kadıköyde akmarın ordaki askeri malzeme satan dükkanların olduğu pasajda 13 tl ....
aha bir fire daha...
peki birsey sorucam garanti belgeli satılıyorlar bu kadar kötüyse 24 ay nasıl garantili bu arada sizler gönderdinimiz servise veya firmaya geri garanti konusunda söylicekleriniz var mı?
ben burdan aldim kargo dahil 20.28'e geldi. tavsiye ederim.
Bende hızlı al dan almayı düşünüyorum hem kargosuda uygun oranın. Piyasadan öyle elden almayın bence,Ben orjinalini alıp lisedeyken 4 - 5 yıl kullanmıştım. Orjinal olması çok önemli... sonra paramız çöpe gitmesin
quote:
Orijinalden alıntı: prenskaan
quote:
Orijinalden alıntı: foudre
kadıköyde akmarın ordaki askeri malzeme satan dükkanların olduğu pasajda 13 tl ....
aha bir fire daha...
peki birsey sorucam garanti belgeli satılıyorlar bu kadar kötüyse 24 ay nasıl garantili bu arada sizler gönderdinimiz servise veya firmaya geri garanti konusunda söylicekleriniz var mı?
ben de oradan aldım. her gün 2-3 dakika geri kalıyordu. :D ıslanma mevzuuna dikkat. acemilik sonuna kadar dayandım tahmini sapma ayarlarıyla :) oriinali iyidir ama çocukken kullanmıştım bana mısın demezdi. biraz da şans işidir. ucuz olsun derseniz dikkatli kullanın derim.
Bende ankara batıkent-gimsa dan 17,5tl ye almıştım 2 hafta önce. Garanti belgesi var sağ tuşa basılı tutunca yazı çıkıyor. Piyasasını araştırmamıştım sanırım ucuza almışım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Se®k@n
Bende ankara batıkent-gimsa dan 17,5tl ye almıştım 2 hafta önce. Garanti belgesi var sağ tuşa basılı tutunca yazı çıkıyor. Piyasasını araştırmamıştım sanırım ucuza almışım :)
aynen sağ tuşuna basılı tutunca casio yazıyor ekranında orijinal olanlarda var sadece bu özellik.
İstanbul Tahtakale'deki hanlardan birinde dükkandan 15'e aldım orjinalini.
Garanti belgesi mevcut ve sağ tuşa basılı tutunca CASI0 yazısı çıkıyor.
Yol üstünde saat satan tezgahtan çakma bir casio aldım.Fiyatı 5 lira.Bu saate 20-30 lira vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.Çünkü 5 liralı saat kırılsa bozulsa bile orjinal 1 saat alana kadar çakma casio dan 4-5 tane saati aynı fiyata alabiliosunuz
casiq var birde bunların çakması 6 tl ye ondan almıştım bende. ışık sorunu vardı biraz , ışık yanarken ekranda sadece ısık oluyordu. onun harici başka bir sorunu çıkmadı su geçirme vs gibi.
Bende bi tane vardı ama nereye attıysam artık bulamadım.
Şunun turuncu renklisiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: nicomedian
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: foudre
aha bir fire daha...
ben de oradan aldım. her gün 2-3 dakika geri kalıyordu. :D ıslanma mevzuuna dikkat. acemilik sonuna kadar dayandım tahmini sapma ayarlarıyla :) oriinali iyidir ama çocukken kullanmıştım bana mısın demezdi. biraz da şans işidir. ucuz olsun derseniz dikkatli kullanın derim.
hergün 1-2 dk geri mi kalıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: YESERSIN
Yol üstünde saat satan tezgahtan çakma bir casio aldım.Fiyatı 5 lira.Bu saate 20-30 lira vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.Çünkü 5 liralı saat kırılsa bozulsa bile orjinal 1 saat alana kadar çakma casio dan 4-5 tane saati aynı fiyata alabiliosunuz
adam geri kalıyordu diyor daha ne desin sense hala orjinal almayın diyosun altı üstü 15-20 tl arasında ne gerek kafanı agrıtıcan klasik türk zihniyeti ucuz olsun benim olsun
Hızlıal dan bu saati aldım. Yanımızda telefon olmayacağında tel. defteri falanda lazım olabilir onun için Hem sadece askerlik değil her zaman kullanılır
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YESERSIN
adam geri kalıyordu diyor daha ne desin sense hala orjinal almayın diyosun altı üstü 15-20 tl arasında ne gerek kafanı agrıtıcan klasik türk zihniyeti ucuz olsun benim olsun
7 gündür kenarda duruyor.Şimdilik sorun çıkarmadı : )
Bugun 20 lira verip ben de orjinal olanindan aldim. MADE IN CHINA yaziyor. Su gecirmedigini de test edip onayladim ve kullanima hazir artik.
o diyil cep telefon özelliği olan cep teli varmış desem... içinize kurt düşermi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Takaya
Asker saati diye bir şey yok, arkadaşlar. Boş yere dolduruşa gelip uyduruk Çin mallarına para vermeyin. Kolunuzda hangi saat varsa onunla gidin askere. Kimse kolunuzdan saat çalamaz. Ben 331. dönem bahriyeliydim. Ben de sizler gibi uyduruk Casio alıp gittim ama 1-2 haftada bozuldu. Kolunda tasarımcı (designer) saatle gelenler bile vardı. Ben de acemilikten sonra Tag Heuer'imi getirttim, onu taktım. Hiçbir şey de olmadı.
heryer aynı olmaz olamaz ama, bunu en iyi senin bilmen gerekir riske girmeye gerek yok bence tabi dedginide dikkate almak gerekekirse herkes senin gibi bahriyeli olcak diye birseyde yok onun icin eski veya toz topraga suya camura gelecek ucuz yollu bir saat secmek gerekir bu durumda da casiolar iyi secimler arasındadır.
Saat kutusuyla,garanti belgesiyle geldi. Yalnız arka kısmında Made in Malaysia yazıyor. Ayrıca sağdaki tuşa basınca CASIO yazmıyor. Sahte saat mi gönderdiler ?
quote:
Orijinalden alıntı: Takaya
Asker saati diye bir şey yok, arkadaşlar. Boş yere dolduruşa gelip uyduruk Çin mallarına para vermeyin. Kolunuzda hangi saat varsa onunla gidin askere. Kimse kolunuzdan saat çalamaz. Ben 331. dönem bahriyeliydim. Ben de sizler gibi uyduruk Casio alıp gittim ama 1-2 haftada bozuldu. Kolunda tasarımcı (designer) saatle gelenler bile vardı. Ben de acemilikten sonra Tag Heuer'imi getirttim, onu taktım. Hiçbir şey de olmadı.
Ben gunluk hayatimda saat takmayan biriyim. Saatim de yoktu zaten. Zor takiyorum su an zaten arada cikartiyorum alisamadim daha.
Isigi olan, su gecirmeyen, senelerce pil garantisi olan, basina bir sey gelirse pek uzulmeyecegiz bir saat aldik hata mi isledik simdi
Saat kutusuyla,garanti belgesiyle geldi. Yalnız arka kısmında Made in Malaysia yazıyor. Ayrıca sağdaki tuşa basınca CASIO yazmıyor. Sahte saat mi gönderdiler ?
aynen bende hepsiburadadan satın aldım.ve senin dediğin gibi Casio yazısı çıkmıyor. Benimm kordonlar ters geldi bide.bende servisine götürdüm değiştirsin diye bu gerçek casio değil dedi.Şimdi iade edecem bakalım.Askerlik için aldım, süremde kısıtlı ama bakalım ne olacak?