Şimdi Ara

Aşk hikayem. 10. BÖLÜMÜ EKLEDİM [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
17
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce @nekilabu bide @muallak adam ın hikayeleri vardı güzel okumuştum onları, benim de başımdan çok garip şeyler geçiyor çok üzülüyorum zaten bu aralar içimi de dökmüş olurum. Dinler misiniz beyler anlatayım mı? Fazla uzun olmaz çabuk bitirmeye çalışırım

1. Bölüm

Ben Kırıkkalede yaşayan bi liseliyim, yadırgayacaksınız belki ama ön yargılı davranmayın dinleyin bi, bu zamana kadar öyle kızlarla pek uğraşmazdım hatta aşkmış falan pek inanmazdım, önceleri 1-2 tane hoşlandığım kız oldu ama hiç sevgilim olmadı, halimden de memnundum gayet mutluydum. Liseye geçince 2 kız kestirdim gözüme bunlar benim sevgilim olabilir diye ama tecrübesizim tabi yapamadım bir şey, o kızları da unuttum gittim şimdi umrumda değiller.
    Bizim sınıftada başka isimle söylüyorum gerçek ismi değil, Mine diye bi kız vardı. Bu kızı sonradan bu kadar seveceğimi gerçekten hiç düşünmemiştim, kız arada gelirdi takılırdı bana yatarken çelme falan takardı, konuşurduk ara sıra tatlı ufak bi kız, hatta arkadaşlar bizim Mineyi sana ayarlayalım demişlerdi de yok olum ya falan yapmıştım Yine böyle takılırken kız telefon numaramı da aldı 2. dönemde, okul zamanı çok samimi değildik ama okulun sonuna doğru yakınlaştık ama arkadaş olarak, tabi ben farketmesem de kızı tanıdıkça içten içe hoşlanmaya başladım kızdan, huyu suyu çok hoşuma gidiyordu gerçekten kezban dediğiniz kızlar gibi değil daha akıllı bi kızdı, ve kız gerçekten mutlu bi aile istiyor yani bunu da her fırsatta söylerdi hatta bana olgun bi kız, okul bitti yaz tatilinde kızla sabahlara kadar konuşurduk bazen mesajdan bazen arardım, o aralar işte kız kendine bayağı bağlamış beni.
    Nasıl oldu da önceden hiçbişey yokken kızdan hoşlanmaya başladın derseniz, geçen forumda birisi yazmış hoşuma gitti, kız kuyruk sallamazsa erkek peşinden gitmez diye, bana da böyle oldu sanırım. Kızla sabaha kadar konuşmak bile bi özellikti zaten sadece benimle konuşuyordu ben de sadece onunla, bir de bunun yanında kız çok yakın davranıyordu, canım cicimler, bebeğimler falan. Hatırladığım kadarıyla konuşmaları da yazayım, - kız + ben:
    -Ben balık burcuyum biliyomusun çok hayal kurarım
    +Ben de severim hayal kurmayı, ne hayal ediyosun mesela
    -En çok evlendiğimi hayal ediyorum, düğünümü yada. Ben bi filin üstünde gelin gitmek istiyorum :D
    +Hadi ya fil biraz zor olcak ama bi şekilde ayarlarım :D
    -Aman hayvanat bahçesinden kiralarız dert ettiğin şeye bak :D

SS geldi

Beyler gördüğünüz gibi kız bana böyle hitap edecek kadar olmuştu yani çok samimiydik canım cicim bebeğim tatlım falan artık ben emindim onun da benden hoşlandığından.

Bonus SS - Kıza verdiğim ayar

bu şekil diyaloglar geçiyor aramızda arada sevgili gibi konuşuyoruz arada karı koca gibi, ama benim yaptığım bir şey yok kız burda kuyruk sallıyor ben de gidiyorum işte, bikaç tane de o zamanlarda geçen mesajlaşmalardan SS koyarım bugün, ilk bölümü böyle bitireyim. Umarım sıkıcı olmamıştır anlatım

