Şimdi Ara

Aşk Olsun DH :'( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Madem ki o smiley uyarı almama neden olacak O ZAMAN KALDIRIN O SMİLEYİ!!!!!!

Şikayet sebebiyse neden koyuyorsunuz o zaman? Hey forum yönetimi! Saçma sapan işler yapıyorsunuz anca!

Buyrun bu da size

• Ters koy belki olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zyx

quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

Beyler kasayı yan yatırınca ne oluyor cidden espiri mi bu yoksa performans seçeneğimi

Yapılan araştırmalara göre yan duran hddler düz duranlara göre %10 performanslı çalışmakta. İşlemci fanı ise yere paralel durduğu için normalden daha fazla soğutabiliyor. Yan duran kasalar topraklama yaptığı için daha az elektrik harcıyor. Ekrankartlarının yan duran kasalarda daha hızlı çalıştığı ise ayrı bir gerçek, seçim sizin.

Ciddiye alan olursa kendini camdan atsın.

bende ciddi ciddi kasayı yan yatırıcaktım şu son yazını görmesem

• Arkadaşlar hala cevap bekliyorum. Bu montla...., kasayı yan yatır muhabbetleri nelerdir yaa. Biriniz açıklasın şu muhabbetleri. Bir donanımhaber üyesi olarak öğrenmek istiyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

Bizim halıdan

hocam halının sahibi çıktı
  • taha
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orjinalden alıntı: To die

yuh bide ciddiye alıp yan yatırmış

Sormadan edemeyeceğim, akraba evliliği mi?

Şaka.

• yat uyu taha
  • o konular anlatılabılecek konular degıl konunun acılıs seklı ıcınde yapılmıs olan postlar bunlar bır butun ama emın ol cok bombaydı ben 2004 uyesıyım 2005 yılında gerı donusum kutusunu sılmıs bırısı vardı o bundanda bombaydı mesela ahh ah
  •  Aşk Olsun DH :'(

iyi yatıramamışsın. bende oluyor.

(oturup bunun için uğraştım ya ne diyim kendime)
  • Geçen bilişim dersinde çocuğun teki hocaya birşey sordu,"bende kasayı yan yatır düzelir" dedim,hocada "doğru söylüyor bende bir ekran kartı vardı,bozuktu" vs. birşeyler zırvaladı,sonunda da "kasayı yan yatırınca düzeldi"dedi.Bilişim Öğretmeni,yalan atacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

Aşk Olsun DH :'(

iyi yatıramamışsın. bende oluyor.

(oturup bunun için uğraştım ya ne diyim kendime)

Mousepad güzelmiş
  • Yazık yav vallahi yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Geçen bilişim dersinde çocuğun teki hocaya birşey sordu,"bende kasayı yan yatır düzelir" dedim,hocada "doğru söylüyor bende bir ekran kartı vardı,bozuktu" vs. birşeyler zırvaladı,sonunda da "kasayı yan yatırınca düzeldi"dedi.Bilişim Öğretmeni,yalan atacağını düşünmüyorum.

Arkdaşlar montla z.ç bir karikatür eseri kasayı yan yatır bir konuda türedi pizza bir pizacıdan türedi daha edwir var dı dh eskiden çok neşeliydi.

• Kasayı tekrar kaldır .

90 derece yap. Sonra kafasını kıbleye çevir. Sağ tarafa ( Kasanın sağı ) doğru yavaşça yatırmaya başla, 45 derecelik açıyı bulduğun da ( Kesinlikle ne 1 eksik, ne 1 fazla ) kasayı birden bırakın.

"Zınk !", "Çat,çut" sesini duyduğunuz da kasanın üzerine bir mont alıp çömelin, oraya ne varsa bırakın. O asit demiri erittikten sonra "Power" düğmesine basın.

Kasanız 22 Çekirdekli Ultra Core 6,5 GHZ bir işlemcili canavara dönüşecek.

( Bunu uygulamayı düşünen varsa F.S.M.'ye bilet parası benden ! )
  • Hocam eğer notebook kullanıyorsak nasıl yan yatıracağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Hocam eğer notebook kullanıyorsak nasıl yan yatıracağız?

Azimle sıçan duvarı deler, yatarak kullan laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 22 Ocak 2009; 1:22:14 >
  • kasayı yan yatır için ss'ler geliyor
    sıra montla s.ç'ta
    evet ilk kim koyacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

kasayı yan yatır için ss'ler geliyor
    sıra montla s.ç'ta
    evet ilk kim koyacak

1 yıllık rap id premium karşılığında HD video bile çekerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.