Şimdi Ara

Aşk hikayem. 10. BÖLÜMÜ EKLEDİM [SS] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
17
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saolun beyler cevaplarınız için, kızın benle oynuyor olması yüksek ihtimal evet şuanda yine kıza mesaj falan atmamaya başladım 2 gündür takmıyorum yani, o da iyi geceler diye mesaj atıyor sadece, ne olcak bilmiyorum yani ama artık üzülmüyorum eskisi gibi

6. Bölüm

O 5. bölümün sonunda attığı mesajda da belirttim kız sonraki gün Kayseriye gidecekti. Bayramın da son günündeyiz, akraba ziyaretinden dönüyorduk arabayla bi yandan mesajlaşıyorum o sıra kızla, giderken yolda gördüm bunu "anaa mine" diye verdiğim tepkiden sonra abime dur dur incem ben dedim ve indim apar topar arabadan, bizimkilere de siz gidin ben gelirim eve dedim Sonra gittim kızın yanına, Kayseriden gelen ablası ve küçük 5-6 yaşlarında yeğeni vardı yanında. İlk ablası farketti beni güldü falan tanımıyor tabi ama anladı kızın arkadaşı olduğumu Neyse sonra işte napıyosunuz falan filan dedik ben de hem kızın ablası kızar belki hem de işleri vardır şimdi mani olmayım diye, ben şurdan eve doğru gideyim dedim biyerden döndüm eve doğru gidiyorum. Yolda da tekrar bizimkileri gördüm daha gitmemişler hemen atladım arabaya geldik eve Eve gelince mesaj attı kız ablası hemen gönderdin çocuğu o da gelseydi gezerdik biraz demiş Bi de seni görünce nası arabadan atladı geldi diye gülmüş, yakışıklı çocukmuş sende akıl yok demiş O olaydan baya muhabbet etmiştik bizimkiler de tabi dalga geçti benle kızı görünce hemen sattın bizi diye Kıza o akşam mesaj attım "bizimkiler ne zaman istemeye gidicez diyo" diye O da babam vermez annemden isteyin falan dedi niyetli duruyo yani şaka maka ama, her şakada bi gerçeklik payı var hesabı havalara giriyorum ben de olur bu iş diye Neyse işte geçti o gün diğer gün yine mesaj attı bana rüyasında görmüş, aynen yazıyorum: "Rüyamda kızım oluyodu sende vardın ama babası mıydın bilmiyorum sanırım o gece çok sarhoştum babasını hatırlamıyorum xd :D", ben de hemen atladım "anlatsana nasıldı merak ettim kızımızı" diye Sonra anlattı: "Bak ben hamileydim sonrası karanlık sonra bebeğim olmuş onunla ilgileniyorum sürekli bakıyorum falan sonra bi ara sen geldin sen bırak ben giydiririm bebeği dedin bende gittim içeri kırmızı ruj sürdüm geldim sonra bitti :D"
    Ben de kırmızı ruj ne alaka dedim, herhalde bi yere gidicektik hazırlanıyoduk sen çocuğu giydirdin ben de kendim hazırlandım o ara dedi. Burda yine evlenme sinyalleri var hatta baya çocuğumuz falan oluyor Bi söz var dervişin fikri neyse zikri o olur diye, ben burdan evlenmek istediğini anlamayım da ne anlayım beyler
    Herneyse sonraki günün akşamı yine mesajlaşıyoruz kız Kayseri'de, ben duştayken şarkı sözleri falan yazmış, en son işte "sıradaki parça ayrı çiftler için gelsin" dedi ve şunu yazdı:

seni çok özledim
    unuttum bütün kırgınlıkları
    olmuyor böyle hiç senden ayrı

Tam bunu yazarken de ben duştan çıkmıştım gördüm mesajını yine atladım ve "aynen hiç olmuyo ya ne zaman gelicen kırıkkaleye :(" dedim. "uzakta olan çiftlere dedim manyak sana değil o şarkı :D" dedi, "240 kilometre yakınmı sayılıyor" diye üsteledim ben de(kayseri-kırıkkale mesafesi), bu sefer de "Yok ama öyle değil sayılmaz ki :D" dedi kapandı işte konu Yani çift sayılmıyomuşuz ama yine de normal bi arkadaşa neden bisürü şarkı sözü bilmemne yazarsın ki

Kahvaltıya gidiyorum beyler yorumlarınızı eksik etmeyin bi bölüm daha yazıcam 1-2 saate fırsat olursa, görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 8 Eylül 2012; 12:12:50 >

