Şimdi Ara

Aşk Mı PaRa Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benm için aşkta parada aynı ama bencee aşık olrsn mutlu olrsnn aşık olmanda mutlu olblrsn mesela ben mutluymm ama para olmadn mutlu olunmazzzzbilmiorm belki de para olamdn da mutlu olUNabilirr.

• Para oldumu aşkta olur herşey olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Para oldumu aşkta olur herşey olur

• Bu sitede ne kadar çok gzm gzzm gzmm ve türevleri var ....

*Gizem sen kızsın zaten senin paraya ihtiyacın yok parası olan bi erkeği görürsen zaten aşık olursunuz! ona 3 saniye içinde merak etme...
  • quote:

ben dicektim bunu
  • nie paraya ihtiyacım olmasın ki
  • ikiside değil dersem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşk karın doyurmuyor maalesef bu devirde
  • F

Tabii ki PARA.
  • quote:

+999999999999999999.9

Para olduktan sonra herşey olur....

para olmadıktan sonra aşk neye yarar ?

nişan = para
    evlilik = para
    geçim = para

para olmayınca aşkta bir yere kadar...

• Para bütün kapıların anahtarıdır, Napolion ne demiş, "Para, para,para"
  • Paramda war aşkmda war Sorun yok :D
  • bence aşk daha önemli para kazanılır ama aşk hergün kara borsada ne para aşkı satın alamaz

not:benim gibi düşünen bayanlar varsa pmden msn tel felan versin konuşalım tanışalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gZzMm

nie paraya ihtiyacım olmasın ki

Paralı bi erkek bulursanız diyorum hem direk seversiniz ..hem de paranız olmuş olur.. siz kızlar bi taşla 2 kuş vurmayı seversiniz ... (ahaha uyuz etmeyi çok seviyorum )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: gZzMm

nie paraya ihtiyacım olmasın ki

Paralı bi erkek bulursanız diyorum hem direk seversiniz ..hem de paranız olmuş olur.. siz kızlar bi taşla 2 kuş vurmayı seversiniz ... (ahaha uyuz etmeyi çok seviyorum )

katılıyorum

• tabiki aşk, para oldumu aşk olur diye birşey yok aksine aşk olma ihtimali daha da azalır, aşkla cinsellik aynı şey değildir, hemen param olursa taş gibi hatun ayarlarım mantığını bırakın, önemli olan karşındakinin seni hiçbir menfaat beklemeden karşılıksız sevebilmesi, yoksa çok da pahalı değil 50-60 liranıza kıyın tonla dünyalar güzeli rus var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

tabiki aşk, para oldumu aşk olur diye birşey yok aksine aşk olma ihtimali daha da azalır, aşkla cinsellik aynı şey değildir, hemen param olursa taş gibi hatun ayarlarım mantığını bırakın, önemli olan karşındakinin seni hiçbir menfaat beklemeden karşılıksız sevebilmesi, yoksa çok da pahalı değil 50-60 liranıza kıyın tonla dünyalar güzeli rus var

SEni anlıyorum batu aslında ben de senin gibi düşünüyorum ama bu tür yorumlar yapmaktan sıkıldım artık.. doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyolar

Edit: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 23 Temmuz 2008; 12:51:04 >

• Aşk paranın kölesidir.Paran varsa aşkı zencire vurup işgence edersin ama paran yoksa aşkla para işbirliği yapıp a.zına sıçar.
  • paran oldumu her türlü şeyi yapıyorsun zaten geri bir sey kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.