Şimdi Ara

AŞK HİKAYEMİ ANLATIYORUM[BİTTİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
4
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu gün yine kederlendim yine efkarlandım varmı beni dinliyecek yoldaş şöyle sabahlara kadar yazayım çok kişi olursa ilk partı direk paylaşacağım

---------------------------------------------

Önce biraz kendimden bahsedeyim sizlere.O zaman ki benden..Lise yeni başlamıştı tabi liseyle beraber hemen değişik bir havaya girilirdi.Liseye geldiğimde ise anlatılanlara göre kızların daha rahat olduğuydu ama tek sorun ben anadolu teknik lisesi öğrencisiydim yani az kız vardı yok denecek kadar az ta ki onunla tanışana kadar.9. sınıfın başlarıydı sınıfımız düşündüğümden farklı biraz çocuksuydu ben lisede herkesin ağır başlı olucağını düşünüyordum.Sınıfımızda 2 tane tekrar vardı 2 kız gerisi erkekti 32 kişiydik sınıfta.Tabi sınıftaki kızları görünce hepsinin erkek olduğunu varsaydım.Lise olduğu için hemen derslerime asıldım çünkü lise zor denilirdi dersten kafamı kaldırmazdım az çok arkadaşta edinmiştim.
    -------------------------------
    Derslerden sonra biraz kafamı kaldırdım ve yalnızlığıma çözüm bulmam gerekiyordu.Ama ben öyle 1-2 haftalık ilişkiler istemiyordum sanki çok uzun ilişki yaşamıştım ya hayatımda neyse.O sıra tekrarlardan birisiyle arkadaşlığımız çok ileri gitmişti adı Berkay'dı şuan bile en yakın dostum kardeşim olarak nitelendirebileceğim bir insandı.Okulumuzda 2 bölüm vardı.Bilişim teknolojileri ve elektrik elektronik bölümüydü.Biz elektrik sınıfındaydık kız az dediğimden anlamışsınızdır.
    Berkay bana bir kızdan hoşlandığını söylemişti ve bende dostluğumuzu pekiştirmek amaçlı aracı olmuştum kendisine.Ona taktikler veriyor ona ne yapması gerektiğini anlatıyordum.Ağız var bende laf yapabiliyorum.Ona şiir yazması gerektiğini söyledim.Kız berkayın onu sevdiğini öğrenmişti zaten ama bir hamle yapmamış buda berkayda bir umut doğurmuştu.Berkayın şiirini ben kıza götürmüştüm ve o'na "bunu okursan sevinirim senin için berkay yazdı" dedim.O'da çok ünlü kelimesi olan "Peki" lafını kullandı.Nerden bilebilirdim ki ilişkimin bir "peki" lafından bitebileceğini..
    Ama bu hamlemiz başarısız olmuştu.Kız şiirdeki bazı benzetmelere takılmış ve berkay hakkında kötü düşünmeye başlamıştı."Yek vücut olalım" dizesini "o ne öyle ya ? terbiyesiz" olarak düşünmüş ve berkayı reddetmişti.Ve bende berkaya o'nla konuşacağımı elimden geleni yapıp aranızı yapacağım rahat ol demiştim.Ve o'nla facebook vasıtasıyla iletişim kurmuştum.Facebooktan ilk merhabalaşmalar üstüne ben berkayı övmeye başlamıştım.Neden öyle yanlış düşündüğünü sormuştum.Ve konular böyle böyle devam ediyordu tam bir ay bu şekilde facebook veya msn üzerinden konuşuyorduk.Ta ki onu msnde çevrımdışı bekleyene kadar anlamıştım o'nu sevdiğimi.
    Gel zaman git zaman 1 aydır muhabbet ettik ve ondan bir hamle gelmişti.'Eğer Berkay hakkında konuşacaksan bana bir daha yazma' demişti.İnanamamıştım.Nasıl konuşacaktım ki şimdi?Bahanem oydu benim onla konuşmak için..Bende hamlemi yapıp tamam başka birşeylerden konuşalım demiştim.Ve 1 ay kadar konuşmuştuk arada sırada telefonlaştık ve ona çıkma teklimi etmiştim.Gelen cevap ise beni şok etmişti..
    O kadar yakın olmamıza rağmen cevabı hayırdı.Nasıl hayır diyebilirdiki nasıl?AKlım almıyordu okulda nasıl yüzüne bakacaktım..Telefonu attım çoraplarımın içine duymayayım diye..Ama bekliyodum bi mesaj atsın diye ve bu mesaj 2 saat sonra geldi.Kısacık ama öz bir mesajdı.."Teklifin hala geçerlimi ? :)"Bende bir heyecan ve mutlulukla "Eveeeeet" yazmıştım.23 nisandı çocuklar gibi sevinmiştim.18:46da ise başlamıştı hayatımın anlamı,hayatımın sonu.O'nun benim sonum olucağını düşünüyordum öyle bi kızdı.Ama şok edici olayı ilk 2. haftamızdan yaşamıştık
    Evet 2 haftanın sonunda ayrılmak istemişti.Daha elini bile tutamamıştım ki onun ? Daha kokusunu içine çekememiştim ki..Erkekliğe bok sürdürtmiyim diye yalvarmadan tamam bitsin dedim.1 hafta sonra yine ondan mesaj geldi.."Ne senle oluyor nede sensiz..Naptın böyle bana?" diye tabi bu sözden sonra yine barışmıştık nerden bileyim bitebileceğini nerden kabul ettim acısız bitseydi ya sevgilim..
    Arada ufak tefek vurdulu kırdılı olaylar yaşadık buraları hızlı geçmek istiyorum sadece 2-3 kere ayrılıp tekrar barışmıştık.Birazda o'ndan bahsedeyim size.En ufak şeyde bir kızın 5-10 katı trip atma özelliğine sahipti bi o kadar sıcak ve narin.Ama ayrılamıyorum kopamıyordum ondan.18. ayımızın sonuna gelmiştik yavaş yavaş çatırdamalar başlamıştı.

