Şimdi Ara

askerde telefon serbest mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
10.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani içeriye nasıl sokulur nasıl saklanır günde 5-10 dk bakabilsem keşke. eskisi gibi sert değil diyorlar kışla için. tecrübeli abilerim yardım etsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerde Telefon Serbest mi?

Askerde telefon kullanımı, askeri birliklerin düzenlemelerine ve görev gereksinimlerine göre değişmektedir. Genel olarak, askerde telefon kullanımı belirli kurallar ve kısıtlamalara tabidir.

Tuşlu Telefon Serbestliği

Birçok askeri birlikte, tuşlu telefonların kullanılmasına izin verilir. Tuşlu telefonlar, mesajlaşma ve arama gibi temel özellikleri sunar ve genellikle askeri görevler sırasında iletişim için kullanılır.

Akıllı Telefon Yasağı

Akıllı telefonlar, gelişmiş özellikleri ve internet erişimi nedeniyle birçok askeri birlikte yasaktır. Akıllı telefonların kullanımı, güvenlik riskleri ve askerlerin görevlerine odaklanmasını bozması nedeniyle yasaklanmaktadır.

Tuşlu Kameralı Telefonların Durumu

Tuşlu kameralı telefonların kullanımı, askeri birliklerin düzenlemelerine göre değişir. Bazı birlikler, kameralı tuşlu telefonların kullanılmasına izin verirken, bazıları yasaklamaktadır. Bu kısıtlamalar, güvenlik nedenleriyle veya askerlerin görev sırasında fotoğraf veya video çekmelerini önlemek için uygulanabilir.

Telefon Kullanım Kuralları

Askerde telefon kullanımı, aşağıdakiler gibi kurallara tabidir:

• Telefonlar yalnızca belirlenmiş alanlarda ve zamanlarda kullanılabilir.
    • Görev sırasında veya eğitimler esnasında telefon kullanımı yasaktır.
    • Askeri tesislerde veya gizli bölgelerde telefon kullanımı sınırlandırılabilir veya yasaklanabilir.
    • Askerler, telefonlarını gizli bilgi veya görevle ilgili hassas verileri paylaşmak için kullanmamalıdır.

Askerde telefon kullanımı ile ilgili düzenlemeler değişebilir ve askeri birliklere göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle, askerlerin görev yaptıkları birliklerin telefon kullanım politikalarını dikkatlice okumaları ve uymaları önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tuşluya kamerasızsa mesai saatleri dışında kimse karışamaz,akıllı telefonuda nizamiye ile knk olman lazım ya da içerden birine rica edicen o sokucak.Diğer türlü pek olası değil çünkü xray'dan geçiyosun.Saklama işi sana kalmış,dolaba da koyabilirsin,yastığın içinede ama arama olursa her türlü patlıyosun onu söyliyim.

• Hee pubg mobile atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şekilde içeri soksan bile acemi birliği için konuşuyorum kimsede akıllı telefon olmadığı için illaki seni görenlerden biri gidip komutana ötecek oda sadece seni yakmak yerine bütün bölüğü toplayıp o telefon gelecek yoksa herkesi yakarım diyecek çıkarsan bi dert çıkarmasan senin yüzünden herkes ceza alacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen serbest birakiyorlar, komutanlarla beraber foto cekinirsin bol bol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tuşlu serbest

• quote:

Orijinalden alıntı: hagh

Aynen serbest birakiyorlar, komutanlarla beraber foto cekinirsin bol bol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde akıllı telefon
    2 yıl önce açıldı
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakalanmamak koşuluyla herşey serbest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khenzur -- 2 Eylül 2021; 9:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AĞIZDA DAĞILMAYAN ULVİ