2. Bölüm

Biz böyle mesajdan konuşuyorduk ancak kızla, çünkü kız Kayseriye gitmişti ablalarının yanına. Bi süre sonra geldi kırıkkaleye, gelince hemen bi yere davet ettim kızı, önce bakarız meşgulum falan yaptı, sonra neyse boşver ozaman deyince tamam be şaka haftaya boşum dedi Neyse işte geçti 1 hafta, ilk buluşmamızdı ne kadar dikkat etsek de hatalar oldu Mesela buluşcağımız yere son dakika karar verdik, sonra bi parka oturduk bişeyler içtik, sonra nargile içmeye gidecektik ki geziyoruz geziyoruz hangi kafeye sorsak nargile yok O da saçma bi hataydı bayağı turladık yani kızla, bir de biraz hızlı yürüdüm sanırım İlk buluşcaklar mesajı alsın siz yapmayın bunları. Neyse işte o gün öyle geçti en son biyerde dondurma yiyelim dedik, yedikten sonra da bi yerdeki banklara oturduk bi yarım saat daha. Derken saat de geç oldu kızı evine bıraktım ordan eve geçtim. O gün hiç kıza açılma gibi bir şey olmadı sadece eğlendik geldik, bir hafta sonra kızı yine davet edip bu sefer açılacaktım.
    Günler böyle geçti 1 hafta oldu, ramazanda kız pek dışarı çıkamam iftardan sonra geç oluyor dedi, o zaman son bi kez görüşelim dedim ama olmadı o ramazandan önceki ilk teravihin kılındığı gün kızla buluşcaktık ama kızın işi çıkmış o gün, onun yerine yine akşam mesajlaşıyorduk. Ben de ilk teravih diye gitmiştim, o akşam teraviden sonra kız bana bi çocuktan bahsetti, o sırada onla da konuşuyomuş bi yandan, ben dedim kim bu çocuk diye, dediği aynen şu: "Şimdilik arkadaşım :P" bunu deyince ben bi garip oldum üstüme bi ağırlık çöktü, hani bir de deli cesareti derlerya, o şekilde kıza baya sert çıktım ne diyosun ne demek o şimdilik arkadaşım falan diye, kız bu sefer "yani şimdilik arkadaş devamını bekliyoruz :D" dedi, bu sefer benim boğazım düğümlendi, hemen teravih kılınan yerden uzaklaştım sakin bi yere geçtim, bi yandan ağlıyorum bi yandan kıza cevap yazıyorum, kız dedi ki neden bu kadar sinirlendin? Ben de yine o andaki deli cesaretiyle "çünkü senle ben ilerletmek istiyodum" dedim. Tabi çok yanlış oldu hiç üstelememem lazımdı, ama dedim işte. Sonra kız başladı bana kızmaya ne saçmalıyosun sen, biz 4 sene aynı sınıfta okuyacağız birbirimizle kardeş gibi olmamız lazımken bu gözle bakmak ne kadar doğru, erkekler odun diye bu yüzden diyodum hiç mi erkekten gerçek bi arkadaş olmayacak hep mi bunu düşünecekler.... bilmemne diye konuştu. O akşam çok ısrar ettim yarın iftardan sonra konuşalım soracaklarım var diye, ama kabul etmedi kız ben de mesajdan sormak istemedim çünkü kaçamak cevaplar vericekti. O geceden sonra konuşmadık 1 hafta. Ama geçen o 1 hafta benim için gerçekten çok zordu, o gece ve sonraki 1-2 gece sahurdan önce dışarı çıktım birde o halime uygun şarkılar buldum onları dinleyerek her gün 1-2 saat geziyodum tek başıma ara sokaklarda. Gittim babamdan sigara aldım bikaç tane onlar da pek fayda etmiyordu ama o aralar işte sigaraya da başladım öyle, her sahur öncesi 1-2 tane içiyodum. Hatta ramazanın ilk günü gece Nekilabu'nun hikayesini de bitirdim, o gün ağladığım kadar hiç ağlamamışımdır O günden beri Beyaz şarkısını duyunca ağlıyorum tutamıyorum kendimi

3. Bölüm

O günden sonra kızla 1 hafta konuşmamıştık dediğim gibi çok zor 1 hafta oldu, ama sağolsun arkadaşlarım yanımdaydı 1-2 defa onlarla çıktım dışarı dolaştım falan kafa dağıttım, sigara içtim nargile içtim 1 hafta sonra bikaç arkadaşın da gazıyla (konuş oğlum nolcak gibisinden) dayanamayıp attım kıza mesaj, naber dedim. O da hiçbişey olmamış gibi cevap verdi iyiyim sen diye, ama bariz bi soğukluk vardı yani aramızda öyle olunca tabi muhabbet de ilerlemedi tıkandı kaldı. Aradan bir yada 2 gün geçti yine ben attım mesaj, bu sefer biraz daha fazla konuştuk ama 15 dakkaya yine tıkandı. O şekil geçti bikaç gün, gün geçtikçe biraz daha açılıyordu daha uzun konuşuyoduk. Zaten aynı sınıfta olduğumuz için birsürü ortak arkadaşımız var kızla, onların da vasıtasıyla eskisi gibi olduk yine, o bahsettiği çocuğun konusu hiç açılmadı bidaha, ve kızla yine tatlımlı canımlı konuşmaya başladık. Bu sefer eskisinden daha da samimiydik hatta hissediyordum, içimde de hala bi umut vardı 1-2 ay sonra kızla ilerletebilirim diye.
    Selim diye çok yakın bi arkadaşım var yine bizim sınıftan, kızla olan durumumuzu da biliyor, nasıl olduysa ben Selimi sinirlendirmişim o aralar, bu da intikam tarzı bana sataşmaya çalışıyormuş, en başta öyle havadan sudan konulardan laf falan çarptı ama bunları takmadığımı görünce bana dokunacak bir şeyler yapmak istemiş; kız hakkında konuşmaya başladı ileri geri, işte efendim sen 1 aydır tavlayamadın ben yarın tavlarım onu gör, sana da altında brazzers yazılı videoyu gönderirim gibi haddini aşan şeyler söyledi Ben de bayağı sinirlendim buna cevap vermedim bidahada, sonra Mine bu olayları en yakın arkadaşından duymuş, Selimin benim hoşlandığım kız hakkında ileri geri konuştuğunu duymuş yani, bana da mesaj attı o gün.
    Selimle Minenin arası da iyi aynı sınıftayız zaten, Mine benim ondan hoşlandığımı da biliyor o çocuktan bahsettiği gece demiştim senle ilerletmek istiyorum diye, o yüzden Mine haklı olarak Selimin onun hakkında ileri geri konuştuğunu düşünmüş ve baya sinirlenmiş tabi buna. Ben yine Selimle araları açılmasın diye olayı çevirdim orda, başka bi kızdan bahsediyodum senle alakası yok dedim. Kız da inandı bişey demedi kapandı orda konu. Burda anlatmak istediğim kızın ondan hoşlandığımı biliyor oluşu beyler Sonra o da unutuldu konuşmaya devam ettik kızla.
    Bunları konuşurken sabahtı, ya o günün gecesi saat 4-5 gibi yada sonraki gece yine o saatlerde, kız beklemediğim şekilde bana bi jest yapmak istemiş O aralar ben biraz hastaydım oruç tutmuyordum 2 gündür falan, kız da tutmuyormuş mola vermiş aklınca Bana dedi ki ablam içli köfte yaptı, yarın da oruç tutmayacaksan gel de yedireyim. Ben şaşırmakla birlikte sevindim bayağı, sonuçta kız eve çağırıyor, bi yandan da kafam çok karıştı neden eve çağırır ki beni Evden kaçabilirsem gelirim yarın dedim ben de, tabi kaçabilirsem falan bahane zıplayarak gittim diğer gün Ama ne olacağına dair cidden hiçbi fikrim yoktu kızın amacını da bilmiyodum, çok düşük olan sevişme ihtimalini de düşünerek gitmeden solucanı falan tıraş ettim güzelce, çıktım yola. Kızı daha önce bikaç defa evine bıraktığım için biliyorum evini, gittim bastım zile kapıyı o açtı evde de 2 tane küçük yeğeni var birisi 4 diğeri 9 yaşında. Kız da güzel hazırlanmış hani, mesela normalde hiç sürmez, kırmızı ruj sürmüş, gözlere de rimel yanlız rimeli sürmeyi o gün becerememişti gözlerinin etrafı siyahlaşmıştı hoş değildi pek, sonradan söyledi hastaymış o gün ondan gözleri öyleymiş, neyse o gün naptık derseniz, hiçbişey yapmadık. Evet samimi diyorum yani girdim eve çocuklara bi naber falan dedim, sonra mutfağa gittik köfteden yedim 1 tane, sonra da içeri odasına geçtik ve yine bişey olmadı konuştuk sadece Yani bişeyden kastım en azından kızı öpme girişiminde bulunabilirdim yada en kötü saçıyla falan oynayabilirdim ama yapmadım işte Öyle 2 saat kös kös oturduktan sonra -pek eğlendiğimizi de söyleyemem açıkçası kötü geçmişti sanırım- kız ablam gelir birazdan diyerek beni postaladı, ben de içimde garip duygularla ve amacını anlamaya çalışarak geldim eve. Bugünlük bu kadar beyler yarın erken kalkıcam yatıyorum, görüşürüz.

