Madem ki o smiley uyarı almama neden olacak O ZAMAN KALDIRIN O SMİLEYİ!!!!!! Şikayet sebebiyse neden koyuyorsunuz o zaman? Hey forum yönetimi! Saçma sapan işler yapıyorsunuz anca! Buyrun bu da size
quote:Orjinalden alıntı: To die yuh bide ciddiye alıp yan yatırmış Sormadan edemeyeceğim, akraba evliliği mi? Şaka.
quote:Orjinalden alıntı: Çağrı 14 yaşında olsaydın, herşeyi farkeder ve kasayı yan yatırmanın asıl çözüm olmadığını anlardın.
quote:Orjinalden alıntı: Ultio quote:Orjinalden alıntı: muhacir Bir kasayı da yan yatırmanın, onurlu gururunu yaşıyoruz.... Hocam Bende Yaşıyorum Ondan. Ama Benim Kasamı Kim Tamir EttiricekYatırınca DÜzelir Diye Bozdum Yatırdım Düzelmedi () Aman sadece yatır o kadar :D
quote:Orjinalden alıntı: FRED BAKER quote:Orjinalden alıntı: Çağrı 14 yaşında olsaydın, herşeyi farkeder ve kasayı yan yatırmanın asıl çözüm olmadığını anlardın. Ve bunun onur kırıcı birşey olduğunu da öğrenirdin.. Bunu sakın unutma
quote:Orjinalden alıntı: TheEye quote:Orjinalden alıntı: FRED BAKER quote:Orjinalden alıntı: Çağrı 14 yaşında olsaydın, herşeyi farkeder ve kasayı yan yatırmanın asıl çözüm olmadığını anlardın. Ve bunun onur kırıcı birşey olduğunu da öğrenirdin.. Bunu sakın unutma
Arkadaşlar bu sitede en çok duyulan espiride 'kasayı yan yatır' ama bu espiri ne anlama geliyor! Lütfen düzgün bir şekilde açıklar mısınız?
quote:Orjinalden alıntı: TheMassacre İşe yaramaz tabiki arkadaşım yanlış yatırmışsın,diğer tarafa olacaktı. biliyomuş gibi konuşuyosunuz bi de. ön yüz kıbleye gelmeden imknları yok çalışmaz o kasa