• ben böyle kız ve hikaye görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinLaVida

Bi kız hoşlandığı bi erkeğe çok şeker yedim lan karnım ağrıyo demez bence dememeli

tekrarliyorum bu sozumu bastan bunu diyen kizdan umidi kesmen gerekir suan yasadiklarin bisey ifade etmiyor kendini daha faxla uzme sende bir kiz bul ona kizdan bahset

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.bölüm için takipteyimmm
  • quote:

quote:

Bi kız hoşlandığı bi erkeğe çok şeker yedim lan karnım ağrıyo demez bence dememeli

tekrarliyorum bu sozumu bastan bunu diyen kizdan umidi kesmen gerekir suan yasadiklarin bisey ifade etmiyor kendini daha faxla uzme sende bir kiz bul ona kizdan bahset

saol dostum haklısın ben de bu aralar takmıyorum kızı zaten üzülmeyi de kestim iyiyim şuan biraz ilgisiz takılıcam kaçan kovalanır mantığına göre kızın iyice üstüme düşmesi lazım hoşlanıyosa, hoşlanmıyosa da başka ufuklara yelken açıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 8 Eylül 2012; 18:06:00 >

• kırıkkalenin neresindensin kardes bende kkü de okuyorum
  • quote:

quote:

bu kız baya malmış ama bir kız bir erkeğe yukarıda verdiğin örnekteki gibi bir şey diyebilir. tabi ilk tanıştığınız gün demez ama ilerledikçe zaman bence gayet normal. lanlı lunlu çok konuşurum ben sevgilimle. resmi resmi resmi de bir yere kadar yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

quote:

bu kız baya malmış ama bir kız bir erkeğe yukarıda verdiğin örnekteki gibi bir şey diyebilir. tabi ilk tanıştığınız gün demez ama ilerledikçe zaman bence gayet normal. lanlı lunlu çok konuşurum ben sevgilimle. resmi resmi resmi de bir yere kadar yahu.

Kız sevgili olmadan diyor ama bunları sevgiliyle yapılabilicek çok şey var yeri gelir birlikte küfür eder iğrençlikte yaparsın ama seviyesinde .
    Bu kız arkadaşa daha sevgilisi olmadan iğrençlik yapıyor bi çocukla konuşmaya başladım demeden öncede böyle davranıyordu arkadaşa sonuç olarak ümidi kes hocam ha tamam belki bir şans vardır ama üstüne gitme ilgilenme yani bırak o gelsin gelicekse .
    Arada la lı lu lu konuşulurda hep olursa bence itici olmaya başlar artık ..

Dark hocam yengemiz bilkenttenmi

• kız senle eğleniyor olmaz o iş tecrübeyle sabittir
  • Tecrübe konuşuyor bu iş olmaz harbiden senin durumunu bilirim bu ilişki arkadaşlıkla sevgili arasına sıkışmış iki tarafa da asla gidemeyecek olan berbat bir durum. Yol yakınken fazla bağlanmadan git seni seviyorum artık böyle davranamam ya hep ya hiç de ya da sanki bir kıza yazıyormuşsun gibi kıza bahset bu kızdan ancak %99 oranında diyebilirim ki bu iş olmaz.
  • hangi okul heşmo kırıkkale küçük yer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

quote:

Kız sevgili olmadan diyor ama bunları sevgiliyle yapılabilicek çok şey var yeri gelir birlikte küfür eder iğrençlikte yaparsın ama seviyesinde .
    Bu kız arkadaşa daha sevgilisi olmadan iğrençlik yapıyor bi çocukla konuşmaya başladım demeden öncede böyle davranıyordu arkadaşa sonuç olarak ümidi kes hocam ha tamam belki bir şans vardır ama üstüne gitme ilgilenme yani bırak o gelsin gelicekse .
    Arada la lı lu lu konuşulurda hep olursa bence itici olmaya başlar artık ..

