Şimdi Ara

Aşk hikayem. 10. BÖLÜMÜ EKLEDİM [SS] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
17
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newmayin

Ya sen bu kiza bi ayar ceksene bana teklif geldi baskasindan napsam filan diye tepkisini ögren baktin kiskaniyo hoslaniyo senden

Dediğin gibi bişey yapmaya niyetim var evet, ama bilmiyorum nasıl tepki verir belki de benden umudu keser olacağı varsa da olmaz diye düşünüyorum.

@b0nib0n

İstanbulda oturan birine kırıkkale ne kadar rezalet gelmiştir kim bilir Tek iyi yanı trafiği yok hatta yürüyerek her hangi bi mahalleden çarşıya 20 dakkada gelebiliyosun Öğretmen lisesi osmangazi mahallesinde oluyor o da çarşıya yakın sayılır

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde aynı durumda olduğum gibi bir kız vardı aynı senin olaylar vardı ona sormuştum aslında olabilir diye bu kadar yakın olmasaydık olurdu demişti seninde olay bu kanka-sevgili arasındaki yerde duramamışsın o yüzden böyle olmuş şuan kız istemiyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

benimde aynı durumda olduğum gibi bir kız vardı aynı senin olaylar vardı ona sormuştum aslında olabilir diye bu kadar yakın olmasaydık olurdu demişti seninde olay bu kanka-sevgili arasındaki yerde duramamışsın o yüzden böyle olmuş şuan kız istemiyor bence

haklı olabilirsin dostum özellikle şu son 1-2 gündür kızla çok çok samimi konuşuyoruz arada lan falan diyor oğlum diyor veya direk konuşma ağzıyla yazıyor mesaj yazarken biliyorum değil de biliyom gibi

biraz soğuk davransam olur mu acaba

ekleme: arkadaşlar bugün hastayım çok halsiz hissediyorum gerçekten yeni bölüm yazmayacağım kusura bakmayın, yarın yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 10 Eylül 2012; 21:14:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

quote:

benimde aynı durumda olduğum gibi bir kız vardı aynı senin olaylar vardı ona sormuştum aslında olabilir diye bu kadar yakın olmasaydık olurdu demişti seninde olay bu kanka-sevgili arasındaki yerde duramamışsın o yüzden böyle olmuş şuan kız istemiyor bence

haklı olabilirsin dostum özellikle şu son 1-2 gündür kızla çok çok samimi konuşuyoruz arada lan falan diyor oğlum diyor veya direk konuşma ağzıyla yazıyor mesaj yazarken biliyorum değil de biliyom gibi

ekleme: arkadaşlar bugün hastayım çok halsiz hissediyorum gerçekten yeni bölüm yazmayacağım kusura bakmayın, yarın yazarım

dostum bende bu kızla böyleydim hatta cinsel ilişki falan çok rahat konuşuyorduk ben ona şakayla karışık sormuştum benimle çıkar mıydın falan diye bu kadar samimi olmasak olabilirdi dedi yani bence kendinden soğutsanda işe yaramaz sana bakış açısı belli en iyisi böyle devam ettir

• quote:

quote:

quote:

dostum bende bu kızla böyleydim hatta cinsel ilişki falan çok rahat konuşuyorduk ben ona şakayla karışık sormuştum benimle çıkar mıydın falan diye bu kadar samimi olmasak olabilirdi dedi yani bence kendinden soğutsanda işe yaramaz sana bakış açısı belli en iyisi böyle devam ettir

aynen ben de öyle cinselliğe kadar konuşabiliyorum ama içten içe de hoşlanıyorum kızdan olmasını istiyorum yani, böyle devam etmesi de kötü olur benim için hep "ya o da seviyorsa" düşüncesi var, ama söyleyince arkadaşlığımızın bozulması ihtimali de var bu yüzden bi şey yapamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen ben de öyle cinselliğe kadar konuşabiliyorum ama içten içe de hoşlanıyorum kızdan olmasını istiyorum yani, böyle devam etmesi de kötü olur benim için hep "ya o da seviyorsa" düşüncesi var, ama söyleyince arkadaşlığımızın bozulması ihtimali de var bu yüzden bi şey yapamıyorum

Yazacaksan yaz.Çok nadir yazıyorsun.

• Dostum kusura bakma ama, bu aranızdaki muhabbet her neyse bir bok olmaz yani aynı yerde kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy Armored Knight

Dostum kusura bakma ama, bu aranızdaki muhabbet her neyse bir bok olmaz yani aynı yerde kalırsınız.

