Şimdi Ara

Askerde her gün sakal kesiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde yüzümün her zaman pürüzsüz olmasını isterim.

Yüz ve boyun bölgesindeki sakallar 1 günde uzuyor.Yani zımpara gibi.Tam bir baş belası.

Gittiğimde her gün kesilecek diye uyarırlar mı?

• DeStorm kullanıcısına yanıt
    DeStorm demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

Ben askerde saç ve sakalın kesilmesine karşıyım. Tamam disiplin lazım da düğüne mi gidiyoruz savaşa mı? Oldu da diyelim yarın savaşa girdik. Savaş sırasında kim takar saçı sakalı. Osmanlı'da atalarımız 2 metre sakalıyla haçlıları indirirmiş. Ben o yüzden gereksiz buluyorum bu tarz yapmacık disiplin uygulamalarını. Saç, sakal uygulamaları Türk askeri geleneğiyle örtüşmüyor, batı özentiliği tamamen.
    aynen öyle kardeşim batıya özenmişler. oysa gelişmişlik araplarda, dincilerde onlara özenmek lazım. bakın yemen, somali, afganistan, arabistan filan işleri güçleri din ve süper ülkeler. öte yandan bilim saçmalığına yatırım yapan batılılar sürünüyor. tek önemli olan şey dindir.
    Ben askerde saç ve sakalın kesilmesine karşıyım. Tamam disiplin lazım da düğüne mi gidiyoruz savaşa mı? Oldu da diyelim yarın savaşa girdik. Savaş sırasında kim takar saçı sakalı. Osmanlı'da atalarımız 2 metre sakalıyla haçlıları indirirmiş. Ben o yüzden gereksiz buluyorum bu tarz yapmacık disiplin uygulamalarını. Saç, sakal uygulamaları Türk askeri geleneğiyle örtüşmüyor, batı özentiliği tamamen.
  • Ayda 1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen uzat biraz öyle kesersin acele etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben askerde saç ve sakalın kesilmesine karşıyım. Tamam disiplin lazım da düğüne mi gidiyoruz savaşa mı? Oldu da diyelim yarın savaşa girdik. Savaş sırasında kim takar saçı sakalı. Osmanlı'da atalarımız 2 metre sakalıyla haçlıları indirirmiş. Ben o yüzden gereksiz buluyorum bu tarz yapmacık disiplin uygulamalarını. Saç, sakal uygulamaları Türk askeri geleneğiyle örtüşmüyor, batı özentiliği tamamen.
  • Tsk modaya uyan bir kurum. Birkaç ayda bir kessen olur ama arada bir düzelt ki modaya uy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

aynen öyle kardeşim batıya özenmişler. oysa gelişmişlik araplarda, dincilerde onlara özenmek lazım. bakın yemen, somali, afganistan, arabistan filan işleri güçleri din ve süper ülkeler. öte yandan bilim saçmalığına yatırım yapan batılılar sürünüyor. tek önemli olan şey dindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

Alıntıları Göster
    Araplar askeriyede saçı sakalı kesse bir numara mı olacaklar. Boş yapmayın. Ben müslüman bile değilim deistim. Ama böyle saçma sapan tuhaf uygulamalar gereksiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Saç Nasıl Kesilir???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakal neki bana 2 kez tecavuz ettıler bırınde sıkayete gıttım ıkıncısınde kacamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 23 Temmuz 2019; 20:5:39 >
  • Şekilden şukuldan değil o olay 1-2 bin erkeğin ki bunlar sürekli arazide orda burda bit pire bulaştırmasın ve tek düze olsun diye herkes. Ha bir de savaş anında sakallı bir adam sana yaklaşıyor yüz karışık üstü de çıplak bilemezsin dost m düşman mı ama bazı koşullar da serbest olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedelli isen elini kolunu sallayarak sakal istihirat alırsınız. Kısa dönem ve uzun dönem iseniz umudunuzu kesin 😁 bedelli eğitimi veren ve onları revire götüren birisi olarak söylüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her gün olmana gerek yok anlayış gösteriyorlar. Bölük komutanına veya bölük astsubayına durumu anlat askerliğin boyunca uzatmana izin vereceklerdir. Komutanlarımız bu konuda çok anlayışlılar. İsteyene saç uzatmakta serbest konuşursanız kabul ediyorlar
  • yok hocam kesmiyorsun istersen

kadın erkek karışık unisex kuaförler var askeriyede onlar isteğe göre traş yapıyorlar
  • DeStorm kullanıcısına yanıt
    Saç sakal kesmek komutanlar baby face seviyor diye değil zaten, yarın birisi bıyık bırakır birisi hoca sakalı bırakır birisi badem bıyık bırakır ve gruplaşmaya gidilir. Bunun önüne geçmek için herkes tek tip yapılıyor
  • Benim sakallar çok zor çıkar, 2 günde bir traş olayım dedim ilk sefer kimse fark etmedi ama ikinci sefer fark etti komutan gönderdi traş olmaya, ondan sonra da hep dikkat etti bana sakalım var mı diye, yani bir kez yakalanırsan bu kez daha kötü oluyor daha çok dikkat ediyolar, iyisi her gün traş olmak.

• Komutanlar sakala takar hocam. Hatta bazıları öyle bir takıyor ki gece nöbetine kalkarken bile traş olduğumu bilirim.

• Komutan dediginde kesersin kardesim o diyene kdr bkle

• Günde 2 kere olan arkadaşlar bile vardı çabuk uzadığı için
    Askerde en sıkı tuttukları işlerden biri budur.
    Bu arada millet cildim tahriş oldu diye sakal istirahati almaya başlayınca yüzbaşı başlarım istirahatinize diyip hepsini iptal etti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 23 Temmuz 2019; 21:4:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Müjdelenen Aramızda

Bu mesaj silindi.
    olay sakal veya başka birşey değil olay din dogmalarıyla yaşayan ülkelerin gelişmeyeceği gerçeği. bi tarafta batı dünyası var rönesans reform süreciyle dini toplum yaşamının dışına itmiş, bir kültür öğesi haline getirmiş, bi tarafta da afganistan, yemen gibi din hayatın tam merkezinde herşeyi dine göre dizayn eden ülkeler var. ve bu hayatı dine endeksleyen ülkeler açlıktan ölüyor. bu çıkarımları yapmak zor olmasa gerek ama senin gibi dincilerden de düşünce beklemek abes olur.
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Dindar olup gelismiş ülke de olabilir.Şuan öyle olmaması olamayacağı anlamına gelmiyor.Eğer arabistan prensi altın mikrofondan dua ederse bir şey değişmez.Bu ne dinin ne de dindarların suçudur.Örneğin memleketim israil dindar ama eğitime önem veriyor ve gelişmiş sayılır.Ee musevilik doğru mu?

Ayrıca tamam ateistsin bilime,ülkenin gelişimine katkın nedir?Sen büyük ihtimalle ergenliğinde 1 2 kötü olay yaşadın sonra off Tanrı yok triplerine girdin.Bense 17 yıl musevi 2 yıl deist olmanın sonunda müslüman oldum.O yüzden benimle herhangi bir dini tartışacak seviyede değilsin.

Tek icraatin dalga geçip ülkenin gelişimine hiçbir katkı sağlamadan kendini deha sanman.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.