4. Bölüm

Evden ayrıldıktan sonra akşama kadar düşündüm neden çağırmış olabileceğini, en son mesaj atmama kararı aldım, o atarsa da hiç canım cicime girmeyecektim, o yine devam ederse böyle yapmaya heralde hoşlanıyordur etmezse de benle eğleniyodur sadece diye düşündüm. 2 gün hiç mesaj atmadım, o da sadece bi kere iyi geceleer diye mesaj attı. 2 gün sonra ortak arkadaşlar vesilesiyle de 4 kız 2 erkek nargile içmeye gittik bi kafeye. Orda tabi özel konuşma fırsatımız yok güzel oturduk nargilemizi içtik sonra bi parka geçtik. Bu arada saat 11 falan oldu millet dağılıyor yavaş yavaş, en son Mine, ben ve başka bi kız kaldık parkta. Diğer kız bi arkadaşını gördü onla konuşuyodu ikisi biz de birbirimizle kaldık, o arada yorulma bahanesiyle kızdan çantasını istedim ve çantayı kendime yastık yapıp yanına yattım kızın, romantik bişeyler umuyorum tabi Çok bir şey olmadı sadece kız biraz yüzümle oynadı sonra da kalktım zaten pek rahat değildi çünkü yattığım yer En son Minenin de ablası aradı gel artık eve diye, diğer kızla vedalaştık ben bunu evine götürüyorum yine, yolda sorabilirdim aslında neden böyle yaptığını ama sormadım, onun yerine fıkra falan anlattım güle oynaya gittik öyle

5. Bölüm

Beyler o günden sonra artık sıkıldım iyice uğraşmaktan ben de oluruna bırakmaya karar verdim, her zamanki gibi havadan sudan konuşuyoduk kızla. Bu sıralarda kız bana bi rüyasını anlattı hatırlamıyorum pek ama önemli bi olay yok, sonra dedi ki başka rüyalar da görüyorum ama onları anlatmıyorum :D dedi. Ben de sordum ne rüyası diye, önce anlatmadı ama biraz ısrar edince tamam dedi, bi keresinde evleniyomuş beni görmemiş ama o gelinmiş benle evlencekmiş bi de dediki zaten ben 3 rüyamın ikisinde evleniyorum, o zaman küstük anlatmamıştım. Küs olduğumuz zaman işte geçen başka bi çocuktan bahsettikten sonraki 1 haftaydı sanırım. O ara görmüş rüyayı, şimdi çok anlamsız geliyor hem beni reddediyor, hem rüyasında evleniyor. Tabi ben bu ara yine umutlandım bişeyler var gördüğüne göre diye ama çaktırmadım güldüm geçtim. Bikaç gün daha geçti kız dedi ki mesaj hakkım bugün bitiyor, işte son 5 dakika da son sözlerini söyle dedim, o da sen söyle bana son bişey dedi E orda tartışmaya girsem zaten bitecek 5 dakkası kalmış, hiç uğraşmadım "Seni seviyorum bebeğim elveda, başka bi hayatta görüşürüz :((" dedim Film repliği gibi söyledim ki tepki verirse bahanem olsun Neyse 15 dakka sonra kız mesaj attı ben geldim diye, hayırdır? dedim, 9 tl vardı zaten ablamdan kendime 5 tl gönderdim paket aldım dedi Benim de hemen aklım haylazlığa gitti niye ki çok mu özledin beni dedim, o da yine gülerek hiç sorma dayanamadım sensizliğe dedi. Sonra dedim ki son sözüm nasıldı, kız "Çok güldüm :D" dedi. Yani kız yine dalgaya alıyor, belki hoşuna gitmediği için kaçıyor bu şekilde bilmiyorum Sonra 2 mesaj daha atmış ilki " kuzenim de gördü la mesajını :D", ikincisi "Sevgilim hayatımm ömrüm sms yaptım lan ameke :D :* şekeri ne kadar yediysem karnım ağrıyo panpa yarın sabahta kayseriye gidiyom :D" diye. Bu arada benim işim vardı cevap atmayınca atmış o ikinci mesajı, şimdi kız aynı mesajda hem sevgilim bilmemne diyor, hem de panpa diyor. Hem arkadaş ayağı yapıyor hem sevgili Niye böyle yapıyor hiçbi fikrim yok fikri olan yazsın beyler

