Şimdi Ara

BAŞIMDAN GEÇEN Bİ OLAY (KESİNLİKLE CSB DEĞİL +18!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
15
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 4 sene önce başımdan çok kötü şeyler geçti.

Şimdi anlatıcaklarım gerçekten sizi etkiliyebilir. Bana inanmayanlar olucak. 3 gündür rüyamda tuhaf tuhaf şeyler görüyorum ve bunun 4 sene önceki mevzuyla alakası olabilceğini anladım.

Anlatcaklarımı cin korkusu vb olanlar okumasın

3 gecedir tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. İlk rüyamda yatakta yatarken tavanda beyaz bişey gördüm. İkinci rüyamda eve geliyorum ve içeri giriyorum bütün kapılar kendi kendine açılıyo kapanıyo. Üçüncü rüyamda ise yatarken cam açılıyo balkonun camı ordan ses geliyodu. 4 sene önce yaşadığım olay geldi aklıma. Ve biraz korkmaya başladım doğrusu.

4 SENE ÖNCE YAŞADIĞIM OLAY

Okuldan çıkmıştım. Eve doğru yürüyodum. O akşam barcelona-real madrid maçı vardı. Bende akşam için maç izlerken keyif yapmak için cips, cola vb almıştım.

Evde kimse yoktu. Eve geldim. Ayakkabılarımı falan içeri aldım sonra geçtim mutfağa. Cipsleri masanın üstüne koydum ve içeri geçtim. Üstümü değiştirdim ve televizyonu açtım. Ntv spor izliyodum. Ve içeriden bi ses geldi. Kalktım mutfağa bi baktım cipsler yere düşmüş. Ben fazla aldırmadım bunu. Ama asıl bundan sonrası ürpertici.

Arkadaşlar devamını yazıyorum.

Ben ilk başta cipsler düşünce fazla aldırmadım gittim mutfağa sonra aldım yine masaya koydum. İçeriye geçtim televizyon izlemeye devam ettim ve içeriden bilgisayarın sesi geldi. Eski bilgisayarım çok ses çıkartıyordu oturma odasından bile sesi duyuluyodu. Bende açılma sesini duydum ve odama bi girdim bilgisayar açık. Ben biraz korkmaya başladım ve telefonumda kontör olmadığı için ev telefonundan ailemi aramam gerekiyordu. Telsiz arka odada duruyordu ve arka odada balkon var. Telsizi almaya gittiğimde gördüğüm manzaradan sonra zaten direk evi terk ettim. Balkonda eşyalar, mandallık, temizlik kovası,yer sopası falan hepsi dağılmıştı. Ben bunu görünce hemen anahtarı alıp evden çıktım ve dükkana gittim. Dükkanda babam olmadığı için amcam vardı. Amcam bana dedi ne oldu koşarak geldin falan diye ben bişey anlatmadım evde sıkıldım dedim geçiştirdim. Aradan 1 buçuk saat sonra annem babam ve kardeşim geldi. Anneme anlattım olayı dükkanda masada otururken. Sadece anneme anlatmıştım. Annem bana inanmadı deli gözüyle baktı. Dedim eve gel sana göstericem dedim. Eve gittik. Herşey yerli yerinde duruyodu. Hiç bi anormallik yoktu. Ben şok olmuştum. Yerinde durmayan tek şey annemin balkondaki temizlik kovasıydı. Ben gerçekten korkmaya başlamıştım. Ailemde bana deli gözüyle bakmaya başladığı için kafayı yiyodum. Neyse o gece yattık sonra sabah okul için kalktım. Belki bana inanmıcaksınız ama üstümdeki pijamalar çıkmıştı. Boxerim bile çıkmıştı. Aranızda dalga geçicek arkadaşlar olucak ama yemin ediyorum durum böyleydi. Ben tamamen kafayı yemiştim çok korkuyodum. Asansöre bile binemiyodum korkudan. Herşeyden korkuyodum. 1-2 ay boyunca korkarak yaşadım. Ama sonra bu korku geçti. Herşey 4 senedir yolundaydı. Fakat 3 gecedir gördüğüm rüyalar beni huzursuz etmeye başladı ve tekrar aynı şeylerin olabileceğinden korkuyorum.

Arkadaşlar işte bu kadardı. Dalga geçicek arkadaşlar hiç yazmasın uğraşamam. İnanmayanlar olabilir bana ama biraz inancı kuvvetli olan varsa aranızda bana inanıcaktır diye düşünüyorum. Bunları bi yerimden uydurmadım hatırladığım kadarını anlattım. Detayları çok fazla hatırlamıyorum. Ve şimdi 3 gündür gördüğüm rüyalar beni korkutuyor. Sizce aynı şeyler tekrar başıma gelir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 6 Mayıs 2013; 20:45:29 >

• evet
  • "quanttum " olma çabaları v.0.01
  • devam lütfenn
  • takipp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

"quanttum " olma çabaları v.0.01

Kardeşim ne alaksı var? Son 3 gecedir gördüğüm rüyaların bununla ilgisi olabilceğini anladım ve buraya yazmak istedim. Akşama yazınca fikirlerini söylersiniz. Zor günler geçirdim ve şimdi tekrar aynısı olabilir diye korkmuyo değilim.
  • eger ki basindan böylesine kötü bir olay gectiyse sana buraya yazmamani tavsiye ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle kısa kısa yazarsan iyi olur.

• Hea yia ben de öyle dedim zaten. kim oluyorsun sen dedim. cevap veremedi tabii. ondan sonra sen misin bunu diyen başladı lafa. dedi abi ben böyle olmayacaktım....... devamı akşama
  • Niye yarım bırakıyorsun ki şimdi

• bekliyorum

• Devamı akşama yazıcam,akşama yazıcam demeyin ya yazacaksanız bir kerede yazın kardeşim.Bir ara yaşadım zaten böyle bir şey elemanın teki part part yazıcam dedi part dediğide 1 sayfa 4.part sonunda zebaniler zindana attı dedi sinir tepeme çıktı.Azıcık yazmışsın zaten yazsanda elin yorulsa neyse diyeceğim madem konu açıyorsun 1 kerede yaz geç dizimi bu arkadaş ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 6 Mayıs 2013; 17:36:05 >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

"quanttum " olma çabaları v.0.01

Kardeşim ne alaksı var? Son 3 gecedir gördüğüm rüyaların bununla ilgisi olabilceğini anladım ve buraya yazmak istedim. Akşama yazınca fikirlerini söylersiniz. Zor günler geçirdim ve şimdi tekrar aynısı olabilir diye korkmuyo değilim.

Hadi bakalım takibe alıyorum,göreceğiz neler yazacağını.
    (Gerçek ise de Allah kurtarsın)
  • paranormal activite terk

• takip

• ok by .s.s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipp
  • önlerden
  • Zebaniler geldi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.