Kısa kısa geçiyorum hem akıcı hemde sıkmasın sizi diye.18. ayımızın ortalarında bir mesaj gelmişti bana ondan..Mesajlarımızın bir bölüm
    O:Neden bilmiyorum ama sana soğuk davranıyorum sana sana karşı kendimi böyle hissediyorum
    Ben:Neden böylesin?Biraz zaman mı versek ilişkimize?Biraz kafanı mı dinlesen sevgilim?
    O:Hemen ayrılmaya getiriyosun lafı dimi..peki o zaman
    B:Hayır senden ayrılamayacağımı bildiğin halde şöyle cümleler kurmasana.1 hafta sana mesaj atmıyacağım sende bana atma.
    O:Tamam

Ve o bir haftanın sonunda beklenen olmuştu kalbim parçalanmıştı."Bitti berke"

Sorular sorular mesajlar aklımı kaybetmeye başlamıştım.Herşeyin düzeleceğini söylesemde nafile işte mesajlarımız 11 Aralık 2011.1 yıldır hala kayıtlı telefonumda..
    O:Doğru haklısın yapabilirsin tabiki zaten bunun sonucu olarak aklından da çıkarım farkında bile olmazsın. Evet bana hiç kötü birşey yapmadın basın eğik değil evet bunlar güzel şeyler. Kendini suçlamana gerek yok değer vermek suç değil. Herşeyin sorumlusu benim bunu kabul ediyorum. Ne diyeyim umarım bundan sonra böyle konularda benim gibi birine denk gelmezsin, kıymetini bilen biri çıkar karşına
    B:Insallah oyle olur darısı basına ne dıyebılırım kı.sende unutacaksın unutmussundur bıle.bu arada sen bana dyodun ya senden askı ogrendım hayır ogrenmemessın sen benden en kotu huyumu bırakp gıtmeyı ogrenmıssın sadece
    O:Senden öğrenmedim. Ben sadece aşkı öğrendim senden ne kadar kabul etmesende
    B:Etmıyorum ya da ıyı bı hoca degılım.
    O:Keşke anlatabilsem sana içimdekileri
    B:Bu saate sonra bısey degıstırcegını sanmasamda anlat ıcındekılerı son kez..saklama benden bıseyler sevmem bılırsın
    O:Biliyorum. Ama değiştirmeyeceğini bile bile.. Boşver
    B:Soyle son kez konus dınlıyım senı
    O:Boşver.. Bende kalsınlar zaten senin için de bir önemi olduğunu sanmıyorum bırak öyle kalsın
    B:Benım ıcın ne oldugunu ben bılırım.lafı dolandırmada soyle.merak edıyorum hıc konusmadın anlat sadece gonder emın ol braz utanıyosun kızarıysun ates basıyo sonra ama deyıyo..
    O:Bilmen birşey degistirmeyecek nasılsa unut gitsin..
    B:Busra herseyı bılmıslık yapma soyle ıste degısıp degıstırmıcegını bosver sadece soyle
    O:Bir önemi yok unut sadece. Keşke içimdekileri söyleyebilsem diye birşey hiç söylemedim farzet
    B:Yapabılırmıyım sanıyosun? Sen benı hep sapsal mı sandın? Salak mıyım ben ? Umursamaz bı malmıyım? Zorlamıyorum senı fakat keskelerle yasarsın belkıde bazı olucak seylerı hayal ederız ıkımızde.
    O:Bu hep böyleydi zaten.. Ben hayal kurmaktan onların içinde yaşamaktan gerçek dünyayı unuttum
    B:Iste suan gercek dunyadasın hosgeldın
    O:Doğru. O hayallerin hiçbiri yok artık..