6. Bölüm

O 5. bölümün sonunda attığı mesajda da belirttim kız sonraki gün Kayseriye gidecekti. Bayramın da son günündeyiz, akraba ziyaretinden dönüyorduk arabayla bi yandan mesajlaşıyorum o sıra kızla, giderken yolda gördüm bunu "anaa mine" diye verdiğim tepkiden sonra abime dur dur incem ben dedim ve indim apar topar arabadan, bizimkilere de siz gidin ben gelirim eve dedim Sonra gittim kızın yanına, Kayseriden gelen ablası ve küçük 5-6 yaşlarında yeğeni vardı yanında. İlk ablası farketti beni güldü falan tanımıyor tabi ama anladı kızın arkadaşı olduğumu Neyse sonra işte napıyosunuz falan filan dedik ben de hem kızın ablası kızar belki hem de işleri vardır şimdi mani olmayım diye, ben şurdan eve doğru gideyim dedim biyerden döndüm eve doğru gidiyorum. Yolda da tekrar bizimkileri gördüm daha gitmemişler hemen atladım arabaya geldik eve Eve gelince mesaj attı kız ablası hemen gönderdin çocuğu o da gelseydi gezerdik biraz demiş Bi de seni görünce nası arabadan atladı geldi diye gülmüş, yakışıklı çocukmuş sende akıl yok demiş O olaydan baya muhabbet etmiştik bizimkiler de tabi dalga geçti benle kızı görünce hemen sattın bizi diye Kıza o akşam mesaj attım "bizimkiler ne zaman istemeye gidicez diyo" diye O da babam vermez annemden isteyin falan dedi niyetli duruyo yani şaka maka ama, her şakada bi gerçeklik payı var hesabı havalara giriyorum ben de olur bu iş diye Neyse işte geçti o gün diğer gün yine mesaj attı bana rüyasında görmüş, aynen yazıyorum: "Rüyamda kızım oluyodu sende vardın ama babası mıydın bilmiyorum sanırım o gece çok sarhoştum babasını hatırlamıyorum xd :D", ben de hemen atladım "anlatsana nasıldı merak ettim kızımızı" diye Sonra anlattı: "Bak ben hamileydim sonrası karanlık sonra bebeğim olmuş onunla ilgileniyorum sürekli bakıyorum falan sonra bi ara sen geldin sen bırak ben giydiririm bebeği dedin bende gittim içeri kırmızı ruj sürdüm geldim sonra bitti :D"
    Ben de kırmızı ruj ne alaka dedim, herhalde bi yere gidicektik hazırlanıyoduk sen çocuğu giydirdin ben de kendim hazırlandım o ara dedi. Burda yine evlenme sinyalleri var hatta baya çocuğumuz falan oluyor Bi söz var dervişin fikri neyse zikri o olur diye, ben burdan evlenmek istediğini anlamayım da ne anlayım beyler
    Herneyse sonraki günün akşamı yine mesajlaşıyoruz kız Kayseri'de, ben duştayken şarkı sözleri falan yazmış, en son işte "sıradaki parça ayrı çiftler için gelsin" dedi ve şunu yazdı:

seni çok özledim
    unuttum bütün kırgınlıkları
    olmuyor böyle hiç senden ayrı

Tam bunu yazarken de ben duştan çıkmıştım gördüm mesajını yine atladım ve "aynen hiç olmuyo ya ne zaman gelicen kırıkkaleye :(" dedim. "uzakta olan çiftlere dedim manyak sana değil o şarkı :D" dedi, "240 kilometre yakınmı sayılıyor" diye üsteledim ben de(kayseri-kırıkkale mesafesi), bu sefer de "Yok ama öyle değil sayılmaz ki :D" dedi kapandı işte konu Yani çift sayılmıyomuşuz ama yine de normal bi arkadaşa neden bisürü şarkı sözü bilmemne yazarsın ki

Sonraki bölümleri ilk mesaja ekleyemiyorum beyler flood koruması tarafından engellenmiştir diyor, aşağıda bi mesaja ekliycem yeni bölümleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 18 Eylül 2012; 21:11:11 >

