Şimdi Ara

Askerden sonra dikiş tutturamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar askerden geleli yaklaşık 7 ay oldu. 7 aydır ne yaptığımı bilmiyorum resmen, işe başlıyorum sıkılıp ayrılıyorum il değiştirdim yok yine değişen birşey yok. Arkadaş desen zaten kalmamış yalnızlıktan kafayı yedim resmen. Ne yapıcam bilmiyorum, bu bana özel bir durum mu anlamıyorum yaşayan arkadaşlar var mı bu süreç nasıl geçti sizin için ?

• Askere gidicem kasımda inşallah bizde askerde dikiş tuttururuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmak istediğin sektör nedir hocam ona göre tavsiyelerde bulunalım.

Veya kendin hakkında daha çok bilgi verebilirsin: Uzmanlık alanların, üniversite okuduysan bölüm vs
  • İstanbul Üniversitesi Radyo Tv mezunuyum. Ailem fethiye de yaşıyor ben istanbuldayım şuan. Fevri bir karar belki ama dönüyorum fethiye ye orada bakıcam birazda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomik olarak sıkıntıda değilseniz dönme derim. Bi 5-6 ay sık dişini İstanbul'da. Fethiye ufak yer işin zor oralarda. Ailenin esnaf dükkanı vs. yeri varsa o ayrı...
  • askerden sonra biraz psikoloji sıkıntısı yaşamanız normal bence
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 23:26:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamble93

İstanbul Üniversitesi Radyo Tv mezunuyum. Ailem fethiye de yaşıyor ben istanbuldayım şuan. Fevri bir karar belki ama dönüyorum fethiye ye orada bakıcam birazda.
    Radyo tvde adam gibi bir iş bulamazsanız zaten. Paranız varsa iş kurun, yoksa fethiyeye gidip asgari bir ücretle amelelik yapın. İstanbulda geçinemezsiniz.

• Benim kuzenlerde Rts mezunu iş arıyorlar piyasa çok bozuk iş yok. Bende 93 lüyüm askerden geleli 7 ay oldu benzer sıkıntıları yaşıyoruz. İstanbul dan fethiye ye dönmek işin konusunda iyi bir fikir değil, çalışabileceğin ajansların yada ortamların çoğunluğu burada.

• Rts okuyanlar youtube gibi bir mecra var, içerik üreticisi olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.