Ayarlayamadım ya artık korkuyorum bakmaya aslında çok ta sinirli bakmıyor ama dükkana da gelmiyor.. :( ne yapsam .. :(
boşver hocam boşverrr sık kullanlara ekle bunu buldugunda yeni bi yoldaş gel bunlara gülelim eğer bu konular ciddi ciddi aciliyorsa inannın boşverin aşka hiçbir zaman inanmadım inanmam, aman karnımda kelebekler ucusuyor aman şöyle onu görmeden edemiyorum vs vs.. bunlar güzel seyledir ama hiçbir zaman kafanda kurdugun ilişkiye ulaşmazsın.. benden sana tavsiye uyum sagladıgın kafa dengi bi insan bulursan gel bu yolda beraber yürüyelim de yada deme kendiliginden akar gider herşeyde olcagina varır en güzeli unut herşeyi sıfırla kendini silkiin söyle bi kendine gel hadi eyvallah
ah be dostum, herşeyi adım adım ben mi ögreteyim? ne dicekti kız? "Aaaaa çok hoşuma gitti bu, gel tepeme bin" mi deseydi, hoşuna gitmiş zaten yaptıgın jest + cesaretin... Hatta hoşuna gittigini gizlemek istemiş ama saklayamamış, senin verdigin çiçegi gülümseyerek aldıysa ve hala da sen ondan korkuyosan problem sende, bi selam ver geç, ha almazsa selamını tamam ama bence senden atak bekliyor, yavaş davran ama kararlı ol...
@Real Madrid
Yine sahalarda görüyoruz seni
@XXqXX
Valla kardeş, sen 2 kızada pas ver. Öbürünü de , diğerine de hangisi zaten olucağına varırsa onla çıkarsın. Hep kızlar hangi erkekle çıksam diye düşünüp durardı. Sıra erkeklerde biraz da olsun.
Marketçi kız için, bence atak yap. Selam ver, konuşmaya çalış. Baktın ki durum olumsuz.. Hemen diğerine geç. Olmadı beklemede kal derim..
Bugun geldi dükkana etrafa bakınıyordu buyrun yardımcı olayım dedim güler yüzle baktı ilk önce sonra bilgisayarım açıldıgında mavi ekran gelıyor falan dedi.. Abisi Hdd nin bozuldugunu soylemıs harddisk fiyatlarını falan sordu.. bilgisayarı getir her turlu bakarım dedim.. gerçekten mi diye falan şaşırdı gülümsedi yine.. hihihihih bilgisayarı getirmek için eve gitti. tabi benim kalp atışları değişti..
Kasayı kardeşiyle getirdi tabi kardeşi yanında oldugundan pek samimi konuşamadık.. bilgisayarına format attım herşeyi yükledim ve teslim ederken çok teşekkür ederim dedi.. bilgisayardan pek anlamıyorum falan dedi telefon numarası istedi hazır patron yokken bende kendi numaramı verdım
Kız çok sıcak konuştu.. ilerleme var sanırım gecen maşayı yüzüme vurduğunda bidaha böyle konusamayız sanmıştım çok mutlu oldum. Akşam dükkanı kapmatmaya yakın müzik dinlerken telefonuma mesaj geldi. mesajında aynen böyle yazıyordu. " ya gerçekten çok memnun kaldım çok teşekkürler tekrar.. Geçen gün sana kaba davrandım çok üzgünüm biraz moralim bozuktu kusura bakma"
Şuan evdeyim Yarını iple çekiyorum biraz mesajlaştık ama pek açılamadım.. taktikleri bekliyorum ..
@XXqXX
Aha işte kurtkapanı plan bu :) Tamam işte hacı kız yavaş yavaş geliyor sana ağır takıl cool ol ama çokta ol demedik biraz ağzın çene yapsın tabi :) bu bahsettiğin kız büfeci kız değil mi ? yoksa diğer eve gittiğin kız mı onu anlamadım tam :S ?
Kızla artık konuşabilirsin çok rahat nasıl mı ? buluşarak ama buluşmadan önce biraz tanımak şart.. sen şimdi onu tanımak istediğini yada hoşlandığını biliyor ya o.. sen deki ona adı örnek mesela ayşegül ya ayşegül seni tanımak istiyorum o yüzden aklıma sorular geliyor senle ilgili sorabilir miyim de oda sor diyecektir sende sor işte:) sonra ver gazı gitsin. Aslında bide aklıma şu geldi. Bize danışmana gerek yok. Tabi kendini biraz çaresiz hissedebiliyor olabilirsin. Ama erkek adamsın sonuçta kızı şuanda tavlıyor gibi bir görünümdesin. Ama bu kızı kaçırmamaya özen göster. Buluşmak için fırsat kolla.. derim.. Ama aceleci görünme sakın..
quote:
Orijinalden alıntı: Tovori
@XXqXX
Aha işte kurtkapanı plan bu :) Tamam işte hacı kız yavaş yavaş geliyor sana ağır takıl cool ol ama çokta ol demedik biraz ağzın çene yapsın tabi :) bu bahsettiğin kız büfeci kız değil mi ? yoksa diğer eve gittiğin kız mı onu anlamadım tam :S ?