Tuşlu serbest

tuşlu telefonla istediğim gibi takılabilirmiyim

• Ben zamanında akıllı telefonu ilk girişte sokmuştum. Mecbur kalınca riske girdim soktum. Tuşlu telefon vardı evde bir tane. Çalışıyordu ama babam sağolsun güvenlik kodu koymuş. Sifreyi de hatırlamıyor. Benim de yanımda iki telefon vardı. Normalde kullandığım akıllı telefon bir de o tuşlu. Akıllı telefonu powerbank ın altına yapışık koydum giysilerin arasında sıkıştırdım. Cebimde de tuşlu var. Kolumda da akıllı bileklik vardı. X ray de adam tam anlayamadı çantadan telefon mu var dedi. Powerbankı çıkarttım cebimdeki tuşlu telefonu gösterdim. Powerbank ne için diye sordu bilekliği şarj edeceğim dedim. Geç dedi. :)

• Acemiliği 45 gün yapacağım için akıllı telefon götürmedim sadece tuşluydu telefon. Usta birliğine direk giderken götürdüm. Onuda valizde gizli bölme vardı. Oraya soktum. Şansıma xray yoktu ama çantamı komple boşalttılar darmadağın ettiler. O gizli bölmeyi görmedikleri için rahat soktuk içeri. Tabi benden önceki askerler yani benim üst devreler bu kadar rahat sokamadıkları için hemen şikayet ettiler komutana tabi komutan aradı taradı bulamadı. Yani demem istediğim hem şans işi hemde senin ne kadar uyanık olduğuna bağlı. Yoksa patlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagh

Aynen serbest birakiyorlar, komutanlarla beraber foto cekinirsin bol bol.
    la olm yalanım varsa bütün dh beni miksin. biziim apartmanda gittiydi bir çocuk. bir komutanın gözüne girmiş. komutanla birlikte telefonda görüntülü görüşme yapmışlar ailesiyle. sonra yine üniden arkadaş gitti her akşam üni grubumuzda konuşurduk sohbet ederdik messengerde. yapan yapıyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-31EBF3EDD

Hee pubg mobile atabilirsiniz
    komik mi la

• Ben tercihen laptop kullanıyordum. Kaldığım koğuşun wireless şifresini asla unutmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 2 Eylül 2021; 11:50:43 >
  • Tuşlu, akılsız, kamerası istiyorlar ama bedelli de herkesin telefon tuşlu olmasına rağmen kameralıydı.

Whatsapp vs destekleyip de bu sınıfa uyan cihazlar var hocam onlara bak. Boşuna kendini de koğuşu da yakma  

• İyi bir komutana denk gelirsen coin madenciliği bile yaparsın. Elektrik faturası diye düşünmene gerek yok.

• Sıkıntı yok, server kasası bile sokarsın

• benim zamanımda s6 sokan adam vardı

• Kullanmak yasak yakalanırsan komutanın insiyatifine kalmış tutanak tutarsa askerliğin uzar ve telefonu askerliğin bitince alırsın. Bizim bölükte kullanmayan yoktu ben yazıcıydım bölük astsubayı, uzmanlar falan watsapp’dan bana evrak atıyordu ama hiçbirisi elimde görmedi. Görürsem uzatırım askerliğini deyip watsapp’dan mesaj atıyordu komutan :) koğuşçu önemli faktör komutanı görünce bölüğü ayıktırması lazım. zamanla nöbetçi astsubayları da tanıyıp kimin kopuşlara gelip gelmediğini bilince biraz da tedbirle kullanılabiliyor.

Askerde ikili ilişkiler önemlidir. Benim telefonu içeriye bir uzman soktu arama olacak dendiği zaman gidip başka bir uzmana komutanım sizde kalsın arama olacakmış deyip ertesi gün alabiliyordum. Tavsiyem acemide hiç içeriye sokmaya çalışmayın gereksiz riske girersiniz zaten işiniz başınızdan aşkın olacak usta askerler çekemez patlatırlar hatta bizzat kendileri almaya kalkarlar. Telefon usta olunca her şey monotonlaşınca gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Ben tercihen laptop kullanıyordum. Kaldığım koğuşun wireless şifresini asla unutmam.

Hocam laptop serbestmi internet wifisini söylüyormı rahat rahat laptopta takılırmıyım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.