Yahu niye öyle diyosunuz ben harbiden ilerletmek istiyorum bu işi nerde hata yapmışım onu da söyleseniz

8. Bölüm

Sonraki günlerde düğünlerden falan muhabbet açıldı bi ara, o da bi düğüne gitmiş orda bi teyze bunu oğluna istemiş "O da okuyorum teyze hem benim sevdiğim var" gibi bişey söylemiş, sevdiği var yani kızın, kim olduğu hakkında hiçbi fikrim yok, belki de benden bahsediyordu o kadar muhabbetin üzerine, belki de başkasından. Ama sormak istemedim geçiştirdim orda başka yerlere çektim konuyu kaldı orda. Bunu da vereyim arada.
    Aslında kız Kayseri'den okullar başladığında dönecekti, kızın annesi de yurtdışındaydı, annesi bi şekilde Kırıkkale'ye gelmiş, öyle olunca onlar da ablalarıyla beraber Kırıkkaleye gelecekti daha eylül başlarında annesini görmek için. Gelecekleri günden önceki gece benim mesaj hakkımın son günüydü, sonraki günde de yolculuk boyunca konuşamayacaktık hiç haliyle, böyle olunca napıcan bütün yolculuk çok sıkılırsın falan dedim, bunun üstüne de kız toplu mesaj atmış "yarın yolculukta konuşulcak gönüllü aranıyor" tarzı bişey, ben de söylendim biraz hemen sattın beni gibisinden kıza trip attım yani Öyle çok büyütülecek bi mesele değil tabi ama kız da böyle yapınca artist artist konuşmaya başladı "sana mı kaldım konuşurum ille birileriyle hıh" gibisinden ama o da gıcıklık yapıyor yani Öyle olunca iş biraz inada bindi normalde büyütmezdim ama ben de iyi konuş onlarla dedim cevap falan atmadım mesajlarına. Gece 12'de bitiyor benim sms, kız da biliyor bunu, ben küs gibi takıldım son bi saat böyle, o da kendi kendine konuşuyor sana mı kaldım aman gibi yine Neyse gece 12 ye son 10 dakka kala kız yine mesaj attı "küs müsün hala" diye, hiç bozmadan "evet" dedim, "iyi" dedi o da. Sonra saat 23.58'de yine attı "küs müsün gerçekten" diye, ben yine "evet" dedim. Sonra bitti mesaj hakkım, kız bu sefer dile geldi Ama hiç olmadı böyle küs ayrılmak falan dedi başta, ben de cevap veremiyorum tabi kendi kendine konuşuyor Bu işte bana şarkı sözleri falan atmaya başladı yine, "darıldın mı gülüm bana hiç bakmıyosun bu yana" gibi şeyler, sonra işte akrostişler falan yazıyor adıma çok üzdüm seni rahat yok bana, insan sevdiğini hiç üzer mi gibisinden. Ben de öyle izliyorum hoşuma da gidiyodu yalan yok Derken saat 2 falan oldu, kız da yarın yola gidecek normalde 1'de falan yatar biliyorum, hala uyumadı ama o gün, bende yine bi acıma duygusu oluştu kıyamadım kıza, aradım "yat uyu artık manyak" dedim, güldü "barıştık mı" dedi, evet dedim. Böyle de kıyamıyodum işte kıza acayip yani
    Ama o gün kız hiç demediği şeyler dedi beyler gerçekten, aşk dolu şarkı sözleri mi dersin, akrostişler yazmalar, hayatım demeler falan... O olaydan sonra ben işe neredeyse kesin gözüyle bakıyordum bunun üstüne illaki vardır bişeyler diyordum çok umutluydum yani.

Bu bölümü bitireyim böyle, yarın yeni bölüm yazarım beyler, yeni bölümde klasik umutlanma konusu yok işler değişiyor müjdeyi de vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 12 Eylül 2012; 0:21:42 >

• quote:

quote:

Dostum kusura bakma ama, bu aranızdaki muhabbet her neyse bir bok olmaz yani aynı yerde kalırsınız.

Yahu niye öyle diyosunuz ben harbiden ilerletmek istiyorum bu işi nerde hata yapmışım onu da söyleseniz

Yeni bölüm yazmaya başladım kusura bakmayın geç oldu ama hastaydım işte

Çok uzatmışsın bir kere olayı. Boşuna kafanı meşgul ediyor.