Kızla artık konuşabilirsin çok rahat nasıl mı ? buluşarak ama buluşmadan önce biraz tanımak şart.. sen şimdi onu tanımak istediğini yada hoşlandığını biliyor ya o.. sen deki ona adı örnek mesela ayşegül ya ayşegül seni tanımak istiyorum o yüzden aklıma sorular geliyor senle ilgili sorabilir miyim de oda sor diyecektir sende sor işte:) sonra ver gazı gitsin. Aslında bide aklıma şu geldi. Bize danışmana gerek yok. Tabi kendini biraz çaresiz hissedebiliyor olabilirsin. Ama erkek adamsın sonuçta kızı şuanda tavlıyor gibi bir görünümdesin. Ama bu kızı kaçırmamaya özen göster. Buluşmak için fırsat kolla.. derim.. Ama aceleci görünme sakın..
öneri için sağol uyku tutmadı be abi ( bu arada markette çalışan kız bu ) diğeri zengin kızı :( o olaya hiç bulaşmıyayım dedim mesele o duvarın arkasında olduğundan ;)
dayanamamış ve senden bi hareket göremeyince kendi gelmiş, emin ol çiçegi verdigin günden beri seni düşünüyordu, sürekli senin muhabbetini tartışıyordu çevresiyle senin adına sevindim, bariz gönlü en baştan sendeymiş zaten, şahit oldugum en kolay kız ayarlama bu (daha dogrusu sen beceremedin, sadece ona cesaret verdin, o seni ayarlamış) kız %101 senin, hayırlı olsun
@Real Madrid
Dur bi hele çocuğa şimdi nazar getirecez sonra iş olmayacak. Evet çıkıyoruz diyene kadar bekleyelim
sakın !! çıkma kavramı bazı kızlara agır gelebilir, illa olayın adını koymayın, gidişata bırakın herşeyi, sen sevgili gibi davran ama adını koyma ilişkinin o sana biraz ileri gidince mevzu "biz neyiz?" diye sorcak zaten, o zaman adını koyması daha kolay olcak
@Real Madrid
Ama bazı kızlarda öyle senin dediğin gibi de düşünmüyor. Daha doğrusu banada öyle denk gelmiyor. Daha çok iş resmiyete illa dökülecek gözüyle bakıyorlar. Ama ordaki kızları bilemem. Ben sadece hayatım boyunca illa teklif edipte öyle rahatlığa ericekmişim gibi hissettim. Hatta bi keresinde senin dediğine benzer birşey yaşadım. Meğersem kız başkasıyla çıkıyormuş. Yani başkası teklif etti, sen neden bekledi dedi bana bende o gün bugün işi şansa bırakmıyorum hacı..
@Tovori dostum yanlışın şu; sen kıza arkadaş gibi davranmışsın, cesaret edip sarıl bi öp bakayım yanındayken, 2 tatlı söz et, salak degilse anlar zaten, o zaman da "çıkma" kavramı bile hafif kalır... Çooooook staj yapmanız gerek yegen
@Real Marid
Ya ben kıza arkadaşım olarak davranmadım. Resmen ona sevgilim gibi bakıp ve davrandım. Kırmızı güller aldım. Tatlı sözlerin en güzellerini söz ettim. Ama bilmiyorum neden böyle davrandığını oturup düşündüm hep.. Ondan sonra zaten yine görmüştüm kendisine söyledim. Umarım verdiğin karardan ilerde pişman olmazsın demiştim. 2 ay sonra o çocukla ayrılmış. Haberini almıştım. Yani olay şu kızların bazı noktaları vardır aynıdır, bazıları vardır değişiktir.. Bana böylesi işte raslamıştı.. Neyse konuyu saptırmayalımda çocuğun başlığı heba olmasın..
@Tovori tek sözüm şu sana; Kızın zaten en başta 2. tercihi (yedegi) senmişin emin ol biraz gönlü sende olsaydı bi merhabana bile gelirdi sana, ki teklif etseydin de net bi cevap vercegini sanmıyorum, seni düşünmüyormuş tam olarak, ön planda akında başka biri varmış, konuyu kirletmiyelim, yeni konu aç uzatçaksan mevzuyu
@Real Madrid
Ya diyorum ya o yüzden kızda vardı bir sorun.. Valla ben inanmıyorum o kızın bende gönlü olsaydı başkasına gitmezdi.. Yada kız başkabişeydi de 2 kişiyi kullanmaktan egosunu tatmin eden birisiydi.. Bilemiyorum artık..
şu işi bi halledeyim herkeşe yengenizin elinden ayvalık tostu masudhua :D
dostum kız gerçek izmir kızı mı yoksa göç mü?
tam olarak bilmiyorum Almanyada doğmuş diye etraftan duydum muhabbet edemedik tam olarak :)
Konuş bırakma kızı, şimdi siz ilk zamanlar gece gündüz mesajlaşırsınız, çok güzel, keyifli bi dönem şu an, tadını çıkar