Şimdi Ara

Aşk hikayem. 10. BÖLÜMÜ EKLEDİM [SS] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
17
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

9. Bölüm

Devam edeceğim beyler uzun oldu uzatmıyorum sıkılmayın diye.

Zaten çok nadir yazıyorsun önceki bölümlerde ne olduğunu unutuyor insan.Seri seri yaz işte uzatınca eline ne geçecek.

Not: Birde şunları ilk mesaja da ekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

9. Bölüm

Zaten çok nadir yazıyorsun önceki bölümlerde ne olduğunu unutuyor insan.Seri seri yaz işte uzatınca eline ne geçecek.

Dostum yemeyip içmeyip yazacak halim yok yetişemiyorum ki, zaten çarşıya çıkıyorum her gün akşam geliyorum o ara yazıyorum işte anca ya da sabah kalkınca yazıyorum.

Bölümleri de ilk mesaja ekledim zaten 6. bölümden sonrası eklenmiyor 7-8-9 u da 2. mesajıma ekledim.

• quote:

quote:

quote:

9. Bölüm

Dostum yemeyip içmeyip yazacak halim yok yetişemiyorum ki, zaten çarşıya çıkıyorum her gün akşam geliyorum o ara yazıyorum işte anca ya da sabah kalkınca yazıyorum.

Bölümleri de ilk mesaja ekledim zaten 6. bölümden sonrası eklenmiyor 7-8-9 u da 2. mesajıma ekledim.

eee madem taşınıyolar nasıl sevgili oldunuz?Bi mesajda kopya vermiştin ya kafam karıştı şimdi yaz yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

quote:

quote:

quote:

9. Bölüm

eee madem taşınıyolar nasıl sevgili oldunuz?Bi mesajda kopya vermiştin ya kafam karıştı şimdi yaz yaz

Sevgili olduk demedim ki dostum yanlış görmüşsündür sen, ben hatırlamıyorum öyle bir şey dediğimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

quote:

quote:

quote:

9. Bölüm

Sevgili olduk demedim ki dostum yanlış görmüşsündür sen, ben hatırlamıyorum öyle bir şey dediğimi

Yeni Bölümde diyormuş yanlış okumuşum pardon

• Blogspot verde ordan takip edelim.....
  • Bu hikaye ne kadar eski onu anlayamadim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

Bu hikaye ne kadar eski onu anlayamadim ben

1. bölüm yaz tatilinin başlariydi son bölüm bir hafta öncesinde geçiyor hala devam eden bi hikaye

blogspot derken anlamadim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

Bu hikaye ne kadar eski onu anlayamadim ben

1. bölüm yaz tatilinin başlariydi son bölüm bir hafta öncesinde geçiyor hala devam eden bi hikaye

blogspot derken anlamadim?

Suan neler oldugunu yazda biz de ogrenelim merak ediyoruz burda

• Demek istediğim kendine bi blog aç ordan yaz burdan hergün girip takip etmesi biraz uzun sürüo
  • "Al küçük mülayimle konuş _|_" dedikten sonra o kız seninle halen daha konuşuyorsa yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 17 Eylül 2012; 11:32:10 >
  • Okudum.Mesajım bulunsun 10.bölümden devam ederim.
  • 10
  • Yazmayacak mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

"Al küçük mülayimle konuş _|_" dedikten sonra o kız seninle halen daha konuşuyorsa yazıklar olsun

Kız biraz saf dostum anlamadı Safa yatmadı ama bildiğin anlamadı yani

Yazacağım yeni bölüm de son 9. bölüm zaten 1 hafta öncesi falan, yazacak fazla bir şey kalmadı artık. Son olanları da yazayım bugün.

