Şimdi Ara

asker saati casio f-91w (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
28.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cem yilmaz

bu saat hangi konularda işimize yarayacak acaba?

Alarmı bizim sabahları erken uyanmamızı sağlayabilir , araştırmalarıma göre kaliteli bir saat olduğu için(orjinal saat) bozulması ve kayışının yırtılması pek kolay gözükmüyor.. Duşta çıkarma gereği duymuyorsunuz çünkü su saati etkilemiyor, Kronemetre mevcut... Geceleri saate bakabilmemiz için ışık mevcut, Askerdeyken pil sorunu çekmeyeceğimiz garanti(orjinal saat için)
    Ben bu sebepleri düşünerek bu saati aldım..
  • saat kullanmak zorunda mıyız almasak takmasak olmaz mı .. sabahları koğuş kalk zaten nöbete ise biri illa ki asker kalk ben mi tutayım der ...

ulen alıp takıp bu kadar mı zor diye içinizden geçiyordur fakat oldum olası 1 günden fazla kullanamadım saat denen mereti bir yere çarp falan derken..

1 kullanmak zorunluluk mu neden yok derler mi
    2 götürdük bozuldu ne yapacağız kantinde vs satılan bir yer mi ? oldu ki acemiyiz çarşı yok .. uzun dönemlerdende aldırabilicek bir durumumuz yok
    3 plastik kordon olması şart mı .. ( orta okulda takmadığımız casio efsane olmuş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekeme

saat kullanmak zorunda mıyız almasak takmasak olmaz mı .. sabahları koğuş kalk zaten nöbete ise biri illa ki asker kalk ben mi tutayım der ...

ulen alıp takıp bu kadar mı zor diye içinizden geçiyordur fakat oldum olası 1 günden fazla kullanamadım saat denen mereti bir yere çarp falan derken..

2 götürdük bozuldu ne yapacağız kantinde vs satılan bir yer mi ? oldu ki acemiyiz çarşı yok .. uzun dönemlerdende aldırabilicek bir durumumuz yok
    3 plastik kordon olması şart mı .. ( orta okulda takmadığımız casio efsane olmuş ..

yok demezler kayışlarını kes cebinde sakla ne diyim arkadasım bozulursada yapicak birsey yok çarşıya cıkınca alırsın
  • Ben de bu saatten var arkadaşlar.
     asker saati casio f-91w

F91'in yerini tutarmı. Başına birşey gelse de sorun yok. Sivil de kullanmıyorum bu saati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekeme

saat kullanmak zorunda mıyız almasak takmasak olmaz mı .. sabahları koğuş kalk zaten nöbete ise biri illa ki asker kalk ben mi tutayım der ...

Arkadaşların dediğine göre sabah milleti kaldırdıklarında wc de izdiham oluyomuş
    Çok kısa bir sürede üstünü giyip wc ye gidicen de ordan çıkıp traşını falan olacaksın zor iş.

Saat olunca 15 dk önceden kalktığın zaman duşunu bile almış olursun.

• Bende son anda hepsiburadada buldum sipariş verdim yarın geliyor. Benim saate bakma hastalığım var işim olmasada o an saatin tam olarak kaç olduğunu merak ederim ve hep saatlerimi saniyesi saniyesine trtye göre ayarlamışımdır ama normalde saat takan biri değilim.

Bu arada benim gibi sert ve sık sakalı olanlara önerisi olan varmı? Dün sırf bu yüzden yüzümde dandiğinden kalitelisine jiletleri test ettim kafayı sıyırıcam diş macunu reklamlarındaki gibi yüzümün bi tarafını farklı jel ve jiletle diğer tarafını farklı köpük ve jiletle falan kesip deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 20 Kasım 2011; 13:35:01 >
  • Ben bimde satılanlardan kullanıyorum çift bıçaklı beleşe yakın fiyatı var.
    İşin ilginç yanı şimdi ismini hatırlayamadığım iyi bir markadan çok daha iyi kesiyordu.
  • Askere gitmeden önce Çemberlitaş civarından bir saatçiden almıştım. Ne su, ne de darbe saate bir şey yapamadı.

Şimdi çekmecede yerini aldı. Hala takır takır çalışmakta.

Hey gidi..
  • Ben çakmasını aldım orjinalden farkı yok arkasında made in JAPAN yazıyordu fiyatıda 5 tl idi
  • Kardeşim çakması ile birliğine teslim olduğu gün kayışı kopmuştu. Ben 20 küsür liraya aldığım orjinalini tüm kısa dönem askerliğim süresince kullandım. 6 senedir çalışıyor bir çekmece köşesinde.
  • askerde 3 adet casio f91 gitti 4 terlik gitti ( çorap atlet saymıyorum )alacağınız ucuzn olsun çalınma ve yerdeğiştirmeye karşı hazırlıklı olun en fazla 10 liralıklardan alın birkaçtane
  • eärendil kullanıcısına yanıt
    sadece bu model saate mi izin veriyolar öyle bi kanun mu var :)
  • benle birlikte bi 460 yedi sonra kardeşimin arkadaşına verdim oda 460 ı onla tamamlıcak inşallah
  • askerde kntinde tedkere saati var 11TL almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın birliğime teslim olucam fw-91 aldım fakat alarm sesi çok az geliyor kulağıma dayayınca bile çok zor duyuluyor alarm sesi. youtubedan izledim, alarm ekranında sağ alt tuşa basılı tutarak açılıyor ses ama benim saatte olmadı.(saat orjinal aynı tuşa saat ekranında 3 sn basınca casio logosu cıkıyor) alarm sesini artırmak için ne yapmama gerek?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.