Şimdi Ara

Aşk101 Dizi hakkında ne düşünüyosunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuç olarak 96’lı birisi olarak onlarca lise dizisi zamanına denk geldik hiç bir lise dizisi bu dizi gibi değildi içki var sigara var seks var öğretmene küfür var diğer dizilerden farklı bilmiyorum ama sacma gibi olmuş ama izletiyor kendini

• Güzel konuşmuş vesselam
  • İzlemedim, izlemem. Az çok tahmin ediyorum. Abartılı, bizle alakası olmayan saçma bir dizidir.
  • 4 Yıl lise okudum okulun en popüler çocuğuydum lise 1’den 4’e kadar hiç lise dizilerindeki gibi olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiçkimseninHiçbirşeyi

4 Yıl lise okudum okulun en popüler çocuğuydum lise 1’den 4’e kadar hiç lise dizilerindeki gibi olmadı
    Dizide ne war ki
  • quote:

4 Yıl lise okudum okulun en popüler çocuğuydum lise 1’den 4’e kadar hiç lise dizilerindeki gibi olmadı
    En popüleri değildim. Fakat adımın geçtiği bir Lise ve Üniversite hayatım oldu. Fakat şahsen bende hiç öyle ortam görmedim.
  • izlemedim. ama içimnde elite dizisi gibi bir dizi olmuştur hissi var.
    izlemeyi de düşünmüyorum.
  • İyi değil ama çok gömülecek kadar da kötü değil bence.
    Zaman geçirmek için izlenebilir.
    Sadece basket hocasının yerine keşke daha yakışıklı birini koysalardı.
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle basket hocası abartılmış
  • Hayat bilgisi serisiyle büyümüş bir nesil olarak aşk 101 çöp diyorum
  • İlk 3 bölümünü izledim ilk 2 güzel, 3 den sonra da saçmalamaya başladı.
  • Kankalar kaçırdığınız bir nokta var aslında. Diziyi yapan senarist de farkında çoğu lise öğrencisinin hayatının böyle olmadığının fakat bugün Ahmet adında 16 yaşında normal bir lise öğrencisini çekseler izleyici toplar mı? Toplamaz. Ya da B&B sadece evden-işe giden bir kimya öğretmenini anlatsa izlenir miydi? Hani zaten dizilerin olayı bu , insanların gerçek hayatta olamadıkları şeyleri dizilerde 2-3 tık abartıp diziyi izleyen kişinin kendini onlardan birinin yerine koyup 35-40 dakika iyi hissetmesini sağlamak. Ben 1. bölümü izledim denildiği gibi gerçekle alakası yok. Belki 16-17 yaşında olsam sarardı tabi.
  • Seyretmedim ama

Aşk101 Dizi hakkında ne düşünüyosunuz ?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Bu kız dizide kaşarın teki
  • Asla türk dizisi,filmi izlemem o yüzden hiçbir fikrim yok.Çok büyük ihtimal cringe festtir
  • Farketmez.
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Dizi kendini sacma bir sekılde izletiyor
  • quote:

Dizi kendini sacma bir sekılde izletiyor
    Guilty pleasure
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.