Bildirim
aşk yalan kasmayın l ssli
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Up olabildigince cok kisi farketsin bu gercegi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vay be -
güzel hikayede vücut nerde :D -
Dunyanin hicbir zaman diliminde kadinlar anlasilmamistir. O yuzden kasmayin. size dogru gelen insani hayatiniza katin. Onun disindaki kizla birgun sonunuz oldugunuzu unutmayin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
400 maddeyi yememek için güzel hikaye helal bro -
Burda 2 3 sayfalik bi tipim nasil ssli konum vardi kanka su forumda yoldayken falan takiliyorum genelde 170kg sivilceli tiplerin yorumlari mevzu degil oyle bos muhabbetteyim iste :D isteyen istedigini yazmakta ozgur bana kalsa kufur de serbest olmali forumda
Ben bunu hep dedim abi ya para ya popülerlik yada yakışıklılık bunlar varsa sizin aşk dediğiniz olay var kusura bakmayın dünyanın en iyi en kültürlü insanıda olsanız o aşk dediğiniz mevzu olmuyor
aşkta en çok bence tip ve vücüt ikilisi zeka vicdan sonra para daha sonra akıl etkili oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathGalaxy
Burda 2 3 sayfalik bi tipim nasil ssli konum vardi kanka su forumda yoldayken falan takiliyorum genelde 170kg sivilceli tiplerin yorumlari mevzu degil oyle bos muhabbetteyim iste :D isteyen istedigini yazmakta ozgur bana kalsa kufur de serbest olmali forumda
ben de öyle takılıyorum daha çok 400 maddeyi üstüne alınma yazdıklarımın çoğu ya trollük için yada gırgırına. küfür konusuna gelince bence serbest olmamalı yoksa forumda millet birbirine ana bacı vokke -
Yapılacak en yanlış şeyleri yapmışsın bide aşk yalan diyorsun , kızlara tanrıça gibi davranmayı kesin artık da az erkek olduğunuzu gösterin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X