Kızın da gönlü yok gibi oynuyor resmen. Ne senle ne sensiz hesabı. Bu olay böyle devam ederse senin için hoş olmayabilir. Sonuç olumsuz da olsa durumun netleşmesi her zaman iyidir. En azından gidilecek yol bellidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Tecrübe konuşuyor bu iş olmaz harbiden senin durumunu bilirim bu ilişki arkadaşlıkla sevgili arasına sıkışmış iki tarafa da asla gidemeyecek olan berbat bir durum. Yol yakınken fazla bağlanmadan git seni seviyorum artık böyle davranamam ya hep ya hiç de ya da sanki bir kıza yazıyormuşsun gibi kıza bahset bu kızdan ancak %99 oranında diyebilirim ki bu iş olmaz.

+1
  • quote:

quote:

quote:

Kızın da gönlü yok gibi oynuyor resmen. Ne senle ne sensiz hesabı. Bu olay böyle devam ederse senin için hoş olmayabilir. Sonuç olumsuz da olsa durumun netleşmesi her zaman iyidir. En azından gidilecek yol bellidir.

Durumun netleşmesini ben de çok istiyorum, bunu kızla arkadaşlığımızı zedelemeden yapmanın bi yolu var mıdır peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Durumun netleşmesini ben de çok istiyorum, bunu kızla arkadaşlığımızı zedelemeden yapmanın bi yolu var mıdır peki?

Hacı desen kıza bir kızdan hoşlandım çok tatlıydı filan desen okızın sevip sevmedigini anlarsın heralde sen ?
    İlk bölümde anlattıgın gibi kızla canımlı cicimli konusuyon ama kız yeni bir aşk filan diyodu

• Bunu deneyebilirim dostum evet, ama mesela daha önce Betül diye yakın bi arkadaşımdan bahsetmiştim kıskanmıştı sanki Yani sürekli lafı oralara getiriyor falan, başka bi kız deneyeyim bakalım ne tepki verecek

İlk bölümde anlattığım gibi canım cicim konuşuyoruz da farklı olarak kıza bi defa söyledim ilerletmek istiyorum diye üzerine 1 hafta küs kaldık, üstünden çok şey geçti kız ondan hoşlandığımı bile bile bu şekil davranıyor, hem de eskisi gibi sadece bebeğim değil; hayatım, bitanem falan, yani eskisinden daha da samimileşti hitaplar da bir üst kademe gibi

• Kız senı yedekte tutuyor gıbıme geldı. Hem senı reddetmıs, hem de evlenmek falan muhabbetlerınden kacmıyor.

• 9 . bölümü bekliyorum yazdığından beri takip ediyorum zaten . Artık netleşsin.
  • 9.bolum ne zaman gelicek birader agac olduk

dememizi mi bekliyosun. yazicaksan yaz artik yeni bolumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 12 Eylül 2012; 13:24:27 >
  • hadi la yaz 9. bölümü
  • 9. Bölüm

O gece öyle geçti mutluydum da kızın böyle davranmasından, hem de Kırıkkale'ye geliyordu yine görüşebilecektik buna da seviniyordum. Güzel bi uyku çektim sonraki gün saat 2 gibi kız mesaj attı "yolculuk başlasın" diye. Mesaj hakkım olmadığı için cevap veremiyorum tabi öyle kendi kendine konuşuyo sadece arada, yine bi akrostiş yazdı adıma falan, ben de çarşıda arkadaşlarla buluşacaktım hazırlandım çıktım yola, giderken kızdan mesaj geldi "ve ben gidiyorum artık Kayseri'de okuycam :(" diye. Anlam veremedim hiç beklemediğim bi mesajdı, heralde şaka yapıyordur dedim ama bi yandan da korkuyorum gerçekten gidiyo olabilir mi acaba diyorum. Cevap da veremedim zaten devam ettim, 20 dakka sonra falan arkadaşlarla buluştuk ikisinin de haberi var kızdan hoşlandığımdan. Birisi görür görmez "aldın mı haberi" dedi gülerek, ben de aldım dedim ama inanamadım dedim. Sonra o gösterdi mesajlarını ona da söylemiş gideceğini, inanmayınca da ciddi olduğunu söylemiş bidaha da cevap vermemiş. Ben anladım orda kızın şaka yapmadığını ama bişey de yapamadım kızı arasam açmıyordu yolculuktayım ablamlar falan var yanımda diye. Neyse arkadaşlar varken yas tutacak halim yok gittik bilardo salonuna oynuyoruz ama benim kafam bi yandan hala kızda, öyle böyle aradan 1-2 saat geçti. Kız tekrar mesaj attı "çok kötüyüm yaa yap artık bi sms lütfen" diye, yapacak bir şey de yoktu aramayı denedim yine açamam dedi, neyse dedim devam ediyorum oynamaya ama kafam bayağı bulandı orda.

