Şimdi Ara

Askerde ek çanta ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
12.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar askere gidiyorum heyecan var stres var. Şimdi sivil çanta götürücem ya bana orada sivil çantanızdan alıcaklarınızı alın sonra kitleyip depoya konucak ya ben sivil valizin dışında ufak traş ekipmanları krem vb ürünleri koyabilmek için ekstra ufak bir çanta götürsem problem olur mu çünki orada verilen mavi çantanın boyutunu bilmiyorum bide sığmaz etmez falan diye dolaplarda kilitlenmiyormuş galiba öyle duydum ilk günden yer değiştirmesin diyorum bunlar hakkında bilgi verir misiniz birde gerçekten baba baba verilen mavi çantanın içinde neler var bilen yazarsa çok sevinirim salak gibi verilen şeyleri götürmiyim büyük tümen orda kantinden birşey almam imkansız gibi birşey olur ilk zamanlar teşekkürler şimdiden

• hadi DH halkı yardım ?
  • Çanta aşırı büyük olmazsa sorun olmaz.Verdikleri çantanın içinde herşey var diyebiliriz.Don,atlet,çorap,diş macunu,fırçası,içlik,kep,kamuflaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Çanta aşırı büyük olmazsa sorun olmaz.Verdikleri çantanın içinde herşey var diyebiliriz.Don,atlet,çorap,diş macunu,fırçası,içlik,kep,kamuflaj.

verdikleri çantayı kitleme imkanımız var mı yasak mı kitlemek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

Çanta aşırı büyük olmazsa sorun olmaz.Verdikleri çantanın içinde herşey var diyebiliriz.Don,atlet,çorap,diş macunu,fırçası,içlik,kep,kamuflaj.

Verdikleri çantayı herkes kitler.Askerde hırsızlık caizdir.Herkes herkesin malını çalabilir.İç çamaşırı , jilet gibi kişisel eşyalar bile çalınır.Dün bizim arkadaşın kışlık parkası çalındı.
  • quote:

quote:

quote:

Verdikleri çantayı herkes kitler.Askerde hırsızlık caizdir.Herkes herkesin malını çalabilir.İç çamaşırı , jilet gibi kişisel eşyalar bile çalınır.Dün bizim arkadaşın kışlık parkası çalındı.

Askerde mantık arama deniliyor ya çok doğru dolaplar işte asker yokken aranabilsin diye takılmıyor ama verilen çantayı kitleyebiliyorsun verilen çantanın ebatlarını aşa yukarı biliyor musun ? bu arada arkadaşınıza geçmiş olsun :(

• verilen çanta kilitlenebiliyorsa gece yatmadan botun içindeki silikon tabanlığında traş takımına herşeyi onun içine doldurup yatıcaz o zmn doğru mudur ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekeme

verilen çanta kilitlenebiliyorsa gece yatmadan botun içindeki silikon tabanlığında traş takımına herşeyi onun içine doldurup yatıcaz o zmn doğru mudur ..

evet yada slikon tabanlıkları yastıgının altına koyabilirsin =)
  • quote:

verilen çanta kilitlenebiliyorsa gece yatmadan botun içindeki silikon tabanlığında traş takımına herşeyi onun içine doldurup yatıcaz o zmn doğru mudur ..

Çanta çalınırsa ne yapacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

quote:

Pek olmaz ama, benim başıma gelmişti. İçindekileri bırakmış adam sadece çantayı almıştı.

Nitekim sonrasında çavuş olmanın avantajını kullanıp bulmuştum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Askerde mantık arama deniliyor ya çok doğru dolaplar işte asker yokken aranabilsin diye takılmıyor ama verilen çantayı kitleyebiliyorsun verilen çantanın ebatlarını aşa yukarı biliyor musun ? bu arada arkadaşınıza geçmiş olsun :(

Aslında her dolap için askeriye özel kilit yaptırsa, bunları adam başı 5-10 tl'den satsa (mecbur alınacak) baya para toplanırdı.
    Kilitler içinde bir master key yaptırılır (Her kapıyı açan anahtar) denetlemede o kullanılır. Çalınma v.s'de hiç yaşanmaz.

