Şimdi Ara

ASKERDE HANGİ TRAŞ BIÇAĞINI KULLANMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
20.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar inşallah bu sene askere gidiyorum askerde hergün traş olmak için sizden traş bıçağı tavsiye etmenizi istiyorum gillette serilerinden pilli bir ürün olursa iyi olur cildim hassastır sakallarım ise seyrektir permatikler çok fazla tahriş ediyor siz hangisini önerirsiniz ? Birde mach 3 turbo nun pilli makinası var mı ?
    yani;

Mach 3 turbo mu
    Fusion Power mı

Yukarıdaki ürünleri kullananlar memnun'lar mı sakalları tek seferde alırmı bıçak kalitesi nasıl cildi tahriş ediyor mu?

• Şimdi dostum eğer kısa dönem olarak gidiyosan bahsettiğin bıçaklardan götürbilirsin sorun olmaz..Ama uzun dönemsen acemi birliğinde çok hırszılık muhabbeti oluyo diye bizim uzun dönemeler sölüyodu..Bu arada ben kısa yaptım..Ben sana gillete blue 3 ü tavsiye ederim..Hem pakette 6-7 tane oluyo,bi tanesini uzun sürede kullanabiliyosun..Benimde cildim hassasdır ve gayet güzel hiç bi kere bile yüzümü kesmedim..Ayrıca 6 aylık askerlik hayatım boyunca 2,5 paket kullanmışımdır..maddi olarak da baya faydası olur sana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcrrwwrx

Arkadaşlar inşallah bu sene askere gidiyorum askerde hergün traş olmak için sizden traş bıçağı tavsiye etmenizi istiyorum gillette serilerinden pilli bir ürün olursa iyi olur cildim hassastır sakallarım ise seyrektir permatikler çok fazla tahriş ediyor siz hangisini önerirsiniz ? Birde mach 3 turbo nun pilli makinası var mı ?
    yani;

Mach 3 turbo mu
    Fusion Power mı

Yukarıdaki ürünleri kullananlar memnun'lar mı sakalları tek seferde alırmı bıçak kalitesi nasıl cildi tahriş ediyor mu?

Ben gillete fusion 5'li götürmüştüm ve askerliğim bitene kadar kamufulajımın cebimde taşımıştım. Eğer dolaba bırakırsan iki günde gider o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

quote:

Arkadaşlar inşallah bu sene askere gidiyorum askerde hergün traş olmak için sizden traş bıçağı tavsiye etmenizi istiyorum gillette serilerinden pilli bir ürün olursa iyi olur cildim hassastır sakallarım ise seyrektir permatikler çok fazla tahriş ediyor siz hangisini önerirsiniz ? Birde mach 3 turbo nun pilli makinası var mı ?
    yani;

Mach 3 turbo mu
    Fusion Power mı

Ben gillete fusion 5'li götürmüştüm ve askerliğim bitene kadar kamufulajımın cebimde taşımıştım. Eğer dolaba bırakırsan iki günde gider o.

Ben uzun dönemim bende cepte taşımayı düşünüyorum fusion nasıldı menunmuydum tek seferde sakalları alıyormuyudu birde seninki pilli miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcrrwwrx -- 11 Mart 2012; 20:50:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

quote:

yani;

Mach 3 turbo mu
    Fusion Power mı

Ben uzun dönemim bende cepte taşımayı düşünüyorum fusion nasıldı menunmuydum tek seferde sakalları alıyormuyudu birde seninki pilli miydi

yok öyle pilli değildi, normaldi.

elbette güzel 3 hafta rahat gidiyor, belki daha uzun da gidebilir tek bıçak. ben kısa dönemdim, ama uzun dönemsin, farkettermimeye çalış kullandığını.

• O kadar kasmaya gerek yok , askerlik bitene kadar cepte taşımak filan.Tamam hırsızlık olayları oluyor , bizde çarşı defterinin sayfası bile çalınıyordu ama dolapta içlere doğru sokarsanız çalınmaz tabi düştüğünüz yere göre değişiyor bu hırsızlık olayları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

O kadar kasmaya gerek yok , askerlik bitene kadar cepte taşımak filan.Tamam hırsızlık olayları oluyor , bizde çarşı defterinin sayfası bile çalınıyordu ama dolapta içlere doğru sokarsanız çalınmaz tabi düştüğünüz yere göre değişiyor bu hırsızlık olayları.

Acemi birligim hatay serinyol ardindan bilecik sogut usta birligim de hakkari semdinliydi. Bir kirik ignem bile calinmadi.

Tras bicagi olarak mach 3 olmadi blue 3 en iyisi. Pilli falan ugrasma. Tahris etmez kolay kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alacaksınız mach 3 rahat edeceksiniz. 4 lü paket kısa dönem için yeter. fusion'a falan gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.