10. Bölüm

O gideceği aralar cidden üzülmüştüm bayağı 1-2 gün durgunmuşum ailemin de dediğine göre, iştahım falan kesilmişti gerçekten de. Bi de böyle artık gidicek nasılsa diye midir, yoksa kaybedince değerlenme hesabımı bilmiyorum, o 1-2 günde hayatımlar canımlar, bitanemler eksik olmuyordu Neyse eninde sonunda kabullenmeye başladım ben de yapacak bişey yoktu. Bi yandan teselli ediyoruz birbirimizi bayramlarda gelirsin, 15 tatilde yaz tatilinde falan görüşürüz yine diyerek ama açıkçası inanasım da gelmiyordu, gittiği okulda başka birisinden hoşlanır illaki diyordum. Yine de bi umut vardı her zamanki gibi içimde, üniversitede görüşürüz artık diyorduk falan... Bi yandan da gitmemesi umudum vardı, belki bi şekilde gidemez kalır diyordum, belki ailesi kızın haline üzülür izin verir tek başına kalmasına diyordum, bakarım ilk gün tıpış tıpış gelir diyordum.
    Kız gitmeden önce arkadaşlar toplandık beraber 5-6 kişi orda tabiki kalabalıkta özel muamele göremezdim ama yine de mesajlardaki o sıcaklık samimiyet yoktu, bir de birinden bahsediyolardı kendi aralarında tam anlayamadım ama, kız anlatıyodu "ilk mesajı hep ben atıyorum" gibi bişey, benim de yine kafam karıştı kendi kendime mi umutlanıyorum yine dedim bi yandan moralim bozuldu, bi yandan kızdım kıza böyle sıcak davrandığı için O gün takıldık 2-3 saat en son ayrılırken de gel bi sarılayım dedim ama kızın sarılışı da hiç samimi gelmedi bana, yani ne bileyim öyle sarılıyım geçiyim gidelim gibiydi sanki, ya da bana öyle geldi. Neyse öyle duygularla gittik yine parka oturduk bi sigara yaktım, artık üzülmüyordum eskisi gibi, başka kız çıkar lan siktiret bunu diyordum falan. Sonrasında pek mesaj falan da atmadım, o da atmadı ilk gün, sonraki günlerde de yine atmadım ben o sadece "iyi geceler" diye mesaj atıyodu, orada 3-5 muhabbet dönüyodu o kadar.
    Sonra 1-2 gün sonra rüyamda gördüm yine kızı, onu da bahane ederek mesaj attım kalkınca konuştuk o gün bayağı, rüyamı da anlatayım: 1-2 arkadaş var bide kız var geziyoruz, yoldan karşıya geçerken ben hızlı gelen bi arabanın önüne doğru atlıyorum koşup geçiyorum hemen karşıya ama riskli bi hamle hani Kız orda bana trip atıyor biraz napıyosun manyak falan diye küs gibi takılıyo, gidiyorum arkasından sarılıyorum falan barışalım diye o da elinin tersiyle yüzüme doğru hafifçe vuruyo, vuruyo da denmez git yapıyo gibi hani Ben de elini ısırıyorum öyle yapınca Kız zaten arada bana köpek der şakasına tabi, sevgi sözcüğü gibi oraya bağladı kız da diyorum köpeksin işte :D diyerek. Öyle konuştuk o gün.
    Kız bizim okuldan nakil kağıdı aldı diğer kayserideki okuldan da onay bekliyordu, ordan onay gelince kaydını oraya aldıracaktı, ben diyodum kendi kendime diğer okuldan onay gelmez belki bi terslik çıkar gidemez falan diye, ne de temiz kalpliymişim ki öyle de oldu Okulda bir kişilik yer varmış, oraya da daha yüksek puanlı birisi girmiş kız açıkta kalmış. Annesi başka okul demiş kayseride düşük puanlı kız da ağlamış biraz boşunamı çalıştım o kadar bu okula gitmek içinmiydi gibisinden, babası da hak vermiş kıza. Yurtta kalsın bari demişler Onun da müjdesini verdi o günlerde kız sevindik güzel, aslında mucize olmuş gibi sevinmedim çünkü içimde hep bi his vardı, kız gitmeyecekti biliyodum Artık mesafe engeli kalkmıştı yine bir umut vardı
    Ama o aralar ben kafaya koydum bi defa, kaçan kovalanır mantığıyla gidecektim, mesaj falan atmadım bi de başka tanıdığım kızlarla dışarı çıktım gezdim biraz, kızlar da fotoğrafları facebook'a koymuş, kız onları da gördü tabi artık çantada keklik olmaktan çıktım yani Sonra işler istediğim gibi gitmeye başladı

• Kardesim butun bolumlerini okudum, heyecanla geriisin bekliyorum, hayırlısı bu arada :)
  • %30 hikaye
    %70 smiley
  • 11 için takipteyimmm
  • GOOGLEDA DENK GELDİM OKUDUM DEVAMI YOK GİDEN ZAMANIMA MI AĞLAYAYIM SONUNU ÖĞRENEMEMEYE Mİ AĞLAYAYIM BİLEMEDİM
  • ADAM EN SON 2 YIL ÖNCE GİRMİŞ CİDDEN LIMITLESS İPTAL EDİLDİĞİNDE DAHA AZ ÜZÜLDÜM
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.