Dark hocam yengemiz bilkenttenmi

Malesef hocam. Hacettepe mütercimde o

• Üzgünüm ama bana da aynısı oldu, kızda aynı zaten seninkiyle, sonu hüsranla bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0nib0n

kırıkkalenin neresindensin kardes bende kkü de okuyorum

Vay be kırıkkaleden 3 kişi çıktı iyimi, Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyorum dostlar, buyrun tanışalım

@LivinLaVida

Hocam zaten kızla 9 ay beraber okumuşluğumuz var, bu 9 ayın son 2-3 ayında samimiydik, son 1 ayda kızı potansiyel sevgili olarak gördüm yani hoşuma gidiyordu karakteri falan, 2-3 ay da o şekilde konuştuk. Anlayacağın kızın bana lanlı konuşması, küfür etmesi ya da işte şeker yedim karnım ağrıyo demesi pek anormal gelmemişti bana çünkü gerçekten çok samimiydik yani, önerin için sağol dediğin gibi yapıyorum kendi gelirse gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 8 Eylül 2012; 23:23:44 >

• [DHTUBE=]https://www.youtube.com/watch?v=d5GPrRRYZiM[/DHTUBE]
    Iyi gitti iyii.
  • 7. Bölüm

Fazla iyi hatırlamıyorum son zamanlarda olanları ama, durum ilginçti yani rüyasında evlendik çocuğumuz oldu bilmemne oldu, onun üstüne de bayağı evlenme muhabbeti geçti şakayla karışık, hatta bi ara şöyle bi diyalog geçti hatırladım şimdi, - kız + ben
    -Sen gitmiyomusun cumaya? (cuma namazından bahsediyor)
    +Yok ben gitmiyorum yaa niye bilmiyorum artık neyime güveniyosam :D
    -Manyakmısın la niye gitmiyosun, şahsen ben cumaya gitmeyen koca istemezdim, duyurulur :D
    +enee yarın gidicem hemen :D (cuma günüydü zaten dalga geçiyorum)
    -Yok canım senden bana yar olmaz :D
    +Öbür gün de gitcem valla :D
    -Yok ya cumartesi cumaya git sonra da gel benle evlen var mı öyle şey :D

valal pek hatırlayamadım ama aşağı yukarı böyle bir şey geçti, bayağı bayağı evlenme muhabbeti dönüyor yani Sonra yine sanırım o gece ya da sonraki gece geçen bi diyalog yazıyorum yine, - kız + ben
    -Uykum geldi artık benim
    +Tamam uyu sen :D hadi iyi uykulaar :**
    -Evlenmeden olmaaaaz :D :D
    +İyi geceler öpücüğü de mi yok :D
    -Yok olmaaaaz :D
    +La git manyaa bak duyanda sevişiyoz sancak iyi geceler öpücüğü diyoruz :D soyunmuycam ben de unut göğüs kaslarımı :D cumaya da gidicem artık imanlı çocuk oldum bi kere :D
    -ahaha :D ne kadar güldüm laa :D taam he olur :D cumaya da gidecek aferin paşama :D :D

böyle bi konuşma geçmiş beyler telefonda duruyor hala bazı mesajlar ordan yazdım aynen

Yani artık iki arkadaşın da bu kadar konuşması bana cidden saçma geliyor, bu kız mı çok aşırı rahat ki böyle evine falan da davet edebiliyor, ya da bana çok mu fazla güveniyor? Başka açıklaması var mıdır bunun?

Uykum geldi erken yatıyorum vücut geliştirme yaptığım için, yarın devam ederim, görüşmek üzere

• Yeni bölüm?
  • Kız senle oynuyo sende güzelce yiyorum diyorsun

• Ya sen bu kiza bi ayar ceksene bana teklif geldi baskasindan napsam filan diye tepkisini ögren baktin kiskaniyo hoslaniyo senden

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

quote:

Orijinalden alıntı: b0nib0n

kırıkkalenin neresindensin kardes bende kkü de okuyorum

Vay be kırıkkaleden 3 kişi çıktı iyimi, Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyorum dostlar, buyrun tanışalım

@LivinLaVida

Hocam zaten kızla 9 ay beraber okumuşluğumuz var, bu 9 ayın son 2-3 ayında samimiydik, son 1 ayda kızı potansiyel sevgili olarak gördüm yani hoşuma gidiyordu karakteri falan, 2-3 ay da o şekilde konuştuk. Anlayacağın kızın bana lanlı konuşması, küfür etmesi ya da işte şeker yedim karnım ağrıyo demesi pek anormal gelmemişti bana çünkü gerçekten çok samimiydik yani, önerin için sağol dediğin gibi yapıyorum kendi gelirse gelir

Kırıkkalede değilim istanbulda oturuyorum kırıkkale üniverstesinde okuyorum bir iki haftaya kırıkkalenin yollarına düşücem

Yenişehirdeyim ben öğretmen lisesi merkezde sanırım?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.