Şimdi Ara

Asker Muayenesi?Oylamadan Geçme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Asker Muayenesi?Oylamadan Geçme!

(En Son Oy Tarihi: 7.6.2021)
Giriş
  • Muayenede böyle oraya buraya bakıp orayı burayı elleyip mi muayene ediyolar.
    Böyle şehir efsaneleri çok belki atıyolardır ama bilmiyom işte.Yok delike kadar bakıyolar.Para alır gibi yap.Sağ bacağı kaldır.Çükübike bakayım.
    La deli oldum şehir efsanesidir inşallah dedim.Tırsdım kardeşim yuh elleme belleme falan çok ters.Bilenler bi aydınlatırsa sevinir valla.

• Donlu.
  • muayenede donla kalıyorsun. vücuduna bakıyorlar (dövme jilet izi vs varmı diye) bot kilo ölcülüyor, saglık sorunun varmı ? yok bu kadar.

gerisi fasa fisodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

muayenede donla kalıyorsun. vücuduna bakıyorlar (dövme jilet izi vs varmı diye) bot kilo ölcülüyor, saglık sorunun varmı ? yok bu kadar.

gerisi fasa fisodur.
    hiç bakmadılar

kilo ve boyumu bile kendim söyledim

yer:kasımpaşa askeri hastanesi
  • quote:

muayenede donla kalıyorsun. vücuduna bakıyorlar (dövme jilet izi vs varmı diye) bot kilo ölcülüyor, saglık sorunun varmı ? yok bu kadar.

gerisi fasa fisodur.
    %90 ı elini uzat der sonra tmm der yani hiçbişiye bakılmaz emin ol
  • quote:

gerisi fasa fisodur.

aynen oyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 27 Mayıs 2010; 11:40:30 >
  • eğer dediğiniz gibiyse güzel ya geri söylenenler şehir efsanesi oliyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopliteMan

eğer dediğiniz gibiyse güzel ya geri söylenenler şehir efsanesi oliyi
    Yok artık çıplaklık nerden çıktı, en fazla şortla filan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Yok artık çıplaklık nerden çıktı, en fazla şortla filan olur.

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopliteMan

teşekkürler arkadaşlar sağolun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim sağlık sorunum var burnumun 1 tarafı tamamen kapalı zor nefes alıyorum agır hareketler yapınca bu nası yansır askerligime ? ameliyat olmazsam.(asker'e gitmeme degil sadece meraktan).
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Arkadaşlar benim sağlık sorunum var burnumun 1 tarafı tamamen kapalı zor nefes alıyorum agır hareketler yapınca bu nası yansır askerligime ? ameliyat olmazsam.(asker'e gitmeme degil sadece meraktan).

usta birligine gidince ameliyat olursun. 20-25 gün memleketine (hava degişimine) gidersin. askerlik süresinden sayılır.
  • Benim bileğimde 4-5 yıldır bir sorun var.Bileğimin üstüne duramıyorum.Yani şınav ve barfiks çekemiyorum.Benden büyük askerlik yaşamış insanlar şınav çekemez raporu verirler dedi ne kadar doğru bu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Göktuğ |

Benim bileğimde 4-5 yıldır bir sorun var.Bileğimin üstüne duramıyorum.Yani şınav ve barfiks çekemiyorum.Benden büyük askerlik yaşamış insanlar şınav çekemez raporu verirler dedi ne kadar doğru bu.?

Eğer geçerli bir sağlık problemin olduğu anlaşılırsa sanada verirler o raporu
  • quote:

quote:

usta birligine gidince ameliyat olursun. 20-25 gün memleketine (hava degişimine) gidersin. askerlik süresinden sayılır.

Ücretsiz değil mi ameliyat? Benimde nefes alma sorunum varda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

quote:

Benim bileğimde 4-5 yıldır bir sorun var.Bileğimin üstüne duramıyorum.Yani şınav ve barfiks çekemiyorum.Benden büyük askerlik yaşamış insanlar şınav çekemez raporu verirler dedi ne kadar doğru bu.?

Alıntıları Göster
    Dövme varsa ne oluyor?

Ayrıca bacak ağrısından dolayı doktora gittiğimde düz tabansın askere almazlar seni dedi.. Çenemdeki ağrıdan dolayı doktora gittiğimde ise doktorun biri askerde bu çene çatırdamasıyla her gün revirde yatarsın sen dedi. Ne alaka çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım olay şu. büyük şehirlerde (istanbul) muayene olursan gel geç yapıyorlar fazla bakmıyorlar. eğer memleketinde muayene olursan kilodunla kalıyosun heryerine bakıyorlar. minik kuşa bile bakılıyor. bende öyle oldu.

• quote:

quote:

quote:

askerlik süresi boyunca tüm saglık giderleriniz tsk'ya aittir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

askerlik süresi boyunca tüm saglık giderleriniz tsk'ya aittir.

Alıntıları Göster
    Düz tabanlık varmı en önemli bu sanırım eğil kalk yapıyorlar bide yürütüyorlar bi 1-2 metre.

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Düz tabanlık varmı en önemli bu sanırım eğil kalk yapıyorlar bide yürütüyorlar bi 1-2 metre.

Alıntıları Göster
    Şimdiye kadar düztaban olup da çürüğe ayrılan görmedim. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa acemilikteki doktor muayenesinde söylersiniz, spor istirahati verirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _@lperen_

Şimdiye kadar düztaban olup da çürüğe ayrılan görmedim. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa acemilikteki doktor muayenesinde söylersiniz, spor istirahati verirler...

Alıntıları Göster
    yaklaşık 10 - 15 kere muayaneye girdim. girdim derken ben komisyondaydım sadece donla duruyorsunuz. arkanı dön önünü dön giyin çık git. standart askerlik şubesi muayenesi bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.