• başla hele, bulunur dinleyen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen anlat illaki olur dinleyen birileri ;)
  • Anlat
  • Sen anlat dınlerık bız
  • Sorana kadar başla işte.
  • 7. Bölüm

Fazla iyi hatırlamıyorum son zamanlarda olanları ama, durum ilginçti yani rüyasında evlendik çocuğumuz oldu bilmemne oldu, onun üstüne de bayağı evlenme muhabbeti geçti şakayla karışık, hatta bi ara şöyle bi diyalog geçti hatırladım şimdi, - kız + ben
    -Sen gitmiyomusun cumaya? (cuma namazından bahsediyor)
    +Yok ben gitmiyorum yaa niye bilmiyorum artık neyime güveniyosam :D
    -Manyakmısın la niye gitmiyosun, şahsen ben cumaya gitmeyen koca istemezdim, duyurulur :D
    +enee yarın gidicem hemen :D (cuma günüydü zaten dalga geçiyorum)
    -Yok canım senden bana yar olmaz :D
    +Öbür gün de gitcem valla :D
    -Yok ya cumartesi cumaya git sonra da gel benle evlen var mı öyle şey :D

valal pek hatırlayamadım ama aşağı yukarı böyle bir şey geçti, bayağı bayağı evlenme muhabbeti dönüyor yani Sonra yine sanırım o gece ya da sonraki gece geçen bi diyalog yazıyorum yine, - kız + ben
    -Uykum geldi artık benim
    +Tamam uyu sen :D hadi iyi uykulaar :**
    -Evlenmeden olmaaaaz :D :D
    +İyi geceler öpücüğü de mi yok :D
    -Yok olmaaaaz :D
    +La git manyaa bak duyanda sevişiyoz sancak iyi geceler öpücüğü diyoruz :D soyunmuycam ben de unut göğüs kaslarımı :D cumaya da gidicem artık imanlı çocuk oldum bi kere :D
    -ahaha :D ne kadar güldüm laa :D taam he olur :D cumaya da gidecek aferin paşama :D :D

böyle bi konuşma geçmiş beyler telefonda duruyor hala bazı mesajlar ordan yazdım aynen

Yani artık iki arkadaşın da bu kadar konuşması bana cidden saçma geliyor, bu kız mı çok aşırı rahat ki böyle evine falan da davet edebiliyor, ya da bana çok mu fazla güveniyor? Başka açıklaması var mıdır bunun?

8. Bölüm

Sonraki günlerde düğünlerden falan muhabbet açıldı bi ara, o da bi düğüne gitmiş orda bi teyze bunu oğluna istemiş "O da okuyorum teyze hem benim sevdiğim var" gibi bişey söylemiş, sevdiği var yani kızın, kim olduğu hakkında hiçbi fikrim yok, belki de benden bahsediyordu o kadar muhabbetin üzerine, belki de başkasından. Ama sormak istemedim geçiştirdim orda başka yerlere çektim konuyu kaldı orda. Bunu da vereyim arada.
    Aslında kız Kayseri'den okullar başladığında dönecekti, kızın annesi de yurtdışındaydı, annesi bi şekilde Kırıkkale'ye gelmiş, öyle olunca onlar da ablalarıyla beraber Kırıkkaleye gelecekti daha eylül başlarında annesini görmek için. Gelecekleri günden önceki gece benim mesaj hakkımın son günüydü, sonraki günde de yolculuk boyunca konuşamayacaktık hiç haliyle, böyle olunca napıcan bütün yolculuk çok sıkılırsın falan dedim, bunun üstüne de kız toplu mesaj atmış "yarın yolculukta konuşulcak gönüllü aranıyor" tarzı bişey, ben de söylendim biraz hemen sattın beni gibisinden kıza trip attım yani Öyle çok büyütülecek bi mesele değil tabi ama kız da böyle yapınca artist artist konuşmaya başladı "sana mı kaldım konuşurum ille birileriyle hıh" gibisinden ama o da gıcıklık yapıyor yani Öyle olunca iş biraz inada bindi normalde büyütmezdim ama ben de iyi konuş onlarla dedim cevap falan atmadım mesajlarına. Gece 12'de bitiyor benim sms, kız da biliyor bunu, ben küs gibi takıldım son bi saat böyle, o da kendi kendine konuşuyor sana mı kaldım aman gibi yine Neyse gece 12 ye son 10 dakka kala kız yine mesaj attı "küs müsün hala" diye, hiç bozmadan "evet" dedim, "iyi" dedi o da. Sonra saat 23.58'de yine attı "küs müsün gerçekten" diye, ben yine "evet" dedim. Sonra bitti mesaj hakkım, kız bu sefer dile geldi Ama hiç olmadı böyle küs ayrılmak falan dedi başta, ben de cevap veremiyorum tabi kendi kendine konuşuyor Bu işte bana şarkı sözleri falan atmaya başladı yine, "darıldın mı gülüm bana hiç bakmıyosun bu yana" gibi şeyler, sonra işte akrostişler falan yazıyor adıma çok üzdüm seni rahat yok bana, insan sevdiğini hiç üzer mi gibisinden. Ben de öyle izliyorum hoşuma da gidiyodu yalan yok Derken saat 2 falan oldu, kız da yarın yola gidecek normalde 1'de falan yatar biliyorum, hala uyumadı ama o gün, bende yine bi acıma duygusu oluştu kıyamadım kıza, aradım "yat uyu artık manyak" dedim, güldü "barıştık mı" dedi, evet dedim. Böyle de kıyamıyodum işte kıza acayip yani
    Ama o gün kız hiç demediği şeyler dedi beyler gerçekten, aşk dolu şarkı sözleri mi dersin, akrostişler yazmalar, hayatım demeler falan... O olaydan sonra ben işe neredeyse kesin gözüyle bakıyordum bunun üstüne illaki vardır bişeyler diyordum çok umutluydum yani.