---------------------------------

Herşey 1 haftalık araylamı bitmişti.18 ay 1 haftadamı silinip atılmıştı.Bunu bende o zamana kadar öyle biliyordum sizde şuana kadar öyle biliyorsunuz.Okulda sevdiğime hayatıma sarkan ondan hoşlanan birisinin olduğunu ve o'nun o çocukla mesajlaştığını öğrendim içim parçalanarak.Bundan 1 hafta sonra onla cocuğu cuma günü çıkışta yan yana gördüm ve O gün hayırlı olsun bunu senden beklemezdim diye yazdım msnden.Oda saçmalama beni ne sanıyosun deyip kızmıştı.Ben sadece olacakları görüceksin demiştim..Nitekimde söylediğimde 2 hafta sonra XXX ile XXX bir ilişkisi var..

Bunu yapmasındaki amaç neydi? Neden yaptı bunu parçalandım öldüm bittim ben..Ve öğrendim ki meğer onu o 1 hafta içinde aldatmışım(!) ben.En yakın arkadaşı T. ona berke seni aldatıyor demiş ve oda ona inanmış beni kıskandırma amaçlı çıkmıştı nispet olsun diye ben bunu öğrendiğimde ise artık herşeyi anlamıştım.T. meğer meleğimi seviyodu kıskanıyodu göz vardı üzerimizde O'da sonra bunun bir yalan olduğunu öğrenmişti.Ve Fenerbahçe-Galatasaray derbisine çağırmıştı beni kuzeni bende gitmiştim herşey orada çözülmüştü...

Kafeye gittiğimde kalabalıktı bende bılerek biraz şık gitmiştim tek kuzeniyle buluşacağım havası vermeye çalıştım ama onunda orda olduğunu bildiğim için gidiyordum.Hatırlarmısınız barosun son dakika direkten kaçırdığı maçtı o maç.O gün tuvalete gitti her 15dakikada bir dahada gözü şişmişti ağlıyordu besbelliydi.Kuzeni bana mesaj atıyordu yanımdan "Birşeyler yapsana" diye.Ama erkekliğimi gururumu ayaklar altına almayacaktım öylede yaptım.Bende o gün tüm Galatasaraylılar gibi beraberliğe sevinip kafeden çıktım :)

Çıktığımda yalandan arkadaşımın yanına gideceğimi onlarında eve gitmesini söylemiştim.Meleğim bana bakarak uzaklaşıyordu arka arka yürüyordu gözleri bendeydi ve tekrar yanıma gelip "biz acıktık sende gel yiyelim öyle git" dediler iyi peki dedim.Sus pus oturduk pek birşeyde yapmadık açıkcası ve onunla son kez vedalaşcaktım belkide bu gün.O elini uzattı bense uzatmadım küçük bir gülümsememeyle hoşçakal dedim..Ve ardından bir mesaj "Sana sarılmadan nasıl dayanabilirim ki ben ?" Ama benim için o defter zorda olsa kapanmıştı ve "Ona sarılarak" diye noktalıyıp bir daha mesaj atmadım..

