sıze dokme ıstegım geldı.Benı dınledıgınız ve zamanınızı yedıgım ıcın uzgunum.Mobılcılerden buyuk destek geldı :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irmagasigim

iyi laf sokmussun sonunda ama keske konusmayı tercih etseydin ama sen de haklısın 1 hafta sonra baska elemanla sevgili olmus. assagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

Hocam konussaydık ne olacaktı bana bunu bugun yapan bu ısler ılerledıgınde daha da cıddılestıgınde tekrar benı bırakıp baskasına gıtse ben kendımı toparlayamazdım.ask cıdden gul gıbı.Guzel koksada dıkene geldın mı kanatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: micro1244

YORUMLARINIZI EKSIK ETMEYIN BEYLER :((

Belki doğru olanı belkide yanlış olanı yapmışsın bilemem . Kızın sana değil de başkasına güvenmesi bitirmiş olayı. Geçmiş olsun hayatında başarılar
  • Sana sorabilirdi bence hocam aldatilip aldatilmadigini.baskasinin lafiyla kuyuya inersen..
    Daha gencsin sen de benim gibi. niceleri cikar karsimiza bosver.
    Hayatta basarilar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Ona sarılarak demişsin.Tribe soktun gece gece.Ohooo

Ama en azından okudugunuzu bılmek benı rahatlattı.Bırseylerı en yakın arkadasıma bıle anlatamassın ama forumda boyle mesajlar gordum ve ıcımdekılerı sıze dokme ıstegım geldı.Benı dınledıgınız ve zamanınızı yedıgım ıcın uzgunum.Mobılcılerden buyuk destek geldı :P

Bugün kaybedenler klübü vardı.Arasaydın anlatsaydın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

Sana sorabilirdi bence hocam aldatilip aldatilmadigini.baskasinin lafiyla kuyuya inersen..
    Daha gencsin sen de benim gibi. niceleri cikar karsimiza bosver.
    Hayatta basarilar

Evet hocam daha kucuguz bu sene son senem lısede.Ama her onu gordugumde okulda aklıma bunlar geldıkce cıldırıyorum.ısın kotusu son sene sınıfları karıstırdılar sevgılısı denılen cocuk da bızım sınıfa geldı sans ya

• vay 2 sene önceki olaylar lan
  • Duygulandrdi

• tamamında olmasa da bazı bazı kendimi gördüm.
  • olm yapmayın lan şöyle şeyler bak gene kötü oldum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

olm yapmayın lan şöyle şeyler bak gene kötü oldum ya

hocam valla kendi profilimde gördüm yazmışmıyım onu bile hatırlamıyodum ben de okudum yine duygulandım ama cidden unutuluyormuş
  • Edit ---------
    Şuan çok mutluyum herşeyim,hayatım diyebileceğim biri var tabiki bu hataları yapmıyorum ama ölenle ölünmezmiş

• quote:

Edit ---------
    Şuan çok mutluyum herşeyim,hayatım diyebileceğim biri var tabiki bu hataları yapmıyorum ama ölenle ölünmezmiş

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

quote:

Edit ---------

Tamam.

Sağol

• Seneler sonra yine burdayım keşke dertlerim bunla kalsaymış.Gecenin bu saatinde hastanede çalışıyorum şu yazımda elektronik okuyorum yazmısım şuan neyim? Sorunların biri bitse diğeri başlıyor ve şuna eminim ki doğru olmayan herkes gidiyor.Hikaye aynı ama oyuncular hep farklı.

• micro1244 M kullanıcısına yanıt
    dogru olani bekledim hep ama bulamamistim sonra birisi geldi beni benden aldi üniversitedeydim o zamanlar dini farkliliklar ve benim bir kac hatam bitti ben sevmeyi bilmeyen birisiydim ne bilebilirdim ki yasadigim aile ortaminda ne gorduysem oyle oldum hani kahramanlar babalarimizdir ya onun gibi bisey bu...

zamanla it oldum evet it oldum kizlarin biri geldi biri gitti derken günlerden bir gün 5 haziran da bi kızla tanistim dini gprusu benimle ayni olan ruhunun ruhuma dokundugu bi kız adı hazal çok tatlı sevimli her zaman mutlu bi ifadeye sahip hayatin ondan alip götürdüklerini umursamayan sevgimi verdigim.bi kiz ziraa ask denilen o seye inanmiyorum biz sevgiliyiz sevgimiz kadar degerliyiz bir birimiz de gecmiste yaptiklarimi sorgulasamda bunlar üzücü seyler olsada suan ki ben farkliyim bunu neden anlattim bilmiyorum belki bende icimi dokmek istedim
    suan yapmam getekrn sey itlikten kurtulmak
    aralikta askerim bu arada eminim askerligin bu konuda faydasi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.