• ya o master key olan adam çalıyorsa hem çalma değil yer değiştirme
  • quote:

quote:

içimde param vardı derim ortalığı ayağa kaldırırım .. yer değiştirme normal olarak gözükebilir ama çalınan para olunca rütbelilerin müsamaha göstereceiğini sanmıyorum.. doğru mudur ..?
  • quote:

quote:

quote:

içimde param vardı derim ortalığı ayağa kaldırırım .. yer değiştirme normal olarak gözükebilir ama çalınan para olunca rütbelilerin müsamaha göstereceiğini sanmıyorum.. doğru mudur ..?

Kimsenin umrunda olmaz, özellikle acemi birliğinde. Oraya gittiğiniz anda üzerinizde yüksek miktarda para varsa bankaya yatırın diyecekler. Çaldırırsan, çantaya para mı konur diyecekler :)

Sivilden en az 2 tane kilit al. Birini botlarını kitlemek için diğerini çantanı kitlemek için kullan. Sivil çantanı kitlemek için de bir tane alabilirsin. Askeriyenin kilitleri tek bir anahtar ile açılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible_jn -- 21 Kasım 2011; 17:03:16 >

• Şimdi açıklık getirelim çanta kitlenir mi kitlenmez mi ?

Yok kitleyemezsin birader sadece bot diyen kesim var
    Yok kitlersin nolucak diyen kesim var
    Birde kitlemek yasak çünki aramalar oluyor çantanın içine bakamazlarsa kızarlar diyen kesim var.
  • quote:

Şimdi açıklık getirelim çanta kitlenir mi kitlenmez mi ?

Birde kitlemek yasak çünki aramalar oluyor çantanın içine bakamazlarsa kızarlar diyen kesim var.

Kardes cok para goturme bozuk olmasina ozen goster yaninda cok buyuk bi canta goturme orda verilip zaten sonradan sana kargo ile ailen yollar cok ekstrem bisi olursa benim botlara da goz dikmislerdi yatagimin arasina sakliodum cantan icinde tiras takimin cok pahali olmasin adiler caliolar hemen benim basima geldi acikcasi bu arada yolun acik olsun kardes hayirlisi ile git gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankaraduman

quote:

Şimdi açıklık getirelim çanta kitlenir mi kitlenmez mi ?

Kardes cok para goturme bozuk olmasina ozen goster yaninda cok buyuk bi canta goturme orda verilip zaten sonradan sana kargo ile ailen yollar cok ekstrem bisi olursa benim botlara da goz dikmislerdi yatagimin arasina sakliodum cantan icinde tiras takimin cok pahali olmasin adiler caliolar hemen benim basima geldi acikcasi bu arada yolun acik olsun kardes hayirlisi ile git gel

Siz nerede askerliğinizi yaptınız bide çalınmalara karşı ne gibi önlem alabiliriz ? tecrübelerini paylaşır mısın ?

• Boyle bir baslik acilmis bile ben de tam bakiyordum ..canta derken nasil bir canta yatagimizn altina atabiliriz depoya atmazlar bize verirler ? El cantasi kucuk olur sirt cantasi ise depoya atarlar ?
    Sifreli kilit alacgimzaten 2 3 tane hem botlar icin hem el cantasi icin (ama el cantasina kilit olur mu ki )

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Burdan götürdüğün bavulu depoya alıyorlar ben bide el çantası götürmüştüm dolaba koyduğumu onada kilit takmıştım arkalara iç çamaşırların arkasına saklıyordum. botlarıda en alttan kilitle bağcık geçen yerleri varya oradan bi eleman vardı bana söylüyordu yukardan kitleme patlatırlar diye doğru diyormuş bi kaç kişinin öyle çaldılar zaten bunu anlatan eleman çalıyormuş oda ayrı el çantasına işte traş bıçağı falan koyuyordum yastığın altına falan koyma ordan götürürler ruhun duymaz dolabın için çaktırmadan çıkar koy bide dolabın kapağını açtılar mı kabak gibi görünmesin mümkünse oradan traş kutusu falan veriyorlar onun içine 1-2 bıçak koy o kutunun arkasına çamaşır koy onunda arkasına el çantanı koy :) valla ben ankara etimesguta gittim binlerce asker vardı ondan böyle pipirikliydim

• Dustugumuz yer belli olsun da bakarim artik.
    Gecen askere jgitmis gelmis arkadas ile konusuyorum her kilit acilir diyordu

Kucuk el cantasini da verdikleri cantaya atarim kilit falan botlara da kilit..cantayi da botlari da yatakta yanima mi alsam diyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.