Bu hikayeyi anlatmamın amacı biraz olsun kafamı dağıtmaktı.Eyvallah abilerim kardeşlerim.Bu olayın üstünde 1 sene geçti.Onu hala sevdiğimi düşünenler olabilir ama hayır.Sadece ona söyliyeceğim çok şey varki neden oldu böyle neden ve kimi sözlerin neden tutulmadığı..Asla ve asla içinizde hiç birşey tutmayın hayat size onu hatırlattığınızda içinizde hep o parçalar yarım kalır..Elveda dostlarım elveda..

"keske diyemiyecegim kadar uzagim artik.
    o kadar isitmak istedim ki nefesimle sirtini.
    Keske yüregine en güzel ask sarkilarini fisildayabilseydim.
    ...yapamadim askim...kelimelerden utandim...
    Ellerim ellerini sevdi çiçegim...
    dudaklarim koynunu gözlerim yüregini...
    o güzel içinde günes sakli yüregini...

elimden birsey gelmiyor...artik çok geç...
    Yollarin ortasinda gözlerin
    gözlerimi esir aldi askim...kapatamadim...günes dolu yüregine yagmurlar yagdirdim.
    Affet beni...Çevremi saran bulutlari dagitmaya yetmedi rüzgarim...
    sesini duyar gibiyim askim ...

nefesim nefesine nefes katsin istedim ama olmadi.
    o küçücük nefesi içine üfleyemedim.olmadi askim.
    adinin fisildadigi masallari fisildayamadim nefesine.
    Bir varmis bir yokmusta kaldi fisildamam ötesini fisildayamadim...
    Günes dolu yüregine yagmurlar yagdirdim...
    Nefesim nefesine nefes katsin istedim olmadi askim....
    Topragin olmak varken mezar günes olmak varken gölgen oldum.....
    Sen elini uzattiginda kalbimi sakladim....
    Askim seni de yanimda götürüyorum.....
    O gittigim yerde binlerce kez haykiracagim.....
    Seni seviyorum çiçegim...tek ask vatan aski derdim ama bilmezdim benim vatanim senmissin..
    "Umarim günesli bir gün baska bir nefes daha güçlü üfler yüregine ve ben çikar giderim" (ona attığım mesaj nefes filminden bir alıntı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro1244 -- 7 Aralık 2012; 1:21:04 >