Bu bölümü bitireyim böyle, yarın yeni bölüm yazarım beyler, yeni bölümde klasik umutlanma konusu yok işler değişiyor müjdeyi de vereyim

9. Bölüm

O gece öyle geçti mutluydum da kızın böyle davranmasından, hem de Kırıkkale'ye geliyordu yine görüşebilecektik buna da seviniyordum. Güzel bi uyku çektim sonraki gün saat 2 gibi kız mesaj attı "yolculuk başlasın" diye. Mesaj hakkım olmadığı için cevap veremiyorum tabi öyle kendi kendine konuşuyo sadece arada , yine bi akrostiş yazdı adıma falan, ben de çarşıda arkadaşlarla buluşacaktım hazırlandım çıktım yola, giderken kızdan mesaj geldi "ve ben gidiyorum artık Kayseri'de okuycam :(" diye. Anlam veremedim hiç beklemediğim bi mesajdı, heralde şaka yapıyordur dedim ama bi yandan da korkuyorum gerçekten gidiyo olabilir mi acaba diyorum. Cevap da veremedim zaten devam ettim, 20 dakka sonra falan arkadaşlarla buluştuk ikisinin de haberi var kızdan hoşlandığımdan. Birisi görür görmez "aldın mı haberi" dedi gülerek, ben de aldım dedim ama inanamadım dedim . Sonra o gösterdi mesajlarını ona da söylemiş gideceğini, inanmayınca da ciddi olduğunu söylemiş bidaha da cevap vermemiş. Ben anladım orda kızın şaka yapmadığını ama bişey de yapamadım kızı arasam açmıyordu yolculuktayım ablamlar falan var yanımda diye. Neyse arkadaşlar varken yas tutacak halim yok gittik bilardo salonuna oynuyoruz ama benim kafam bi yandan hala kızda, öyle böyle aradan 1-2 saat geçti. Kız tekrar mesaj attı "çok kötüyüm yaa yap artık bi sms lütfen" diye, yapacak bir şey de yoktu aramayı denedim yine açamam dedi, neyse dedim devam ediyorum oynamaya ama kafam bayağı bulandı orda.

Akşam oldu gittim eve anneme hediye 1000 sms gelmiş şansıma, annemin hattını taktım mesaj attım "ne diyosun tontişim ciddimisin sen" diye, ciddiyim gidiyorum Kayseride ablamların yanında kalıcam orda okuycam artık dedi E dedim nerden çıktı bu hiçbişey yoktu daha dün ne güzeldi gelicektin yine görüşücez diye seviniyodum dedim. Kız anlattı durumu; normalde babası yurtdışında çalışıyordu kızın. Liseye gelene kadar 10 tane okul değiştirmiş Sivas'a, Kayseri'ye, bi ara yurtışına gitmiş tekrar gelmiş falan sürekli taşınıyorlarmış böyle, en son da Kırıkkaleye gelmiş benim okuluma. Akrabaları kırıkkaledeymiş teyzeleri dayıları falan, o da ablası ve 2 yeğeniyle kalıyordu, diğer ablaları Kayseride birisi evli diğeri boşanmış, bi tanesi de Samsun'da üniversite okuyor hala. Burda kaldığı ablası aşçılık kursuna gidiyordu 1 senelik, kursu bitince iş aramaya başlamış onu da Kayseri'den bulmuş, öyle olunca ablası gidecek kayseriye tek başına kalmamak için o da mecburen Kayseriye gidecek orada okuyacakmış.
    Kırıkkaleye sadece evdeki eşyalarını falan toplayıp taşınmak ve okuldan kaydını aldırmak için dönüyolarmış meğer, her şeyi önceden ayarlamış ailesi kayseride gideceği okulu falan da seçmiş, kıza hiç haber vermemişler ama otobüste Kırıkkaleye dönerken söylemişler Kız da seviniyor gideceğim annemi göreceğim falan diye çok saçma geldi bana kıza fikrini bile sormamışlar yani bi yandan sinirlendim böyle olmasına
    Ben hala inanamıyodum gidebileceğine çünkü 2 aydır konuştuğum ve sonunda bayağı umutlandığım, artık gelince kesin olur bu iş dediğim kız, ikimizin de elinde olmayan ve hiç istemediğimiz bi nedenden dolayı, mecburi olarak taşınıyordu. Hani film gibi böyle tam kavuşcağız bu sefer de eller ayırıyor
    Evin en üst katına çıktım kullanmıyoruz normalde yattım oraya kulaklıktan da duruma uygun şarkılar açıyorum, konuşuyoruz kızla ben sürekli çözüm yolu bulmaya çalışıyorum tek başına kalamazmısın evde olmadı yurtta bari kal diyorum ama yurtta kalması da kız için kötü biliyorum, evde kalıp güzelce ablasının yaptığı yemeği yemek varken yurtta yemekhanede yemek yiyecek ablalarından uzakta olacak vs. vs... Ona da annem izin vermez diyo, ona sordum sen istiyomusun gitmeyi diye, tabiki istemezdi ama sonuçta ailesine yakınlaşacak ve daha güzel bi şehre gidecekti, içim kan ağlıyor dedi buraya çok alışmıştım arkadaşlarımdan ayrılmayı hiç istemiyorum dedi, daha önce de kaç okul değiştirdin hep böyle mi oluyordu dedim, hayır dedi ilk defa bu kadar üzülüyormuş. Kalmanın bi yolu yokmu diyorum yok diyor ben de artık kabullenmeye çalışıyodum gidişini ama o zaman gerçekten çok zor geliyordu.

