Şimdi Ara

BAŞIMDAN GEÇEN Bİ OLAY (KESİNLİKLE CSB DEĞİL +18!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
15
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin saçma bir şeyler olacak. ayrıca CSB !!
  • rüzgardan cips düşmüş yere işte
  • Saçmalıcak gibime geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brütal -- 6 Mayıs 2013; 19:12:50 >
  • fazla klişe olmuş, tutmaz.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Arkadaşlar bundan 4 sene önce başımdan çok kötü şeyler geçti.

Şimdi anlatıcaklarım gerçekten sizi etkiliyebilir. Bana inanmayanlar olucak. 3 gündür rüyamda tuhaf tuhaf şeyler görüyorum ve bunun 4 sene önceki mevzuyla alakası olabilceğini anladım.

Anlatcaklarımı cin korkusu vb olanlar okumasın

3 gecedir tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. İlk rüyamda yatakta yatarken tavanda beyaz bişey gördüm. İkinci rüyamda eve geliyorum ve içeri giriyorum bütün kapılar kendi kendine açılıyo kapanıyo. Üçüncü rüyamda ise yatarken cam açılıyo balkonun camı ordan ses geliyodu. 4 sene önce yaşadığım olay geldi aklıma. Ve biraz korkmaya başladım doğrusu.

4 SENE ÖNCE YAŞADIĞIM OLAY

Okuldan çıkmıştım. Eve doğru yürüyodum. O akşam barcelona-real madrid maçı vardı. Bende akşam için maç izlerken keyif yapmak için cips, cola vb almıştım.

Evde kimse yoktu. Eve geldim. Ayakkabılarımı falan içeri aldım sonra geçtim mutfağa. Cipsleri masanın üstüne koydum ve içeri geçtim. Üstümü değiştirdim ve televizyonu açtım. Ntv spor izliyodum. Ve içeriden bi ses geldi. Kalktım mutfağa bi baktım cipsler yere düşmüş. Ben fazla aldırmadım bunu. Ama asıl bundan sonrası ürpertici.

DEVAMINI AKŞAMA YAZICAM

yazarken sana söyledikleri esrarengiz sözleri sansürle bence

küçük bir rica

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

Devamı akşama yazıcam,akşama yazıcam demeyin ya yazacaksanız bir kerede yazın kardeşim.Bir ara yaşadım zaten böyle bir şey elemanın teki part part yazıcam dedi part dediğide 1 sayfa 4.part sonunda zebaniler zindana attı dedi sinir tepeme çıktı.Azıcık yazmışsın zaten yazsanda elin yorulsa neyse diyeceğim madem konu açıyorsun 1 kerede yaz geç dizimi bu arkadaş ya!

yarıldım

• konu ismi-konu içeriği uyumsuzluğu. csb.
  • Ağır csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb ama takip
  • Akşam daha korkutucu olur mantıklı. Hatta gece yaz devamını. Severim böyle hikayeleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • takip

• cinler 4 sene plan yapmış bu çocuğu napsakta korkutsak diye heralde..

• ağır csb + popi olma cabaları
  • Bişey çıkmayacağını bilsem de...

İnsan merak ediyor işte

Neyse, önlerden
    Rozürvid

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikologa git çünkü böyle şeyler yok, rüzgar esmiştir, sözleri ise kafandan çıkarmışsındır.
  • yerimizi alalım
  • Akşam oldu hadi yarın sınavım hikayeyi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.