Akşam oldu gittim eve anneme hediye 1000 sms gelmiş şansıma, annemin hattını taktım mesaj attım "ne diyosun tontişim ciddimisin sen" diye, ciddiyim gidiyorum Kayseride ablamların yanında kalıcam orda okuycam artık dedi E dedim nerden çıktı bu hiçbişey yoktu daha dün ne güzeldi gelicektin yine görüşücez diye seviniyodum dedim. Kız anlattı durumu; normalde babası yurtdışında çalışıyordu kızın. Liseye gelene kadar 10 tane okul değiştirmiş Sivas'a, Kayseri'ye, bi ara yurtışına gitmiş tekrar gelmiş falan sürekli taşınıyorlarmış böyle, en son da Kırıkkaleye gelmiş benim okuluma. Akrabaları kırıkkaledeymiş teyzeleri dayıları falan, o da ablası ve 2 yeğeniyle kalıyordu, diğer ablaları Kayseride birisi evli diğeri boşanmış, bi tanesi de Samsun'da üniversite okuyor hala. Burda kaldığı ablası aşçılık kursuna gidiyordu 1 senelik, kursu bitince iş aramaya başlamış onu da Kayseri'den bulmuş, öyle olunca ablası gidecek kayseriye tek başına kalmamak için o da mecburen Kayseriye gidecek orada okuyacakmış.
    Kırıkkaleye sadece evdeki eşyalarını falan toplayıp taşınmak ve okuldan kaydını aldırmak için dönüyolarmış meğer, her şeyi önceden ayarlamış ailesi kayseride gideceği okulu falan da seçmiş, kıza hiç haber vermemişler ama otobüste Kırıkkaleye dönerken söylemişler Kız da seviniyor gideceğim annemi göreceğim falan diye çok saçma geldi bana kıza fikrini bile sormamışlar yani bi yandan sinirlendim böyle olmasına
    Ben hala inanamıyodum gidebileceğine çünkü 2 aydır konuştuğum ve sonunda bayağı umutlandığım, artık gelince kesin olur bu iş dediğim kız, ikimizin de elinde olmayan ve hiç istemediğimiz bi nedenden dolayı, mecburi olarak taşınıyordu. Hani film gibi böyle tam kavuşcağız bu sefer de eller ayırıyor
    Evin en üst katına çıktım kullanmıyoruz normalde yattım oraya kulaklıktan da duruma uygun şarkılar açıyorum, konuşuyoruz kızla ben sürekli çözüm yolu bulmaya çalışıyorum tek başına kalamazmısın evde olmadı yurtta bari kal diyorum ama yurtta kalması da kız için kötü biliyorum, evde kalıp güzelce ablasının yaptığı yemeği yemek varken yurtta yemekhanede yemek yiyecek ablalarından uzakta olacak vs. vs... Ona da annem izin vermez diyo, ona sordum sen istiyomusun gitmeyi diye, tabiki istemezdi ama sonuçta ailesine yakınlaşacak ve daha güzel bi şehre gidecekti, içim kan ağlıyor dedi buraya çok alışmıştım arkadaşlarımdan ayrılmayı hiç istemiyorum dedi, daha önce de kaç okul değiştirdin hep böyle mi oluyordu dedim, hayır dedi ilk defa bu kadar üzülüyormuş. Kalmanın bi yolu yokmu diyorum yok diyor ben de artık kabullenmeye çalışıyodum gidişini ama o zaman gerçekten çok zor geliyordu.

Devam edeceğim beyler uzun oldu uzatmıyorum sıkılmayın diye.

• Bu olay kitlenir la kız garip sen çok yüz veriyorsun artık diyeceksin ki benle canımlı cicimli konuşuyorsun her mesajda evlilikten bahsediyosun falan niyetin ne diye yoksa bu hikya 987. bölüme kadar gider heralde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.