10. Bölüm

O gideceği aralar cidden üzülmüştüm bayağı 1-2 gün durgunmuşum ailemin de dediğine göre, iştahım falan kesilmişti gerçekten de. Bi de böyle artık gidicek nasılsa diye midir, yoksa kaybedince değerlenme hesabımı bilmiyorum, o 1-2 günde hayatımlar canımlar, bitanemler eksik olmuyordu Neyse eninde sonunda kabullenmeye başladım ben de yapacak bişey yoktu. Bi yandan teselli ediyoruz birbirimizi bayramlarda gelirsin, 15 tatilde yaz tatilinde falan görüşürüz yine diyerek ama açıkçası inanasım da gelmiyordu, gittiği okulda başka birisinden hoşlanır illaki diyordum. Yine de bi umut vardı her zamanki gibi içimde, üniversitede görüşürüz artık diyorduk falan... Bi yandan da gitmemesi umudum vardı, belki bi şekilde gidemez kalır diyordum, belki ailesi kızın haline üzülür izin verir tek başına kalmasına diyordum, bakarım ilk gün tıpış tıpış gelir diyordum.
    Kız gitmeden önce arkadaşlar toplandık beraber 5-6 kişi orda tabiki kalabalıkta özel muamele göremezdim ama yine de mesajlardaki o sıcaklık samimiyet yoktu, bir de birinden bahsediyolardı kendi aralarında tam anlayamadım ama, kız anlatıyodu "ilk mesajı hep ben atıyorum" gibi bişey, benim de yine kafam karıştı kendi kendime mi umutlanıyorum yine dedim bi yandan moralim bozuldu, bi yandan kızdım kıza böyle sıcak davrandığı için O gün takıldık 2-3 saat en son ayrılırken de gel bi sarılayım dedim ama kızın sarılışı da hiç samimi gelmedi bana, yani ne bileyim öyle sarılıyım geçiyim gidelim gibiydi sanki, ya da bana öyle geldi. Neyse öyle duygularla gittik yine parka oturduk bi sigara yaktım, artık üzülmüyordum eskisi gibi, başka kız çıkar lan siktiret bunu diyordum falan. Sonrasında pek mesaj falan da atmadım, o da atmadı ilk gün, sonraki günlerde de yine atmadım ben o sadece "iyi geceler" diye mesaj atıyodu, orada 3-5 muhabbet dönüyodu o kadar.
    Sonra 1-2 gün sonra rüyamda gördüm yine kızı, onu da bahane ederek mesaj attım kalkınca konuştuk o gün bayağı, rüyamı da anlatayım: 1-2 arkadaş var bide kız var geziyoruz, yoldan karşıya geçerken ben hızlı gelen bi arabanın önüne doğru atlıyorum koşup geçiyorum hemen karşıya ama riskli bi hamle hani Kız orda bana trip atıyor biraz napıyosun manyak falan diye küs gibi takılıyo, gidiyorum arkasından sarılıyorum falan barışalım diye o da elinin tersiyle yüzüme doğru hafifçe vuruyo, vuruyo da denmez git yapıyo gibi hani Ben de elini ısırıyorum öyle yapınca Kız zaten arada bana köpek der şakasına tabi, sevgi sözcüğü gibi oraya bağladı kız da diyorum köpeksin işte :D diyerek. Öyle konuştuk o gün.
    Kız bizim okuldan nakil kağıdı aldı diğer kayserideki okuldan da onay bekliyordu, ordan onay gelince kaydını oraya aldıracaktı, ben diyodum kendi kendime diğer okuldan onay gelmez belki bi terslik çıkar gidemez falan diye, ne de temiz kalpliymişim ki öyle de oldu Okulda bir kişilik yer varmış, oraya da daha yüksek puanlı birisi girmiş kız açıkta kalmış. Annesi başka okul demiş kayseride düşük puanlı kız da ağlamış biraz boşunamı çalıştım o kadar bu okula gitmek içinmiydi gibisinden, babası da hak vermiş kıza. Yurtta kalsın bari demişler Onun da müjdesini verdi o günlerde kız sevindik güzel, aslında mucize olmuş gibi sevinmedim çünkü içimde hep bi his vardı, kız gitmeyecekti biliyodum Artık mesafe engeli kalkmıştı yine bir umut vardı
    Ama o aralar ben kafaya koydum bi defa, kaçan kovalanır mantığıyla gidecektim, mesaj falan atmadım bi de başka tanıdığım kızlarla dışarı çıktım gezdim biraz, kızlar da fotoğrafları facebook'a koymuş, kız onları da gördü tabi artık çantada keklik olmaktan çıktım yani Sonra işler istediğim gibi gitmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 18 Eylül 2012; 21:09:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlat bakalım dinliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Tamam beyler anlatıyorum ozaman zaman buldukça yazıcam hatta arada mesajlardan sslerle desteklerim

Devam etmeyecek misin?
  • devam edicem dostum 2. bölümü yazmaya başladım 1-2 tane de mesajlardan SS ekliycem birazdan.

