Şimdi Ara

Asker muayenesini sadece Aile Hekimi mi yapıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
21.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 kg daha al işi garantile askere gidip psikolojik sorunları 10 yılda bile atlatamayabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    gitmeyip ne yapayım ki başka çarem yok maalesef asker kaçağı mı gezeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

bahanelerin gecerli deigl, allah korusun buyuk saglik problemin yoksa gidersin, aile hekimine muyane duymadim,
    askerlik subesinde son bi bakiyorlar , donunu indirtiyor let vamri yok mu onun

disinda ciddi saglik problemin varsa raporunu istiyor , sornada kendileri bi daha inceliyor oyle benim raporum bu hade haric tutun diyemiyorsun, sen en iyisi askerlik subene git sor sana en saglam bilgiyi verirler, ama bedelli geliyor mumkunse bedelli yap zaten o surede asgari ucretlede calissan o aprayi cikarirsin
    Hocam cok merak ettim ABD'de mi yasıyorsun niye bu kadar Amerika sempatizanlığı var ? :)
  • Muaf olmazsın kilon aşırı değil 1-2 kiloya takmıyorlar abi askere gitmek istiyorum de gidersin. Sıkıntı yapma bende senin gibi sıkıntı yapmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    sende de mi vardı kilo
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Ben Amrikan baskani donalt Trump aslen antepliyim oyle takiliyorum iste
    bizimkiler antepede suryeden glemis yani aslinda suryeliyim, yalan yok son yillarda turkye beni acayip cekiyor, gidip turkiyede aysasim var

galiba genlerimize islemis , suryeli diyinde turkiyede yasayan, belesci tayfa olmusuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.