Şimdi Ara

aşk yalan kasmayın l ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O hissettiginiz boş bir duygu. 22 yillik hayatimin 8 senesini tek bir kadına adadım kendiki yırttım sarkilar siirler yazdim hediyeler planladim. Mekanlar kapattim yapilabilecek herseyi yaptim. En sonunda anlasamadik ilgisini kaybetti. Vucut yaptigim 3 5 fotografi gordu surekli arar oldu yuzune bakmiyorum. Bosverin sevgiyi kendinizi duzeltin vurun gecin. Fotoda bu buraya 1 kere daha attim ama ss olsun.
     aşk yalan kasmayın l ssli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathGalaxy -- 16 Nisan 2016; 13:24:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up olabildigince cok kisi farketsin bu gercegi

• vay be
  • güzel hikayede vücut nerde :D
  • Dunyanin hicbir zaman diliminde kadinlar anlasilmamistir. O yuzden kasmayin. size dogru gelen insani hayatiniza katin. Onun disindaki kizla birgun sonunuz oldugunuzu unutmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 maddeyi yememek için güzel hikaye helal bro
  • Çekilin Ben Baytarım kullanıcısına yanıt
    Burda 2 3 sayfalik bi tipim nasil ssli konum vardi kanka su forumda yoldayken falan takiliyorum genelde 170kg sivilceli tiplerin yorumlari mevzu degil oyle bos muhabbetteyim iste :D isteyen istedigini yazmakta ozgur bana kalsa kufur de serbest olmali forumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSB ne demek?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunu hep dedim abi ya para ya popülerlik yada yakışıklılık bunlar varsa sizin aşk dediğiniz olay var kusura bakmayın dünyanın en iyi en kültürlü insanıda olsanız o aşk dediğiniz mevzu olmuyor

• ufukalper kullanıcısına yanıt
    aşkta en çok bence tip ve vücüt ikilisi zeka vicdan sonra para daha sonra akıl etkili oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathGalaxy

Burda 2 3 sayfalik bi tipim nasil ssli konum vardi kanka su forumda yoldayken falan takiliyorum genelde 170kg sivilceli tiplerin yorumlari mevzu degil oyle bos muhabbetteyim iste :D isteyen istedigini yazmakta ozgur bana kalsa kufur de serbest olmali forumda

ben de öyle takılıyorum daha çok 400 maddeyi üstüne alınma yazdıklarımın çoğu ya trollük için yada gırgırına. küfür konusuna gelince bence serbest olmamalı yoksa forumda millet birbirine ana bacı vokke
  • Yapılacak en yanlış şeyleri yapmışsın bide aşk yalan diyorsun , kızlara tanrıça gibi davranmayı kesin artık da az erkek olduğunuzu gösterin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.