Şimdi Ara

aşk meşk boş gençler...ders niyetine gel oku da benim yaptığım hatalar yapma... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
5
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece ayrıldığınız paragrafı okudum baya saçmalamışsın orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

yuh sırf onun için daha kötü bir bölüme mi gitsin üni de?

kardeş sadece başka üniversite başka bölümn değil...c2 sprach almanca diplomam var(lisans eğitimi yapmış bi alman seviyesi) liseyi almanca anadoluda okudum...istesem almanyada üniversite okuma şansım vardı...ama hiç düşünmedim bile...
  • Nick+konu uyumu diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

bak canım benim. abini iyi dinle. aşk meşk işlerini bana soracan.

bi kere 8 senedir sevgiliydik demişsin. hatanın neresinden dönsem kardır demişsinde. hatanın sonuna kadar gitmişsin, aklın tabi yetmemiş. dönememişsin. kız da seni kapı dışarı etmiş. sen sen ol 8 senelik ilişkine güvenme. insanları iyi tanı. adana yı bilirim. iş seyahatlerimde gidip gelmişliğim çok. sen bi de istanbul u gör yiğenim.

1-uslubuna dikkat et,canımlı cicimli konuşma
    2- yaş muhabbetini sevmem ama 26 ayşındayım.bu kadar yaşanmaışlığıma,tecrübeme,yaşıma rağmen bana abi falan filan ayağı çekiyosan bi 35 40 olman lazım en az ?

raad ol ciğerim.

sen dinle benim nasihatlerimi. olay yaş ve tecrübeye bakıyorsa. yaş olarakda tecrübe olarakda senden büyüğüm.

o yaşlarda böyle şeyler yapman normal. bu tarz agrasif davranışlarda sergilemen normal. ileri ki zamanlarda olgunlaşacaksın. herşey zamanla olacak gözüm.

Hiç polemiğe girme hocam adam en fazla liseli... Hikayeni okudum, çok üzüldüm geçmiş olsun. 8 senelik ilişkinin bitmesi çok zor, çok kötü.

• iyide yamuğu sen yapmışsın, kıza neden kızıyorsun anlamadım hakim olmalıydın tutmalıydın kendini
  • niye yazdım buraya bilmiyorum...1 senedir girmiyorum bile doru düzgün foruma..ama iyi oldu rahatladım sanki biraz...

bide cool storyciler çıksın gitsin bişey yazmadan,şu yaşta yalan söyleyecek halim yok...belki şurdan duyacağım 2 3 söz iyi gelir.belki bu gece uyurum biraz dertleşince diye yazdım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

iyide yamuğu sen yapmışsın, kıza neden kızıyorsun anlamadım hakim olmalıydın tutmalıydın kendini

kızdım çünkü anlatmadığım şeyler var...sırf kendini benden soğutmak için neler söyledi,resmen gurumla oynadı,bende dayanamadım sonuç olarak,söylemediğim szö,etmedğim hakaret kalmadı...belki hatalıyım ama tutamadım kendimi
  • Aga csb yazıyosun bari düzgün yaz. Olmamış ben hayır diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

Boşver reis üzülme takam kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

paran var daha ne istiyon onu bulamıyanlarda var aşka sokum aşkmış

adam doğru söylüyor, hata yapmışsın tamam, ama çok denemişsin geri döneceği yoksa yeni kızlara bakıp o paranın tadını çıkarman gerek, aşk ne ya, saplantı yapmadığın sürece hiçbir şey bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

iyide yamuğu sen yapmışsın, kıza neden kızıyorsun anlamadım hakim olmalıydın tutmalıydın kendini

kızdım çünkü anlatmadığım şeyler var...sırf kendini benden soğutmak için neler söyledi,resmen gurumla oynadı,bende dayanamadım sonuç olarak,söylemediğim szö,etmedğim hakaret kalmadı...belki hatalıyım ama tutamadım kendimi

sen hala yatmadın mı. ayda bi salladığın csb hikayelerinden bıktık yiğenim.
  • CSB okumayın

• Konu uçmazsa okuyacağım.
  • kız aldatilmayi sindirememiş burada haklı olan kız sanirim. sen birini aldatip beni niye affetmiyorsun diyemezsin

• 1 ayda 20 kız,şahanı geçmişsin.Bu arada yediğin önünde yemediğin ardında daha ne istiyorsun hem tipte var hayat senin hayatın

• geri dönerse senindir

güvercin misali
    ayrıcahttp://inciswf.com/1298717011.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 6 Temmuz 2012; 8:27:22 >
  • sürekli kadınlarla birlikte olmak yerine bir müddet yanlız kal kendine gel derim iş işten geçmiş artık kuyruk acından kurtul
  • Milletin ne aksiyonlu hayatı var valla biz hergün rutin yaşıyoruz.
  • demek ki neymiş içki bir insanı bu duruma sokuyormuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.