Şimdi Ara

aşk meşk boş gençler...ders niyetine gel oku da benim yaptığım hatalar yapma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
5
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size yaptığım onlarca mallığı söyliyim örnek alın,gençliğinizin kıymetini bilin,hayatınızı bi kişi uğruna mahvetmeyin.....8 senedir sevgiliydik,çok yüksek ihtimalle bu yaz evlenmiş,belki şuan balayında olacakken,7 ay önce ayrıldık,o abd ye,ben dubaiye gidiyorum bi kaç aya...belki bi daha birbirimizi göremiyecez ömür boyu....

neyse sadede geliyim baştan tek tek içimi dökiyim...çıkmaya başladığımızda ekim 2005ti.2mizde öss ye girecektik.ben o ara adana final derslik 1 deydim(bilenler bilir derece sınıfıdır.o sınıfıtan ilk 1000 e girmeyen kimse cıkmaz) neyse çıkmaya basladık yavas yavas asık olmaya basladım bende o zzaten 3 sene peşimden kostu,belki 10 kere teklif etti aynı lisedeydik hiç kabul etmmişitim.o kadar kör kütük olmuştukkki 7 24 görüşüyoduk..ben ocak ayından sonra 1 kere bile uğramdım dersaneye..sonuç olarak tabiki netlerim düştü...ben sayısal da 15.000 ci, o tm de 4000. oldu...neyse yinede tercih yapalım dedik.tabiki okadar aşığız tek bi şehir yazacaz dedik.sadece istanbul yazdık..normal şartlar da bana itü uzay müh. ona marmara hukuk geliyodu.itü avrupa da ,marmara anadoluda olunca tercihleri teslim etmeey 2 saat kala dedim gel baska biyer yazalım tek tercih yapalım..istanbulda görüşemeyiz adam gibi.hiç tereddüt etmeden kabul etti.o 2 saate baktık cogu sehere hem hukugu olan hemde bana göre bi bölümü olan bi kayseri vardı....souç oalrak tek tercih yaptık ve kayseriyi kazanık o hukuğa,ben elk-elo müh gittik...tabi 2 mzde rahat 10 puan asagımızı kazanmıstık...

neyse üniverste yılarımız cok güzel gecti..beraber aynı evde yasadık falan filan...hukkta hazırlık olmadıgı için o benden 1 sene önce bitirdi ve adanaya memlekete gelip çalışmaa basladı..arık uzaktan yürütecektik ilişkimizi..ilk 1 sene hiç sorun olmadı ben gidip geliyodum o geliyodu..sonra ben okulu 1 senen uzatınca bu senede ayrı kalacaktık.neyse dedik basadersiz biz....

sadede gelirsek.yakısklı cocugumdur..1.80 boy mavi göz,para da var şükür.çevermeden kızlar eksik olmaz..ama yalan yok o zmana kadar 7 sene gecmişti ve 1 kere bile aldatmamıstım...gecen sene kasım ayında kanka dediğim bi kzı,beni sevdiğini söyledi bi içki sofarasında .tabi o kafayla kzı beni öüpünce dayanadmadım ve bişeyler oldu....sonra kız gidip benim hatunla konusup olayları da abartınca ayrıldık doğal olarak...7 ay oldu ayrılalı...7 ayda belki 20 kızla beraber oldum hırısımı almak için ama kızları tanıdıkca ona olan bağlılığım daha da arttı....artık kızların hiçbirine güvenemez oldum desem yeridir.

7 ay herşeyi yaptım beni affetmesi için....bu arada iş teklifleride alıyorum yurtdısından...en son tak etti canıma dedim ya artık süründğrme beni benle barıs yoksa dubai ye gitcem ve en az 3 sene gelmiyeecem bidaha...dedim seviyosa hala affeder ve gitmeme dayanamaz kal der....ne dese olurrrr...ben eylülde yüksek lisans için amerikaya gidiyorum ,sildim artık seni....beynimden vurulmuşa döndüm..o bana gitme dese gitmeyecem yine tüm hayyallerimden vazgececem...amam o bana bırak sormayyı haber bile vermeden abdye gidecekmiş....

dünyada sevebileceğim tek insan,ahlaklı,dürüst,beni köpek gibi seven....kaybettim işte herşeyi bi anlık hatayla...cebimde para var ,üstüme 2 tane ev,elimde mesleğim,altıımda araba,şuan yanımda yine 2 gündür tanıdığım bi kzı var,tüm akşam sevştik,ama mutlu değilim....zerree kadar haz almıyorum......

işin özü....kimseye bağlanmayın,hatta kimseye aşık omayın delicesine...sonra bidaha kendinie gelmeniz kaç sene sürer kim bilir....adam gibi çalışın derslerinize,adam gibi bi meselğiniz olsun...askere gidin gelin...sonra düşünün aşk meş olaylarını...arkanıza dönüp bakdığınıda pişman olmayın

• Hocam boşver sana kızmı yok.Bu arada mavi gözlü ve 1.90 olduğunu tüm dehe bilio
    Not:dalga geçmedim bilirsin dehe nin hepsi böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver reis üzülme takam kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpgok

Hocam boşver sana kızmı yok.Bu arada mavi gözlü ve 1.90 olduğunu tüm dehe bilio
    Not:dalga geçmedim bilirsin dehe nin hepsi böyle

orası öle tabi..bide kaslı diyecektin

ama adana tayfa bilir beni buluşmalardan..zaten kendimi övmek içinde söylemedim,durumu anlatmak içindi..gerçi neyi övecem hayatım mahvolduktan sonra
  • kızın peşini bırakma bence köpeği ol bırakma çok yanlış yapmışsın çoook
  • Hocam hayatın neresi mahvolmuş unut takma kafana