• Önce biraz kendimden bahsedeyim sizlere.O zaman ki benden..Lise yeni başlamıştı tabi liseyle beraber hemen değişik bir havaya girilirdi.Liseye geldiğimde ise anlatılanlara göre kızların daha rahat olduğuydu ama tek sorun ben anadolu teknik lisesi öğrencisiydim yani az kız vardı yok denecek kadar az ta ki onunla tanışana kadar.9. sınıfın başlarıydı sınıfımız düşündüğümden farklı biraz çocuksuydu ben lisede herkesin ağır başlı olucağını düşünüyordum.Sınıfımızda 2 tane tekrar vardı 2 kız gerisi erkekti 32 kişiydik sınıfta.Tabi sınıftaki kızları görünce hepsinin erkek olduğunu varsaydım.Lise olduğu için hemen derslerime asıldım çünkü lise zor denilirdi dersten kafamı kaldırmazdım az çok arkadaşta edinmiştim.
  • Derslerden sonra biraz kafamı kaldırdım ve yalnızlığıma çözüm bulmam gerekiyordu.Ama ben öyle 1-2 haftalık ilişkiler istemiyordum sanki çok uzun ilişki yaşamıştım ya hayatımda neyse.O sıra tekrarlardan birisiyle arkadaşlığımız çok ileri gitmişti adı Berkay'dı şuan bile en yakın dostum kardeşim olarak nitelendirebileceğim bir insandı.Okulumuzda 2 bölüm vardı.Bilişim teknolojileri ve elektrik elektronik bölümüydü.Biz elektrik sınıfındaydık kız az dediğimden anlamışsınızdır.
  • Berkay bana bir kızdan hoşlandığını söylemişti ve bende dostluğumuzu pekiştirmek amaçlı aracı olmuştum kendisine.Ona taktikler veriyor ona ne yapması gerektiğini anlatıyordum.Ağız var bende laf yapabiliyorum.Ona şiir yazması gerektiğini söyledim.Kız berkayın onu sevdiğini öğrenmişti zaten ama bir hamle yapmamış buda berkayda bir umut doğurmuştu.Berkayın şiirini ben kıza götürmüştüm ve o'na "bunu okursan sevinirim senin için berkay yazdı" dedim.O'da çok ünlü kelimesi olan "Peki" lafını kullandı.Nerden bilebilirdim ki ilişkimin bir "peki" lafından bitebileceğini..
  • Ama bu hamlemiz başarısız olmuştu.Kız şiirdeki bazı benzetmelere takılmış ve berkay hakkında kötü düşünmeye başlamıştı."Yek vücut olalım" dizesini "o ne öyle ya ? terbiyesiz" olarak düşünmüş ve berkayı reddetmişti.Ve bende berkaya o'nla konuşacağımı elimden geleni yapıp aranızı yapacağım rahat ol demiştim.Ve o'nla facebook vasıtasıyla iletişim kurmuştum.Facebooktan ilk merhabalaşmalar üstüne ben berkayı övmeye başlamıştım.Neden öyle yanlış düşündüğünü sormuştum.Ve konular böyle böyle devam ediyordu tam bir ay bu şekilde facebook veya msn üzerinden konuşuyorduk.Ta ki onu msnde çevrımdışı bekleyene kadar anlamıştım o'nu sevdiğimi.
  • Gel zaman git zaman 1 aydır muhabbet ettik ve ondan bir hamle gelmişti.'Eğer Berkay hakkında konuşacaksan bana bir daha yazma' demişti.İnanamamıştım.Nasıl konuşacaktım ki şimdi?Bahanem oydu benim onla konuşmak için..Bende hamlemi yapıp tamam başka birşeylerden konuşalım demiştim.Ve 1 ay kadar konuşmuştuk arada sırada telefonlaştık ve ona çıkma teklimi etmiştim.Gelen cevap ise beni şok etmişti..
  • Takmıyo mu la kimse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4w3e

:(((((((((
  • devam hocam heycanla beklıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuya girerken tek msj bekliyordum sürekli yazmışsınız ona güldüm yani olayı okumadım sebebi ise 6 msj yazmışsınız
  • Ben burdayım hocam devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Greene

devam hocam heycanla beklıyoruz

Üstat yardırıyorum ya :( toplıcam hepsini birazdan
  • O kadar yakın olmamıza rağmen cevabı hayırdı.Nasıl hayır diyebilirdiki nasıl?AKlım almıyordu okulda nasıl yüzüne bakacaktım..Telefonu attım çoraplarımın içine duymayayım diye..Ama bekliyodum bi mesaj atsın diye ve bu mesaj 2 saat sonra geldi.Kısacık ama öz bir mesajdı.."Teklifin hala geçerlimi ? :)"Bende bir heyecan ve mutlulukla "Eveeeeet" yazmıştım.23 nisandı çocuklar gibi sevinmiştim.18:46da ise başlamıştı hayatımın anlamı,hayatımın sonu.O'nun benim sonum olucağını düşünüyordum öyle bi kızdı.Ama şok edici olayı ilk 2. haftamızdan yaşamıştık
  • 1. mesajdan devam edeceğim çizgi çekerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro1244 -- 7 Aralık 2012; 0:41:40 >
  • Yaz yaz

• Yeni partlar eklendi iyi okumalar arkadaşlar buraya yazdığım için öyle keyiflendimki benle bunları paylaştığınız için teşekkür ederim
  • Bitirdim arkadaşlar kısa ve öz sıkmadan anlatmak istedim herkese teşekkür ederim
  • YORUMLARINIZI EKSIK ETMEYIN BEYLER :((
  • Ona sarılarak demişsin.Tribe soktun gece gece.Ohooo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.