Şimdi Ara

aşk la ilgili çok vahim bi durumdayım :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Konuş bırakma kızı, şimdi siz ilk zamanlar gece gündüz mesajlaşırsınız, çok güzel, keyifli bi dönem şu an, tadını çıkar

Üstad büyüksün

Bu arada her gün bu konuyu güncel tut gelişmeleri merak etmeye başladım

• konuyu ben degil adam güncel tutması gerek, ayarlayınca kızı yalan oldu tabi... Çakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXqXX

selam arkadaşlar ben XXqXX kısaca XX diyebilirsiniz

ben 2006 yılında bi sevgilim vardı onu çok seviyordum 9 ay birlikte olduk sonra beni bıraktı bırakma nedeniyse benim izmirr de yaşamam onun istanbulda yaşaması dedim aşkın mesafesi olmaz dinlemedi neyse 4 senedir elizabeth im :( şuan bi bilgisayarcıda çalışıyorum 2 hafta oldu işe başlayalı yanımızda bi market var orda tost & hamburger yapan bi kıza aşık oldum beni her görüşünde gülücük atıyor çok fena oluyorum bide geçen gün bi eve bilgisayar tamirine gittim kızın wireless modemi bozuktu onu tamir ettim falan hep sorun var diye çağırdı beni 4 kere gittim o kızada aşık oldum şimdi bi söz vardır ilk görüşte tesadüf tür 2. görüşte bişeydir (hatırlayamadım şimdi) 3. dede istikrardır ben 4. kez gördüm yani istikrardan da öte ne yapmalıyım yardımcı olun arkadaşlar 4 senedir sevgilim yok millet kız arkadaşıyla yanyana sahilde dondurma yerken ben bi köşede oturmuş onları seyrederek ahh ahh çekiyorum :(

"Sevişelim mi?" diye sor. Kabul ederse çıkma teklif edersin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Shen

quote:

Orijinalden alıntı: XXqXX

selam arkadaşlar ben XXqXX kısaca XX diyebilirsiniz

ben 2006 yılında bi sevgilim vardı onu çok seviyordum 9 ay birlikte olduk sonra beni bıraktı bırakma nedeniyse benim izmirr de yaşamam onun istanbulda yaşaması dedim aşkın mesafesi olmaz dinlemedi neyse 4 senedir elizabeth im :( şuan bi bilgisayarcıda çalışıyorum 2 hafta oldu işe başlayalı yanımızda bi market var orda tost & hamburger yapan bi kıza aşık oldum beni her görüşünde gülücük atıyor çok fena oluyorum bide geçen gün bi eve bilgisayar tamirine gittim kızın wireless modemi bozuktu onu tamir ettim falan hep sorun var diye çağırdı beni 4 kere gittim o kızada aşık oldum şimdi bi söz vardır ilk görüşte tesadüf tür 2. görüşte bişeydir (hatırlayamadım şimdi) 3. dede istikrardır ben 4. kez gördüm yani istikrardan da öte ne yapmalıyım yardımcı olun arkadaşlar 4 senedir sevgilim yok millet kız arkadaşıyla yanyana sahilde dondurma yerken ben bi köşede oturmuş onları seyrederek ahh ahh çekiyorum :(

"Sevişelim mi?" diye sor. Kabul ederse çıkma teklif edersin..

+1903

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.