2. Bölüm

Biz böyle mesajdan konuşuyorduk ancak kızla, çünkü kız Kayseriye gitmişti ablalarının yanına. Bi süre sonra geldi kırıkkaleye, gelince hemen bi yere davet ettim kızı, önce bakarız meşgulum falan yaptı, sonra neyse boşver ozaman deyince tamam be şaka haftaya boşum dedi Neyse işte geçti 1 hafta, ilk buluşmamızdı ne kadar dikkat etsek de hatalar oldu Mesela buluşcağımız yere son dakika karar verdik, sonra bi parka oturduk bişeyler içtik, sonra nargile içmeye gidecektik ki geziyoruz geziyoruz hangi kafeye sorsak nargile yok O da saçma bi hataydı bayağı turladık yani kızla, bir de biraz hızlı yürüdüm sanırım İlk buluşcaklar mesajı alsın siz yapmayın bunları. Neyse işte o gün öyle geçti en son biyerde dondurma yiyelim dedik, yedikten sonra da bi yerdeki banklara oturduk bi yarım saat daha. Derken saat de geç oldu kızı evine bıraktım ordan eve geçtim. O gün hiç kıza açılma gibi bir şey olmadı sadece eğlendik geldik, bir hafta sonra kızı yine davet edip bu sefer açılacaktım.
    Günler böyle geçti 1 hafta oldu, ramazanda kız pek dışarı çıkamam iftardan sonra geç oluyor dedi, o zaman son bi kez görüşelim dedim ama olmadı o ramazandan önceki ilk teravihin kılındığı gün kızla buluşcaktık ama kızın işi çıkmış o gün, onun yerine yine akşam mesajlaşıyorduk. Ben de ilk teravih diye gitmiştim, o akşam teraviden sonra kız bana bi çocuktan bahsetti, o sırada onla da konuşuyomuş bi yandan, ben dedim kim bu çocuk diye, dediği aynen şu: "Şimdilik arkadaşım :P" bunu deyince ben bi garip oldum üstüme bi ağırlık çöktü, hani bir de deli cesareti derlerya, o şekilde kıza baya sert çıktım ne diyosun ne demek o şimdilik arkadaşım falan diye, kız bu sefer "yani şimdilik arkadaş devamını bekliyoruz :D" dedi, bu sefer benim boğazım düğümlendi, hemen teravih kılınan yerden uzaklaştım sakin bi yere geçtim, bi yandan ağlıyorum bi yandan kıza cevap yazıyorum, kız dedi ki neden bu kadar sinirlendin? Ben de yine o andaki deli cesaretiyle "çünkü senle ben ilerletmek istiyodum" dedim. Tabi çok yanlış oldu hiç üstelememem lazımdı, ama dedim işte. Sonra kız başladı bana kızmaya ne saçmalıyosun sen, biz 4 sene aynı sınıfta okuyacağız birbirimizle kardeş gibi olmamız lazımken bu gözle bakmak ne kadar doğru, erkekler odun diye bu yüzden diyodum hiç mi erkekten gerçek bi arkadaş olmayacak hep mi bunu düşünecekler.... bilmemne diye konuştu. O akşam çok ısrar ettim yarın iftardan sonra konuşalım soracaklarım var diye, ama kabul etmedi kız ben de mesajdan sormak istemedim çünkü kaçamak cevaplar vericekti. O geceden sonra konuşmadık 1 hafta. Ama geçen o 1 hafta benim için gerçekten çok zordu, o gece ve sonraki 1-2 gece sahurdan önce dışarı çıktım birde o halime uygun şarkılar buldum onları dinleyerek her gün 1-2 saat geziyodum tek başıma ara sokaklarda. Gittim babamdan sigara aldım bikaç tane onlar da pek fayda etmiyordu ama o aralar işte sigaraya da başladım öyle, her sahur öncesi 1-2 tane içiyodum. Hatta ramazanın ilk günü gece Nekilabu'nun hikayesini de bitirdim, o gün ağladığım kadar hiç ağlamamışımdır O günden beri Beyaz şarkısını duyunca ağlıyorum tutamıyorum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 3 Eylül 2012; 13:33:44 >

• Geleneksel konu disi friendzoned ask hikayesine hosgeldiniz
    Saka bi yana takipteyim

• takip
  • Sslere baktım o kızdan bir bok olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan bu ne yaa herkez kizlar yuzunden basliyor sigraya

• kız kezban

• ailecek takipteyiz dostum devamı varmı?
  • Takip.
  • Sülalecek takipteyiz.
  • bak tuhaf oldum, yaşadıklarıma hatta o lanet şarkıya bile benimle ortak olan birini görmek.. gerçi bunun için yazma gereği duymadım mı onca satırı. neyse takipteyim kardeşim.

• kardeşim bu olaylar böyle.
    geçen bir aile dostumunuzun benimle yaşıt ve 2 ay sonra nişanlanacak olan kızı ile sohbet ediyorduk
    "kardeşin gibi gördüğünün sonradan sana karşı birşeyler hissetmesi çok kötü bir durum" dedi laf arasında. çaktım o an sinyali.
    nişanlımdan ayrılırsam falan bana bulaşma demek istiyor. aile dostuyuz kardeşiz demek istiyor. kızlar böyle kardeşim.
    sevgililerine böyle davranmazlar ve sevgilileriyle böyle konuşamazlar. sen de hoşlanırsın bundan. yorma kafanı. hayatına devam et
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.