Edit:Kusuruma bakma sarışınıda unutmuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

kızın peşini bırakma bence köpeği ol bırakma çok yanlış yapmışsın çoook

son buluşmamızda açtım ağzımı yumdum gözümü...hatalı görünsemde 7 senede belki 30 40 kzı reddettim.sırf onu aldatmıyım diye...ama bana takıntılı bi kzıın sözlerine inanıp beni dinlemdi bile...neyse sonuc oalrak kullndıgım kelimerleden sonra geri dönüş ihtimalimiz klamadı...zaten 2 mizde gidiyoruz aramdızda kaç bin km olcak...bidaha nerde görüşecez kimbilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

kızın peşini bırakma bence köpeği ol bırakma çok yanlış yapmışsın çoook

son buluşmamızda açtım ağzımı yumdum gözümü...hatalı görünsemde 7 senede belki 30 40 kzı reddettim.sırf onu aldatmıyım diye...ama bana takıntılı bi kzıın sözlerine inanıp beni dinlemdi bile...neyse sonuc oalrak kullndıgım kelimerleden sonra geri dönüş ihtimalimiz klamadı...zaten 2 mizde gidiyoruz aramdızda kaç bin km olcak...bidaha nerde görüşecez kimbilir.

yolun açık olsun abi ne diyim üzüldüm
  • ''7 ayda belki 20 kızla beraber oldum''

aşk meşk boş gençler...ders niyetine gel oku da benim yaptığım hatalar yapma...
  • Hocam birbirinizi seviyorsanız tekrar deneyin derim bi solukta okudum normalde okumazdım ama.
    Her şeyin hayırlısı takma kafana.
  • Bence peşinden git abi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminim ki oda seni hala seviyor. Hayatınızı bu kadar değiştirmişken pes etme bence sonuna kadar onun peşini bırakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Bence peşinden git abi.

zerre kadar umut olsa gidecem.ama unuttum ben seni dedi.mutlu olamama artık senle,sevmiyorum artık seni,rahat bırak artık beni....bunları söyledikten sonra napiyim ben artık
  • yazdıkların doğru ise haketmişsin. Bunca senedir beraberliğe bu yapılmazdı.
  • bak canım benim. abini iyi dinle. aşk meşk işlerini bana soracan.

bi kere 8 senedir sevgiliydik demişsin. hatanın neresinden dönsem kardır demişsinde. hatanın sonuna kadar gitmişsin, aklın tabi yetmemiş. dönememişsin. kız da seni kapı dışarı etmiş. sen sen ol 8 senelik ilişkine güvenme. insanları iyi tanı. adana yı bilirim. iş seyahatlerimde gidip gelmişliğim çok. sen bi de istanbul u gör yiğenim.
  • yazık olmuş , hemde çok .samimiyetine güvenerek söylüyorum cidden bazı noktalarda büyük mallıklar yapmışsın özellikle üni tercihinde , avrupa-anadolu olması bir engel değildi çünkü , son olayda tabiki kız haklı öyle yada böyle aldatmışsın , affedilebilir bir durum aslına bakılırsa - bunu söylerken kız arkadaşımın bana böyle bir şey yapacağını düşünüerek yazıyorum - ama tabi yaşamadan bilemeyiz oda var , umarım işler yoluna girer

ayrıca aşk meşk boş falan diye kendini kandırmasın kimse , aynı evde yaşarken aldığın hazzı bir daha alabilirmisin ? her gece beraber uyumak , sabah kalktığında onu görmek , beraber kahvaltı hazırlamak ve daha bir sürü şey ... ve sevdiğin biriyle , öylesine gönül eğlendirdiğin biri değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 6 Temmuz 2012; 2:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

bak canım benim. abini iyi dinle. aşk meşk işlerini bana soracan.

bi kere 8 senedir sevgiliydik demişsin. hatanın neresinden dönsem kardır demişsinde. hatanın sonuna kadar gitmişsin, aklın tabi yetmemiş. dönememişsin. kız da seni kapı dışarı etmiş. sen sen ol 8 senelik ilişkine güvenme. insanları iyi tanı. adana yı bilirim. iş seyahatlerimde gidip gelmişliğim çok. sen bi de istanbul u gör yiğenim.

1-uslubuna dikkat et,canımlı cicimli konuşma
    2- yaş muhabbetini sevmem ama 26 ayşındayım.bu kadar yaşanmaışlığıma,tecrübeme,yaşıma rağmen bana abi falan filan ayağı çekiyosan bi 35 40 olman lazım en az ?
  • yuh sırf onun için daha kötü bir bölüme mi gitsin üni de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

bak canım benim. abini iyi dinle. aşk meşk işlerini bana soracan.

1-uslubuna dikkat et,canımlı cicimli konuşma
    2- yaş muhabbetini sevmem ama 26 ayşındayım.bu kadar yaşanmaışlığıma,tecrübeme,yaşıma rağmen bana abi falan filan ayağı çekiyosan bi 35 40 olman lazım en az ?

raad ol ciğerim.

sen dinle benim nasihatlerimi. olay yaş ve tecrübeye bakıyorsa. yaş olarakda tecrübe olarakda senden büyüğüm.

o yaşlarda böyle şeyler yapman normal. bu tarz agrasif davranışlarda sergilemen normal. ileri ki zamanlarda olgunlaşacaksın. herşey zamanla olacak gözüm.

• paran var daha ne istiyon onu bulamıyanlarda var aşka sokum aşkmış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.